در رابطه با چک تخلیه باید خدمتتون عرض بکنم که :
توی مواردی که مبلغ رهن پرداختی کمه ، مالک اجازه داره چک تخلیه بگیره .
مثلا یه خونه 100 تومن رهن کامله و شما حدودا 15 تومن رهن دادی و ماهی 2.5 پرداخت میکنی . اینجا طبیعی هستش چون ارزش متعلقات ملک شامل کابینت و شیرآلات و درب و پنجره و کفپوش و ... از 15 تومن بیشتره و ممکنه شما موقع تخلیه بیشتر از 15 تومن خسارت زده باشی ، چک تضمین تخلیه میگیرن
یا
مثل همین مثال 6 ماه اجاره شما معادل کل مبلغ رهنه و ممکنه شما بعد از تحویل گرفتن واحد هیچ کدوم از اجاره هاتون وصول نشه ( حتی اگه بابت اجاره ها چک داده باشید ) و 6 ماه بعدی رو رایگان بشینید و ضرری هم که به ملک وارد میکنید رقم قابل توجهی باشه .
توی این دو حالته که مستاجر باید به موجر چک تخلیه بده یا چک تضمین خسارت در غیر اینصورت زمانی که شما برای همون خونه 100 تومنی که مثال زدم مثلا 60 تومن رهن پرداخت کرده باشید هر بلایی هم که سر خونه بیارید اینقدر نمیشه !
اسمش جوریه که مستاجر فکر میکنه برای تخلیه هستش درصورتی که اشتباه بین مردم جا افتاده .
---------
حالا یه مورد دیگه در رابطه با خونه مجردی !
بنده به عنوان شخصی که سرمایه گذار املاک هستم و مدیریت املاک چند تا واحد رو دست خودم دارم ، اصلا برام اهمیتی نداره توی ملک مستاجر مجرده ، متاهله ، پیره ، جوونه ، میخواد هر شب مهمونی بگیره ، تو خونه دختر یا پسر میاره ( البته مصرف شخصی
) ، رفت آمدشون زیاده یا کمه ، توی خونه مشروب یا مواد مصرف میشه یا نه ، اینکه مستاجر مسلمونه ، مسیحیه ، یهودیه و ... اینا همشون اشتباهه .
مستاجر از لحظه دریافت واحد تا لحظه تحویل واحد مالک حساب میشه و نه مالک و نه همسایه ها حق اعتراض ندارن به هیچ موضوعی . جایی هم که همسایه ها شکایت مستاجر رو به مالک میکنن بنده همیشه گفتم من کاره ای نیستم و طرف حساب شما مستاجره که در حال حاضر مالک محسوب میشه . اگه تا 5 صبح مهمونی گرفته میتونی زنگ بزنی پلیس شکایت بکنی نه زنگ بزنی به من یا اینکه با خودش مطرح بکنی ، اونم اگه مهمونیش مزاحمت براتون ایجاد میکنه نه اینکه چون مستاجره نباید مهمونی بگیره . اونم آدمه بخدا ، پول داده داره استفاده میکنه .
اینکه مستاجر بعد از تحویل گرفتن خونه ،حتی دیوارارو خراب بکنه و کابینتا رو جدا بکنه و کف رو سرامیک یا لمینت دلخواه خودش رو بزنه کاملا مختاره ولی موقع تحویل باید مثل روز اولش تحویل بده . پس حساسیت موجر روی میخ نزدن رو دیوار و یا خراب کردن واحد اشتباهه !
اینا برام مهمه :
1 - اجاره به موقع پرداخت بشه
2 - خونه تحویل داده شده با تحویل گرفته شده مثل هم باشن و اگه مثل هم نیست مبلغی از رهن بلوکه میشه و بعد از تعمیرات و نوسازی ، طبق فاکتورها مبلغ باقی مونده به مستاجر پرداخت میشه ( البته یه سری موارد جزء استهلاک خونه حساب میشه که اگه بپرسید میگم )
3 - مستاجر موقع تحویل گرفتن واحد کل رهن رو پرداخت بکنه
4 - یک ماه قبل از اتمام قرارداد باهاش صحبت میکنم اگه خواست تمدید بکنیم در غیر این صورت ، مستاجر باید راس تاریخ اتمام قرارداد ملک رو تخلیه بکنه و کل رهنش رو یکجا به صورت چک رمز دار حضوری توی بانک تحویل میگیره که خیالش راحت باشه
5 - مستاجر درگیر معاملات مواد مخدر و همینطور از ارازل و اوباش معروف نباشه و همینطور از نظر هیکل شماره یک باشگاه نباشه
! به طور کلی اونقدری گنده نباشه که من یا کسایی که باهام کار میکنن از پسش بر نیان و موقع یکی از چهار مورد بالا به مشکل بخوریم . البته این تیپ آدما اجاره و رهن بالاتری هم پرداخت میکنن !
توی اجاره کردن خونه مجردی یا حتی خونه معمولی اگه مالک حساسیت داشت سعی کنید قانعشون بکنید و بهشون بفهمونید این چیزا رو
))