• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Davoodi_online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من میخوام ازدواج کنم.
الان 3 ساله که کسی رو دوست دارم.
وضع مالیم هم برای شروع زندگی بد نیست.
اما خانوادش مخالفت میکنن.
میخواستم بپرسم کسی اطلاع داره که میشه بدون اجازه پدر و مادرش عقدش کنم یا نه؟
لطفا" توضیح بدید.
واقعا" به کمک نیاز دارم:(

//

سلام

این تاپیک باشه برای مسائل مرتبط به قبل از ازدواج مثل نامزدی و خواستگاری و همچنین مسائل بعدی اون ، موضوعات مربوط به همسرداری و ...

Last edited by a moderator:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دلیل مخالفت چیه!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید به صلاحتون باشه!!!!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
یه 200 تومن بده به یه دونه از این محضر دارا(البته ازوناشون) عقدت میکنه یه ابم روش

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میخوای تا اخر عمر پدر و مادرت عاقت کنن
خوب نیست
به صلاح شماست اگر پدر و مادر شما دانا هستند به حرفاشون عمل کنید

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من میخوام ازدواج کنم.
لطفا" توضیح بدید.

دوست عزيز

به نكته اي كه استاد حامد اشاره فرمودند دقت كنيد .

اما از منظر قانوني .

شما مي توانيد در دادگاه خانواده تقاضا بدهيد .
اگر دختر مورد علاقه در دادگاه راي داد كه مي خواهد به عقد شما در آيد و همچنين دادگاه به سلامت روح و روان شما راي داد ( يه سري آزمايش مبني بر عدم اعتياد / عدم داشتن تعادل روحي / داشتن منبع درآمدي براي اداره زندگي و . . . ) يك حكم براي شما صادر مي شود و مي توانيد بدون اجازه والدين به عقد يكديگر درآييد .

توجه : چون ما در جامعه ايران زندگي مي كنيم و هنوز هم جامعه اي سنتي محسوب مي شويم ؛ معمولا اينگونه ازدواج ها ( با وجود اينكه از منظر قانوني درست است ) به صلاح نيست . چون ممكن است دلخوري خانواده ها طولاني شود و تمام كساني كه زندگي جديدي را آغاز مي كنند هم از نظر مادي و هم از نظر معنوي ( نقطه نظر معنوي بيشتر اهميت دارد ) به پشتيباني خانواده هاي خود نيازمند هستند .

براي شما آرزوي موفقيت دارم .

Davoodi_online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز

به نكته اي كه استاد حامد اشاره فرمودند دقت كنيد .

اما از منظر قانوني .

شما مي توانيد در دادگاه خانواده تقاضا بدهيد .
اگر دختر مورد علاقه در دادگاه راي داد كه مي خواهد به عقد شما در آيد و همچنين دادگاه به سلامت روح و روان شما راي داد ( يه سري آزمايش مبني بر عدم اعتياد / عدم داشتن تعادل روحي / داشتن منبع درآمدي براي اداره زندگي و . . . ) يك حكم براي شما صادر مي شود و مي توانيد بدون اجازه والدين به عقد يكديگر درآييد .

توجه : چون ما در جامعه ايران زندگي مي كنيم و هنوز هم جامعه اي سنتي محسوب مي شويم ؛ معمولا اينگونه ازدواج ها ( با وجود اينكه از منظر قانوني درست است ) به صلاح نيست . چون ممكن است دلخوري خانواده ها طولاني شود و تمام كساني كه زندگي جديدي را آغاز مي كنند هم از نظر مادي و هم از نظر معنوي ( نقطه نظر معنوي بيشتر اهميت دارد ) به پشتيباني خانواده هاي خود نيازمند هستند .

براي شما آرزوي موفقيت دارم .

اینایی که فرمودیددرسته اما در صورتی که پدر مادرها خودشون هم از تعادل روحی برخوردار باشند.
دلیل مخالفتشون هم اینه که دوتا مادر ها سر یه سری مسائل خانوادگی(با هم فامیل هستیم خیر سرمون) با هم مشکل دارن. و این قضیه ربطی هم به ما نداره.
حالا اگر بازهم چیزی هست که من باید بدونم لطفا" بفرمایید تا استفاده کنم.
ممنون از نظراتتون.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بايد پيه يك عمر تنها بودن و بي فاميل بودن رو به تنتون بماليد و بعد برين دادگاه از پدره شكايت كنين . دو روز بعد هم خانومت دلش واسه مامان و باباش تنگ ميشه و تو بيچاره ميشي .

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنظرم بعدش مشکل کتک کاری با خانواده دختر برات پیش میاد می زننت
زن گرفتن اینجوری؟

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
موقعی که میخوای باهاش بق بقو کنی باید بگی برو اجازه مادرتو بدست بیار
شما تنها یه راه دارید خودتون از هر راهی شده با خانواده دختر کنار بیایید ولی این خیلی ظلمه

این حکایت برای برادر من هم پیش آمد برادرم دختر دختر خاله شو میخواست ولی با مخالفت خواهر بزرگترم که هم حکم مادر و هم حکم پدر برای برادرم و من داره گفت اینها داماد رو سر کیسه می کنند نباید داماد اینها شد اینها مثل کنه به لباس آدم می چسند و دختر می فرستند برات آنها به بهانه حمام دخترشون برات حوله میاره خلاصه از اینجور حکایت های فامیلی
برادرم سر خود رفت و عقد کرد تا حالا این گره و فحش و فحش کشی ماهیانه بین خواهره بزرگترم و فامیل ما یعنی دختر خاله ما که مثل یه نره خر همین طوری این فامیل های نفهم ما بچه تولید می کنند هر کدوم 4 تا همش هم دختر
دارند
باید به نظرم شما نباید از فامیل زن بگیری چون ممکنه اسیر سنت های غلط بشی
این اشتباهه برادرم باعث کدورت 2 ساله بین ما و فامیل شده است ولی چه فامیلی یک مشت داهاتی چوپون بیسواد که فقط به شکم و زیر شکم اهمیت میدن

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من میخوام ازدواج کنم.
لطفا" توضیح بدید.

یک اتفاق مشابه قبلا افتاده بود. دختر و پسر بدون اجازه عقد میکنند. بعد پدر دختر شکایت میکنه و دادگاه حکم طلاق میده براشون.
بعد این دو تا دوباره همین کار رو تکرار میکنند اما اینبار که پدر دختره شکایت میکنه بهش میگن دختر شما دیگه زن مطلقه است و به اجازه شما احتییاجی نداره!!!

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک اتفاق مشابه قبلا افتاده بود. دختر و پسر بدون اجازه عقد میکنند. بعد پدر دختر شکایت میکنه و دادگاه حکم طلاق میده براشون.
بعد این دو تا دوباره همین کار رو تکرار میکنند اما اینبار که پدر دختره شکایت میکنه بهش میگن دختر شما دیگه زن مطلقه است و به اجازه شما احتییاجی نداره!!!
چقدر من از شما بدم میاد .

آخه یه بار شد پست به درد بخور بدی ؟ :)

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تایید میشه
این داریوش اصلا ...×××

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اینایی که فرمودیددرسته اما در صورتی که پدر مادرها خودشون هم از تعادل روحی برخوردار باشند.
دلیل مخالفتشون هم اینه که دوتا مادر ها سر یه سری مسائل خانوادگی(با هم فامیل هستیم خیر سرمون) با هم مشکل دارن. و این قضیه ربطی هم به ما نداره.
حالا اگر بازهم چیزی هست که من باید بدونم لطفا" بفرمایید تا استفاده کنم.
ممنون از نظراتتون.

دوست عزیز من

من از منظر قانونی راهکار را خدمت شما عرض کردم . شما سوالی را مطرح کرده بودید و چون من پاسخش را می دانستم جهت راهنمایی شما کاربر بزرگوار عرض کردم .

مسائلی که فرمودید با اینکه درست هستند اما مسائل شخصی شما و بستگان آینده شما هستند . من وارد این حوزه نمی شوم چون به اندازه تمام خانواده ها مدل دارد و نمی توان حکمی برای آن صادر نمود .

به اعتقاد من بهتر است از بزرگان و به اصطلاح عامیانه از ریش سفید ها درخواست کنید تا مشکل بزرگتر ها را حل کنند . چون همانطور که در پست قبلی خودم هم عرض کردم ( به دلیل سنتی بودن جامعه و . . . ) این کار می تواند مشکلات بزرگتری را برای شما و همسرتان به بار بیاورد ( البته عرض کردم که به اندازه همه خانواده ها مدل داریم . برخی خانواده ها هستند که بعد از مدتی کوتاه می آیند و همه جیز حل می شود اما من دیده ام خانواده هایی را که بعد از 30 سال هم دست از لجاجت برنداشته اند و روابط همچنان تیره بوده . )

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بايد پيه يك عمر تنها بودن و بي فاميل بودن رو به تنتون بماليد و بعد برين دادگاه از پدره شكايت كنين . دو روز بعد هم خانومت دلش واسه مامان و باباش تنگ ميشه و تو بيچاره ميشي .

ایرانی جان
آخرشی خدا وکیلی :lol: :lol:

اینقدر حال کردم این پست را خواندم . ( متاسفانه این واقعیت دارد و این دوستمان هم باید به آن دقت کنند )

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
افرین به ادم چیز فهم :)

مدیران این فروم بهتره به جای پرداختن به موضوعاتی مثل تنگنا,آبراهام , .... بیان ایشون رو بن کنند .

به قول علی بوفالو

عجب !!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

البته در اين قسمت كه زن مطلقه احتياج به اذن و اجازه پدر براي ازدواج نداره درست گفتند .

هميشه جنبه مثبتش رو ببينيد !!

Davoodi_online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشکل من اینه که براش مهریه سنگین بریدن.
ازوم میخوان خونه به نامش بزنم
محل اقامت با خود دختر باشه
حق طلاق با خود دختر باشه
اینا رو یادم رفت بگم.
اما برای من و نامزدم اصلا" این چیزا اهمیت نداره ما فقط میخوایم بریم سرخونه زندگیه خودمون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا