• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوردنی معرفی کنید!

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سلام
جدیدا بدون خوردن نمیتونم کار فکری شدید و طولانی بکنم و میخوام یه سایت بالا بیارم که برنامه نویسیش چند هفته طول میکشه
اگه بخوام همینجوری چیپس و پفک بخورم مشکل پیدا میکنم
لطفا خوردنی صدا دار مثل چیپس و پفک و کم ضرر معرفی کنید
شیرین یا شور بودنش مهم نیست
ممنون

Kim Gap Soo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کیمچی بخور! خوشمزه س ضمن اینکه موقع خوردن خرت و خرت هم میکنه زیر دندون.
منتها فکر کنم باید بدی یه آشنایی کسی از کره بیاره برات.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
اشنا نمیخواد
برو میدون کمی کاهو بگیر با خیار و گوجه قاطی کن میشه کیمچی وطنی با کرهای ها هم مشترک هست تو داشتن کاهو

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
هزینه ش مهم نیست ولی دیگه نه اینقدر که بدم از کره واسم بیارن! در هر حال ممنون از پیشنهادتون :heart: :heart:

اشنا نمیخواد
برو میدون کمی کاهو بگیر با خیار و گوجه قاطی کن میشه کیمچی وطنی با کرهای ها هم مشترک هست تو داشتن کاهو
مرسی :heart:

writer

Registered User
لایک‌ها
80
نون بربری بگیر تکه تکش کن با سایز کوچیک بذار کمی خشک بشه بعد بخور

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

اون کیمچی ای که قراره از کره برسه به ایران، حتما فاسد میشه توی راه :دی

رستوران های کره ای کیمچی دارن. هایپر استار هم داره . (توی غرفه ی سوشی و این جور چیزا) منم کیمچی دوست دارم و گاهی می خرم ولی خانواده دوست ندارن و با کمال خوشبختی همشو خودم می خورم !

استارتر جان ! شما هم بین وعده های غذاییتون میوه بخورید. از همه چیز بهتره. به خصوص که از این به بعد میوه های متنوع تابستونی هم میان به بازار .

Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
میتونی نون نارگیلی یزد هم بخوری
نمیخوام تبلیغ کنم ولی این نون نارگیلی ها وقتی خشک بشه اینقدر لذیذ تو دهن خرد میشه که باورت نمیشه، تازه و تردش یچیزه، خشک شده و زیر دندون خرد کردنش هم یچیز دیگه( بسیار مقوی و به شدت خوشمزه)

البته میتونی از شکلات های چوب دار هم استفاده کنی ، شخصا خودم هم از این شکلات ها استفاده میکنم ،خیلی تاثیر خوبی داره

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
اون کیمچی ای که قراره از کره برسه به ایران، حتما فاسد میشه توی راه :دی

رستوران های کره ای کیمچی دارن. هایپر استار هم داره . (توی غرفه ی سوشی و این جور چیزا) منم کیمچی دوست دارم و گاهی می خرم ولی خانواده دوست ندارن و با کمال خوشبختی همشو خودم می خورم !

استارتر جان ! شما هم بین وعده های غذاییتون میوه بخورید. از همه چیز بهتره. به خصوص که از این به بعد میوه های متنوع تابستونی هم میان به بازار .

با درود

ببخشید مگه کیمچی نون خامه ایه که تو راه خراب شه عزیز! اولا: کیمچی چیزی نیس که به این سرعت فاسد بشه.
دوما: مگه تو ی تشت میفروشن که خراب شه! کیمچی توی کره انواع و اقسام داره که تو بهترین بسته بندی و وکیوم شده فروخته میشه.
سوم هم اینکه عزیز دل مگه اون کسی که میخواد بیاره واسه این بابا، با اتوبوس یا مینی بوس میخواد از کره بیاد که شما میگی خراب میشه؟!!!
من خودم تا حالا چهار پنج بار دادم دوستم که میره ماموریت از کره برام آورده.
بعدشم اونی که تو هایپراستار میفروشن، اولا اون آقاهه رو من خودم دیدم ازش خریده م یارو ژاپنیه. کره ای نیست. من یه بار چون شنیده بودم که اونجا کیمچی داره رفتم ببینم چه جوریه. خواهرم هم همراهم بود. خواهرم کره ای بلده صحبت کنه واسه همین رفت جلو به کره ای باهاش احوالپرسی کرد که یهو یارو دست و پا شکسته گفت من ژاپنی هستم. ما هم که خورده بود تو ذوقمون گفتیم حالا یه کم از اون کیمچی ت بده ببینیم چه جوریه. توی بسته پلاستیکی ریخته بود میداد 5000 تومن.
چشمت روز بد نبینه خونه که باز کردیم مزه کردیم همونجا ببخشید همه شو تف کردیم بیرون! اینقدر بیمزه و مزخرف بود که نگو.
بعد خواهرم گفت ما خودمون باید عقلمون میرسید که آخه اصلا کیمچی مال کره س، نه ژاپن.
خلاصه اینکه معلومه شما اصل کیمچی که مال کره باشی نخوردی که به اون آشغال هایپراستار میگی کیمچی! اونم خوشمزه!؟!
شما یه زحمتی بکش بده واسه ت بیارن اونوقت دیگه اونو نمیخوری.

و شما هم استارتر گرامی میوه بخورید، خوبه، اما نه میوه های تابستونی که اکثرا واسه معده و روده خوب نیستن. میوه یعنی میوه های زمستونی مثل پرتقال، انار. (البته انار پاییز میاد.)

Last edited:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
به نظر من بهتره به جاي همه اينا يه بسته آدامس بگيري و 2-3 تا رو همزمان بندازي دهنت و با صداي بلند و شالاب شولوب مشغول جويدنش بشي :thumbsup:
هر از گاهي هم يه بادكنك تو دهنت باهاش درست كن و بزاز اونقدر بزرگ بشه كه بتركه :p
اگه يه مدت اينكارو كني ميبيني كم كم داري بهش عادت ميكني و اينو بدون مخصوصا وقتي اعصابت خيلي خرد هستش خوب جواب ميده ( دست كم واسه من :rolleyes:)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به نظر من بهتره به جاي همه اينا يه بسته آدامس بگيري و 2-3 تا رو همزمان بندازي دهنت و با صداي بلند و شالاب شولوب مشغول جويدنش بشي :thumbsup:
هر از گاهي هم يه بادكنك تو دهنت باهاش درست كن و بزاز اونقدر بزرگ بشه كه بتركه :p
اگه يه مدت اينكارو كني ميبيني كم كم داري بهش عادت ميكني و اينو بدون مخصوصا وقتي اعصابت خيلي خرد هستش خوب جواب ميده ( دست كم واسه من :rolleyes:)

امتحان کنم ببینم برای وقتی اعصابم خورده هم جواب میده یا نه.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
با درود

ببخشید مگه کیمچی نون خامه ایه که تو راه خراب شه عزیز! اولا: کیمچی چیزی نیس که به این سرعت فاسد بشه.
دوما: مگه تو ی تشت میفروشن که خراب شه! کیمچی توی کره انواع و اقسام داره که تو بهترین بسته بندی و وکیوم شده فروخته میشه.
سوم هم اینکه عزیز دل مگه اون کسی که میخواد بیاره واسه این بابا، با اتوبوس یا مینی بوس میخواد از کره بیاد که شما میگی خراب میشه؟!!!
من خودم تا حالا چهار پنج بار دادم دوستم که میره ماموریت از کره برام آورده.
بعدشم اونی که تو هایپراستار میفروشن، اولا اون آقاهه رو من خودم دیدم ازش خریده م یارو ژاپنیه. کره ای نیست. من یه بار چون شنیده بودم که اونجا کیمچی داره رفتم ببینم چه جوریه. خواهرم هم همراهم بود. خواهرم کره ای بلده صحبت کنه واسه همین رفت جلو به کره ای باهاش احوالپرسی کرد که یهو یارو دست و پا شکسته گفت من ژاپنی هستم. ما هم که خورده بود تو ذوقمون گفتیم حالا یه کم از اون کیمچی ت بده ببینیم چه جوریه. توی بسته پلاستیکی ریخته بود میداد 5000 تومن.
چشمت روز بد نبینه خونه که باز کردیم مزه کردیم همونجا ببخشید همه شو تف کردیم بیرون! اینقدر بیمزه و مزخرف بود که نگو.
بعد خواهرم گفت ما خودمون باید عقلمون میرسید که آخه اصلا کیمچی مال کره س، نه ژاپن.
خلاصه اینکه معلومه شما اصل کیمچی که مال کره باشی نخوردی که به اون آشغال هایپراستار میگی کیمچی! اونم خوشمزه!؟!
شما یه زحمتی بکش بده واسه ت بیارن اونوقت دیگه اونو نمیخوری.

و شما هم استارتر گرامی میوه بخورید، خوبه، اما نه میوه های تابستونی که اکثرا واسه معده و روده خوب نیستن. میوه یعنی میوه های زمستونی مثل پرتقال، انار. (البته انار پاییز میاد.)

یا ابوالفضل ! شما چقدر خشنید:دی

من حرفم رو با توجه به بعد مسافت بین ایران و کره گفتم و اینکه کیمچی تاریخ مصرفش کوتاهه. ولی این طور که شما می فرمایید حتما بین راه فاسد نمی شه. به هر حال تجربه ی شما بیشتر از منه . کاش به این آشناتون بگید که برای من هم کیمچی اصل کره _اون هم وکیوم شده ؛ نه توی تشت :D_ بیاره ! چون منی که این آشغال های هایپر استار رو دوست داشتم ، حتما با خوردن کیمچی ای که با دستان پرتوان یک کره ای درست شده باشه ،از فرط خوشی و لذت ، به سرعت جان به جان آفرین تسلیم خواهم کرد !

راستی ! شما با دو تا آی دی فعالیت می کنید؟ Kim Gap Soo و choseon ؟ چه قدر کره ای :lol: در هر صورت برام جالبه که یه نفر هست که مثل خودم عاشق کره و کره ای هاست :دی من هم جز بیننده های ثابت KBSW هستم!

یه پیشنهاد خرت خرتی !===> نون خشک* + ماست طعم دار

* از این نون هایی که بصورت بسته بندی توی مغازه ها می فروشن

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
یا ابوالفضل ! شما چقدر خشنید:دی

من حرفم رو با توجه به بعد مسافت بین ایران و کره گفتم و اینکه کیمچی تاریخ مصرفش کوتاهه. ولی این طور که شما می فرمایید حتما بین راه فاسد نمی شه. به هر حال تجربه ی شما بیشتر از منه . کاش به این آشناتون بگید که برای من هم کیمچی اصل کره _اون هم وکیوم شده ؛ نه توی تشت :D_ بیاره ! چون منی که این آشغال های هایپر استار رو دوست داشتم ، حتما با خوردن کیمچی ای که با دستان پرتوان یک کره ای درست شده باشه ،از فرط خوشی و لذت ، به سرعت جان به جان آفرین تسلیم خواهم کرد !

راستی ! شما با دو تا آی دی فعالیت می کنید؟ Kim Gap Soo و choseon ؟ چه قدر کره ای :lol: در هر صورت برام جالبه که یه نفر هست که مثل خودم عاشق کره و کره ای هاست :دی من هم جز بیننده های ثابت KBSW هستم!

یه پیشنهاد خرت خرتی !===> نون خشک* + ماست طعم دار

* از این نون هایی که بصورت بسته بندی توی مغازه ها می فروشن

اولا درود و سلام خدمت هم میهن خوبم

راستش نه، با دو تا آی دی فعالیت نمیکنم ولی چون پسوورد اولی رو یادم نمی اومد ناچار شدم یکی دیگه درست کنم وگرنه قصد دیگه ای نبوده. اگه این باعث رنجش شما شده پوزش میخوام.
درباره اون پست قبلیم واقعا معذرت میخوام به خدا قصد توهین نداشتم فقط تجربه م از اون به اصطلاح کیمچی هایپراستار رو میخواستم بگم ولی انگار بد و بی ادبانه گفتم. باز هم منو ببخشید اما والا من آدم خشنی نیستم ادعای تجربه کره ای و اینا رو هم ندارم. ولی خوب از کره و فرهنگ کره خوشم میاد. اتفاقا جسارت نباشه آدم باید مثل شما باشه (خیلی جدی و بدون خدای نا کرده قصد مسخره کردن دارم اینو عرض میکنم) یعنی راحت و بدون وسواس. برعکس، آدمی مثل من مایه عذاب مادرم هستم که بنده خدا هر غذایی درست میکنه یه عیبی ایرادی ازش میگیرم . بخصوص مرد جماعت خوب نیس مثل من ایرادگیر و وسواسی تو غذا باشه. در هرصورت به هیچ روی قصد جسارت نداشتم ولی حق با شماست درست بیان نکردم.
بازم خوشحال شدم از آشناییتون. خدا نگهدار شما.

V.K

Registered User
لایک‌ها
174
استیک........

بالا