• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک گوشی ( شاید خنده دار باشه براتون)

BIG_SONIC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نمیصرفه..

به اعضایه هر ماه 4% میکشن روی قیمت گوشی یعنی شما یه گوشی بخری یک ملیون و 10 ماه قسط بدی میوفته یک ملیونو چهارصد!!!!!!!!!!

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
من که چند وقت پیش یه تاپیک تو این مایه ها زده بودم , به نتیجه نرسید و مدیر محترم زحمت کشیدن و تاپیک رو حذف فرمودند

خودمونیم ها , خوب شد حالا ما یه کاری کردیم .......... :D

عاقلانه فکر کنی , بهترین نتیجه اینه که بی خیال گوشی قسطی بشی , اصلا ارزشش رو نداره آدم بخاطر گوشی خودشو تو قسط بندازه

این جو گیر شدن بخاطر اینه که خیلی اومدی توی بازارچه پرشین و دیدی بچه های مایه دار پرشین گوشیهای خفن خفن میزارن واسه فروش و دوست داری یکی از این گوشی هارو داشته باشی

آدم هر چی بیشتر هم داشته باشه بازم بیشتر بیشتر رو میخواد

خلاصه اول پولدار شو , بعد با خیال راحت گوشی مورد نظرت رو آک بخر و حال کن , نه اینکه یه گوشی قسطی بخری و هر وقت دستت میگیری یاد اقساطش میفتی

نصیحتی بود از ریش سفید پرشین :happy: البته روزگار اینطوریمون کرده , والا سنی نداریم :)

منم تو همین چیزا رو میخواستم بگم
بیخیال شو پول اومد دستت بگیر خیلی بعیده کسی اینجوری گوشی بفروشه

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
منم با بچه ها موافقم.
به جاي اينكه گوشي رو بگيري بعد 1 سال قسط بدي، 1سال پولاتو جمع كن بعد برو نقدي هر گوشي كه دوست داري وردار.
مجبور هم نيستي مثلا واسه گوشي 1 ميليوني 1.5 ميليون پول قسطي بدي!

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
آقا من اصلا بی خیال شدم با این وضع که شما تعریف کردین!
یه کاریش میکنم

alirezad

Registered User
لایک‌ها
1
تازه تا بیاد قسطش تموم بشه کلی خسته شدی ازش و میخوای بفروشیش

قسط حتی ماهی هزار تومنشم سخته و ادم زورش میاد

در عوض جمع کن بولاتو برو بولارو بزن تو دهن فروشنده بگو اون گوشیو بده

سوارشم هستی تا اینکه زیر قرض باشی

موفق باشی

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان حق با شماست من قبلا به اینا فکر میکردم ولی بعضی موقع ها بعضی احتیاج های ضروری آدم سبب میشه که به بعضی خواسته ها که در طول زمان و زحمت کشیدن بهش میرسی کاری کنی که هر چه زودتر برسی حالا هر سختی که داره یا هر تاوانی که داره باید یعنی مجبوری پس بدی

حالا با این وضع همون کاری رو میکنم که می خواستم بکنم یعنی زحمت میکشم و بعدش میخرم از اون خواسته ضروری نمی گذرم که هیچ یه مهلت ازش می گیرم! :)

بالا