• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید paypal خیلی فوری !!!!

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من هنوز پاسخی در مورده باز کردن حساب از چین نگرفتم!؟!؟ پست بالایی من رو بخونید

ضمنا یه راه که ip 99% اختصاصی گیرتون میاد اینه که یه هاست بگیرید و روش phpproxy نصب کنید و ssl هم بخرید. احتمال اینکه کسی دیگه به جز شما بخواد از اون هاست پرداخت کنه مطمئنا خیلی کمه

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
کسی نمیتونه به من کمک کنه ! تا امشب یا فردا کارم راه بیفته ؟ شنبه حتما پولو میدم !!! ( بابا یعنی اینقدر بی اعتبارم ؟ :cry: )
من شدم نخودی تو این تاپیک ! بابا یکی مشکل منو حل کنه ! لطفا !!!

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
با phpproxy نمیشه وارد شد. فقط cgi میشه و web_mirror. ضمناً من 2-3 ساله از cgi استفاده کردم و بعضاً حتی بدونه ssl و با Ip های مشترک و کشور غیر از کشوری که اکانت باز شده و هر جور که فکرشو کنید! حتی اشتباهاً با ip ایران هم خواستم login کنم که بعدش گفته این کشور تحریمه و از این حرفا!

کلاً این چیزا زیاد فکر نمیکنم اهمیت داشته باشه و کلاً بدشون نمیاد به یه بهانه هایی اکانت لیمیت کنن. من 2 بار اکانتم لیمیت شد اونم بعد از اینکه مبلغ بالا اومد تو حساب. اول که حساب باز کردم، با حساب بانکی وریفای کردم. یه بار لیمیت شد خواستن cc اضافه کنیم که کردیمو یه هزینه کمیم حدود 2 دلار گرفتن بعدشم باز دوباره یه پوله اساسی اومد و لیمیت شد که این دفعه گیر دادن که آدرس و تلفن رو وریفای کنیم بعد از اون دیگه هیچ مشکلی نداشتم (البته غیر از اینکه یه باز cc که وارد کردیم expire شد و بازم مشکلو با اضافه کردنه یه cc دیگه حل کردیم)

بیشتر وقتی پوله درست و حسابی میاد گیر میدن که اونم دیگه بعد از وریفای شدنه آدرسو تلفن هیچ مشکله دیگه ای نیست و لیمیت نمیشه!

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
من شدم نخودی تو این تاپیک ! بابا یکی مشکل منو حل کنه ! لطفا !!!

دوست گرامی سه نفر به شما جواب دادند و شما دارید همینطوری پست میزنید ...

هر یورو 1400 تومان + 2000 تومان کارمزد

7 یورو به نرخ تبدیل امروز پیپال میشه 9.5 دلار . من میتونم براتون با 11200 تومن بگیرم

10 تومن! حساب سیبا سپهر و ملت کارت هم هست که به هرکدوم خواستی میتونی از عابربانک پول واریز کنی!
[email protected] موبایل هم 09131264976 (که بازم قبض برام نیومده و ظاهراً دیروز ظهر قطع شده ولی فردا اوله وقت میرم وصلش میکنم)

.

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
والله ما نفهمیدم چه فوریتی داشت امروز انجام بشه!
ظهر میل زد و من هم بلافاصله جواب دادم ولی دیگه خبری نشد!

در هر صورت امیدوارم موفق باشه :D

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره بعد از 2-3 روز این خریده خیلی فوری انجام شد :D

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
عزیز واقعا ممنونم ! من الان دارم میرم پولو بریزم به حسابت ! دست درد نکنه !
فعلا

torabi

Registered User
لایک‌ها
3
خرید اینترنتی آسان
با دلار ارزان

تماس با 09122023900

تا 50 دلار، دلاری 1000 تومان
تا 100 دلار، دلاری 9900 تومان
تا 200 دلار، دلاری 9800 تومان
تا 300 دلار، دلاری 9700 تومان
تا 500 دلار، دلاری 9600 تومان
تا 1000 دلار، دلاری 9500 تومان
تا 1500 دلار، دلاری 9400 تومان
بیش از 1500 دلار، دلاری 9300 تومان

rapidshare
یک ماهه 10000 تومان
سه ماهه 240000 تومان

torabi

Registered User
لایک‌ها
3
خرید اینترنتی آسان
با دلار ارزان

تماس با 09122023900

تا 50 دلار، دلاری 1000 تومان
تا 100 دلار، دلاری 9900 تومان
تا 200 دلار، دلاری 9800 تومان
تا 300 دلار، دلاری 9700 تومان
تا 500 دلار، دلاری 9600 تومان
تا 1000 دلار، دلاری 9500 تومان
تا 1500 دلار، دلاری 9400 تومان
بیش از 1500 دلار، دلاری 9300 تومان

rapidshare
یک ماهه 10000 تومان
سه ماهه 240000 تومان

vatan123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چگونه میتوان یک paypal بخرم:rolleyes:

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
شما IP ثابت هم میتونید بدید؟....البته تو سایت دیدم...جهت اطمینان میپرسم...و اینکه میشه از یه کشور خاص ای پی ثابت بدبد؟...
یکی از مشتریان سرور های اختصاصی ما اخیراً سرویس *** با IP اختصاصی راه اندازی کرده. یعنی این IP فقط متعلق به شماست و به هیچ کاربر دیگری assign نخواهد شد. بدین شکل از دید paypal شما همیشه با یک IP وارد می شوید و اینطوری هرگز limit نخواهید شد. IP ها هم مربوط به 3 کشور هلند ( از range ما : http://whois.domaintools.com/83.98.158.1 ) ، آمریکا ( از رینج ThePlanet ) و کانادا ( محدداً از رینج ما ) خواهد بود. قیمت سرویس را نمی دانم، ولی اگر خواستید می توانم از ایشان بپرسم.

البته من خودم همیشه از remote desktop سرور ویندوزمون استفاده می کنم. حتی می تونید یک VPS ویندوز برای این کار بگیرید، ولی خوب مقرون به صرفه نیست!

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
چگونه میتوان یک paypal بخرم:rolleyes:
دوست عزیز،

پی پال که خریدنی نیست! این یک حساب اینترنتی است که با آن می توانید خرید کنید. پیشنهاد می کنم برای افتتاح از کمک بزرگان این صنعت (!) کمک بگیرید. یک تاپیک در بازارچه ایجاد کنید تا بیشتر راهنمایی شوید

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
اقا من اگه اکانت وریفای جرمن بگیرم بعد با ای پی ددیکیتد یو اس به اکانتم برم مشکل پیش میاد؟

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
اقا من اگه اکانت وریفای جرمن بگیرم بعد با ای پی ددیکیتد یو اس به اکانتم برم مشکل پیش میاد؟
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. منم اکانتم مال جای دیگه ای هست ولی با IP های اختصاصی خودمون در هلند به paypal متصل می شم و تاحالا که حدود 2 ساله کار می کنم مشکلی پیش نیومده

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. منم اکانتم مال جای دیگه ای هست ولی با IP های اختصاصی خودمون در هلند به paypal متصل می شم و تاحالا که حدود 2 ساله کار می کنم مشکلی پیش نیومده
ممنون
(اینجا تنکس نداره!!!)

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
البته بهتر است آی پی ای که با آن به پی پال کانکت می شوید با کشور اکانت یکسان باشد، البته شاید اگر هم یک سان نباشد هیچوقت مشکوک نشود ولی احتیاط شرط عقل است چرا که اگر دقت کرده باشید در بعضی خریدهای اینترنتی، مرچنت ها، برایشان خیلی مهم است که آی پی پرداخت با کشور بیلینگ آدرس، یکسان باشد!!

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
البته بهتر است آی پی ای که با آن به پی پال کانکت می شوید با کشور اکانت یکسان باشد، البته شاید اگر هم یک سان نباشد هیچوقت مشکوک نشود ولی احتیاط شرط عقل است چرا که اگر دقت کرده باشید در بعضی خریدهای اینترنتی، مرچنت ها، برایشان خیلی مهم است که آی پی پرداخت با کشور بیلینگ آدرس، یکسان باشد!!
آره اون مال موقعی هست که مثلاً بخوای از کردیت کارتت پول برداری. ولی عموماً paypal بیشتر به change آی پی گیر میده تا اینکه IP از کجا باشه. فقط باید سعی کنی IP ت رو change نکنی.
در هر صورت اگه *** آلمانی هم پیدا کنه که دیگه بهتر ;)

بالا