خير ! از مشتری ها بودن
ما بريم عکس بگريم :دی خدا بخواد فردا عکس رو عوض کنيم
بابای
بابای
خير ! از مشتری ها بودن
بابای
دقیقا. ببین حالا الان دروغ گفتن که فراوون شده! طرف میگه داشتی؟ میگه نه به قرآن. با کسی نبودم من! میگه خوب خیالم راحت شد.راستی حالا بیا و ثابت کن که داشته یا نداشه.
ما ایرانی ها کی میخوایم یاد بگیریم که یه دختر از همون لحظه که باهاش پیمان ازدواج میبندیم مال ماست! ما چه حقی داریم از بچگی تا قبل از ازدواج خودمون رو اختیار دار اون بدونیم.
خوب بعد از بلوغ احساس نیاز کرده واسه بودن با یه پسر. شرایط ازدواجم که مهیا نبوده. حالا مدت یه سال یا دو سال هم با یکی بوده. توهم بودی. خوب این به اون در! بعد از ازدواج دیگه متعلق به هم میشید و در برابر خیلی چیزا مسئولید! حرفی هم از گذشته نزنید پیش هم که چی شده یا چی بوده. برید زندگیتونو کنید با خوشبختی :*
پ.ن: اینی که گفتم مربوط به پسرایی هست که قبل ازدواج با کسی بودن.
من آمار گرفتم 80 درصد آره :lol:هممون الان ميگيم ازدواج نميكنم ولي 30 كه رسيديم به نظرتون خانواده اجبار نميكنه
ولي هيچ وقت با دوست دخترتون ازدواج نكنيد چون همش به هم مشكوكيد
پ ن : بزرگترين نكته اي كه بهش رسيدم اينه كه هر دختري كه Bf داره حتما كه باهاش رابطه ي جنسي نداره . نه ؟
من آمار گرفتم 80 درصد آره :lol:
هممون الان ميگيم ازدواج نميكنم ولي 30 كه رسيديم به نظرتون خانواده اجبار نميكنه
ولي هيچ وقت با دوست دخترتون ازدواج نكنيد چون همش به هم مشكوكيد
پ ن : بزرگترين نكته اي كه بهش رسيدم اينه كه هر دختري كه Bf داره حتما كه باهاش رابطه ي جنسي نداره . نه ؟
آها راس میگه این خیلی مهمه لااقل دلمون به یه چی خوش باشه!دوست پسر داشتش مسئله ای نیست
باید دید باکره هست یانه