اینو یکی توضیح بده که از دیدگاه خانوما این چه شکلیه.
ممنون
بدنه se*y نميدونی شما يعنی چی؟ يعنی بدنش مثل اين باشه
اینو یکی توضیح بده که از دیدگاه خانوما این چه شکلیه.
ممنون
جالبه که در این نظر سنجی اصلا میزان سواد ، تحصیلات ، دانش ، دیدگاه نسبت به زندگی ، وضع اقتصادی و ... در نظر گرفته نشده
من هم قصد داشتم به همین نکته ای که آقای شیرازی ذکر فرمودند اشاره کنم ولی گفتم حتما خوب بودن و آقا بودن تحصیلات و سواد را هم در بر می گیرد البته دیدگاه صحیح و مناسب نسبت به زندگی باید برای جوانان اصل اول قرار گیرد واقعا نداشتن درک صحیح از اتفاقات به وجود آمده در طول زندگی مشترک بارزترین و مهم ترین عامل عدم تفاهم در بین جوانان است که هنوز هم لحاظ نشدن آن در برخی ازدواج ها موجب شکست آن می شود
پس فراموش نکنید مهم ترین عامل یک ازدواج موفق درک و شناخت صحیح نسبت به زندگی و مشکلات و معضلات موجود در آن است
nemessisor کارشناس مسائل ازدواج فروم پرشن تولز:happy:
استاد شما تو ای زمینه هم دستی داشتید و تا الان رو نکردید؟!!من برای یه تعداد از دوستان PT میخواستم ازتون وقت بگیرم!!... امکانش هست؟:lol:
نظرم در مورد تاپیک(صاحبش ببخشاید!!)
شوهر ایده ال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جون من حرفای تخیلی نزنید
من الان داشتم امارو نگاه میکردم که ديدم " فرقی نداره فقط خوب و آقا باشه " با 8 امتياز در صدره
که من البته اينو قبول ندارم يعنی عمراً دخترا به همين يه مورد بسنده کنن !!
رتبه دوم که بدن fitness هست کاملاً باور کردنش راحته و میشه در اصل اينرو اول دونست
حرف های تخیلی!!!!
چرا رسیدن به ایده آل تخیلیه؟
اگه شما تمام جوانب رو در نظر بگیررید کاملا سنجیده عمل کنید بیشتر از احساس بر اساس عقل و منطق پیش برید بدونید هدفتون چیه و از زندگی چی می خواید و معیارهای مشخصی برای خودتون تعیین کرده باشید اون وقت چرا نباید به ایده آل برسید.
گنده تر از دهنم حرف می زنم ولی اینا واقعیت هاییه که اون قدر نادیده گرفته شدن تا آمار طلاقمون انقدر شد تا انقدر جوونامون بدبخت شدن.
وقتی باور نداریم که می تونیم به اون چیزی که می خوایم برسیم و رسیدن به اونو تخیل می دونیم نباید از زندگی انتظار زیادی داشته باشیم
یه سوال داشتم شما می دونی شریک زندگی یعنی چی؟ خیلی قدیما واقعا همه باور داشتن کسی برای ازدواج مناسبه که خوب و آقا باشه بعدا گفتن خوشگل بودن مهم تره حالا کارمون به جایی رسیده که بدن se*y رو مهم ترین شرط بدونیم واقعا خجالت می کشم این کلمه رو بگم از کجا به کجا رسیدیم؟ خب البته هر کس به نسبت دیدش این رو تعیین می کنه. نمی دونم... فقط حواستون رو جمع کنید انگار داریم همه چیزمون همه ارزش هامون همه اعتقاداتمون رو از دست می دیم.
در حال حاضر در اين شرايط اجتماعی نه تنها تو ایران بلکه تو تمام جای دنيا الان ديگه
همه چشماشون عقلشونه...ديگه اون صفاو صميميته قديم نيست ، الان ما داخل دنيای کاملاً
ديجيتالی هستيم ، احترام ها نسبت به هم کم شده و خيلی مسائل ديگه که ای موضوع هم
مستثنی نيست !!!
البته تا وقتی همه مثل شما به بدن se*Y يا همون fitness که بهتره بگيم اينجور بد
فکر بکنن و همش فکرای بد بکنن خوب به هيجا نمیريسم.....متأسفانه تو ایران هميشه
از اين مسائل بوده !!!
داشتن بدن زيبا و fitness بده ؟ داشتن يه بدنه سروحال بده ؟ خوب شما به اين مسائل توجهه نمیکنی که
کسی که بدنش fitness باشه اهله مشروبو ، دودو دم نيست که اين خودش يه امتياز بسيار بزرگ در زندگی هست
ولی شما به همون عقيده و فکره خودت نگاه میکنی و متأسفانه فکرت فقط تو همون محدوده آی هست که فکر کردی
و اصلاً هيچ ارزش و اعتباری هم نداره
و در اخر اکثريت بدن ساز ها که به صورت حرفه آی کار میکنن دارای اخلاق بسيار پسنديده هستند..و شما خوب اينارو نگاه نمیکنی که
nemessisor جان حرفات منطقی و جالب بود اما قصد من فقط شوخی بود دوست عزیز