• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوردن پوز طرفداران مارک جعلی سامسونگ در تاریخ 18 شهریور - 9 سپتامبر با معرفی ایفون 6 پلاس

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
خوردن پوز طرفداران مارک جعلی سامسونگ در تاریخ 18 شهریور - 9 سپتامبر با معرفی ایفون 6 پلاس

واقعا ادب و فهم از این جمله سرازیره...
متاسفم که بخاطر همچین چیزایی اینجوری
به هم توهین میکنیم،الان کسی که این حرف
رو زده مثلاً خیلی با کلاسه و فهیمه؟

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
اقا کجاش توهین است
بله اون به جهنم گفتن بی ادبیه ولی این...:general112:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
بله اپل خودش قطعات طراحی میکنه سفارش میده به سامسونگ و بقیه شرکت ها بدون هیچ دخالتی و با کیفیت مد نظر اپل تولید میکنند!
سامسونگ اگه میتونست A8 بزنه که نمیومد اگزینوس تولید کنه بده کشورهایی نظیر ایران!
منتظر رکورد فروش آیفون های جدید باشید!سامسونگ بیشترین ترس از بزرگ شدن آیفون ها داره!چون تنها برتری سامی صفحه بزرگترش بود!
بنظره من گوشه گرد خیلی زیباست و گوشی خوش دست میکنه مثل آیپاد تاچ 5.
ولی 5 اس طراحی پشتش از این بهتره.از جانی بعید بود!
لطفا دوستانی که مشخصات عددی ملاک قرار میدن بجای ترول ورزی کمی مطالعه کنند!اپل کمپانی هست که هر روز شرکت های مختلف واسش تبلیغات ترولی میسازند تا خودشون برتر نشون بدن ولی متاسفانه همیشه بر عکس جواب میده!

farzad_

Registered User
لایک‌ها
32
دقیقا منم همینو میخواستم بگم.کلا خوده اپل cpu و... رو طراحی میکنه.
من طرفدار هیچ برندی نیستم.
اما چیزی که به نظر من اپل رو قدرتمند کرده هماهنگی بی نظیر برنامه هاشه.
حالا باید صبر کنیم و تست کنیم.
این طراحی رو هم به مرور زمان واسه همه جا میوفته.
مثل ال سی دی بزرگ که شرکتهایی مثل سامسونگ و... باعث جا افتادنشون بین مردم شد.البته یادش بخیر i-mate و مخصوصا palm هم خیلی پیشتاز بودن.

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
اپل همه چیش خوبه
ولی خوب خیلی سری ۶ پیشرفت نکرده
بدترین چیزش قیمتش بود متاسفانه
اگه ۶ اس تا ۲ تومن بود من میخریدم ولی خوب نمیارزه

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اپل همه چیش خوبه
ولی خوب خیلی سری ۶ پیشرفت نکرده
بدترین چیزش قیمتش بود متاسفانه
اگه ۶ اس تا ۲ تومن بود من میخریدم ولی خوب نمیارزه
برادر انتظار داشتی بره نون بخره؟تا 4 سال میتونی همه نوع برنامه و بازی و آپدیت بگیری.
نوت 4 با نوت 3 چقدر فرق کرده؟
یه خورده گرونه اما قیمتش زیاد افت نمیکنه.شما قیمت آیفون 4 اس با گلکسی اس 2 مقایسه کن.

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
برادر انتظار داشتی بره نون بخره؟تا 4 سال میتونی همه نوع برنامه و بازی و آپدیت بگیری.
یه خورده گرونه اما قیمتش زیاد افت نمیکنه.شما قیمت آیفون 4 اس با گلکسی اس 2 مقایسه کن.
انتظار داشتم دوربینش ۸ نباشه . طراحیش قشنگ باشه رمش از ۱ بیشتر باشه (اینا رو که میگم نسبت به قیمتشه )
نوت ۴ هم خیلی خوب نبود
من تقریبا از همه برندها گوشی داشتم طرفدار هیچ کدوم هم نیستم
الان نوت۲ دارم. واقعا خوبه فقط چون پلاستیکه و طراحیش تکراریه خیلی خوشم نمیاد

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
من از نوت ۱ تا ۳ داشتم. الان هم ۱ و ۳ را نگه داشتم
کیفیت و سرعت و حتی تکنولوژی صفحه و قلم نوت ۳ با نوت۲ کاملا فرق میکنه

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
انتظار داشتم دوربینش ۸ نباشه . طراحیش قشنگ باشه رمش از ۱ بیشتر باشه (اینا رو که میگم نسبت به قیمتشه )
نوت ۴ هم خیلی خوب نبود
من تقریبا از همه برندها گوشی داشتم طرفدار هیچ کدوم هم نیستم
الان نوت۲ دارم. واقعا خوبه فقط چون پلاستیکه و طراحیش تکراریه خیلی خوشم نمیاد
داداش مشکل همین جاست دیگه!کیفیت عکس به مگاپیکسل بستگی داره؟دوربین نوت 2 شما هم 8 مگاپیکسل هست با آیفون 6 مقایسه کن.
من از اسلوموشن خیلی خوشم اومده.240 فریم بر ثانیه اچ دی میگیره.
سیستم عامل اپل همین 1 گیگ رم براش کافیه.آیپاد تاچ 5 رمش 512 هست سرعتش در حد نوت 2 هست!
آیفون 6 با توجه به رزولوشنی که داره میتونه 4 سال بهترین بازی ها اجرا کنه.چرا نوت 4 و جی 3 نمیتونن؟چون صفحه نمایش 4k دارن که عملا بیشتر تبلیغاتی هست.همین مسئله باعث میشه بعد 2 سال قدیمی بشن.
شما نوت 2 نگه دار آیفون 6 اس سال بعد بخر.البته اگه از IOS خوشت بیاد.
این مواردی که فرمودی به غیر از ظاهر که سلیقه ای هست اصلا مشکلی واست ایجاد نمیکنه.من تا حالا ندیدم کسی از خود آیفون بدش بیاد بیشتر نمیتونن با سیستم عاملش کار کنن.

Last edited:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
من از نوت ۱ تا ۳ داشتم. الان هم ۱ و ۳ را نگه داشتم
کیفیت و سرعت و حتی تکنولوژی صفحه و قلم نوت ۳ با نوت۲ کاملا فرق میکنه
بله رفته رفته طبیعیه بهتر میشه.
ولی قلم به چه درد افراد معمولی میخوره؟قلمش خیلی کاربرد میتونه داشته باشه اما نه برای همه.
یکی از دوستان هم از قلم نوت زیاد تعریف میکرد (تبلیغاتش زیاد نگاه کرده بود) بعد اینکه خرید یه هفته باهاش کار کرد دیگه بیرون نیاوردش!

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
داداش مشکل همین جاست دیگه!کیفیت عکس به مگاپیکسل بستگی داره؟دوربین نوت 2 شما هم 8 مگاپیکسل هست با آیفون 6 مقایسه کن.
من از اسلوموشن خیلی خوشم اومده.240 فریم بر ثانیه اچ دی میگیره.
سیستم عامل اپل همین 1 گیگ رم براش کافیه.آیپاد تاچ 5 رمش 512 هست سرعتش در حد نوت 2 هست!
آیفون 6 با توجه به رزولوشنی که داره میتونه 4 سال بهترین بازی ها اجرا کنه.چرا نوت 4 و جی 3 نمیتونن؟چون صفحه نمایش 4k دارن که عملا بیشتر تبلیغاتی هست.همین مسئله باعث میشه بعد 2 سال قدیمی بشن.
شما نوت 2 نگه دار آیفون 6 اس سال بعد بخر.البته اگه از IOS خوشت بیاد.
این مواردی که فرمودی به غیر از ظاهر که سلیقه ای هست اصلا مشکلی واست ایجاد نمیکنه.من تا حالا ندیدم کسی از خود آیفون بدش بیاد بیشتر نمیتونن با سیستم عاملش کار کنن.

در این که آیفون با هر سخت افزاری که میزنه روون هست که شکی نیست. ساپورتش هم خوبه. سیستم عاملش هم با جیلبریک دوست دارم.
ولی خوب قیمتش نامردیه
اگه عوض کنم بیشتر نظر رو Oneplus one هست. خیلی خوشم اومده ازش قیمتش هم مناسبه
من همیشه واسه خرید گوشی سعی میکنم منطقی فکر کنم و کاری به برند ندارم. ( مثلا یو و سنج نوت ۴ به چه درد من میخوره که واسش پول بدم؟)

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
در این که آیفون با هر سخت افزاری که میزنه روون هست که شکی نیست. ساپورتش هم خوبه. سیستم عاملش هم با جیلبریک دوست دارم.
ولی خوب قیمتش نامردیه
اگه عوض کنم بیشتر نظر رو Oneplus one هست. خیلی خوشم اومده ازش قیمتش هم مناسبه
من همیشه واسه خرید گوشی سعی میکنم منطقی فکر کنم و کاری به برند ندارم. ( مثلا یو و سنج نوت ۴ به چه درد من میخوره که واسش پول بدم؟)
خب هر کسی یه سلیقه ای داره.ولی همونطور که گفتم آیفون همون قدر که تو ایران گرونه همون قدرم ارزش پولت زیاد کم نمیشه.
آیفون 4 اس 16 گیگ دست دوم 1100 میفروشن!رقیبش گلکسی اس 2 600 می فروشن!
نوت 4 هم تو اندروید خیلی خوبه ولی نه برای کسی که نوت 3 داره.سامسونگ علاقه ی زیادی به استفاده از انواع سنسور داره!

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
بله رفته رفته طبیعیه بهتر میشه.
ولی قلم به چه درد افراد معمولی میخوره؟قلمش خیلی کاربرد میتونه داشته باشه اما نه برای همه.
یکی از دوستان هم از قلم نوت زیاد تعریف میکرد (تبلیغاتش زیاد نگاه کرده بود) بعد اینکه خرید یه هفته باهاش کار کرد دیگه بیرون نیاوردش!
حالا یکی قلم را استفاده میکنه یکی نه !! چه ربطی داره به نقد این گوشی؟؟
یاد یک جک بی ادبی افتادم که میگه طرف به ** میرسه میگه اه اه مو داره!!!‌ یعنی یکجور عیب بزار روش دیگه.....

من سامسونگ اس ۵ هم دارم خداییش توی بازی و کیفیت صفحه هنوز نوت ۳ بهتره.. فقط سنسور های اس ۵ بیشتره...

اونهایی که میگن ایفون افت قیمت نداره هم چرند میگن. اتفاقا افت قیمت آیفون از همه بیشتره از موبایل فروشها بپرسید

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
حالا یکی قلم را استفاده میکنه یکی نه !! چه ربطی داره به نقد این گوشی؟؟
یاد یک جک بی ادبی افتادم که میگه طرف به ** میرسه میگه اه اه مو داره!!!‌ یعنی یکجور عیب بزار روش دیگه.....

من سامسونگ اس ۵ هم دارم خداییش توی بازی و کیفیت صفحه هنوز نوت ۳ بهتره.. فقط سنسور های اس ۵ بیشتره...

اونهایی که میگن ایفون افت قیمت نداره هم چرند میگن. اتفاقا افت قیمت آیفون از همه بیشتره از موبایل فروشها بپرسید
من عیب نذاشتم گفتم نوت 4 هم زیاد فرقی با نوت 3 نداره!
داداش نمیدونم چرا اینقدر از اپل تنفر داری!
یه سر به بازارچه بزنید می فهمید اپل چقدر افت قیمت داره!قیمت آیفون 4 اس با گلکسی اس 2 و آیفون 5 با گلکسی اس 3 و 4 مقایسه کنید.
موبایل فروش های با سواد چی میدونن که ما نمیتونیم بدونیم؟

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان من همیشه یه سوالی درمورد قیمت اپل تو ذهنمه.چرا قیمتاشون اینقدر نزدیک هم هست و اون قاعده 30 درصد رو نداره؟
مثلا الان ایفون 4s رو دارن میفروشن یک میلیون تا یک و صد البته 16 گیگش.اپل فایو رو میدمن 1200 تا 1300 بازم 16.صحبت اینه چرا یه 4s 32 گیگ تقریبا هم قیمت 16 اپل فایو هست؟این ظرفیتا مگه چقدر گرون تره؟مگه حافظه ssd نیس؟حالا به یه نوع دیگش.اصلا حساب کتاب نداره قیمتش 30 درصد کارکرده نسبت به نو تو همه چی رعایت میشه غیر اپل
درضمن من فقط عاشق اپل فایو اونم فقط مشکیشم.هرکاریم میکنم جور نمیشه واسم بگیرم خوشم از هیچی دیگه نمیاد چه 5اس چه 6 چه ...

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
نوت 4 که هنوز نیومده ولی مشخصاتش معلومه... توی gsmarena مقایسه بکنی متوجه میشی همه چیزش ارتقا یافته....

از لحاظ سخت افزاری یا نرم افزاری بگو اپل چه کاری میکنه که مثلا اس 5 یا نوت 3 یا 4 نمیکنند؟؟ حالا بلعکس مقایسه بکن!
سخت افزاری از سنسور ضربان قلب یا اینفرارد یا شارژ وایرلس و.... گرفته تا نرم افزاری مانند انتقال فایل یا ساختار فایل و فلدر ها مثل پی سی یا دسترسی به سیستم یا انتقال و نصب راحت برنامه هاو.....
لطفا بی طرفانه قضاوت کن تازه قیمت ها را هم مقایسه بکن....

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
نوت 4 که هنوز نیومده ولی مشخصاتش معلومه... توی gsmarena مقایسه بکنی متوجه میشی همه چیزش ارتقا یافته....

از لحاظ سخت افزاری یا نرم افزاری بگو اپل چه کاری میکنه که مثلا اس 5 یا نوت 3 یا 4 نمیکنند؟؟ حالا بلعکس مقایسه بکن!
سخت افزاری از سنسور ضربان قلب یا اینفرارد یا شارژ وایرلس و.... گرفته تا نرم افزاری مانند انتقال فایل یا ساختار فایل و فلدر ها مثل پی سی یا دسترسی به سیستم یا انتقال و نصب راحت برنامه هاو.....
لطفا بی طرفانه قضاوت کن تازه قیمت ها را هم مقایسه بکن....
خب آیفون 6 هم ارتقا پیدا کرده!قرار نیست تعداد هسته ها و رم و مگاپیکسل بیشتر کنه بشه ارتقا!این خودش هنره.
مقایسه کردم دیگه!اگه قدرت گرافیکی آیفون 6 و نوت 4 در یه حد فرض کنیم با توجه به رزولوشن پایین تر صفحه نمایش آیفون کدومش زودتر از کار میوفته؟
سنسور ضربان قلب شد امکانات؟!برنامه مخصوص داره نصب کنی دقیقا درست کار میکنه!شارژ وایرلس؟!
نصب برنامه تو آیفون فوق العاده راحته!هم برنامه ها و بازی های متنوع و با کیفیت تری داره هم آپدیت های سریع.
برای انتقال مدیا از ZAPYA استفاده میکنند.من مدیریت فایل ها برتری نمیدونم.جیلبرک کنی میتونی iFile نصب کنی.
گفتم که آیفون گرون تره ولی افت قیمت کمتری هم داره!:general208:
اندروید خوبیش اینه که آزادیش بیشتره.البته این هم خوبه هم گاهی اوقات بد!بخاطره همین گوگل یکم محدودیت بیشتر کرده.

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
سنسور ضربان قلب شد امکانات؟!برنامه مخصوص داره نصب کنی دقیقا درست کار میکنه.
په نه په یک چیزی هست همینطوری گزاشتن. مظور از برنامه داره درست کار میکنه چی هست؟؟ یعنی آیفون رو میگی؟؟ باید بری ساعتش رو لابد ۳۰۰ دلار بدی بخری تا این سنسور اضافه بشه؟؟؟؟

!شارژ وایرلس؟!
از زمان نوت ۳ بوده شما ندیدی یا نشنیدید به من چه
https://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EP-CN900IBUSTA

نصب برنامه تو آیفون فوق العاده راحته!هم برنامه ها و بازی های متنوع و با کیفیت تری داره هم آپدیت های سریع.
راحت؟؟؟ یعنی آفلاین هم میشه؟؟؟ بدون نیاز به مارکت سیبچه یا apple store و جیل بریک؟؟؟ حرفت راجع به آپدیت هم از اوناش بودا مثلا اینستاگرام آپدیت میده فقط واسه اپل میده ؟؟؟ اتفاقا آپدیت های برنامه های اندروید که اینقدر سریع ورژن میدن رفته روی اعصاب
برای انتقال مدیا از ZAPYA استفاده میکنند.من مدیریت فایل ها برتری نمیدونم.جیلبرک کنی میتونی iFile نصب کنی.
لقمه را دور سر نچرخونید در اندروید راحت میشه روی مموری ریخت یا با کابل یا با nfc یا superbeam عین فلدر را کپی کرد
گفتم که آیفون گرون تره ولی افت قیمت کمتری هم داره!:general208:
همکار ما ایفون ۵ اس گرفت یک ساعت بعد وقتی فهمید چقدر مزخرفه خواست بفروشه ۳۰ درصد کمتر میخریدند
واسه سامسونگ هم تقریبا همینه هیچ ربطی نداره

بالا