• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطرناک ترین کاری که کردین چی بود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
فقط بچه های روستا میدونن کتک برادر بزرگتر یعنی چی!!!:eek:
در تایید فرمایشات نیمای عزیز ، دهاتیا همشون همینجورین.:p اختلافاتشون رو با تسمه و بیل و کلنگ حل میکنن. گفتمان منطقی مال تهرانیهاست:cool:

سلام

دوستان در نظر داشته باشید :

« روایت داریم انسان گناهی که کرده نباید بگه »

یاعلی

واقعا پی تی داره به کجا میره !! برادر اینجا پی تیه. مسجد ضرار از اونوره :p

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
انجام عملیات فتح المبین بدون پوشش مناسب :D

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
در تایید فرمایشات نیمای عزیز ، دهاتیا همشون همینجورین.:p اختلافاتشون رو با تسمه و بیل و کلنگ حل میکنن. گفتمان منطقی مال تهرانیهاست:cool:

واقعا پی تی داره به کجا میره !! برادر اینجا پی تیه. مسجد ضرار از اونوره :p

اینقدر شما از تهران میگین شیطونه میگه بگم همین یه هفته پیش چیطور شد که کلا از هرچی تهرانو شهره حالتون بهم بخوره ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اینقدر شما از تهران میگین شیطونه میگه بگم همین یه هفته پیش چیطور شد که کلا از هرچی تهرانو شهره حالتون بهم بخوره ؟

اتفاقن یه چی بگم اینو باور کن

:rolleyes:تهران یه مشت گاو گوسفند و.....دارن میلولن توهمدیگه(بلانسبت خودم :دی) و فقط دم از منطق وتمدن و....میزنن;)
به شخصه اون دهاتیه زبون نفهم رو با همه صداقتش به کل تهرانیهای دودوزه باز به ظاهر فهیم میدم ترجیح :p

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پس خودم اول میگم..

فکنم دوم راهنمایی بودم..با ماشین با سرعت 60-50 تا.. 30 ثانیه چشم بسته روندم!!
(تقلید از یکی از سکانس های فیلم سریع و خشن)

کدوم شماره fast and furious این تیکه رو داشت؟یادم نیس.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

اتفاقن یه چی بگم اینو باور کن

:rolleyes:تهران یه مشت گاو گوسفند و.....دارن میلولن توهمدیگه(بلانسبت خودم :دی) و فقط دم از منطق وتمدن و....میزنن;)
به شخصه اون دهاتیه زبون نفهم رو با همه صداقتش به کل تهرانیهای دودوزه باز به ظاهر فهیم میدم ترجیح :p

عجب

شعور خوب چیزیه.

اتفاقا با این جمله ای که نوشتی نشون دادی خودت هم یکی از اون معدود گاو هایی هستی که شهرو به گند کشیدن

متاسفم برای این نژاد پرستی

تهران و روستا و ... مهم نیست
مهم این هست که آدم باشی که متاسفانه یه عده فقط جسمشون مثل انسان هست

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
روزی منو یکی از دوستان داشتیم دور میزدیم با موتور که تو کوچه ای پلیسه پرید جلو موتور و ما رو پیاده کرد ما هم دیدیم اونا دوتا هستن و کوچه هم تغریبا خلوت هست فک دوتاشون رو پایین اوردیم

و فلنگو بستیم :D

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
عجب

شعور خوب چیزیه.

اتفاقا با این جمله ای که نوشتی نشون دادی خودت هم یکی از اون معدود گاو هایی هستی که شهرو به گند کشیدن

شما فقط حرفهای ایشون رو کوت کردی اون بابا 100 بار داره میگه ادمهای غیر تهران گاوی بیش نیستن حالا شما ایشون یه بار گفت تهرانیا فلان سریع کوتش کردی

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
کوچیک بودم یه روز با دوستم توکوچه بودیمو بازی میکردیم که یهو یه سنگ انداختو خرد تو پایه من،منم نامردی نکردمو همون سنگرو پرت کردمو از قضا سنگه خورد تو چشاش حالا هم میترسیدم هم نمیتونستم جلو خندمو بگیرم خلاصه رفت به مامانش گفتو شر شد:D

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

نخیر. لازم نیست بگی.:D تهرانی ها هرچی باشن از دهاتی ها بهترن:p. هر اتفاق بدی هم که توی تهران میفته ، کار دهاتیاست

عجب

شعور خوب چیزیه.

سر به سر این دهاتیا نذار بذار تو اوج رویاهاشون خوش باشن:D. شرط میبندم این الکی میگه تهرانیم

شما فقط حرفهای ایشون رو کوت کردی اون بابا 100 بار داره میگه ادمهای غیر تهران گاوی بیش نیستن حالا شما ایشون یه بار گفت تهرانیا فلان سریع کوتش کردی
جدا ؟ من کجا گفتم غیر تهرانیا گاون ؟ میشه نشون بدی ؟ اما ایشون رسما داره میگه تهرانیا گاو و گوسفندن. فرق فرهنگ دهاتی و تهرانی اینجا مشخص میشه :D. ضمنا شما منو میگی "اون بابا" ، اون بابا رو میگی " ایشون" :rolleyes:. اینم یه فرق دیگه !:p
اون تیکه دهاتی با صداقت و تهرانی دودوزه باز هم جوک جالبی بود. از تاپیک شکایت های همین پی تی معلومه که کجا بیشتر کلاهبردار داره:p

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

جناب به قسمت اخر حرفم دقت نکردید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دوستان بحث رو به حاشیه نکنشید..

کدوم شماره fast and furious این تیکه رو داشت؟یادم نیس.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
فکنم 1 بود!!
دختره با پسر گفت جلوت رو بپا!! اینم توی چشای دختره زل زل و گاز داد!!

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
نخیر. لازم نیست بگی.:D تهرانی ها هرچی باشن از دهاتی ها بهترن:p. هر اتفاق بدی هم که توی تهران میفته ، کار دهاتیاست

سر به سر این دهاتیا نذار بذار تو اوج رویاهاشون خوش باشن:D. شرط میبندم این الکی میگه تهرانیم

جدا ؟ من کجا گفتم غیر تهرانیا گاون ؟ میشه نشون بدی ؟ اما ایشون رسما داره میگه تهرانیا گاو و گوسفندن. فرق فرهنگ دهاتی و تهرانی اینجا مشخص میشه :D. ضمنا شما منو میگی "اون بابا" ، اون بابا رو میگی " ایشون" :rolleyes:. اینم یه فرق دیگه !:p
اون تیکه دهاتی با صداقت و تهرانی دودوزه باز هم جوک جالبی بود. از تاپیک شکایت های همین پی تی معلومه که کجا بیشتر کلاهبردار داره:p

اولندش بزار بگم بنده خودم نزدیک شهر زنگی می کنم دقیقا بغل ذوب اهن هستیم خیلی از اقوام هم تهران زندگی می کنیم و اینجایی که ما هستیم خودش شهر بزرگیه وخیلی به اصفهان نزدیکه من خودم روستایی نیست (مثل شما بهشون بگم دهاتی) من فقط می خوام بگم کاری نداره ادم مال کجا باشه شعور خیلی مهمه همین که شما میگی دهاتی خودش از صد تا فوش بدتره من تو کلی تاپیک این حرفاتون رو دیدم ولی با اینکه خودم بچه روستا نیستم خیلی بدم میومد از این طرز حرف زدنت و فکر می کنی اون بالا بالا ها نشتی و خیلی خوش خشیت میشه الانم که ما یه کوچلو مثل خودت گفتیم سریع پریدی به ما اگه انتقاد می کنی انتقاد پذیر هم باش
ولی به شخصه نمی گم ادمای کجا بهترن یا یا مال کجا بدترن ولی ادمای روستا خیلی ساده و صادق ترن

میگه تهران مورد حمله دهاتی ها قرار گرفته :(

تایید میشه

خدا رو شکر که از تهران رفتی. بری که برنگردی ایشالا ! لوده هم همشهریای خودتن :hmm:

اونوقت بچه تهران توی خوابگاه چکار میکرد ؟؟؟؟:rolleyes: حتما شهرستانی بوده میخواسته کلاس بذاره...
اصل سوال رو قبول ندارم. رانندگی خانم های تهرانی به خوبی آقایونه

بزرگش دهاتی بوده :p
یک بزرگ تهرانی میفرماید . یاد بگیر بزنی تو سر نادان دهاتی، در غیر اینصورت یهو میبینی دنیا رو دهاتی ها پر کردن.

تفاوت فرهنگ دهاتی و تهرانی همین جاها مشخص میشه ها ...:p

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ن فقط می خوام بگم کاری نداره ادم مال کجا باشه شعور خیلی مهمه همین که شما میگی دهاتی خودش از صد تا فوش بدتره من تو کلی تاپیک این حرفاتون رو دیدم ولی با اینکه خودم بچه روستا نیستم خیلی بدم میومد از این طرز حرف زدنت و فکر می کنی اون بالا بالا ها نشتی و خیلی خوش خشیت میشه الانم که ما یه کوچلو مثل خودت گفتیم سریع پریدی به ما اگه انتقاد می کنی انتقاد پذیر هم باش
وقتی یه روزی رفت خارج و همه با همین دید بهش نگاه کردن.. میفهمه قضیه از چه قراره!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اولندش بزار بگم بنده خودم نزدیک شهر زنگی می کنم دقیقا بغل ذوب اهن هستیم خیلی از اقوام هم تهران زندگی می کنیم و اینجایی که ما هستیم خودش شهر بزرگیه وخیلی به اصفهان نزدیکه من خودم روستایی نیست (مثل شما بهشون بگم دهاتی) من فقط می خوام بگم کاری نداره ادم مال کجا باشه شعور خیلی مهمه همین که شما میگی دهاتی خودش از صد تا فوش بدتره من تو کلی تاپیک این حرفاتون رو دیدم ولی با اینکه خودم بچه روستا نیستم خیلی بدم میومد از این طرز حرف زدنت و فکر می کنی اون بالا بالا ها نشتی و خیلی خوش خشیت میشه الانم که ما یه کوچلو مثل خودت گفتیم سریع پریدی به ما اگه انتقاد می کنی انتقاد پذیر هم باش
ولی به شخصه نمی گم ادمای کجا بهترن یا یا مال کجا بدترن ولی ادمای روستا خیلی ساده و صادق ترن

تمام پستهای منو کوت کردی. اما جایی که من به غیر تهرانی گفته بودم " گاو و گوسفند" نشون ندادی . در پست قبلی ادعا کرده بودی که من همچین حرفی زدم.پس حرفات ارزش جواب دادن نداره. تهرانیا به حرف با سند جواب میدن :D

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
تمام پستهای منو کوت کردی. اما جایی که من به غیر تهرانی گفته بودم " گاو و گوسفند" نشون ندادی . در پست قبلی ادعا کرده بودی که من همچین حرفی زدم.پس حرفات ارزش جواب دادن نداره. تهرانیا به حرف با سند جواب میدن :D

من شما مستقیم نگقتین ولی اینایی که گفتین از فوش خ*ار مادر بدتره

elecit

Registered User
لایک‌ها
11

دهنت سرویس افتک دهاتی:D

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
دادا من اینو قبلا خونده بودم ولی منظورتون رو متوجه نشدم

منظور بنده اینه بعضی حرفا ، بعضی پستا ، ارزش خوندن هم ندارن چه برسه به پیگیری و جواب دادن!
مخصوصا تو نت!
که حتی نمیدونید مخاطبتون جنسیتش چیه!!

یه آدم درست درمون ، اگه صاحب چیزی باشه ، هیچ وقت باهاش خودنمایی نمیکنه....همونطور که خودتونم گفتید!

====
شاید خیلیا بیربط بدونن:

یکی از دوستان (موتوری عزیز) ، یه چیز تو امضاش گذاشته بود ، خعلی جالب بود:

بره ها در نهایت یا به گوسفندی تمام عیار تبدیل می شوند...!!
و یا اینکه یاد میگیرند چگونه گرگ شوند...!!
قسمت جالب ماجرا اینجاست...!!
که گرگهای بره زاده ، حریص تر و خونخوارتر از گرگهای گرگ زاده می شوند...!!
زیرا...!!
گرگ زاده ها تنها از روی غریزه می درند...!!
ولی...!!
بره زاده ها از روی...!!
عقده حقارت ...!!
کینه...!!
نفرت..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا