چی بگم آخه
نه واقعا چی میتونم بگم من ؟
شما به من بگو
چیزی نمیخواد بگید
در شأن شما نیس بخوای با آدمای بی اخلاق و با این تفکرات همکلام بشی.
چی بگم آخه
نه واقعا چی میتونم بگم من ؟
شما به من بگو
در حال حاضر خونه دار هست ولی تحصیلات داره و منم هیچوقت مخالف کارکردنش نبودم . یه بازه هایی کار میکرد یه جاهایی ولی مناسب نبود و خارج شد .
خیلی جالبه ! mamal5011 گزینه بله رو انتخاب کرد نمیدونم شه مانی میده
بحث به کجا رسید !!!!!!!!!!!!!
با ساعت کاری که مطرج کردید من به شخصه مشکلی ندارم . حالا شاید یه آقایی دوست نداشته باشه خانومش کار کنه
در مورد معیار هم معیارهای آدمها با هم متفاوت هست . معیار من نجابت و شباهت فرهنگی بود و از همه مهمتر آرامش
به به . ایشالامن آرزو میکنم هرکسی به همسری برسه که واقعا نیمه گمشدش باشه ! کسی که با اومدنش آدم رو متحول کنه به سوی پیشرفت
آره آقا . من دوست ندارم اصلا . مشکلی هست؟این بنده خدا کلا دوست نداره خانومش کار کنه
سیاه قلبه!
شما چه گزینه ای رو زدید؟
آره آقا . من دوست ندارم اصلا . مشکلی هست؟
روزی سه وعده هم با کمربند سیاه و کبودش میکنم . به خودمم مربوطه
دیدید حق با من بود؟
واقعا یه مرد دست رو زنش بلند کنه؟
حالا دست هم نه! کمربند
آدم اینقدر امل و دیروزی؟
متاسفم از دنیایی که ...
همینه که هست
خودش راضیه . شما این وسط چیکاره ای ؟
مدافع حقوق زنانی شما؟
کاسه داغتر از آش که میگن شومایی؟
من قصد مزدوج شدن ندارم
دو حالت داره ! یا قبل از ازدواجش گزینه بله رو انتخاب کرده و یا بعد از اون ! امیدوارم حالت دوم نباشه
اونوقت حتما فکر می کنید خوشبخت هم هست
بازم تاسف
من نظرم اینه که کار خوبه هم برای زن هم مرد ! ما خودمون وختی بیکاریم اعصابمون بهم میریزه ولی وختی کار داریم بخصوص که کار مال خودمون باشه خعلی سرحالیم
خانوما هم همینجورین !
منتها متاسفانه تو مملکت ما جو خعلی خرابه ! واقعا ملت عقده ای و .... هستن و تفکر آلوده ای دارن
یه زنه بود تاکسی داره خودش میگفت خعلی اذیت میشم !
متاسفانه مملکت داغونی داریم هرجوری حساب میکنی ناراحتی ! اگه جلوی خانوم رو از تو اجتماع بودن بگیری هم خودت هم اون ناراحت میشید اگرم آزاد بزاری بازم ناراحت میشید
مملکت داریم ماشالا......
ازدواج نصف دینه
دو تا بگیرید دینتون کامل می شه:blush:
شما به فکر زندگی خودت و خوشبختی خانوم خودت باش
البته فکر نکنم هیچ خانومی بتونه با شما زندگی کنه با این اخلاقتون
پس اگه چهارتا بگیرم به مقام نبوت نایل میشم ؟