• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اینو یکی توضیح بده که از دیدگاه خانوما این چه شکلیه.
ممنون :)

بدنه se*y نميدونی شما يعنی چی؟ يعنی بدنش مثل اين باشه
63w8e1s.jpg

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جالبه که در این نظر سنجی اصلا میزان سواد ، تحصیلات ، دانش ، دیدگاه نسبت به زندگی ، وضع اقتصادی و ... در نظر گرفته نشده

من هم قصد داشتم به همین نکته ای که آقای شیرازی ذکر فرمودند اشاره کنم ولی گفتم حتما خوب بودن و آقا بودن تحصیلات و سواد را هم در بر می گیرد البته دیدگاه صحیح و مناسب نسبت به زندگی باید برای جوانان اصل اول قرار گیرد واقعا نداشتن درک صحیح از اتفاقات به وجود آمده در طول زندگی مشترک بارزترین و مهم ترین عامل عدم تفاهم در بین جوانان است که هنوز هم لحاظ نشدن آن در برخی ازدواج ها موجب شکست آن می شود

پس فراموش نکنید مهم ترین عامل یک ازدواج موفق درک و شناخت صحیح نسبت به زندگی و مشکلات و معضلات موجود در آن است:)

nemessisor کارشناس مسائل ازدواج فروم پرشن تولز:happy:

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
من هم قصد داشتم به همین نکته ای که آقای شیرازی ذکر فرمودند اشاره کنم ولی گفتم حتما خوب بودن و آقا بودن تحصیلات و سواد را هم در بر می گیرد البته دیدگاه صحیح و مناسب نسبت به زندگی باید برای جوانان اصل اول قرار گیرد واقعا نداشتن درک صحیح از اتفاقات به وجود آمده در طول زندگی مشترک بارزترین و مهم ترین عامل عدم تفاهم در بین جوانان است که هنوز هم لحاظ نشدن آن در برخی ازدواج ها موجب شکست آن می شود

پس فراموش نکنید مهم ترین عامل یک ازدواج موفق درک و شناخت صحیح نسبت به زندگی و مشکلات و معضلات موجود در آن است:)

nemessisor کارشناس مسائل ازدواج فروم پرشن تولز:happy:

استاد شما تو ای زمینه هم دستی داشتید و تا الان رو نکردید؟:p!!من برای یه تعداد از دوستان PT میخواستم ازتون وقت بگیرم!!... امکانش هست؟:lol:

نظرم در مورد تاپیک
290.gif
(صاحبش ببخشاید!!)

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
:blink:
فعلا تو شوک گزینه هام

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
استاد شما تو ای زمینه هم دستی داشتید و تا الان رو نکردید؟:p!!من برای یه تعداد از دوستان PT میخواستم ازتون وقت بگیرم!!... امکانش هست؟:lol:

نظرم در مورد تاپیک
290.gif
(صاحبش ببخشاید!!)

ما مخلصیم دربست هم در اختیار دوستان pt هستیم.:D

در مورد تاپیک من هم با شما هم عقیدم البته کلا مسئله ازدواج مسئله مهمیه که نباید به راحتی از کنارش گذشت اما مطرح کردنش به این شکل کار صحیحی نیست.:)

امیدوارم تمام دوستان مجرد بتونن در خصوص مسئله ازدواج به ایده آل مورد نظرشون برسند:)

Mehrdad001

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ای بابا....:lol::lol::lol:

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
شوهر ایده ال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جون من حرفای تخیلی نزنید

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شیک پوشی فراموش نشه !

فک کن با یکی که یه کاپشن مثل رییس جمهور بعضی کشورها پوشیده ، بخواین برید پاساژ تندیس !

اونی که شیک پوشه ، هم وضعش خوب بوده ، هم هیکلش !

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من الان داشتم امارو نگاه میکردم که ديدم " فرقی نداره فقط خوب و آقا باشه " با 8 امتياز در صدره
که من البته اينو قبول ندارم يعنی عمراً دخترا به همين يه مورد بسنده کنن !!
رتبه دوم که بدن fitness هست کاملاً باور کردنش راحته و میشه در اصل اينرو اول دونست

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
مژده به همسر خواهان تاپيك:

شوهر ايده آل شما به اين تاپيك مشرف شد

لطفا عجله نكنيد ؛ يكي يكي . بايد ثبت نام كنين تا بررسي بشه. هركي امتياز بالاتري بگيره ، شانس بيشتري براي شوهردار شدن پيدا ميكنه.
در ضمن به كسي كه اين تاپيك رو افتتاح كرده 3 امتياز جايزه تعلق ميگيره. :cool:

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شوهر ایده ال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جون من حرفای تخیلی نزنید

حرف های تخیلی!!!!:eek:

چرا رسیدن به ایده آل تخیلیه؟

اگه شما تمام جوانب رو در نظر بگیررید کاملا سنجیده عمل کنید بیشتر از احساس بر اساس عقل و منطق پیش برید بدونید هدفتون چیه و از زندگی چی می خواید و معیارهای مشخصی برای خودتون تعیین کرده باشید اون وقت چرا نباید به ایده آل برسید.
fool.gif

گنده تر از دهنم حرف می زنم ولی اینا واقعیت هاییه که اون قدر نادیده گرفته شدن تا آمار طلاقمون انقدر شد تا انقدر جوونامون بدبخت شدن.
sorry.gif

وقتی باور نداریم که می تونیم به اون چیزی که می خوایم برسیم و رسیدن به اونو تخیل می دونیم نباید از زندگی انتظار زیادی داشته باشیم:)

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من الان داشتم امارو نگاه میکردم که ديدم " فرقی نداره فقط خوب و آقا باشه " با 8 امتياز در صدره
که من البته اينو قبول ندارم يعنی عمراً دخترا به همين يه مورد بسنده کنن !!
رتبه دوم که بدن fitness هست کاملاً باور کردنش راحته و میشه در اصل اينرو اول دونست

یه سوال داشتم شما می دونی شریک زندگی یعنی چی؟ خیلی قدیما واقعا همه باور داشتن کسی برای ازدواج مناسبه که خوب و آقا باشه بعدا گفتن خوشگل بودن مهم تره حالا کارمون به جایی رسیده که بدن se*y رو مهم ترین شرط بدونیم واقعا خجالت می کشم این کلمه رو بگم از کجا به کجا رسیدیم؟ خب البته هر کس به نسبت دیدش این رو تعیین می کنه. نمی دونم... فقط حواستون رو جمع کنید انگار داریم همه چیزمون همه ارزش هامون همه اعتقاداتمون رو از دست می دیم.
cry.gif

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همشو پسرا نظر دادن
خود من چون میخواستم نتایج نظرسنجی رو بتونم ببینم یکیو تیک زدم به جرم خودم اعتراف کردم :f34r:
هرکس خصوصیات خودش رو تیک زده :lol:

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
حرف های تخیلی!!!!:eek:

چرا رسیدن به ایده آل تخیلیه؟

اگه شما تمام جوانب رو در نظر بگیررید کاملا سنجیده عمل کنید بیشتر از احساس بر اساس عقل و منطق پیش برید بدونید هدفتون چیه و از زندگی چی می خواید و معیارهای مشخصی برای خودتون تعیین کرده باشید اون وقت چرا نباید به ایده آل برسید.
fool.gif

گنده تر از دهنم حرف می زنم ولی اینا واقعیت هاییه که اون قدر نادیده گرفته شدن تا آمار طلاقمون انقدر شد تا انقدر جوونامون بدبخت شدن.
sorry.gif

وقتی باور نداریم که می تونیم به اون چیزی که می خوایم برسیم و رسیدن به اونو تخیل می دونیم نباید از زندگی انتظار زیادی داشته باشیم:)

nemessisor جان حرفات منطقی و جالب بود اما قصد من فقط شوخی بود دوست عزیز:)

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه سوال داشتم شما می دونی شریک زندگی یعنی چی؟ خیلی قدیما واقعا همه باور داشتن کسی برای ازدواج مناسبه که خوب و آقا باشه بعدا گفتن خوشگل بودن مهم تره حالا کارمون به جایی رسیده که بدن se*y رو مهم ترین شرط بدونیم واقعا خجالت می کشم این کلمه رو بگم از کجا به کجا رسیدیم؟ خب البته هر کس به نسبت دیدش این رو تعیین می کنه. نمی دونم... فقط حواستون رو جمع کنید انگار داریم همه چیزمون همه ارزش هامون همه اعتقاداتمون رو از دست می دیم.
cry.gif

در حال حاضر در اين شرايط اجتماعی نه تنها تو ایران بلکه تو تمام جای دنيا الان ديگه
همه چشماشون عقلشونه...ديگه اون صفاو صميميته قديم نيست ، الان ما داخل دنيای کاملاً
ديجيتالی هستيم ، احترام ها نسبت به هم کم شده و خيلی مسائل ديگه که ای موضوع هم
مستثنی نيست !!!
البته تا وقتی همه مثل شما به بدن se*Y يا همون fitness که بهتره بگيم اينجور بد
فکر بکنن و همش فکرای بد بکنن خوب به هيجا نمیريسم.....متأسفانه تو ایران هميشه
از اين مسائل بوده !!!
داشتن بدن زيبا و fitness بده ؟ داشتن يه بدنه سروحال بده ؟ خوب شما به اين مسائل توجهه نمیکنی که
کسی که بدنش fitness باشه اهله مشروبو ، دودو دم نيست که اين خودش يه امتياز بسيار بزرگ در زندگی هست
ولی شما به همون عقيده و فکره خودت نگاه میکنی و متأسفانه فکرت فقط تو همون محدوده آی هست که فکر کردی
و اصلاً هيچ ارزش و اعتباری هم نداره
و در اخر اکثريت بدن ساز ها که به صورت حرفه آی کار میکنن دارای اخلاق بسيار پسنديده هستند..و شما خوب اينارو نگاه نمیکنی که

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در حال حاضر در اين شرايط اجتماعی نه تنها تو ایران بلکه تو تمام جای دنيا الان ديگه
همه چشماشون عقلشونه...ديگه اون صفاو صميميته قديم نيست ، الان ما داخل دنيای کاملاً
ديجيتالی هستيم ، احترام ها نسبت به هم کم شده و خيلی مسائل ديگه که ای موضوع هم
مستثنی نيست !!!
البته تا وقتی همه مثل شما به بدن se*Y يا همون fitness که بهتره بگيم اينجور بد
فکر بکنن و همش فکرای بد بکنن خوب به هيجا نمیريسم.....متأسفانه تو ایران هميشه
از اين مسائل بوده !!!
داشتن بدن زيبا و fitness بده ؟ داشتن يه بدنه سروحال بده ؟ خوب شما به اين مسائل توجهه نمیکنی که
کسی که بدنش fitness باشه اهله مشروبو ، دودو دم نيست که اين خودش يه امتياز بسيار بزرگ در زندگی هست
ولی شما به همون عقيده و فکره خودت نگاه میکنی و متأسفانه فکرت فقط تو همون محدوده آی هست که فکر کردی
و اصلاً هيچ ارزش و اعتباری هم نداره
و در اخر اکثريت بدن ساز ها که به صورت حرفه آی کار میکنن دارای اخلاق بسيار پسنديده هستند..و شما خوب اينارو نگاه نمیکنی که

من نگفتم بدن به قول شما fitness بده گفتم هیچ وقت شرط اول ازدواج نیست هدف اول ازدواج ارضای روحی یا آرامش روحیه که این هیچ وقت با یه بدن fitness به دست نمیاد.

شاید این حرفا درکش خیلی راحت نیست یا شاید من یک آدم با افکار پوسیده هستم که نیاز جوونای امروز رو درک نمی کنم در هر صورت

من آن چه شرط بلاغ بود با تو گفتم خواه پند گیر و خواه ملال

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
این چه حرفیه که میزنی NEMESSISOR جان حرف حق و درستو تو زدی دوست عزیز

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
قرار بود خانوما بیانو اونم فقط راجع به شوهر حرف یزنن ها ...

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
NEO2جان زمونه عوض شده برادر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا