• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خیلی جالبه ! mamal5011 گزینه بله رو انتخاب کرد:rolleyes: نمیدونم شه مانی میده
297.gif

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
بحث به کجا رسید !!!!!!!!!!!!!

با ساعت کاری که مطرج کردید من به شخصه مشکلی ندارم . حالا شاید یه آقایی دوست نداشته باشه خانومش کار کنه
در مورد معیار هم معیارهای آدمها با هم متفاوت هست . معیار من نجابت و شباهت فرهنگی بود و از همه مهمتر آرامش

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
با ساعت کاری که مطرج کردید من به شخصه مشکلی ندارم . حالا شاید یه آقایی دوست نداشته باشه خانومش کار کنه
در مورد معیار هم معیارهای آدمها با هم متفاوت هست . معیار من نجابت و شباهت فرهنگی بود و از همه مهمتر آرامش

این بنده خدا کلا دوست نداره خانومش کار کنه
سیاه قلبه!

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
من آرزو میکنم هرکسی به همسری برسه که واقعا نیمه گمشدش باشه ! کسی که با اومدنش آدم رو متحول کنه به سوی پیشرفت
به به . ایشالا
فیض بردیم
این بنده خدا کلا دوست نداره خانومش کار کنه
سیاه قلبه!
آره آقا . من دوست ندارم اصلا . مشکلی هست؟
روزی سه وعده هم با کمربند سیاه و کبودش میکنم . به خودمم مربوطه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
آره آقا . من دوست ندارم اصلا . مشکلی هست؟
روزی سه وعده هم با کمربند سیاه و کبودش میکنم . به خودمم مربوطه

دیدید حق با من بود؟
واقعا یه مرد دست رو زنش بلند کنه؟
حالا دست هم نه! کمربند
آدم اینقدر امل و دیروزی؟
متاسفم از دنیایی که ...

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
دیدید حق با من بود؟
واقعا یه مرد دست رو زنش بلند کنه؟
حالا دست هم نه! کمربند
آدم اینقدر امل و دیروزی؟
متاسفم از دنیایی که ...

همینه که هست
خودش راضیه . شما این وسط چیکاره ای ؟
مدافع حقوق زنانی شما؟
کاسه داغتر از آش که میگن شومایی؟

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
همینه که هست
خودش راضیه . شما این وسط چیکاره ای ؟
مدافع حقوق زنانی شما؟
کاسه داغتر از آش که میگن شومایی؟

اونوقت حتما فکر می کنید خوشبخت هم هست
بازم تاسف

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
من قصد مزدوج شدن ندارم :whistle:
دو حالت داره ! یا قبل از ازدواجش گزینه بله رو انتخاب کرده و یا بعد از اون ! امیدوارم حالت دوم نباشه:confused:

ازدواج نصف دینه
دو تا بگیرید دینتون کامل می شه:blush:

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
اونوقت حتما فکر می کنید خوشبخت هم هست
بازم تاسف

شما به فکر زندگی خودت و خوشبختی خانوم خودت باش
البته فکر نکنم هیچ خانومی بتونه با شما زندگی کنه با این اخلاقتون

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من نظرم اینه که کار خوبه هم برای زن هم مرد ! ما خودمون وختی بیکاریم اعصابمون بهم میریزه ولی وختی کار داریم بخصوص که کار مال خودمون باشه خعلی سرحالیم
خانوما هم همینجورین !
منتها متاسفانه تو مملکت ما جو خعلی خرابه ! واقعا ملت عقده ای و .... هستن و تفکر آلوده ای دارن
یه زنه بود تاکسی داره خودش میگفت خعلی اذیت میشم !
متاسفانه مملکت داغونی داریم هرجوری حساب میکنی ناراحتی ! اگه جلوی خانوم رو از تو اجتماع بودن بگیری هم خودت هم اون ناراحت میشید اگرم آزاد بزاری بازم ناراحت میشید

مملکت داریم ماشالا......

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
زن خوب از نگاه اغلب مردهای ایرانی زنی هست که هر سئوالی ازش میپرسی بهت بگه: "هر چی آقام بگه"، "هر چی نظر حاج آقا باشه"، "باید از شوهرم بپرسم" و ...

عمده ترین عاملی که زن ایرانی رو از زنان کشورهای توسعه یافته متمایز می کنه هم همین کمرنگ بودن نظر و رای زن در خانواده هست چون زن ایرانی قبول کرده برای خوشحالی همسرش زندگی کنه، بچه بزرگ کنه، کار بکنه یا نکنه، تفریحات خودش رو داشته باشه یا نداشته باشه و ... . البته برعکس این هم وجود داره و مواردی هست که مرد مثل بـَرده صبح تا شب کار می کنه و از خواسته های خودش توی زندگی میگذره تا هزینه خواسته های خانم رو تامین کنه.

نکته جالب هم این هست که برخی از این خانواده های سنتی رو به عنوان الگو نشون میدن و وقتی ازشون میپرسن زندگیتون چطوره میگن خوبه... لاکن هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه اما کلاً چی از این بهتر که آدم یک برده پیش خودش داشته باشه که نظافت کنه، بچه بزرگ کنه، از سر کار که میای چایی بده دستت و قربون صدقت بره و خلاصه از هیچ اقدامی دریغ نکنه تا شما خوشحال باشی. اصلاً میشه همچین آدمی از زندگی ناراحت باشه؟

یا اون خانومی که شوهرش از صبح میره کارگری و دستمزدش رو خرج کیف و کفش مارکدار خانم میکنه دیگه چی بهتر از این میخواد که یکی رو داشته باشه به این صورت خرجش رو بده و از زندگیش هم راضی باشه که همچین همسر شیک و برازنده ای داره.

امیدوارم خانم هایی که میخوان ازدواج کنن قبلش خوب کسی رو که دارن باهاش ازدواج می کنن رو بشناسن تا کلفت در خونه مردم نشن. مورد بوده طرف ازدواج کرده همسرش رو بــُرده خونه مادرش که هم کارای خودش رو انجام بده هم کارهای مادرش... بـَـرده داری در این حد (!)

آقایون هم مراقب باشن دار و ندار زندگیشون رو مهریه کسی که نمیشناسن نکنن چون الان بعد از 3-4 ماه آشنایی آدم رفتار عجیب و غریب از طرف مقابل می بینه دیگه چه برسه به ازدواج سنتی.

امیدوارم حداقل خودم بتونم به چیزهایی که میگم عمل کنم چون زندگی و شناختن آدم ها توی این جامعه واقعاً مشکل شده. گاهی خودم افکار و عقاید سلطه جویانه دارم و گاهی هم سلطه پذیر میشم و کلاً قرار گرفتن در حالت تعادل تو جامعه ای که توش پر از نوسانات غیر عادی هست سخته. اگر کسی یک سبک زندگی، تئوری یا ایدئولوژی برای حفظ یک رابطه صحیح میشناسه لطفاً معرفی کنه چون اطلاعات من درباره یک جامعه دو نفره کوچک کمه و چیزهایی که تا حالا خوندم هم همین دیکتاتوری سنتی حاکم بر خانواده هست که یکی تصمیم میگیره و دیگری اطاعت می کنه.

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
من نظرم اینه که کار خوبه هم برای زن هم مرد ! ما خودمون وختی بیکاریم اعصابمون بهم میریزه ولی وختی کار داریم بخصوص که کار مال خودمون باشه خعلی سرحالیم
خانوما هم همینجورین !
منتها متاسفانه تو مملکت ما جو خعلی خرابه ! واقعا ملت عقده ای و .... هستن و تفکر آلوده ای دارن
یه زنه بود تاکسی داره خودش میگفت خعلی اذیت میشم !
متاسفانه مملکت داغونی داریم هرجوری حساب میکنی ناراحتی ! اگه جلوی خانوم رو از تو اجتماع بودن بگیری هم خودت هم اون ناراحت میشید اگرم آزاد بزاری بازم ناراحت میشید

مملکت داریم ماشالا......

من محیط کار خانومم خیلی واسم مهمه
حتما باید سالم باشه
متاسفانه الان خیلی از شرکت های خصوصی و ... محیط جالبی ندارن

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
پس اگه چهارتا بگیرم به مقام نبوت نایل میشم ؟

4تا بگیری پیغمبر میشی میگن اسلام اوردی:D فقط اون بزرگوار بود که شهامت چند زن داشتن رو داشت ما که مسلمون نیستسم
biggrinsmiley.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا