• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید paypal خیلی فوری !!!!

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
سلام
من امروز موفق شدم با Secure Accelerator داخل paypal ثبت نام کنم ( چه کار عجیبی !!! )
میخواستم ببینم بعد از اینکه ایمیلم رو ویرفای کرد ! دیگه میتونم پول بگیرم و بفرستم ؟
اگه میشه میخواستم یک مقدار بخرم . 7 یورو میخوام بخرم !
خیلی سریع قیمت پیشنهاد بدین تا فردا که میرم بانک پول رو به حسابتون واریز کنم !
میخوام بلافاصله پول رو دریافت کنم ! چون خیلی عجله دارم و هر لحظه ممکنه Secure Accelerator هم تموم بشه !
یا حق
منتظرم

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
مثل اینکه زده Unverified نمیدونید باید چه کار کنم ؟

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
باید وریفایش کنی!!
یعنی علاوه بر وریفای با ایمیل باید یه دونه کارت اعتباری هم به اون حساب اضافه کنی!!(سختیش همینجاست!!)

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0

faras

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من امروز موفق شدم با Secure Accelerator داخل paypal ثبت نام کنم ( چه کار عجیبی !!! )
میخواستم ببینم بعد از اینکه ایمیلم رو ویرفای کرد ! دیگه میتونم پول بگیرم و بفرستم ؟
میخوام بلافاصله پول رو دریافت کنم ! چون خیلی عجله دارم و هر لحظه ممکنه Secure Accelerator هم تموم بشه !
یا حق
منتظرم

خوب اينکه کاری نيست مهم وريفای کردنشه . برای وریفای کردن داشتن کارت اعتباری هم کفایت نمیکنه. 1- باید حساب بانکی بدی 2- بعدش يا بهت زنگ ميزنن يا به در خونه کد رو مي فرستن!

معلومه که کل اين کارا رو یه خارجی باید بکنه :happy:

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
وارد شدن به پیپل با Secure Accelerator کار بسیار اشتباهی است. بعد از اینکه اولین دریافتتون رو داشته باشید پیپل حساب رو لیمیت میکنه.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
یا حق
منتظرم
اگه از اين برنامه ها استفاده كني بلافاصله بعد از لاگين اكانتت محدود ميشه و نمي توني پول بفرستي.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
البته فقط به تنها چیزی که اشاره کرده اینه که یکسری محدودیت ها داری ! وگرنه مشکلی نیست !
خوب حالا بگذیرم ! من میخواستم از سایت http://www.wotanserver.com یک اکانت بگیرم با پی پال ! قیمتش 7 یورو هست ! کسی هست برام بتونه بخره ؟
اگه میتونه چند ؟
منتظرم !
فقط سریع ! فردا پنجشنبه هست ! بانک دیگه باز نیست تا شنبه !

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
زیاد خوشحال نباش به زودی اکانتت limit میشه

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زیاد خوشحال نباش به زودی اکانتت limit میشه

لیمیت شه مهم نیست unverify یه!من بدبخت با وریفای شده لیمیت شدم!میگه پاسپورتتو سکن کن بفرست!+...با cproxy لگین شو فقط

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم دوستان بر اساس کدام مدرک و مبنا میگن اگر با Secure Accelerator تو paypal لاگین کنیم حساب لیمیت میشه ! من ۲ تا حساب دارم بدون Secure Accelerator هم تا بحال لاگین نکردم ! هفته‌ای میانگین ۱۰۰ دلار هم میاد و میره تا به حال یک بار هم به مشکل نخوردم !

بار چندمی هست که این بحث اینجا میشه ... دوستان لطف کنن یک حساب لیمیت شده اینجا بذارن و mail ی رو که paypal داده و دلیل لیمیت کردن رو استفاده از Secure Accelerator یا ip ه اون اعلام کرده .
من بهشون اکانت نامحدود ( مادام العمر ) از secureac میدم. من هیچ بحثی رو این قضیه ندارم ! ولی اگر کسی همچین چیزی رو با این صراحت اعلام میکنه ، مطمئنا مدرکی هم داره ! اگر اینطور باشه من خودمم دیگه از این برنامه استفاده نمیکنم. !

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
من نمیدونم دوستان بر اساس کدام مدرک و مبنا میگن اگر با Secure Accelerator تو paypal لاگین کنیم حساب لیمیت میشه ! من ۲ تا حساب دارم بدون Secure Accelerator هم تا بحال لاگین نکردم ! هفته‌ای میانگین ۱۰۰ دلار هم میاد و میره تا به حال یک بار هم به مشکل نخوردم !

بار چندمی هست که این بحث اینجا میشه ... دوستان لطف کنن یک حساب لیمیت شده اینجا بذارن و mail ی رو که paypal داده و دلیل لیمیت کردن رو استفاده از Secure Accelerator یا ip ه اون اعلام کرده .
من بهشون اکانت نامحدود ( مادام العمر ) از secureac میدم. من هیچ بحثی رو این قضیه ندارم ! ولی اگر کسی همچین چیزی رو با این صراحت اعلام میکنه ، مطمئنا مدرکی هم داره ! اگر اینطور باشه من خودمم دیگه از این برنامه استفاده نمیکنم. !
باز تو شروع کردی!!
شما غیر از خودت یه نفر رو بیار که لیمیت نشده باشه!!

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم مدل جدیده ؟ کسی که چیزی رو نقض میکنه باید مدرک بیاره !!!!! جالب اینجاس شما در تاپیک قبلی گفته بودید اکانت شما به همین دلیل limit شده ! وقتی قرار شد مدرک بیارید فرمودید اشتباه شده !

در هر صورت شمار کاربران ما ( اگر بخواید میتونم لیست بدم که چند نفر از کاربران همین فروم از این برنامه استفاده میکنند و راضی هستند ) گواه این ادعا هست که مشکلی نیست ! اگر کسی میگه هست ، با مدرک صحبت کنه ! ما که سازنده برنامه نیستیم ! شاید واقعا حرف شما صحیح باشه ! باید به ما هم ثابت بشه یا نه ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
البته فقط به تنها چیزی که اشاره کرده اینه که یکسری محدودیت ها داری ! وگرنه مشکلی نیست !
خوب حالا بگذیرم ! من میخواستم از سایت http://www.wotanserver.com یک اکانت بگیرم با پی پال ! قیمتش 7 یورو هست ! کسی هست برام بتونه بخره ؟
اگه میتونه چند ؟
منتظرم !

هر یورو 1400 تومان + 2000 تومان کارمزد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این هم مدل جدیده ؟ کسی که چیزی رو نقض میکنه باید مدرک بیاره !!!!! جالب اینجاس شما در تاپیک قبلی گفته بودید اکانت شما به همین دلیل limit شده ! وقتی قرار شد مدرک بیارید فرمودید اشتباه شده !

در هر صورت شمار کاربران ما ( اگر بخواید میتونم لیست بدم که چند نفر از کاربران همین فروم از این برنامه استفاده میکنند و راضی هستند ) گواه این ادعا هست که مشکلی نیست ! اگر کسی میگه هست ، با مدرک صحبت کنه ! ما که سازنده برنامه نیستیم ! شاید واقعا حرف شما صحیح باشه ! باید به ما هم ثابت بشه یا نه ؟
من از سرویس ایشون استفاده میکنم ... pyapal هم با همین برنامه ساختم ، verify هم کردم ( با CC ) مشکلی هم ندارم ... فکر میکنم حق با ایشونه ...

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
اگه میتونه چند ؟
منتظرم !
7 یورو به نرخ تبدیل امروز پیپال میشه 9.5 دلار . من میتونم براتون با 11200 تومن بگیرم

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
اگه میتونه چند ؟
منتظرم !
10 تومن! حساب سیبا سپهر و ملت کارت هم هست که به هرکدوم خواستی میتونی از عابربانک پول واریز کنی!
[email protected] موبایل هم 09131264976 (که بازم قبض برام نیومده و ظاهراً دیروز ظهر قطع شده ولی فردا اوله وقت میرم وصلش میکنم)

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ماله منو limit کرد

اینم میلش

As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account.

Case ID Number:

For your protection, we have limited access to your account until additional security measures can be completed. We apologize for any inconvenience this may cause.

To review your account and some or all of the information that PayPal used to make its decision to limit your account access, please visit the Resolution Center. If, after reviewing your account information, you seek further clarification regarding your account access, please contact PayPal by visiting the Help Center and clicking "Contact Us".

We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this is a security measure intended to help protect you and your account. We apologize for any inconvenience.

Sincerely,
PayPal Account Review Department

الانم واقعا نمیدونم دیگه چه جوری باید یه حساب جدید باز کنم که اینجوری نشه! :(

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجای این email گفته که limit شدن حساب شما به استفاده از این برنامه مربوط هست ؟ یا حتی مربوط به لاگین کردن با IP خاصی هست ؟

یه چیزی رو هم بگم . بعضی دوستان از چند proxy یا ip برای ورود به paypal استفاده میکنند ، که توشون secureac هم هست ! و یا حتی فقط از همین برنامه استفاده میکنند ، بعد یه بار server رو روی US میذارن ( در نتیجه ip امریکا میگیرن ) یه بار دیگه رو DE ( و IP المان میگیرن ) خب معلومه که حساب ممکنه limit بشه !!! paypal روی تغییر IP بسیار حساس هست ! اگر کشور رو مثلا DE انتخاب کرده باشید و با Secure Accelerator با سرور المان حساب باز کنید و همیشه هم با همون IP تو حساب login کنید ، مطمئن باشید هیچ وقت هیچی نمیشه ! همون کاری که من و خیلی های دیگه میکنیم.

پیشنهاد من به شما هم اینه که همین کار رو بکنید.

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
من از سرویس ایشون استفاده میکنم ... pyapal هم با همین برنامه ساختم ، verify هم کردم ( با CC ) مشکلی هم ندارم ... فکر میکنم حق با ایشونه ...

مشکل ایجاد میکنه!!
دفعه قبلی اکانت من لیمیت شد
دلیل پی پال این بود که من چند تا اکانت دارم !!
ولی من یدونه داشتم!!
فکر میکنی چطور پی پال همچین فکری کرده!!
من از سرور de استفاده کرده بودم و دوستم تو آلمان تونست اکانت رو برام برگردونه به حالت عادی!!

بالا