• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک گوشی ( شاید خنده دار باشه براتون)

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوستان
من عاشق گوشی htc بودم و هستم
HTC Sensation باشه که خوبه
کلا تیره باش و خوشگل و مشگل
منتها مسائله مالی نمی زاره که چنین گوشی دستم بیاد
راستش برای شما که می خوانید شاید خنده دار باشد
من خریدار این گوشی هستم در حد نو ولی در مورد پرداخت هزینش می خام قسطی بدم ولی هر وقت هر زمان که از نظر مالی وضعم خوب شد بقیه هزینه رو متقبل میشم :blush:
حتما میخندین به حرفام :lol: :lol: :lol:

ولی خوب من هم گفتم شانسمو امتحان کنم شاید یک نفر اعتماد بکنه و باهام کنار بیاد :rolleyes:

با تشکر :heart:

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام

به نظر من خنده دار نیست و امیدوارم در پی تی علاوه بر خرید نقدی ، خرید قسطی هم باب بشه البته فقط میمونه اعتماد سازی که اونم با دادن چک حل میشه
امیدوارم گوشی مورد نظرتونو به صورت قسطی پیدا کنید

موفق باشید

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

به نظر من خنده دار نیست و امیدوارم در پی تی علاوه بر خرید نقدی ، خرید قسطی هم باب بشه البته فقط میمونه اعتماد سازی که اونم با دادن چک حل میشه

موفق باشید

خیلی ممنون امیدوارم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام

موفق باشید

با تشکر از خوشبینانه بودن زیاد از حد شما ! :D

alirezad

Registered User
لایک‌ها
1
داداش چرا بخندیم

اگه تهران هستی روزنامه همشهری هم بخری توش اگهی میکنند

بخر ببین شاید کارت راه افتاد

چیز عجیبی نیست

شک نکن موفق میشی:)

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی فقط قسنی

گوشی فقط قسنی

همه با هم

گوشی فقط قستی

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
داداش چرا بخندیم

اگه تهران هستی روزنامه همشهری هم بخری توش اگهی میکنند

بخر ببین شاید کارت راه افتاد

چیز عجیبی نیست

شک نکن موفق میشی:)

سلام دوست عزیز متاسفانه در تهران نیستم اگه بودم که اینجا پست نمیدادم

اگر کسی باشه که به من اعتماد کنه که خیلی خوب میشه

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
خنده دار نیست کاملا منطقیه ولی بهتره تو قسمت موبایل تاپیک بزنین.در ضمن خیلی از موبایل فروشها هستن قسطی میدن البته با اوضاع دلار امروز نمیدونم.

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام
دوستان
من عاشق گوشی htc بودم و هستم
HTC Sensation باشه که خوبه
کلا تیره باش و خوشگل و مشگل
منتها مسائله مالی نمی زاره که چنین گوشی دستم بیاد
راستش برای شما که می خوانید شاید خنده دار باشد
من خریدار این گوشی هستم در حد نو ولی در مورد پرداخت هزینش می خام قسطی بدم ولی هر وقت هر زمان که از نظر مالی وضعم خوب شد بقیه هزینه رو متقبل میشم :blush:
حتما میخندین به حرفام :lol: :lol: :lol:

ولی خوب من هم گفتم شانسمو امتحان کنم شاید یک نفر اعتماد بکنه و باهام کنار بیاد :rolleyes:

با تشکر :heart:

منم امیدوارم.

مخصوصا برای دوستانی که شهرستانین

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
امیدوارم پیدا کنید فقط بگم sensation ها همشون مشکل آنتن و GPS دارن incredeble s بهتره موفق باشید !

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
داداش میتونم یه نظر بدم؟
به کسی که اصلا ندیدی و نمیشناسیش چک نده عواقبش همین بس که جلو مبلغ 3تا 0اضافه کنه زندگیتو به باد میده.از این موارد دیدم که میگما طرف براقسط گوشی 500تومن چک 3 ماهه داده بود چک دست به دست چرخیده بود افتاده بود دست یه عوضی اونم با نامردی 2تا صفر گذاشت و الان صاحب چک 9 ماهه تو زندانه.چک 500تومنی کشید با یه چک 50مییلیونی رفت زندان

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش میتونم یه نظر بدم؟
به کسی که اصلا ندیدی و نمیشناسیش چک نده عواقبش همین بس که جلو مبلغ 3تا 0اضافه کنه زندگیتو به باد میده.از این موارد دیدم که میگما طرف براقسط گوشی 500تومن چک 3 ماهه داده بود چک دست به دست چرخیده بود افتاده بود دست یه عوضی اونم با نامردی 2تا صفر گذاشت و الان صاحب چک 9 ماهه تو زندانه.چک 500تومنی کشید با یه چک 50مییلیونی رفت زندان
]چجوری اونوقت؟؟؟؟؟؟با حروفش رو چجوری بهش 0 اضافه کرد؟؟؟؟2 تا راه حل ساده داره یک اینکه یه چسب نواری رو مبلغ به حروف و عدد بزنی دوم اینکه چک رو پشت نویسی کنی!حالا یه رسید هم میشه ضمیمه کرد!!!

BIG_SONIC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
داداش میتونم یه نظر بدم؟

اقا مگه الکیه..؟

اولآ چک رو به حروف هم مینویسند که نشه این کارو کرد ثانیآ الان هر ننه قمری جلو و پشت مبلغ چک چه به حروف چه به عدد رو با علامت میبنده....

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
]چجوری اونوقت؟؟؟؟؟؟با حروفش رو چجوری بهش 0 اضافه کرد؟؟؟؟2 تا راه حل ساده داره یک اینکه یه چسب نواری رو مبلغ به حروف و عدد بزنی دوم اینکه چک رو پشت نویسی کنی!حالا یه رسید هم میشه ضمیمه کرد!!!

ببین داداش یه جاعل هایی هستن همچین جعل میکنن که روحت هم خبردار نمیشه.این یارو احتمالا یا حروف رو ننوشته بود یا اگه هم نوشته بود ناقص نوشته بود.چسب که ساده ترین راهه اما خیلی ها همین کارهای پیش پا افتاده رو انجام نمیدن.خلاصه درباره چک این مسائل هست و اونقدر جاعل هست خدارو شکر که منتظر یه سوتی هستن که بدی و بیچاره ات کنن

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
ببین داداش یه جاعل هایی هستن همچین جعل میکنن که روحت هم خبردار نمیشه.این یارو احتمالا یا حروف رو ننوشته بود یا اگه هم نوشته بود ناقص نوشته بود.چسب که ساده ترین راهه اما خیلی ها همین کارهای پیش پا افتاده رو انجام نمیدن.خلاصه درباره چک این مسائل هست و اونقدر جاعل هست خدارو شکر که منتظر یه سوتی هستن که بدی و بیچاره ات کنن
داداش شرمنده ها!کسی که همچین اشتباهی میکنه یا نباید چک بگیره یا واقعا حقشه که این اتفاق واسش بیوفته این همه راه حل سادرو انجام نداده دیگه توقع نباید داشت که مشکل واسش پیش نیاد!!!!

Navidion

Registered User
لایک‌ها
5

عزيز شما اون چسبي رو كه رو چك ميزني رو روي بخار اب بگيري خيلي شيك و مجلسي بلند ميشه بهت سلام ميده

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
من که چند وقت پیش یه تاپیک تو این مایه ها زده بودم , به نتیجه نرسید و مدیر محترم زحمت کشیدن و تاپیک رو حذف فرمودند

خودمونیم ها , خوب شد حالا ما یه کاری کردیم .......... :D

عاقلانه فکر کنی , بهترین نتیجه اینه که بی خیال گوشی قسطی بشی , اصلا ارزشش رو نداره آدم بخاطر گوشی خودشو تو قسط بندازه

این جو گیر شدن بخاطر اینه که خیلی اومدی توی بازارچه پرشین و دیدی بچه های مایه دار پرشین گوشیهای خفن خفن میزارن واسه فروش و دوست داری یکی از این گوشی هارو داشته باشی

آدم هر چی بیشتر هم داشته باشه بازم بیشتر بیشتر رو میخواد

خلاصه اول پولدار شو , بعد با خیال راحت گوشی مورد نظرت رو آک بخر و حال کن , نه اینکه یه گوشی قسطی بخری و هر وقت دستت میگیری یاد اقساطش میفتی

نصیحتی بود از ریش سفید پرشین :happy: البته روزگار اینطوریمون کرده , والا سنی نداریم :)

بالا