میگم این گرد کردن لبه ها چرا اینقدر مورد انتقاد قرار گرفته؟واقعاً اون خطوط پشتش و گرد کردن لبه ها کار جالبی نبود
میگم این گرد کردن لبه ها چرا اینقدر مورد انتقاد قرار گرفته؟واقعاً اون خطوط پشتش و گرد کردن لبه ها کار جالبی نبود
زشت شده گوشی، طراحیش حس چیپ بودن میده به گوشی، برعکس آیفونای قبلیمیگم این گرد کردن لبه ها چرا اینقدر مورد انتقاد قرار گرفته؟
برادر انتظار داشتی بره نون بخره؟تا 4 سال میتونی همه نوع برنامه و بازی و آپدیت بگیری.اپل همه چیش خوبه
ولی خوب خیلی سری ۶ پیشرفت نکرده
بدترین چیزش قیمتش بود متاسفانه
اگه ۶ اس تا ۲ تومن بود من میخریدم ولی خوب نمیارزه
انتظار داشتم دوربینش ۸ نباشه . طراحیش قشنگ باشه رمش از ۱ بیشتر باشه (اینا رو که میگم نسبت به قیمتشه )برادر انتظار داشتی بره نون بخره؟تا 4 سال میتونی همه نوع برنامه و بازی و آپدیت بگیری.
نوت 4 با نوت 3 چقدر فرق کرده؟
یه خورده گرونه اما قیمتش زیاد افت نمیکنه.شما قیمت آیفون 4 اس با گلکسی اس 2 مقایسه کن.
من از نوت ۱ تا ۳ داشتم. الان هم ۱ و ۳ را نگه داشتمبرادر انتظار داشتی بره نون بخره؟تا 4 سال میتونی همه نوع برنامه و بازی و آپدیت بگیری.
نوت 4 با نوت 3 چقدر فرق کرده؟
یه خورده گرونه اما قیمتش زیاد افت نمیکنه.شما قیمت آیفون 4 اس با گلکسی اس 2 مقایسه کن.
داداش مشکل همین جاست دیگه!کیفیت عکس به مگاپیکسل بستگی داره؟دوربین نوت 2 شما هم 8 مگاپیکسل هست با آیفون 6 مقایسه کن.انتظار داشتم دوربینش ۸ نباشه . طراحیش قشنگ باشه رمش از ۱ بیشتر باشه (اینا رو که میگم نسبت به قیمتشه )
نوت ۴ هم خیلی خوب نبود
من تقریبا از همه برندها گوشی داشتم طرفدار هیچ کدوم هم نیستم
الان نوت۲ دارم. واقعا خوبه فقط چون پلاستیکه و طراحیش تکراریه خیلی خوشم نمیاد
بله رفته رفته طبیعیه بهتر میشه.من از نوت ۱ تا ۳ داشتم. الان هم ۱ و ۳ را نگه داشتم
کیفیت و سرعت و حتی تکنولوژی صفحه و قلم نوت ۳ با نوت۲ کاملا فرق میکنه
داداش مشکل همین جاست دیگه!کیفیت عکس به مگاپیکسل بستگی داره؟دوربین نوت 2 شما هم 8 مگاپیکسل هست با آیفون 6 مقایسه کن.
من از اسلوموشن خیلی خوشم اومده.240 فریم بر ثانیه اچ دی میگیره.
سیستم عامل اپل همین 1 گیگ رم براش کافیه.آیپاد تاچ 5 رمش 512 هست سرعتش در حد نوت 2 هست!
آیفون 6 با توجه به رزولوشنی که داره میتونه 4 سال بهترین بازی ها اجرا کنه.چرا نوت 4 و جی 3 نمیتونن؟چون صفحه نمایش 4k دارن که عملا بیشتر تبلیغاتی هست.همین مسئله باعث میشه بعد 2 سال قدیمی بشن.
شما نوت 2 نگه دار آیفون 6 اس سال بعد بخر.البته اگه از IOS خوشت بیاد.
این مواردی که فرمودی به غیر از ظاهر که سلیقه ای هست اصلا مشکلی واست ایجاد نمیکنه.من تا حالا ندیدم کسی از خود آیفون بدش بیاد بیشتر نمیتونن با سیستم عاملش کار کنن.
خب هر کسی یه سلیقه ای داره.ولی همونطور که گفتم آیفون همون قدر که تو ایران گرونه همون قدرم ارزش پولت زیاد کم نمیشه.در این که آیفون با هر سخت افزاری که میزنه روون هست که شکی نیست. ساپورتش هم خوبه. سیستم عاملش هم با جیلبریک دوست دارم.
ولی خوب قیمتش نامردیه
اگه عوض کنم بیشتر نظر رو Oneplus one هست. خیلی خوشم اومده ازش قیمتش هم مناسبه
من همیشه واسه خرید گوشی سعی میکنم منطقی فکر کنم و کاری به برند ندارم. ( مثلا یو و سنج نوت ۴ به چه درد من میخوره که واسش پول بدم؟)
حالا یکی قلم را استفاده میکنه یکی نه !! چه ربطی داره به نقد این گوشی؟؟بله رفته رفته طبیعیه بهتر میشه.
ولی قلم به چه درد افراد معمولی میخوره؟قلمش خیلی کاربرد میتونه داشته باشه اما نه برای همه.
یکی از دوستان هم از قلم نوت زیاد تعریف میکرد (تبلیغاتش زیاد نگاه کرده بود) بعد اینکه خرید یه هفته باهاش کار کرد دیگه بیرون نیاوردش!
من عیب نذاشتم گفتم نوت 4 هم زیاد فرقی با نوت 3 نداره!حالا یکی قلم را استفاده میکنه یکی نه !! چه ربطی داره به نقد این گوشی؟؟
یاد یک جک بی ادبی افتادم که میگه طرف به ** میرسه میگه اه اه مو داره!!! یعنی یکجور عیب بزار روش دیگه.....
من سامسونگ اس ۵ هم دارم خداییش توی بازی و کیفیت صفحه هنوز نوت ۳ بهتره.. فقط سنسور های اس ۵ بیشتره...
اونهایی که میگن ایفون افت قیمت نداره هم چرند میگن. اتفاقا افت قیمت آیفون از همه بیشتره از موبایل فروشها بپرسید
خب آیفون 6 هم ارتقا پیدا کرده!قرار نیست تعداد هسته ها و رم و مگاپیکسل بیشتر کنه بشه ارتقا!این خودش هنره.نوت 4 که هنوز نیومده ولی مشخصاتش معلومه... توی gsmarena مقایسه بکنی متوجه میشی همه چیزش ارتقا یافته....
از لحاظ سخت افزاری یا نرم افزاری بگو اپل چه کاری میکنه که مثلا اس 5 یا نوت 3 یا 4 نمیکنند؟؟ حالا بلعکس مقایسه بکن!
سخت افزاری از سنسور ضربان قلب یا اینفرارد یا شارژ وایرلس و.... گرفته تا نرم افزاری مانند انتقال فایل یا ساختار فایل و فلدر ها مثل پی سی یا دسترسی به سیستم یا انتقال و نصب راحت برنامه هاو.....
لطفا بی طرفانه قضاوت کن تازه قیمت ها را هم مقایسه بکن....
په نه په یک چیزی هست همینطوری گزاشتن. مظور از برنامه داره درست کار میکنه چی هست؟؟ یعنی آیفون رو میگی؟؟ باید بری ساعتش رو لابد ۳۰۰ دلار بدی بخری تا این سنسور اضافه بشه؟؟؟؟سنسور ضربان قلب شد امکانات؟!برنامه مخصوص داره نصب کنی دقیقا درست کار میکنه.
از زمان نوت ۳ بوده شما ندیدی یا نشنیدید به من چه!شارژ وایرلس؟!
راحت؟؟؟ یعنی آفلاین هم میشه؟؟؟ بدون نیاز به مارکت سیبچه یا apple store و جیل بریک؟؟؟ حرفت راجع به آپدیت هم از اوناش بودا مثلا اینستاگرام آپدیت میده فقط واسه اپل میده ؟؟؟ اتفاقا آپدیت های برنامه های اندروید که اینقدر سریع ورژن میدن رفته روی اعصابنصب برنامه تو آیفون فوق العاده راحته!هم برنامه ها و بازی های متنوع و با کیفیت تری داره هم آپدیت های سریع.
لقمه را دور سر نچرخونید در اندروید راحت میشه روی مموری ریخت یا با کابل یا با nfc یا superbeam عین فلدر را کپی کردبرای انتقال مدیا از ZAPYA استفاده میکنند.من مدیریت فایل ها برتری نمیدونم.جیلبرک کنی میتونی iFile نصب کنی.
همکار ما ایفون ۵ اس گرفت یک ساعت بعد وقتی فهمید چقدر مزخرفه خواست بفروشه ۳۰ درصد کمتر میخریدندگفتم که آیفون گرون تره ولی افت قیمت کمتری هم داره!:general208: