• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید paypal خیلی فوری !!!!

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
نمی دونم والا، ماله ما رو که لیمیت کرده میگه باید آدرستو ویریفای کنی

من شنیدم اگر حساب رو از چین و اونجاها باز کنیم لیمیت نمی کنه چون خر تو خره
این درسته یا حسابای اونجا رو هم لیمیت می کنه؟
بعد اگر از اونجا باز کنیم باید پراکسی چینی گیر بیاریم؟

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
استفاده از سرویسهای Share IP برای پیپال اصلاً به صلاح نیست

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مشکل ایجاد میکنه!!
دفعه قبلی اکانت من لیمیت شد
دلیل پی پال این بود که من چند تا اکانت دارم !!
ولی من یدونه داشتم!!
فکر میکنی چطور پی پال همچین فکری کرده!!
من از سرور de استفاده کرده بودم و دوستم تو آلمان تونست اکانت رو برام برگردونه به حالت عادی!!
والا نمیدونم ... من هم اکانتم رو با این برنامه ( سرور آلمان ) باز کردم ، هم آدرس آلمان دادم ، هم همیشه با همون لاگین کردم ( با ip دیگه هیچ وقت لاگین نمیکنم ) پول هم زیاد تو حسابم اومده و رفته ... ولی خبری نشده تا حالا ...

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
من نمیدونم دوستان بر اساس کدام مدرک و مبنا میگن اگر با Secure Accelerator تو paypal لاگین کنیم حساب لیمیت میشه ! من ۲ تا حساب دارم بدون Secure Accelerator هم تا بحال لاگین نکردم ! هفته‌ای میانگین ۱۰۰ دلار هم میاد و میره تا به حال یک بار هم به مشکل نخوردم !

بار چندمی هست که این بحث اینجا میشه ... دوستان لطف کنن یک حساب لیمیت شده اینجا بذارن و mail ی رو که paypal داده و دلیل لیمیت کردن رو استفاده از Secure Accelerator یا ip ه اون اعلام کرده .
من بهشون اکانت نامحدود ( مادام العمر ) از secureac میدم. من هیچ بحثی رو این قضیه ندارم ! ولی اگر کسی همچین چیزی رو با این صراحت اعلام میکنه ، مطمئنا مدرکی هم داره ! اگر اینطور باشه من خودمم دیگه از این برنامه استفاده نمیکنم. !
من هم اول با این توصبفات شما حق رو به شما میدادم! چند ماه پیش یک اکانت باز کردم با همین نرم افزار و وریفای هم کردم. چند روزی هم لوگین میکردم و مشکلی نبود. ولی اولین ترنزکشنی که داشتم (200 دلار) بلافاصله اکانت رو لیمیا کرد.
در ضمن. پیپال هیچموقع نمیگه بخاطر اینکه شما از آی پی 72.232.94.26 لوگین کردید حسابتون رو میندیم! میگه آقا بیا حسابتو وریفای کن! فقط همین.

حالا بیا از 4 نفر که دارن پیپال کار میکنن بپرس ببین چی میگن.
در ضمن، یکی پیدا بشه بیاد این 200 دلار ضرره مارو جبران کنه!

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
والا نمیدونم ... من هم اکانتم رو با این برنامه ( سرور آلمان ) باز کردم ، هم آدرس آلمان دادم ، هم همیشه با همون لاگین کردم ( با ip دیگه هیچ وقت لاگین نمیکنم ) پول هم زیاد تو حسابم اومده و رفته ... ولی خبری نشده تا حالا ...

خوش شانسی عزیزم....خوش شانس...

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
یکی مشکل منو حل کنه ! خیلی لازم دارم ! اگر میتونه به من اعتماد کنه و امروز ( تا آخر شب یا حداکثر فردا ) اینکارو برام بکنه ! من شنبه پولو میریزم تو حسابش ! ( البته قیمتشم خوب باشه ( زیره 10000 تومن ) ) هر چی اطلاعات خواست بهش میدم ( شماره و از این جور چیزا ) منتظرم
یا علی

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
لطفا پرایویت کنید

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
منظورم پیغام خصوصی هست !

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
شما IP ثابت هم میتونید بدید؟....البته تو سایت دیدم...جهت اطمینان میپرسم...و اینکه میشه از یه کشور خاص ای پی ثابت بدبد؟...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من نمیدونم دوستان بر اساس کدام مدرک و مبنا میگن اگر با Secure Accelerator تو paypal لاگین کنیم حساب لیمیت میشه ! من ۲ تا حساب دارم بدون Secure Accelerator هم تا بحال لاگین نکردم ! هفته‌ای میانگین ۱۰۰ دلار هم میاد و میره تا به حال یک بار هم به مشکل نخوردم !

بار چندمی هست که این بحث اینجا میشه ... دوستان لطف کنن یک حساب لیمیت شده اینجا بذارن و mail ی رو که paypal داده و دلیل لیمیت کردن رو استفاده از Secure Accelerator یا ip ه اون اعلام کرده .
من بهشون اکانت نامحدود ( مادام العمر ) از secureac میدم. من هیچ بحثی رو این قضیه ندارم ! ولی اگر کسی همچین چیزی رو با این صراحت اعلام میکنه ، مطمئنا مدرکی هم داره ! اگر اینطور باشه من خودمم دیگه از این برنامه استفاده نمیکنم. !
این مورد رو قبول دارید که پی پال ای پی ها رو چک میکنه . ?:happy:
حالا شما فرض کن 3 کاربر همزمان از سرور المان شما استفاده میکنن و میرن داخل پی پال لوگین میکنن .
حالا چه اتفاقی افتاده ؟ :eek:
یک ای پی ( ای پی سرور شما ) به سه اکانت مختلف پی پال لوگین کرده . :blink:
به نظر شما این مورد در پی پال تخلف محسوب نمیشه ؟ ;)
حتی در مورد ای پی امریکا هم همینطوره . چون ای پی شما مشترکه .

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشحالم که دوستان خیلی منطقی این بحث رو ادامه میدن .

خب این حرف درسته ! حالا یه موضوع دیگه . فرض کنید شما تو خود کشور آلمان هستید ! همه که IP ـه استاتیک ندارند. شما هم که دلیل نداره همیشه از یک جا تو paypal تون لاگین کنید ! تو خونه ، محل کار ، دانشگاه ، کتابخانه و ...

احتمال اینکه با یک ip ، چند نفر وارد چند اکانت مختلف بشن هست ! paypal میاد ماله همشون رو limit میکنه ؟ این کار رو بکنه مردم پدرش رو در میارن !!! paypal هیچ وقت نمیاد این ریسک رو بکنه ! چون احتمال وقع همچین چیزی دور از ذهن نیست و اگر این کار رو بکنه مشکل زا میشه !

ولی بر عکس این قضیه هست ! paypal به شما گیر میده ، در صورتی که از چند ip وارد یک اکانت بشید ! اینطوری paypal میتونه با دلیل limit کنه ! دلیلش هم اینه که ما اکانت شمارو limit میکنیم ، برای اینکه امنیت حساب شما رو تامین کنیم ! اگر بگید چرا ، میگه ما حدس میزنیم حساب شما مثلا hack شده ! شما میگید نشده ؟ پس verify کنید !

و موضوع دیگه ! به فرض که شما از یک ip وارد چند اکانت بشید ! ۲ تا موضوع پیش میاد ! اول اینکه کجا در قوانین paypal نوشته شده که یک نفر نمیتونه چند اکانت داشته باشه ؟ به فرض که همچین قانونی هم وجود داشته باشه ( من خبر نداشته باشم ) کجای قوانین نوشته که مثلا چند نفر ، نباید از طریق یک کامپیوتر وارد حساب‌های خودشون بشن ؟

نظر شما چیه ؟

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
نظر من اینه که دو نفر از اون سه نفر وقتی دزد و کلاهبردار باشند و ریپورتش برسه به دست پیپال، آی پی شون میره تو لیست سیاه و نفر سومی که بیاد ثبت نام کنه پیپل لیمیتش میکنه و بهش میگه لطفا تشریف بیار وریفای بکن! امیدوارم این یکی هم غیر منطقی نباشه.

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله ! حرف شما هم کاملا منطقی هست !

ولی فکر نمیکنید یک مقدار بد بینانه باشه ؟ چون اینطوری باید این احتمال رو هم بدیم که ما از هر IP که استفاد کنیم ممکنه در لیست paypal باشه و اونوقت ..................

البته اگر جدا paypal همچین لیستی داشته باشه.

حالا یه موضوع دیگه ! ما فرض رو بر این بگیریم که secure accelerator یا برنامه های مشابه ، همه به دلیل share بودن IP شون ، ریسک بالایی برای استفاده در paypal دارن . راه پیشنهادی شما چیه ؟

*** رو پیشنهاد ندید چون هیچ فرقی با secure accelerator نداره ... البته از نظر IP دهی منظورم هست که اونم share هست . Proxy های معمولی هم که .......... هیچی !

شما از چه راهی استفاده میکنید ؟ ( لطفا یه راه بگید که عموم مردم بتونن استفاده کنن . مثلا راه این نباشه که شما یک سرور dedicate در آلمان دارید و یک ip از اون رو برای خودتون استفاده میکنید.)

با تشکر

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
آقا همه این بحث ها یه طرف، این که کشور رو بزنیم هند یا چین چی؟ من شنیدم یه عده ایی این کارو کردن و مشکلی هم نداشتن و حتی برای ویریفای کردن حساب بانکی هم نمی خواد و با یک کریدیت کارت ویریفای کامل میشه که تو آمریکا تا حساب بانکی اضافه نکنی سقف انتقال پول داری!

ضمنا تو هند که نمی تونن بگن بیاد زنگ بزنید آدرس ویریفای کنیم. اینقدر گندسو جمعیت داره!

اگه کسی از هند باز کرده و به مشکلی خرده بگه!

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
cgiproxy راه خوبیه. در ضمن اینکه من از ریموت دسکتاپ استفاده میکنم.

قضاوت نتیجه رو هم میسپرم به بقیه دوستان.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
بله ! حرف شما هم کاملا منطقی هست !

ولی فکر نمیکنید یک مقدار بد بینانه باشه ؟ چون اینطوری باید این احتمال رو هم بدیم که ما از هر IP که استفاد کنیم ممکنه در لیست paypal باشه و اونوقت ..................

البته اگر جدا paypal همچین لیستی داشته باشه.

حالا یه موضوع دیگه ! ما فرض رو بر این بگیریم که secure accelerator یا برنامه های مشابه ، همه به دلیل share بودن IP شون ، ریسک بالایی برای استفاده در paypal دارن . راه پیشنهادی شما چیه ؟

*** رو پیشنهاد ندید چون هیچ فرقی با secure accelerator نداره ... البته از نظر IP دهی منظورم هست که اونم share هست . Proxy های معمولی هم که .......... هیچی !

شما از چه راهی استفاده میکنید ؟ ( لطفا یه راه بگید که عموم مردم بتونن استفاده کنن . مثلا راه این نباشه که شما یک سرور dedicate در آلمان دارید و یک ip از اون رو برای خودتون استفاده میکنید.)

با تشکر
و پ ان . کلاً به دو روش عرضه میشه . منظورم از نظر آی پی هست .
1. به همه Client ها تحت Nat فقط یک آی داده میشه.
2. اختصاص آی پی ولید.
در روش دوم شما میتونید از رنج آی پی های ولید به هر یوزر که مایل بودی یک آی پی استاتیک assign کنید. در اینصورت دیگه امکان اینکه اون آی پی به شخص دیگه assign شه موجود نیست . ولی در روش اول چنین امکانی موجود نمیباشد.
متاسفانه اکثر سرویس دهندگان و پ ان بمنظور صرفه جویی در هزینه ها از روش شماره 1 استفاده میکنند.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
کسی نمیتونه به من کمک کنه ! تا امشب یا فردا کارم راه بیفته ؟ شنبه حتما پولو میدم !!! ( بابا یعنی اینقدر بی اعتبارم ؟ :cry: )

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
این شرایط خرید ..ای گولد..خیلی اذیت میکنه....

جواب قبلیه منم که ندادین....جناب IRSpeed ..

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معضرت میخوام . ندیده بودم.

نه خیر ما IP نداریم که بدیم . ما نماینده فروش هستیم و فقط اکانت این برنامه رو میفروشیم. این شرکت هم ۲ تا سرور داره فعلا که یکی در امریکا هست یکی هم در آلمان . شما فقط بین این ۲ سرور حق انتخاب دارید. ( یعنی موقع کار کردن یکی رو انتخاب میکنید و کانکت میشید و بعد هم ip همونجا رو میگیرید )

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
خب ببینید بحث استفاده از SecureAC برای پی پل کمی پیچیده هست ،

اول اینکه کاملا مشخصه که این آی پی برای سرور های سکیور ای سی هست .

شاید شما هم در سرویس های stat سایتهاتون دیده باشید که مثلا بازدید کننده ای با این مشخصه : server1.secureac.com (البته مطمئن نیستم دقیقا اینطور بود ، ولی چیزی شبیه این بود و کاملا مطمئنم با اسم secureac بود ) داره از سایتتون بازدید میکنه .

یعنی چنین آی پی شناخته شده هست . همونطور که آی پی باتهای سرچ انجین ها شناخته شده هست و مثلا در صفحه Online فاروم ها که روی آی پی ها کلیک کنید بعضی وقتها google bot یا سرویس اینکتوم (یاهو ) رو مشاهده می کنید .

خب پی پل هم می دونه که کسانی که از این نرم افزار استفاده می کنند به احتمال زیاد در کشورهای تحریم شده هستند ، و یا حتی ممکنه احتمال بده که اکانت هک شده و کسی از این کشورها می خواد پول رو به صورت غیر قانونی انتقال بده

به همین دلیل اکانت رو لیمیت میکنه که البته این کاملا معقوله . و بعد از کاربر ارسال مشخصات (فیش تلفن یا اسکن پاسپورت یا هر چیز دیگر ) رو میکنه تا مطمئن بشه که کاربر واقعی هست و آدرس هم درسته .

فکر میکنم کسی که اکانتش یک بار به این صورت لیمیت بشه و مجددا وریفای بشه ، از اون به بعد مشکلی در استفاده از secure ac نداشته باشه . مگر اینکه پی پل رسما اینو بگه که شما نباید از این سرویس استفاده کنید .

ولی خب مشکل عمده دوستان وریفای کردن و ارسال مشخصات هست که از پسش بر نمیان و اگر اکانتشون لیمیت بشه دیگه راهی برای فعال کردنش ندارند ...

بالا