منظور از حرف اون دوستمون اگه اشتباه نکنم اینه که شما اگه بنزین رو بریزی روی لاستیک ماشین روشن نمیشه، شاید لاستیک تمیز بشه ولی ماشین دیگه به درد نمیخوره!
.
.
.
پ ن: تلگرام کنار مسائلی که شما میگی مشکل که داره، فواید و استفاده های خوب زیادی هم داره که اگه فیلتر بشه همه به خاطر چند دلیل بچگانه از بین میره.
چه خانم هایی که با کار کردن و دوختن عروسک و حالا نمد میگن بهش اگه اشتباه نکنم دارن کمک خرج خانواده و شوهرشون میشن.
پشتیبانی هایی که راحت شده و گروه هایی که در زمینه های شغلی برای گفتگو و اتحاد کارکنان هر شغلی مفید بوده.
اطلاع رسانی خبرهایی که هیچ جایی گفته نمیشه و مثل گاو مارو در طویله رسانه ای نگه داری می کنند و
...
جالبه اصلا فکر نکنم منظور ایشون این بود که شما گفتید و شما دیدگاه خودتون رو گفتید .
در هر صورت اورانیوم هم مفیده هم مضر اما وقتی دیده بشه که دارند باهاش سلاح شیمیایی میسازند نمیشه سکوت کرد و گفت عیبی نداره بخاطر خوبی هاش ساکت شیم و بذاریم بسازند .
تلگرام مفید هست مثل تمام برنامه های پیام رسان البته به شرطها و شروطها .
اولین شرطش اینه که با دادگاه ها و پلیس همکاری کنه کاری که فیسبوک انجام میده و معمولا شکایتی در این مورد در جایی از دنیا شنیده نمیشه که فیسبوک هیچ همکاری با هیچ پلیسی نکنه و بگه در کشور آمریکا هستم و به بقیه کشورها هیچ ربطی نداره دخالت کنند .
دومین شرطش نظارت بسیار قوی روی برنامه است دقیقا مثل فیسبوک که حالا درسته یه سری از قوانینشون با قانون های ما مشکل داره اما به شدت سعی میکنه نظارت شدیدی داشته باشه رو سایتش نه اینکه ولش کنه به امون خدا و بگه من هر از چند گاهی حذف میکنم مشکل دارها رو .
البته اساسی ترین مشکل شخص من با تلگرام و نرم افزار های بدین شکل ایرانی نبودنشون هست .
چرا دولت ما از برنامه نویس های ایرانی هیچ حمایتی نمیکنه و برعکس از نرم افزار های غیر بومی به شدت حمایت میکنه .
حتما میخواید بگید نرم افزار های ما مشکل داره . در جوابتون فقط میگم تلگرام مشکل نداشت و نداره ؟؟؟؟ خنده داره بگیم نداشته و نداره که خیلی داشته و خیلی هم داره . فقط ما میخوایم بپیچونیم و بهانه ای برای حمایت از خارجیا بیاریم .
چرا ما از جوونای خودمون حمایت نکنیم که درآمد در ایران برای اونا باشه نه برای خارجیا تازه اونا هم هیچ همکاری با ما نمیکنند .
جالبه همین انتخابات اخیر ریاست جمهوری صفحات برخی از رسانه ها و افراد یهو از دسترس خارج میشد و همه حمله میکردند به یک جناح که فیلتر کردند بعد مشخص میشد که از مدیریت اینستاگرام داره دستکاری میشه اما هنوز دولت و مردم ما سرشونو عین کبک کردند زیر برف و نمیخوان قبول کنند .
فقط خواهشی که از شما حامیان تلگرام و اینستاگرام دارم یه سری به پلیس فتا شهرتون بزنید و آمار پرونده های اینا رو ببینید . همین چند روز پیش دایی یکی از دوستان من در تلگرام هک شده بود و چندین میلیون از اقوامشون دزدی شده بود که پول هم به حساب یه دختر بدبخت از یه جای دیگه ریخته شده بود که قطعا بی خبر بوده و همه چی پر .
خیلی هست این تازه یکی از کوچیکترین مورداشه .
دوستان همه مثل شما عالم وبمستری و دنیای نت نیستند و خیلی راحت هک میشن و اگر مدیریت تلگرام با پلیس ما همکاری نکنه کلاه خیلیا برداشته میشه و من نمیتونم چون خودم بلدم بگم گور بابای بقیه مردم ایران البته تو اخلاق من نیست حالا شماها رو نمیدونم .