• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
ازدواج در هر شرایطی و در هر زمانی مال خر است.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
ازدواج در هر شرایطی و در هر زمانی مال خر است.

در مورد ازدواج سنتی و عقد و این قبیل برنامه ها بله مشکلاتی داره اما Life Partnership به نظرم خیر. من اینجا دنبال یک شیوه و متد عملی هستم که بتونه بصورت دقیق روابط دوستانه بین دو نفر رو که در زندگی با هم شریک میشن رو تنظیم کنه. اصلاً همچین چیزی امکان پذیر هست یا Life Partnership هم مثل ازدواج همون برنامه و مشکلات رو داره؟

اگر کسی تجربه یا اطلاعات قابل استناد علمی داره لطفاً به اشتراک بگذاره.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
در مورد ازدواج سنتی و عقد و این قبیل برنامه ها بله مشکلاتی داره اما Life Partnership به نظرم خیر. من اینجا دنبال یک شیوه و متد عملی هستم که بتونه بصورت دقیق روابط دوستانه بین دو نفر رو که در زندگی با هم شریک میشن رو تنظیم کنه. اصلاً همچین چیزی امکان پذیر هست یا Life Partnership هم مثل ازدواج همون برنامه و مشکلات رو داره؟

اگر کسی تجربه یا اطلاعات قابل استناد علمی داره لطفاً به اشتراک بگذاره.

در Life Partnership تعهد وجود داره ؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
در Life Partnership تعهد وجود داره ؟

تا جایی که من میدونم قوانینش در هر کشوری فرق می کنه اما بله طرفین طبق توافق تعهدات مشخصی به هم میدند که چه مواردی رو در یک زندگی مشترک رعایت کنند. این تعهدات هم بین خودشون توافق میشه و مثل ازدواج نیست که حقوقی رو از نظر قانونی به عنوان یک خانواده برای طرفین ایجاد کنه. چون قوانین مربوط به این مسئله در هر کشور متفاوت هست سخته یک توضیح جامع و واحد ارائه بدم اما کلیت مسئله همین هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا