خصوصی که هست ولی مشکلی نیست.یه روز ( 8 سال پیش ) دوست دخترم و دوست صمیمیم رو دست تو دست تو خیابون دیدم.البته اون روزا برام حکم خیانت داشت ولی الان با یه دید دیگه نگاه میکنم.امکانش هستواسمون توضیح بدید،یا اینکه خیلی شخصیه
خصوصی که هست ولی مشکلی نیست.یه روز ( 8 سال پیش ) دوست دخترم و دوست صمیمیم رو دست تو دست تو خیابون دیدم.البته اون روزا برام حکم خیانت داشت ولی الان با یه دید دیگه نگاه میکنم.امکانش هستواسمون توضیح بدید،یا اینکه خیلی شخصیه
خصوصی که هست ولی مشکلی نیست.یه روز ( 8 سال پیش ) دوست دخترم و دوست صمیمیم رو دست تو دست تو خیابون دیدم.البته اون روزا برام حکم خیانت داشت ولی الان با یه دید دیگه نگاه میکنم.
ممکنه یه دلبستگی به دوست دخترتون داشتید،ولی خدارو شکر که زود متوجه شدین و رابطه اتون رو قطع کردید.
انشاالله... خدا، دختر خوبی رو سر راه زندگیتون قرار بده
سلاممنشا خیانت به نظر من حرف نزدنه.البته این تو بیشتر موارد صادق بوده.وقتی شریکی به شریک خودش خیانت میکنه تو بیشتر موارد فکر میکنه که داره در موردش کم لطفی میکنه و از این شراکت بهره ی بیشتری میبره( چه از نظر مادی و چه معنوی)
وقتی دو طرف صادقانه حرف هاشون رو بزنند و از نظراتی که میخواند در مورد طرف مقابلشون بدند خجالت نکشند یا به هر طریقی نتونند این حرف رو بزنند اونوقت خیانت صورت میگیره.به خاطر این که اون شخص فکر میکنه طرف مقابلش در حقش کم لطفی کرده و یا توجهی نمیکنه و ......
اگر حرف ها زده بشه خیانتی در کار نیست.فرد مقابل میتونه صادقانه بهش بگه که دوست ندارم و یا فکر میکنم دروغ میگی و .....
اونوقت اگر هم اتفاقی بیفته نمیشه اسم خیانت رو روش گذاشت.
-----------------------
من خیلی تا حالا بهم خیانت شده.چه از طرف خودم با خودم و چند مورد هم بقیه.
دلیل یکی از خیانت هایی که بهم شد دروغ بود.یعنی اون شخص کلا" همیشه دروغ میگفت
کجا قرار بده؟:دی
بــــــــــــــــنام بع بعی متاهله:دی
کجا قرار بده؟:دی
بــــــــــــــــنام بع بعی متاهله:دی
بب
ببخشید من نمیدونستم!!!!!!!
من طعم خیانت رو چشیدم .. خدایی اون لحظه که میبینی و میفهمی انگار دنیا رو روی سرت خراب کردن ...
سلام
با نظرت موافقم حسین جان ولی گاهی طرف فکر میکنه اگه مثلا فلان چیزو بگه غرورش میشکنه یا هزار جور دلیل دیگه.............
.فرد مقابل میتونه صادقانه بهش بگه که دوست ندارم و یا فکر میکنم دروغ میگی و .....
درسته صادق بودن خوبه،ولی نمیشه خیلی رو راست بطرف بگی.مخصوصا صحبت سرچند سال زندگی باشه.هرچندزندگی با دروغم خوب نیست
ولی خانوم یا اقایی که به کسی دیگه علاقه پیدا کرده،اشتباه از اون بوده چون اصلا نباید به خودش اجازه میداد که به کس دیگه ای فکر کنه.
اقایhossein137
خوب میتونست روراست بهش بگه که از یکسری از رفتار و یا ظاهرت خوشم نمیاد.اگه عوضش کنی بیشتر دوستت دارم
تا اینجوری بیشتر مهرشون به دل هم بیوفته و خیانتی هم ایجاد نشه.
بالاخره زندگی مشترک یعنی خواسته طرف مقابل بیشتر توی ارجعیت یاشه.
از قدیم شنیدیم که میگن:زن باید به شوهرش برسه چه از لحاظ جسمی و ظاهری ولی نه اینکه همش به فکر پخت و پز باشه و به شوهرش توجهی نکنه وبه قول معروف بوی قورمه سبزی بده و باید همیشه واسه همسرش اراسته باشه.
یا اینکه موقع مشکلات رفیق همسرش باشه نه رییس قافله،مطمینن عواملی از این قبیل بوده که به فرض اقا از خانوم زده شده و دنبال کسی رفته که بتونه بهش تکیه کنه.اگه از اول نقایص همدیگه رو گوش زد میکردند این مشکلات پیش نمیومد
سلام
خوب حرف من هم همینه دیگه ماهی بلا :blush:
البته این یک طئوری هست.ممکنه حتما" درست نباشه
منشا خیانت به نظر من حرف نزدنه.البته این تو بیشتر موارد صادق بوده.وقتی شریکی به شریک خودش خیانت میکنه تو بیشتر موارد فکر میکنه که داره در موردش کم لطفی میکنه و از این شراکت بهره ی بیشتری میبره( چه از نظر مادی و چه معنوی).............