شما چه سایتی را پیشنهاد می کنید؟وقتتو تلف این سایتا نکن
برای منم همینطورهارور The connection has timed out میده؟
عزیز خیلی ها با همین وقت تلف کردن درآمد کسب کردندوقتتو تلف این سایتا نکن
برای منم فقط با v-p-n باز میشه
دقیقا نمیدونم مشکلش چیه ولی بنظرم یا سایت یه سری از ای پی ها رو بسته و یا سرویس دهنده اینترنت سایت در بلک لیست قرار داده(اسیاتک دارم) و البته مکنه مشکل از ویندوز هم باشه(ویروس)
ارور The connection has timed out میده؟
منظورتون از سایتای هایپ همون سرمایه گذاری ها هستن؟ اگه اونه از لحاظ شرعی مشکل دارن به نظرم. یعنی یه جورایی ربا حساب میشه نمیشه آیا؟وقتتونو با این سایتا تلف نکنید
من خودم جز نفرات اول پیدورت بودم
ولی بعدش دیدم فایده وسودی نداره جز اینکه همش میره واسه کارمزدو...
بپ هاش که بابتش اگهی های کم وبی ارزش میرفت
برید تو هایپا کار کنید
سودشون خیلی بیشتر و بی دردسر و راحتتر
همینجا دو سه تا هایپ خوب ومعتبر و لایسنس معرفی کردم
که عالی هستن و انی
از سایتای کلیکی و... خیلی بهتر و راحتتر
البته خودتون میدونید و من فقط نظرمو دادم
موفق باشید
وقتتو داری تلف میکنیبله دقیقا همین ارور رو میده. پس کسی نمیدونه چه جوری میشه حلش کرد؟!
واقعا سایت های کلیکی ارزش وقت گذاشتن دارن؟ من تقریبا دو ماهه تو ده تا سایت فعالم البته کم و زیاد مثلا پیدورتس رو یک ماه بود شروع کرده بودم امروز بیخیالش شدم. واقعا میشه در آمدی داشت از این سایت ها؟
ربا؟منظورتون از سایتای هایپ همون سرمایه گذاری ها هستن؟ اگه اونه از لحاظ شرعی مشکل دارن به نظرم. یعنی یه جورایی ربا حساب میشه نمیشه آیا؟
نمیدونم گفتنش اینجا درسته یا نه ولی از نظر من بانک ها هم به نوعی ربا میدن. پول من و شما رو میگیرن وام بالای 30 درصد میدن به یه بنده خدایی بعد 20 درصد اونو به خودمون برمیگردونن بقیشم میزنن به جیب. چه کاری میکنن؟؟ از نظر شما این پول سالمه؟ از نظر من نیست. بدبخت اون تولید کننده چه درآمدی داشته باشه اونم اوایل کارش که بتونه این سود هنگفت رو برگردونه؟؟!! چرخ تولید مملکتو همین بانکا خوابوندن دیگه کسی نمیاد ریسک کنه یه کاری رو شروع کنه که آیا بگیره یا نگیره! پولشو راحت میذاره بانک سودشو میخوره. این میشه که مملکت فلج میشه این یعنی دقیقا همون ربا که میگن حرامه!! به نظرتون چرا ربا حروم شده؟؟ربا؟
شما پول ميزاري تو بانك سود ميگيري ربا محسوب ميشه؟
هايپاهم دقيقا مثل سپرده بانك ميمونه
هايپا هم با پول ما كار ميكنه مثل بانك
دوستان عزیز تا مشکلی نباشه تعریف میکنندربا؟
شما پول ميزاري تو بانك سود ميگيري ربا محسوب ميشه؟
هايپاهم دقيقا مثل سپرده بانك ميمونه
هايپا هم با پول ما كار ميكنه مثل بانك
داداش ادامشو یادت رفت بگیحرفتونو قبول دارم. مهم اینه یه حرفه داشته باشیم. من میخواستم یه کمک خرج برام باشه نه یه درآمد ماهانه کامل. والا خودم تازگیا برنامه نویسی اندروید خوندم ولی تا به پول برسم طول میکشه و نیاز به کار و تجربه داره. البته امیدم به یه دلار تو ماه نبود فکر میکردم درآمد صعودی بالا میره ولی اونا هم زرنگن انقدر کارمزد و خرید زیرمجموعه و آپگرید کردن خرج برمیداره که مجبور میشی هرچی درآوردی دوباره تقدیمشون کنی بلکه ماه بعد درآمدت بیشتر بشه. فکر میکنم بالای یکی دو سال باید کار کنی بلکه بتونی یه پول قابل توجهی دربیاری
حق باشماستنمیدونم گفتنش اینجا درسته یا نه ولی از نظر من بانک ها هم به نوعی ربا میدن. پول من و شما رو میگیرن وام بالای 30 درصد میدن به یه بنده خدایی بعد 20 درصد اونو به خودمون برمیگردونن بقیشم میزنن به جیب. چه کاری میکنن؟؟ از نظر شما این پول سالمه؟ از نظر من نیست. بدبخت اون تولید کننده چه درآمدی داشته باشه اونم اوایل کارش که بتونه این سود هنگفت رو برگردونه؟؟!! چرخ تولید مملکتو همین بانکا خوابوندن دیگه کسی نمیاد ریسک کنه یه کاری رو شروع کنه که آیا بگیره یا نگیره! پولشو راحت میذاره بانک سودشو میخوره. این میشه که مملکت فلج میشه این یعنی دقیقا همون ربا که میگن حرامه!! به نظرتون چرا ربا حروم شده؟؟