ftec
کاربر تازه وارد
وقتی یه روزی رفت خارج و همه با همین دید بهش نگاه کردن.. میفهمه قضیه از چه قراره!
نبما تو دیگه چرا ؟ من با فرهنگ دهاتی مشکل دارم نه خود دهاتی
پ.ن: خارج هم دهاتی زیاد داره. من اونجا هم تهرانی حساب میشم
وقتی یه روزی رفت خارج و همه با همین دید بهش نگاه کردن.. میفهمه قضیه از چه قراره!
منظور بنده اینه بعضی حرفا ، بعضی پستا ، ارزش خوندن هم ندارن چه برسه به پیگیری و جواب دادن!
مخصوصا تو نت!
که حتی نمیدونید مخاطبتون جنسیتش چیه!!
یه آدم درست درمون ، اگه صاحب چیزی باشه ، هیچ وقت باهاش خودنمایی نمیکنه....همونطور که خودتونم گفتید!
====
شاید خیلیا بیربط بدونن:
یکی از دوستان (موتوری عزیز) ، یه چیز تو امضاش گذاشته بود ، خعلی جالب بود:
این نظر شماست !! میخوای یک قراری بذاریم ؟ شما 100 بار همینجا به من بگو دهاتی ! همون حرفهایی که من زدم به من بگو ! بگو تهرانیها با بیل مشکلاتشون رو حل میکنن ووو . وقتی تموم شد من 1 بار ، فقط 1 بار به شما میگم گاو ! گوسفند ! خوبه ؟:blush:من شما مستقیم نگقتین ولی اینایی که گفتین از فوش خ*ار مادر بدتره
انصافا یک آدم بی تعصب با خوندن همین تاپیک تفاوت فرهنگ ها رو میفهمهمن از همه دهاتی ها من جمله خودم معذرت میخوام
تهرانیه دیگه کاریش نمیشه کرد
نخیر. لازم نیست بگی. تهرانی ها هرچی باشن از دهاتی ها بهترن. هر اتفاق بدی هم که توی تهران میفته ، کار دهاتیاست
سر به سر این دهاتیا نذار بذار تو اوج رویاهاشون خوش باشن. شرط میبندم این الکی میگه تهرانیم
جدا ؟ من کجا گفتم غیر تهرانیا گاون ؟ میشه نشون بدی ؟ اما ایشون رسما داره میگه تهرانیا گاو و گوسفندن. فرق فرهنگ دهاتی و تهرانی اینجا مشخص میشه . ضمنا شما منو میگی "اون بابا" ، اون بابا رو میگی " ایشون" . اینم یه فرق دیگه !
اون تیکه دهاتی با صداقت و تهرانی دودوزه باز هم جوک جالبی بود. از تاپیک شکایت های همین پی تی معلومه که کجا بیشتر کلاهبردار داره
اینکه در مورد پست هام نظری نمیدی یعنی ...منظور بنده اینه بعضی حرفا ، بعضی پستا ، ارزش خوندن هم ندارن چه برسه به پیگیری و جواب دادن!
مخصوصا تو نت!
؟به چیت مینازی؟؟؟؟
دقیقا !هرکسی عقده و حرص اون چیزی رو که نداره میخوره....
توی دهاتی ها یک مشت دزد کثیف ریخته!!این نظر شماست !! میخوای یک قراری بذاریم ؟ شما 100 بار همینجا به من بگو دهاتی ! همون حرفهایی که من زدم به من بگو ! بگو تهرانیها با بیل مشکلاتشون رو حل میکنن ووو . وقتی تموم شد من 1 بار ، فقط 1 بار به شما میگم گاو ! گوسفند ! خوبه ؟:blush:
اینکه در مورد پست هام نظری نمیدی یعنی ...
جان من بگو اصالتن کجایی هسی؟
کجای تهران میشینی؟
چند سالته؟
دختری یا پسر؟
این آواتارتو عوض کن. حالم بهم خورد. اه اه اه اه
اصالتا تهرانیم
کجاش بماند
سنم بماند
خیلی آقام
هرچقدر که بالغ تر باشی.. بیشتر برات متاسفم!!
دوستان طبق تجربه سنشون بین 13 تا 15 هست زیاد جدی نگرین بچست بزگ میشه یاد میگیرهاین آواتارتو عوض کن. حالم بهم خورد. اه اه اه اه
اصالتا تهرانیم
کجاش بماند
سنم بماند
خیلی آقام
دوستان طبق تجربه سنشون بین 13 تا 15 هست زیاد جدی مگرین بچست بزکگ میشه یاد میگیره
افتک اعظم باز که داری کل کل می کنی؟ بابا اینو بگو که منظورت روستا زاده بودن نیست فرهنگ غلط و یا بی فرهنگ بودنه
یه خونه جدید داریم! می آیی؟