• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوردن پوز طرفداران مارک جعلی سامسونگ در تاریخ 18 شهریور - 9 سپتامبر با معرفی ایفون 6 پلاس

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
په نه په یک چیزی هست همینطوری گزاشتن. مظور از برنامه داره درست کار میکنه چی هست؟؟ یعنی آیفون رو میگی؟؟ باید بری ساعتش رو لابد ۳۰۰ دلار بدی بخری تا این سنسور اضافه بشه؟؟؟؟

از زمان نوت ۳ بوده شما ندیدی یا نشنیدید به من چه
https://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EP-CN900IBUSTA

راحت؟؟؟ یعنی آفلاین هم میشه؟؟؟ بدون نیاز به مارکت سیبچه یا apple store و جیل بریک؟؟؟ حرفت راجع به آپدیت هم از اوناش بودا مثلا اینستاگرام آپدیت میده فقط واسه اپل میده ؟؟؟ اتفاقا آپدیت های برنامه های اندروید که اینقدر سریع ورژن میدن رفته روی اعصاب

لقمه را دور سر نچرخونید در اندروید راحت میشه روی مموری ریخت یا با کابل یا با nfc یا superbeam عین فلدر را کپی کرد
همکار ما ایفون ۵ اس گرفت یک ساعت بعد وقتی فهمید چقدر مزخرفه خواست بفروشه ۳۰ درصد کمتر میخریدند
واسه سامسونگ هم تقریبا همینه هیچ ربطی نداره
نه خیر باید برنامه اش رو نصب کنی.اندروید هم داره.همه سایت ها مطلبش گذاشتن فقط تبلیغات سامسونگ بود مثل انواع سنسورهاش!
سنسور نمیخواد انگشتت رو دوربین میزاری!
http://androidkade.com/49996/دانلود-برنامه-اندازه-گیری-میزان-ضربان.html
شما الان از شارژر وایرلس استفاده میکنی؟من دیدم ولی الان خیلی بدرد نخوره.فکر میکنی واسه آیفون نیست؟!
منظور من اپ استور خود اپل بود!شما میخوای برنامه دزدی نصب کنی همین اندروید خوبه!اندروید 4.4 به بعد نمیتونی برنامه بفرستی!منم نمیگم خوبه تو آیفون نمیشه فایل انتقال داد!
در مورد تنوع برنامه ها و کیفیتشون که اصلا قابل قیاس نیستند.یکی از دلایل برتری اپل همین برنامه ها و بازی ها هستند.
شما برو واسه اندروید بازی Infinity Blade 3 نصب کن!امسال هم تعداد بازی های پر گرافیک برای IOS بیشتر میشه بخاطر شاهکار METAL!
http://www.macworld.com/article/244...al-inside-apples-new-graphics-technology.html
داداش بیخیال مشکلات ریشه ای با اپل داری نمیتونی واقعیات ببینی!میگم برو بازارچه قیمت ها ببین میگه همکار ما آیفون 5 داشت 30 درصد کمتر قیمت فروخت!
همکار شما واسه کلاس خریده بوده نتونسته باهاش کار رفته زیر قیمت فروخته!

Last edited:

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
من ترجیه میدم یه خودروی قوی و ایمن و راحت و کم استحلاک با بازار دست دوم خوب بخرم تا خودروی پفکی یکم قوی تر که صاحب اول و اخرش خودمم

ما مردم جهان سوم میفهمیم مردم کشور های پیشرفته نمیفهمن و آشغال میخرن!

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
!اندروید 4.4 به بعد نمیتونی برنامه بفرستی!
چی میگی؟؟ اصلا میدونی؟؟؟؟ هر apk ای را میشه دانلود یا انتقال داد یا از روی مموری نصب کرد

اون سنسور ضربان قلب هم فرق میکنه

کلا طرف داران اپل احساس دانش زیادی دارند در صورتی که از هیچی خبر ندارید

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اینکه همه برندها طرح گوشی هاشون را از روی هم کپی میکنند بر کسی پوشیده نیست. یک زمانی سامسونگ از روی اپل میزد الان اپل از روی سامسونگ.
با این وجود اینکه اپل سعی میکنه طرح های جدید و صفحه بزرگ بزنه (و البته دو برابر قیمت گوشیهای مشابه سامسونگ بفروشه) و اینکه اپل سعی میکنه کیفیت اش را حفظ بکنه (که البته الان S5 و Note 3 سامسونگ کیفیت ساختشون مثل اپل شده) ولی سیستم عامل مزخرف و بسته اپل باعث شده که کاربران حرفه ای Pro Users به سمت اندروید بروند.
اپل بیشتر به درد افرادی میخوره که چیزی از دنیای نرم افزار یا کاربرد گوشی هوشمند نمیدانند. یا افرادی که فقط موزیک یا فیلم میخواهند با یک دیوایس چند میلیونی (که دیوایس مشابه ۵۰۰ هزار تومانی هم وجود داره) ببینند میخوره.
به شخصه بنده یک نرم افزار سفارش دادم برای اندروید و ساخته شد و بدون نیاز به استور میتونم برای دیگران بفرستم . حالا اگر برای اپل میخواستم بایستی دو برابر پول به developer میدادم و امکان ارسال نرم افزار را هم فقط از استور یا سیبچه (نیاز به اینترنت) بود. یا پروسه فرستادن فایل های مانند ebook یا pdf و مدیایی که در کامپیوتر به طور منظم فلدر بندی کردید را بین اندروید و اپل مقایسه بکنید!!!!
در اندروید میشه عین همان چیزی را که در کامپیوتر فلدر بندی کردید (با فرمت های مختلف pdf٬ فیلم٬ عکس...) با یک برنامه ساده superbeam به دیوایس بفرستید یا بلعکس از دیوایس به کامپیوتر بفرستید... حالا در اپل یا باید با نرم افزار مزخرف itunes بفرستی (تازه هر فرمت یک جایی میره) و... جیل بریک کردن هم درد زیادی را دوا نمیکنه (خودش کلی دردسر های دیگه اضافه میکنه).
مثال برای اثبات اینکه سیستم عامل اپل چقدر مزخرف هست زیاد میشه زد... شاید عده خوشحال میشن از اینکه چند میلیون پول بیشتر بدن و شاید استفاده آنها در همین حد هست.
کافیه این نظر کسی بخونه بفهمه کی خبر نداره!اون سنسور ضربان قلب هم جادویی هست!:general304:
اینم لینک مقایسه سنسور جادویی اس 5 که خیلی فرق میکنه:
http://www.pocket-lint.com/news/127...e-5s-heart-rate-monitor-what-s-the-difference
من دیگه حرفی ندارم!Pro User!:eek::general404:

Last edited:

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
حالا یکی قلم را استفاده میکنه یکی نه !! چه ربطی داره به نقد این گوشی؟؟
یاد یک جک بی ادبی افتادم که میگه طرف به ** میرسه میگه اه اه مو داره!!!‌ یعنی یکجور عیب بزار روش دیگه.....

من سامسونگ اس ۵ هم دارم خداییش توی بازی و کیفیت صفحه هنوز نوت ۳ بهتره.. فقط سنسور های اس ۵ بیشتره...

اونهایی که میگن ایفون افت قیمت نداره هم چرند میگن. اتفاقا افت قیمت آیفون از همه بیشتره از موبایل فروشها بپرسید

شما میرید روز اولی که ایفون میاد میخری معلومه تا جایی که زورش میرسه طرف فشار میده بزار 3ماه بگذره ببین اصلا تکون میخوره قیمت

خدا شاهده 1 دونه 4S از سال 89~90 دارم بچه ها گفتن Note 2 اومده قیمت فلا Z1 اومده ضده ابه فلا S3 .. S4 ... چند وقته گذشته قیمت 4S من از همه اینا بیشتر
قبول داری بزن اون تشکر رو بینم چند نفر مثل من فکر میکنند

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
دلتون خوش باشه به این چیزا و پول الکی بدید....

هنوز هیچ برتری از حتی 6plus نصبت به نوت ۳ یا ۴ یا اس ۵ ندیدیم

اون برنامه دزدی رو خیلی خنده دار گفتی چون چیزه دیگه ای پیدا نکردی... برای اینکه بدونی من همه برنامه هامو میخرم اگر خواستی play store یا بازار ام رو بهت private نشون میدم

من یک دونه iphone 4 هم دارم که از دستم افتاد و صفحش شکست و wifi اش هم خراب شد تا الان ۴۵۰ هزار تومن خرجش کردم ولی هیچ کسی بیشتر از ۵۰۰ هزار نمیخره ولی نوت ۱ من رو بیشتر میخرند

به هر صورت انشالله که 6plus رو خریدید سال بعد ایراداشو اپل که گرفت و 6plus s را داد کلی میخندیم...

Last edited:

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
2200 میدی به ایفون 1 سال استفاده میکنی 2100 میفروشی اگه گرون نشه

1600 میدی گلکسی اس 4 1 ماه بعد با التماس 1100 میخرن

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
من هم ایفون 5 دارم هم s4
سیستم ios ثبات و کیفیت خوبی داره
ولی اندروید برای کاربرای حرفه ای میخوان همه کار با گوشی بکنن خیلی بهتره
اکوسیستمی که اپل با محصولاتش میسازه و خوشم نمیاد .. تا چند سال پیش گوشی بدون وصل شدن به pc فعال نمیشد .. همین الانم ساعت اپل بدون ایفون هیچ کار نمیکنه.
یعنی اگه pc نداشته باشی نمیتونی موزیک وفیلم و عکس و .. رو گوشی اضافه کنی.
و اینکه ایفون 6 اصلا راضیم نکرد.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سامسونگ با همکاری با الجی و سونی صفحه نمایش می زند.
بقیه اجزا جزو تاپ سکرت شرکت هست.
هرکی طرفدار ایفونه تشکر یادش نره

سامسونگ با همکاری سونی و الجی صفحه نمیزنن
هر کدومشون ادعایی دارن
هیچوقت کار مشترک نداشتن و ندارن
خیلی وقت صفحات نمایش اپل ساخت الجی دیسپلیه
بقیه ی اعزام یه سی پی یوه و ماژول رمه که ساخت سامسونگه با gpu power vr. و یه دوربین سونی
حتی اسکنر انکشتم ساخت خودش نیست

پ ن : هر چیز که در جستن آنی ، آنی

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
2200 میدی به ایفون 1 سال استفاده میکنی 2100 میفروشی اگه گرون نشه

1600 میدی گلکسی اس 4 1 ماه بعد با التماس 1100 میخرن

1600 میدی گلکسی و اکسپریا و اپتیموس و وان و.... لذتشو میبری
سازندگان این برندها ماهانه مدل های جدیدی رو معرفی میکنن با اپدیت ها و کانفیگ های بهتر و به روز بازار و همچنین احترام گذاشتن به تمام اقشار از کم درامدش تا پولدارش
2200 میدی ایفون تا سال بعد خدا نگهدار
تولید فقط برای اقشار مرفه بدون اینکه عموم بتونن از این گوشی استفاده کنن

پ ن : هر چیز که در جستن آنی ، آنی

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
ایران چون تحت قرار داد اپل نیست و تحریم 100 هستش انقدر گرونه
ولی در خارج قیمت نوت 4 2 برابر iPhone 6 pLus هستش :|
بخاطر این رکورد شکنی میکنه

و دارید شما ضد اپلی ها از حد خارج میشید
اندروبد سیستم عامل مریضی هستش و کافیه 1 رام رو اشتباه نصب کنی تا گوشی نابود شه
اکسپریا ..... 2ماه لذت داره پسر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بده 1 سال دیگه شرکت ساپورت نمیکنه دیوایس خودش رو ولی الان بعده از 4 سال 4S داره ساپورت میشه

طرح های اندوریدی همشون مثل هم هستند 1دونه نت 4 بگیر دستت طرف میگه هاوای جواد دستته :|

اگر قیمت 6 Plus فضایی نبود گزینه اول من هستش ولی اگر نبود 6 یا با همین 5S و4S میسازیم

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
teenager ها توی آمریکا با 150 دلار صاحب آیفون میشن این مبلغ هم با مقایسه با درآمدهای اونجا خیلی ناچیزه چون کارگر متوسط ساعتی 10 الی 15دلار در میاره.... داستان اینه آیفون یا این قیمت واقعا نصبت به کیفیتش میارزه. اینترنت هم اونجا سرعت بالا و تقریبا مفته.. توی یکی از فرومها طرف میگفت چطوری یک فیلم رو برای کسی بفرستم و جوابش رو داده بودند ایمیل کن..!!!!!!!!حالا شما توی ایران بالای 1000 دلار دارین میدین برای آیفون . کشوری که متوسط حقوق ماهی 700 هزار تومن هست... تازه نصف بیشتر امکانات شبکه ای که تلفن هم ساپورت میکنه توی ایران فعال نیست. اینترنت هم که.....

اونهایی که میگن آیفون افت قیمت نداره من حاظر هستم هر گوشی نو ای از آیفون بدن به من و من باز کنم سیمکارت بندازم و بخواهیم بفروشیم ببینید چند بر میدارند.. 20 ای 30 درصد آنی ازش کم میشه

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
teenager ها توی آمریکا با 150 دلار صاحب آیفون میشن این مبلغ هم با مقایسه با درآمدهای اونجا خیلی ناچیزه چون کارگر متوسط ساعتی 10 الی 15دلار در میاره.... داستان اینه آیفون یا این قیمت واقعا نصبت به کیفیتش میارزه. اینترنت هم اونجا سرعت بالا و تقریبا مفته.. توی یکی از فرومها طرف میگفت چطوری یک فیلم رو برای کسی بفرستم و جوابش رو داده بودند ایمیل کن..!!!!!!!!حالا شما توی ایران بالای 1000 دلار دارین میدین برای آیفون . کشوری که متوسط حقوق ماهی 700 هزار تومن هست... تازه نصف بیشتر امکانات شبکه ای که تلفن هم ساپورت میکنه توی ایران فعال نیست. اینترنت هم که.....

اونهایی که میگن آیفون افت قیمت نداره من حاظر هستم هر گوشی نو ای از آیفون بدن به من و من باز کنم سیمکارت بندازم و بخواهیم بفروشیم ببینید چند بر میدارند.. 20 ای 30 درصد آنی ازش کم میشه

نکنه شما سامسونگ باز کنی سیم بندازی کم نمی کنند
یا حقوق میدن به شما برای باز کردن پلم و کارکردن با گوشی های غیر از ایفون؟

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
اینکه ایفون کالای لوکس هست اینکه محکم و از لحاظ کیفیت در سطح بالایی هست جای شکی نیست
اما دیگه اون دوران گذشت که ادم یه گوشی میخرید 5 سال واسش کار میداد و ازش راضی بود یادش بخیر یه کا یدالله میخریدی یه عمر گوشی بود یا یه نوکیا ساده داشتیم خرابی نداشت باهاش گردو هم میشکستی
اما حالا گوشی روز رو میخری یکسال نشده اندروییدش قدیمی میشه دوربینش دیگه نسبت به بقیه چنگی به دل نمیزنه ظاهرش نسبت به گوشیهای جدید قشنگ نیست و خلاصه کلی امکاناتش نسبت به جدیدا کم هست واسه همین از نظر من باید دید طرف چه انتظاری از گوشی داره یکی مثل من واسش کارایی مهمه و خیلی دنبال بازی و نرم افزار و چت و فلان و بهمان نیست یه نوکیا ان 8 میتونه سالها واسش کار کنه خب اگه پولش رو داشته باشه یه ایفون میخره اونم سالها واسش گوشیه
اما یکی خیلی براش مهمه گوشیش نرم افزار چراغ قوه و انواع نرم افزارها رو ساپورت کنه جدید باشه قشنگ باشه به روز باشه
خب واسه اون شخص بهترین انتخاب میتونه همین سامسونگ یا الجی و این مارکها باشه بهرحال یه گوشی میخره یکی دو سال بعد میفروشه باز یه جدیدش رو میخره خیلی هم ضرر نمیکنه همیشه هم جدیدترین گوشی و امکانات رو داره

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
نکنه شما سامسونگ باز کنی سیم بندازی کم نمی کنند
یا حقوق میدن به شما برای باز کردن پلم و کارکردن با گوشی های غیر از ایفون؟
شما اگر صفحه قبل رو میخوندی میدیدی من گفتم هر گوشی آکی رو بار کنی و آنی بخواهی بفروشی 20 الی 30درصد زیر قیمت میخرند فرقی نمیکنه چه برندی...
این در جواب کسی بود که میگفت 2200 میخره یکسال بعد 2100 میفروشه تازه ممکنه سود هم بکه یا اینکه اپل افت نداره

لحن حرف زدن شما با من خوب نیست من نه سنم مثل شماست و نه باهاتون شوخی کردم. درظمن اینکه هر شغلی شریفه ولی شغل ربطی به موبایل نداره.

گاهی اوقات مطلبی یا حرفی که بی پایه و چرند هست آدم میبینه یا میشنوه میخواهد جواب بده ... بحث توی این فرهنگ بیفایده هست من عنوان مسخره این تاپیک را دیدم و از روی بیکاری در آن لحظه جواب دادم که کار اشتباهی بود چون منطقی نیست اینجا و هرکسی هم از روی بی اطلاعی حرفی میزنه. مثلا وقتی شارژر وایرلس رو نشنیده طرف که چی هست چرا بحث میکنن و میگن اپل هم داره؟؟؟؟؟ همین الان که ما داریم بحث میکنیم سامسونگ و اپل دارن پول میسازن پس حرفهای ما بیفایده هست
من از اپل نفرت هم ندارم خودم از آیپد و آیفون و آیپادش رو دارم که آیپد و آیفون را دادم به پدرم اونهم فقط از آیپد استفاده میکنه و آیفون رو نخواست. از سامسونگ هم سه مدل گوشی دارم ولی کلا همه کارهامو همین نوت 3 جواب میده.
موفق باشید....

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
teenager ها توی آمریکا با 150 دلار صاحب آیفون میشن این مبلغ هم با مقایسه با درآمدهای اونجا خیلی ناچیزه چون کارگر متوسط ساعتی 10 الی 15دلار در میاره....
مقداری در باب خرید گوشی با قرارداد (Contract) و بدون قرارداد (SIM Free) و هزینه های آن تحقیق کنید.

بالا