• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشا کمک کنید. سایت پیدورتس(paidverts) از دیروز برام باز نمیشه دارم بیچاره میشممممم. علتش چیه؟؟

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
دوستان عزیز تا مشکلی نباشه تعریف میکنند
وقتی به مشکل میخورند،اون کار بدردنخور میشه، در کل مواظب پولتون باشید، هر جایی،فرقی نمیکنه.
کلا حزب باد هستیم
همينه دوست عزيز
شما اگه كاري برات سود و نفعي نداشته باشه ازش حمايت ميكني؟
ماهم تا موقعي كه جايي خوب و مفيد و سود داشته باشه
ازش تعريف ميكنيم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
به نقل از http://earn1sec.ir/post/24
به تازگی عده ای از دوستان ایرانی در ورود به سایت پیدورتس مشکل داشتن که یکی از دوستان ایرانی پیرامون حل این مشکل در فروم سایت تاپیکی ایجاد کردن
و یکی از مدیران فروم روشی برای حل مشکل بیان کردن به این صورت که :
از داخل دسکتاپ رایانه بر روی گزینه استارت کلیک و در کادر سرچ برنامه ها تایپ کنید :
command prompt
سپس بر روی برنامه مد نظر کلیک کنید و در داخل برنامه تایپ کنید :
ipconfig/flushdns
و سپس اینتر کنید.
در صورتیکه باز هم مشکل حل نشد یکبار مودمتون رو ریست کنید ، برای بعضی از دوستان ریست ساده جوابگو بوده
روش جالی بود برا من حل شد

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
دوست عزیز خیلی ها قبل از من گفتن ، من هم میگم ... خواستی قبول کن نخواستی میل خودته
ولی اکثر کسانی که سابقه اینترنتی زیادی دارن و سنشون بیشتره ، این سایت ها رو و این روش های در آمد رو زمان eGold تجربه کردن . منم مثل شما دورانی رو داشتم که بشینم رو تبلیغات کلیک کنم یا تو هایپ پول بذارم و یه سنت یه سنت جمع کنم به امید روزی که پولدار میشم ... نمیگم وقتم رو تلف کردم به هر حال تجربه بود اون زمان ، ولی شما اگر از تجربه بقیه استفاده نکنی وقتت رو تلف کردی ... چون این همه آدم اون راه رو رفتن و میدونن آخرش چیه .

اون دوستی که میگه از این راه در آمد داره ، احتمالا خودش طرف مقابل شما یعنی کسی هست که این سایت ها رو راه میندازه . یا اینکه نمیدونه درآمد چیه . شما به جای اینکه برای یه دلار یه ماه وقت بذاری ، برو یه تخصصی رو خیلی خوب یاد بگیر ... تازه معنی درآمد رو میفهمی ... ، اونوقت یه دلار که هیچی طرف بهت ایمیل بده ماهی 10 دلار همینجوری میریزم به حساب بانک اینترنتیت جوابش رو هم نمیدی .. چون 10 دلار برات ارزش این رو نخواهد داشت که بخوای پول رو بگیری و تبدیل کنی یا حتی جواب ایمیل بدی بگی بریز !

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
حرفتونو قبول دارم. مهم اینه یه حرفه داشته باشیم. من میخواستم یه کمک خرج برام باشه نه یه درآمد ماهانه کامل. والا خودم تازگیا برنامه نویسی اندروید خوندم ولی تا به پول برسم طول میکشه و نیاز به کار و تجربه داره. البته امیدم به یه دلار تو ماه نبود فکر میکردم درآمد صعودی بالا میره ولی اونا هم زرنگن انقدر کارمزد و خرید زیرمجموعه و آپگرید کردن خرج برمیداره که مجبور میشی هرچی درآوردی دوباره تقدیمشون کنی بلکه ماه بعد درآمدت بیشتر بشه. فکر میکنم بالای یکی دو سال باید کار کنی بلکه بتونی یه پول قابل توجهی دربیاری
شما همون برنامه نویسی اندروید رو ادامه بده خیلی خوبه،آخه کلیک کردن هم شد کار؟
حداقل شما که انقدر از سایت های خارجی مینالید از سایت های خود ایران استفاده کنین
کلا کلیک کردن یعنی اتلاف وقت شما به جای اینکه یه حرفه یاد بگیرین و درآمد بالا داشته باشین دارین روی تبلیغات کلیک میکنین؟
به نظر خودت درسته چندین و چند استعداد ایرانی اینجوری حروم بشه؟؟؟

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
دوستانی که میگن هایپ سود نداره
یه سر به این تاپیکا بزنن
http://forum.persiantools.com/threads/coinsera-هایپی-با-سود-کم-ولی-اینده-دار.681584/
http://forum.persiantools.com/threads/هايپي-با-سود-منطقي-شبيه-coinsra.695222/

هایپ رو باید بلدباشی چیکار کنی
هیچ وقتی هم نمیگیره
پول میریزی برداشت میزنی
نه کلیک میخواد و نه فلان
پول میریزی و سرساعت پولتو برداشت میزنی بدون دردسر
به هرحال من با هایپ کلی سود کردم و خداروشکر
البته خودتون میدونید
اون دوستمون که اندروید کاره خیلی عالیه و دمش گرم
خودمن دوره برنامه نویسی کلاینت سایدینگ رو دارم میرم و ایشالله به زودی هم سایت میزنم
برنامه نویسی خیلی سود داره از هرنوعشی
چه وب چه اپ و چه ویندوز
موفق باشید

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
همينه دوست عزيز
شما اگه كاري برات سود و نفعي نداشته باشه ازش حمايت ميكني؟
ماهم تا موقعي كه جايي خوب و مفيد و سود داشته باشه
ازش تعريف ميكنيم
عزیز متوجه منظورم نشدید.
نباید تا وقتی برای ما خوبه تعریف کنیم. اگه خوبه باید همیشه بگیم خوبه. اگه برای ما بد شد بگیم ما نتونستیم یا موفق نبودیم یا تجربیاتمون رو بگیم. نه اینکه زود بگیم اون کار خوب نیست :)

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
عزیز متوجه منظورم نشدید.
نباید تا وقتی برای ما خوبه تعریف کنیم. اگه خوبه باید همیشه بگیم خوبه. اگه برای ما بد شد بگیم ما نتونستیم یا موفق نبودیم یا تجربیاتمون رو بگیم. نه اینکه زود بگیم اون کار خوب نیست :)
صدرصد كه تجربيات رو ميگم و باعث افتخارمه كه تجربيات بنده براي ديگران كارساز و راه گشا باشه
ولي وقتي سايتي خوب نيست نبايد تعريف الكي و حمايت الكي كرد
كاري كه متاسفانه خيلي از مانيتورينگ هايپا ميكنن
يعني تا موقعي كه به اونا پرداخت داره ميزنن paying و براشون مهم نيست سود وضرر بقيه چرا كه كاربر مياد به اون مانيتورينگ اعتماد ميكنه و سرمايه ميريزه ولي در حقيقت فريبكاري اون مانيتورينگه
اميدوارم متوجه بشين چي ميگم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
هایپها با پول کسی کار نمیکنند اونا فقط گیم مونی هستند و بس در حقیقت همون قمار هست ن سرمایه گذاری

من خودم دو تاسایت دارم یه مانیتورینگ و ی آل هایپ مانیتورینگو از اون راه درامد کسب میکنم لااقل همه چی دست خودمه ریسک نیست دیگه میدونم یه چیزی وش در میاد با کار کردن ن با کلیک کردن روی تبلیغات و این مسخره بازیا

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
صدرصد كه تجربيات رو ميگم و باعث افتخارمه كه تجربيات بنده براي ديگران كارساز و راه گشا باشه
ولي وقتي سايتي خوب نيست نبايد تعريف الكي و حمايت الكي كرد
كاري كه متاسفانه خيلي از مانيتورينگ هايپا ميكنن
يعني تا موقعي كه به اونا پرداخت داره ميزنن paying و براشون مهم نيست سود وضرر بقيه چرا كه كاربر مياد به اون مانيتورينگ اعتماد ميكنه و سرمايه ميريزه ولي در حقيقت فريبكاري اون مانيتورينگه
اميدوارم متوجه بشين چي ميگم

ضمنا نمیتونید بگید فریبکاری مانیتورینگ هست چون اون هایپ به بنده پرداخت داره به عنوان مانیتور من از کجا بدونم به شما پرداخت نداره شما اگر بهت پرداخت نداره در قسمت رای مانیتورها میتونید بگید پرداخت نداره تا سرمایه گذاران متوجه بشن پرداخت نداره وگرنه وقتی هایپه داره به من مانیتور پرداخت میکنه مریض نیستم بزنم عدم پرداخت از کجا بدونم به شما پرداخت نداره .

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
ضمنا نمیتونید بگید فریبکاری مانیتورینگ هست چون اون هایپ به بنده پرداخت داره به عنوان مانیتور من از کجا بدونم به شما پرداخت نداره شما اگر بهت پرداخت نداره در قسمت رای مانیتورها میتونید بگید پرداخت نداره تا سرمایه گذاران متوجه بشن پرداخت نداره وگرنه وقتی هایپه داره به من مانیتور پرداخت میکنه مریض نیستم بزنم عدم پرداخت از کجا بدونم به شما پرداخت نداره .
داداش یعنی من بیام به تک تک مانیتورها بگم پرداخت نداره؟
بعد اینکه من بارها امتحان کردم و خیلی هاشون باز زدن paying ولی بعضی هاشون هم خدایی بلافاصله زدن اسکم
ولی خیلی کم پیداشده از این مانیتورینگ ها که انسانیت داشته باشن

اینم برای اون دسته که میگن هایپ سود نداره و بدرد نمیخوره

برداشت 34 م از این هایپ فوق العاده و انی

1v2u_untitled.jpg

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
کسی نمیگه سود نداره ولی داری قمار میکنی تو قمار ممکنه دفعه اول دوم ببریبار سوم همشو با هم ببازی پس باید قمار باز خوبی باشی نه سرمایه گذار خوب به مرور میفهمی چی میگم.
ضمنا قرار نیست به یک عدد رای یک مانیتور بخواد از پایینگ خارج بشه شاید اون رای دروغ باشه خیلی وقتها رایهای دروغ هم هست که الکیه و برا خراب کردن اون هایپ هست.رای شما باعث میشه طرف سرمایه گذار ببینه و قدری تامل کنه برا سرمایه گذاری.
درامد مانیتورینگ از سود هایپها هست که بهش سرمایه میدن و به اون سرمایه سود میدن یعنی از جیب هیچی نمیزاره اگر اون مانیتور بر مراد اون هایپها نباشه دیگه بهش سرمایه جهت سرمایه گذاری نمیدن و نون خودش اجر میشه ولی در قسمت رایها میشه از نظرلت دیگران فهمید اینهایپ الان در چه حاله همه راضیند ازش یا نه شما نیازی نیست همه جا گزارش بدید ولی هر جا رفتی گزارشات رو بخون بعد اقدام کن خصوصا تو انجمنهای خارجی و تایپیکهای مربوط به اون هایپ فقط یک سرمایه گذار اماتور میاد و به اون مانیتور اکتفا میکنه باید فرومها و تعداد زیادی مانیتورها رو قبلش در نظر گرفت دی دی او اس اس اس ال لایسنس اینا هم بد نیست در نظر گرفته شود

Last edited:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
وقتتونو با این سایتا هدر ندید.
برید سمت وبلاگ نویسی و بعدشم وب مستری.
یا یه زبون برنامه نویسی یاد بگیرید.
من درامد یک سال شمارو تو یک روز از یکی از سایتام در می اوردم.
۳ نفر از کسایی که واقعا توانیشو داشته باشن رو میخوام واسه وبمستر شدن اماده کنم.با هزینه خودم.اگه میبینید استعداد دارید و قبلا وبلاگ موفق داشتید.اطلاعات بیشتریو از خودتون واسم بفرستید.تا اموزشو شروع کنم.۳نفر

s.wilson

Registered User
لایک‌ها
23
برای منم همینطوره

عزیز خیلی ها با همین وقت تلف کردن درآمد کسب کردند
از جمله خود من :)
شما چه مقدار درآمد كسب كرديد و در چه مدت لطفا به من كمك كنيد پخ كنيد ممنون ميشم

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا