یک کلام .... دیوانگی محضه به نوکیا پول بدین .... در واقع پولتونو ریختین دورسلام
میشه راهماییم کنید
خرید n9 یا یک گوشی اندروید ؟
با دلیل لطفا
اخوی چرا دیوانگی،کدوم مدل نوکیا بدرد نمیخوره؟؟؟لااقل با اثبات بگید چرا این داداشمون رو به بیراحه میکشونید.یک کلام .... دیوانگی محضه به نوکیا پول بدین .... در واقع پولتونو ریختین دور![]()
n9 aslan system amelesh symbian nist.android behtare man ham n8 dashtam ham n9....n9 gushie khubie ama mansukh shod system ameleshسلام
میشه راهماییم کنید
خرید n9 یا یک گوشی اندروید ؟
با دلیل لطفا
خب دیوانگیه دیگه ... عزیز من شما دو سال دیگه که اپدیت برا گوشیت نیومد میتونی با روت و فلان بهمان بهترین رام های کاستومو بزنی اما تو ویندوز اینطوری نیس .... گستره نرم افزاری و سخت افزاری و تنوع جنس اندروید قابل قیاس با ویندوز نیس در ثانی وقتی اندروید اپدیت پلتفرمش اومد یعنی همون اندروید پنج اونجاس که باید همه سیستم عاملا تعظیم کنن حتی اپل ....اخوی چرا دیوانگی،کدوم مدل نوکیا بدرد نمیخوره؟؟؟لااقل با اثبات بگید چرا این داداشمون رو به بیراحه میکشونید.
خب دیوانگیه دیگه ... عزیز من شما دو سال دیگه که اپدیت برا گوشیت نیومد میتونی با روت و فلان بهمان بهترین رام های کاستومو بزنی اما تو ویندوز اینطوری نیس .... گستره نرم افزاری و سخت افزاری و تنوع جنس اندروید قابل قیاس با ویندوز نیس در ثانی وقتی اندروید اپدیت پلتفرمش اومد یعنی همون اندروید پنج اونجاس که باید همه سیستم عاملا تعظیم کنن حتی اپل ....
هر چی به سلیقه ات میخوره بخر
سال 2013 سوال رو پرسیده بوده تا الان فکر کنم دو گوشی بعد از n9 هم خریده و فروخته باشه!![]()
یه سوال:خب چرا تاپیک های قدیمی رو بالا میارید؟!