• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوردن پوز طرفداران مارک جعلی سامسونگ در تاریخ 18 شهریور - 9 سپتامبر با معرفی ایفون 6 پلاس

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
این چه ادبیاتی هست که به کار میبری ؟
اتفاقا اپل تازه فهمیده حرف استیو جابز تون هم دیگه خریدار نداره . کی بود میگفت صفحه نمایش بزرگ به درد نمیخوره و کسی نمیره سراغش ؟

سامسونگ جوری عمل کرده که الان تازه اپل فهمیده صفحه نمایش بزرگ نیازه بازاره و نباید از دست بده .

به طرفدار های برند های دیگه مخصوصا سامسونگ که واسه آسیا افتخاری هست و جزو برند های برتر دنیاست توهین نکن.

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
استاتر شما فکر کنم میخوای 35000000 پول این اسباب بازی رو بدی که هنوز از زمانی که iPhone 4S رو زده فکری برای دوربین Cpu و ... نکرده رو بدی :)
نگو که iPhone نداشتی که از 3GS گرفته تا 5S Gold همه رو داشتم

با 3/5 میرم 1دونه نوت 4 با 1 دونه هاوای اسند میت7 میخرم
قبول دارید اون تشکر رو بزنید

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649

همین بس که آی ای آی فون 6 و که انقد گنده کرده بودن در حده یه میانرده 2012هم نیست
با اون قاب پشت مسخره و خطهایه زشت البته این م بگم دوربین 8 ( بازم مثله همیشه ...... ) مگاپیکسله که زده بیرون از قاب شما فکر بکنید اگه 16 بود تازه با لرزشگیر اپتیکال حتما 1سانت میزد بیرون از قاب خ خ خخخخخخخخ

پ.ن :: (نکسوس ها میانرده با اندرویید خالص اند.)

ودیگر هیچچچچچچچچچچچچچچچچ

Last edited:

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
ایفون 4 از گلکسی 5 و نوت 3 سی پی یوش قدرتمند تره...

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424

با ترول کلی خندیدم دمت گرم
ولی چیزی که برای شخص من ثابت شده کیفیت اپل چه از بهینه بودن سخت افزار و نرم افزارش چه کیفیت صفحه و ... رو کمتر پرچم داره یکجا داره همشو
سیاست شرکت هایی که اندروید سیستم عامل تلفن هاشونو جوریه که فوری گوشی رو قدیمی و از رده خارج میکنن که من نمیتونم کنار بیام باهاش.
درکل تمام این مسائل سلیقه ایه تا بوده همین بوده.

ظاهر گوشی هم توی این مدل به نظر من خراب کرده میتونست خیلی بهتر از این باشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
استارتر عزیز اول اینکه ادبیاتتون در انتخاب عنوان تاپیک زیاد جالب نیست.
درباره محتوا هم به شخصه بعد از فروختن 5ام، خیلی گوشی عوض کردم، اما هیچ کدوم نتونست راضیم کنه، شدید منتظر معرفی 6 بودم.
متأسفانه مثل خیلی دیگه از کاربر ها (از نمره هایی که آورده این دیوایس تا الان مشخصه) نا امید شدم از آیوفن 6 و 6 پلاس، مطمئنم سخت افزارش فوق العاده خواهد بود خیلی راحت از پس همه مأموریتهاش بر میاد، ولی دلسرد کننده ترین نکته درباره این گوشی طراحیشه...
واقعاً اون خطوط پشتش و گرد کردن لبه ها کار جالبی نبود،
ناگفته نماند که این گوشی هم فروش چندین و چند میلیونی خواهد داشت و ...
اما خود من با اومدن این گوشی میرم سراغ 5 اس، جمع و جور تره، زشت نیست، ارزون تر هم خواهد شد!

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
با ترول کلی خندیدم دمت گرم
ولی چیزی که برای شخص من ثابت شده کیفیت اپل چه از بهینه بودن سخت افزار و نرم افزارش چه کیفیت صفحه و ... رو کمتر پرچم داره یکجا داره همشو
سیاست شرکت هایی که اندروید سیستم عامل تلفن هاشونو جوریه که فوری گوشی رو قدیمی و از رده خارج میکنن که من نمیتونم کنار بیام باهاش.
درکل تمام این مسائل سلیقه ایه تا بوده همین بوده.
ظاهر گوشی هم توی این مدل به نظر من خراب کرده میتونست خیلی بهتر از این باشه
دوباره پست خودمو خوندم مردم از خنده !! خدایی کسی فهمید چی نوشتم به خودمم بگه...:general107::D

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوستان من طرفدار هیچ کدوم از برندها نیستم و به نظر من :

-اپل همچنان با حفظ کیفیت ساخت بدنه و سخت افزار تا الان از رقیبانش یک سر و گردن بالاتره ؛ ولی استفاده از قاب های پلاستیکی و دیزاین های ضعیف سامسونگ حس یک اسباب بازی رو براتون تدایی میکنه! ؛

- هنوز هم آیفون برای سرعت بالای سیستم عامل از حافظه SSD استفاده میکنه و سایر شرکت ها برای بالا بردن سرعت سیستم عامل از CPU ؛ در حالی که رشد سرعت نرم افزارها از CPU ها عقب مونده و باعث شده که مانور روی تعداد هسته CPU ها تبدیل به تبلیغاتی برای بازارگرمی موبایل های اندرویدی بشه!

-رابط کاربری فلت آیفون هنوز هم از سادگی و ظرافت و کارایی بالایی برخورداره و برای شما احساس ثبات و یکپارچگی میاره و به شما اجازه هیچ بی نظمی ای نمیده!
در عین حال رابط کاربری سامسونگ دارای امکانات بیشتری هست و شما با قدرت اختیار مواجه می شوید و در عین حال اگر فرد بی نظمی باشید پس از چند ماه منوهایتان مانند دندان های کشیده خواهد شد!
ولی در رابط کاربری دو سیستم عامل هیچ برتری نسبت به هم ندارند البته اگر اندروید کمی در رابط کاربری کپی نمی کرد!

انحصار و قدرت نمایی بزرگترین عامل شکست آیفون و مک هستش ؛ یعنی شما با کسی طرف هستین که بسیار مغرور و خودخواه هست و حتی قیمت زیاد رو لایق کالاهای خودش میدونه و این باعث حس تنفر از طرف مردم متوسط و قشر ضعیف جامعه میشه!
در حالی که اندروید خودش رو مردمی و کامل تر از آی او اس میدونه و به هرکسی اجازه میده در سیستم عامل خودش دست ببره (اپن سورس) و براحتی محیط کاربرش رو بچینه!

اندروید هیچ محدودیتی برای شما ایجاد نمیکنه ! شما به مموری و بلوتوث خود دسترسی دارید ولی آیفون حتی اجازه نمیده شما فایلی رو دریافت کنید! و این مثل این میمونه که شما یه فلش با پسورد فراموش شده داشته باشید.

و در کل دوران آی او اس بدین شکل به سر رسیده و شما در سال های آینده تفاوت فروش اندروید و آی او اس رو خواهید دید با اینکه آی او اس قدیمی تر از اندروید است.

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
اینکه همه برندها طرح گوشی هاشون را از روی هم کپی میکنند بر کسی پوشیده نیست. یک زمانی سامسونگ از روی اپل میزد الان اپل از روی سامسونگ.
با این وجود اینکه اپل سعی میکنه طرح های جدید و صفحه بزرگ بزنه (و البته دو برابر قیمت گوشیهای مشابه سامسونگ بفروشه) و اینکه اپل سعی میکنه کیفیت اش را حفظ بکنه (که البته الان S5 و Note 3 سامسونگ کیفیت ساختشون مثل اپل شده) ولی سیستم عامل مزخرف و بسته اپل باعث شده که کاربران حرفه ای Pro Users به سمت اندروید بروند.
اپل بیشتر به درد افرادی میخوره که چیزی از دنیای نرم افزار یا کاربرد گوشی هوشمند نمیدانند. یا افرادی که فقط موزیک یا فیلم میخواهند با یک دیوایس چند میلیونی (که دیوایس مشابه ۵۰۰ هزار تومانی هم وجود داره) ببینند میخوره.
به شخصه بنده یک نرم افزار سفارش دادم برای اندروید و ساخته شد و بدون نیاز به استور میتونم برای دیگران بفرستم . حالا اگر برای اپل میخواستم بایستی دو برابر پول به developer میدادم و امکان ارسال نرم افزار را هم فقط از استور یا سیبچه (نیاز به اینترنت) بود. یا پروسه فرستادن فایل های مانند ebook یا pdf و مدیایی که در کامپیوتر به طور منظم فلدر بندی کردید را بین اندروید و اپل مقایسه بکنید!!!!
در اندروید میشه عین همان چیزی را که در کامپیوتر فلدر بندی کردید (با فرمت های مختلف pdf٬ فیلم٬ عکس...) با یک برنامه ساده superbeam به دیوایس بفرستید یا بلعکس از دیوایس به کامپیوتر بفرستید... حالا در اپل یا باید با نرم افزار مزخرف itunes بفرستی (تازه هر فرمت یک جایی میره) و... جیل بریک کردن هم درد زیادی را دوا نمیکنه (خودش کلی دردسر های دیگه اضافه میکنه).
مثال برای اثبات اینکه سیستم عامل اپل چقدر مزخرف هست زیاد میشه زد... شاید عده خوشحال میشن از اینکه چند میلیون پول بیشتر بدن و شاید استفاده آنها در همین حد هست.

pupuir

Registered User
لایک‌ها
14
دوستانی که میگن خط هایه پشتش زشته
اگه اونا نباشه که انتن دهیش 0 میشه
اونا مال انتشه
اون برجستگی دوربین هم اصلا معلوم نیست خیلی سخت میشه دیدش
به نظر من اون گوشه هایه گردش بده
ایفون 5 اس قشنگ تره
ولی در کل من خودم اپل رو به خاطر سیستم عامل خوبش+یکمم سخت افزارش میخرم
اگه اپل اندروید بود به هیچ وجه سراغش نمیرفتم

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
استارتر عزیز پردازنده همین گوشیا رو شرکت به گفته شما جعلی سامسونگ ساخته. نمایشگر ساخت الجیه دوربین سونی
بقیه قطعاتم مشخصه
در اصل اگه بخوایم قضاوت کنیم این اپل خودش جعلی اندر جعلیه

grive

Registered User
لایک‌ها
364
به هر حال دبوایس سلیقه ای هست
یکی سامسونگ
یکی اپل
خیلی ها GLXo_O

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
1- این چه ادبیاتی است که در "عنوان" به کار برده شده!؟

2- در واقع با ارائه آیفون جدید با سایز بزرگتر، شرکت اپل قبول کرد که اشتباه کرده و حرف استیو رو زیر پا گذاشت.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
استارتر فکر کرده اومده تظاهرات، اپل هم مال باباشه :) فعلا که همین مارک جعلی، CPU,RAM, NAND Flash و بعضا LCD محصولات اپل غیرجعلی! را میزنه.
جادوی اپل خیلی وقت پیش تموم شده.

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
سامسونگ با همکاری با الجی و سونی صفحه نمایش می زند.
بقیه اجزا جزو تاپ سکرت شرکت هست.
هرکی طرفدار ایفونه تشکر یادش نره

بالا