• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دادستان تهران: اعلام جرم علیه مدیریت تلگرام

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
دادستان تهران اعلام کرد: علیه مدیریت تلگرام اعلام جرم شده و این پرونده به ناحیه‌ امور بین‌الملل دادسرای تهران ارجاع شده است.

جعفری دولت‌آبادی افزود: این که شبکه تلگرام خود را تابع قوانین غربی‌ می‌داند، مانع از رسیدگی به این اعلام جرم نخواهد بود. به موجب این اعلام جرم، شبکه تلگرام علاوه بر ارایه خدمات به گروه‌های تروریستی از جمله گروه داعش، به بستر مناسب برای فعالیت سایر گروه‌های مجرمانه سازمان یافته تبدیل شده و ارتکاب جرایم هرزه‌نگاری کودکان، قاچاق انسان و مواد مخدر را ترویج نموده و تسهیل کرده است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/733701

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
جالبه که دولتمون اجازه فیلتر تلگرام رو نمیده که این همه جرم در اون صورت میگیره بعد دادستان تهران جرم شناسیش میکنه .
بارها و بارها بسیاری از جرم ها در تلگرام صورت گرفته که صدای مردم دراومده و هیچ همکاری با پلیس فتا برای دستگیری مجرمان نشده .
دولت ما به چه علت حمایت میکنه الله اعلم .

saam2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
وقتی تابع قوانین کشور دیگه ای هست که نمیشه اعلام جرم کرد, مشکلی دارند میتونن فیلترش کنن

FBI هم با حکم قضایی رفته سراغ مدیر تلگرام که پاسخ پاول دورف این بوده:

موسس تلگرام معتقد است از آنجایی که این شرکت در آمریکا حضور قانونی ندارد بنابرین موظف به همکاری با پلیس فدرال این کشور نیست.

http://digiato.com/article/2017/09/10/تلگرام-از-پیشنهاد-رشوه-fbi/

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
با سلام و احترام
جالبه که دولتمون اجازه فیلتر تلگرام رو نمیده که این همه جرم در اون صورت میگیره بعد دادستان تهران جرم شناسیش میکنه .
بارها و بارها بسیاری از جرم ها در تلگرام صورت گرفته که صدای مردم دراومده و هیچ همکاری با پلیس فتا برای دستگیری مجرمان نشده .
دولت ما به چه علت حمایت میکنه الله اعلم .
با تعریف شما پس باید دیگه به کسی اجازه فروش چاقو رو ندیم چون ممکنه باهاش ادم بکشه ، شما اگه مشکلی با تلگرام داری پاکش کن و با دود پیام بده

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با تعریف شما پس باید دیگه به کسی اجازه فروش چاقو رو ندیم چون ممکنه باهاش ادم بکشه ، شما اگه مشکلی با تلگرام داری پاکش کن و با دود پیام بده
نمیدونم چرا ما خودمون رو میزنیم به اون راه .
خیلی واضح گفته میشه که کانال غیر اخلاقی زده میشه و کلاهبرداری بسیاری در اون میشه و هک میشه و اطلاعات مردم به فنا میره و هیچ همکاری با پلیس ایران انجام نمیده بعد طرفداران تلگرام میگن شما تلگرام رو حذف کن .
خب اگه اینجوریه شما هم خونت بشین و تو خیابون نیا تا ماشین بهت نزنه . شما قفل خوب برای خونت بخر و تو خونت بشین تا دزد به خونت نزنه وظیفه پلیس نیست دزد رو بگیره و برخورد کنه . شما پول تو بانک نذار که خورده بشه وظیفه پلیس نیست برخورد با دزد پول شما . چرا سایت پورن فیلتر میشه شما نگاه نکن چرا باید بسته بشه . فیسبوک و یوتیوب و ... که با فیلم های مورددار برخورد میکنن غلط میکنن برخورد میکنن مردم نگاه نکنند و و و و .
اینطور که شما میفرمایید قانون کشکه هر کی هر کاری میخواد بکنه بقیه باید خودشون حواسشون به خودشون باشه .
عجب ایده هایی میشنوم تو پرشین تولز

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
واکنش مدیر تلگرام به اعلام جرم قوه قضاییه ایران

مدیر شبکه تلگرام به اعلام جرم قوه قضاییه علیه خود واکنش نشان داد.

پاول دورف در واکنش به اعلام جرم ایران علیه‌ وی در توییتر خود نوشت: شگفت زده شدم از شنیدن این خبر. ما به صورت فعال محتوای تروریستی و پورنوگرافی را در ایران مسدود می‌کنیم. فکر می‌کنم دلایل اصلی این تصمیم مسائل دیگری است.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من اگه پاول دورف بودم به همین صورت که عمل میکنه عمل میکردم در اینکه تلگرام مجرم نیست شکی نیست!

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
ان شاالله که فیلترش کنند راحت بشیم بره
کلا ملت ما جنبه هیچی ندارن صبح تا شب توی تلگرام هستن
پدر سایتا رو هم که درآورده
اگر فکر کردی فیلتر بشه فردا همه میان تو سایت ها سخت در اشتباهی
واتساپ و ... خیلی مسنجر های دیگه برای نقل مکان هست (حتی مسنجر که مثل تلگرام کانال داشته باشه هم هست)

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
اگر فکر کردی فیلتر بشه فردا همه میان تو سایت ها سخت در اشتباهی
واتساپ و ... خیلی مسنجر های دیگه برای نقل مکان هست (حتی مسنجر که مثل تلگرام کانال داشته باشه هم هست)

به هر حال بی تاثیر نیست
فقط بحث این موضوع نیست
مردم ما جنبه استفاده هم ندارن همش توی تلگرام و اینستاگرام هستن

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
شما فکر کن هم کانال دارم هم واسه پاول کار میکنم

نمیدونم چرا ما خودمون رو میزنیم به اون راه .
خیلی واضح گفته میشه که کانال غیر اخلاقی زده میشه و کلاهبرداری بسیاری در اون میشه و هک میشه و اطلاعات مردم به فنا میره و هیچ همکاری با پلیس ایران انجام نمیده بعد طرفداران تلگرام میگن شما تلگرام رو حذف کن .
خب اگه اینجوریه شما هم خونت بشین و تو خیابون نیا تا ماشین بهت نزنه . شما قفل خوب برای خونت بخر و تو خونت بشین تا دزد به خونت نزنه وظیفه پلیس نیست دزد رو بگیره و برخورد کنه . شما پول تو بانک نذار که خورده بشه وظیفه پلیس نیست برخورد با دزد پول شما . چرا سایت پورن فیلتر میشه شما نگاه نکن چرا باید بسته بشه . فیسبوک و یوتیوب و ... که با فیلم های مورددار برخورد میکنن غلط میکنن برخورد میکنن مردم نگاه نکنند و و و و .
اینطور که شما میفرمایید قانون کشکه هر کی هر کاری میخواد بکنه بقیه باید خودشون حواسشون به خودشون باشه .
عجب ایده هایی میشنوم تو پرشین تولز
شما احتمالا از دلواپسای عزیز هستی
یعنی تمامی جرایم از بین رفته فقط مونده بود همین یه مورد علیهش اعلام جرم بشه
فراموش نکنیم دو مورد کودک ازاری و یه مورد هم دزدین بچه ول کردنش وسط بیابون ربطی به تلگرام نداره
اختلاس های میلیاردی و هزار مورد دیگه قبل از تلگرام هم بوده ، حدیث داریم که از دری که فقر بیاد ایمان از در دیگه میره بیرون ، ضمن این که شکم گشنه دین و ایمان نمیشناسه و در مثل جای مناقشه نیست ، پس یه جوری صحبت نکنید که شما الهه قانون یونان باستان هستی و بقیه قانون دوست ندارند

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
شما فکر کن هم کانال دارم هم واسه پاول کار میکنم

شما احتمالا از دلواپسای عزیز هستی
یعنی تمامی جرایم از بین رفته فقط مونده بود همین یه مورد علیهش اعلام جرم بشه
فراموش نکنیم دو مورد کودک ازاری و یه مورد هم دزدین بچه ول کردنش وسط بیابون ربطی به تلگرام نداره
اختلاس های میلیاردی و هزار مورد دیگه قبل از تلگرام هم بوده ، حدیث داریم که از دری که فقر بیاد ایمان از در دیگه میره بیرون ، ضمن این که شکم گشنه دین و ایمان نمیشناسه و در مثل جای مناقشه نیست ، پس یه جوری صحبت نکنید که شما الهه قانون یونان باستان هستی و بقیه قانون دوست ندارند
احتمالا شما هم از اون دست آدمایی هستید که چون جوابی برای انتقادات ندارند به آدم یه نسبتی مثل دلواپس و نادان و کم فهم و بی شعور و پزشک نبودن و نداشتن ژن خوب و ... میدید تا حرفتون رو به کرسی بشونید و به قولا خودتون رو روشنفکر عالم میدونید که فقط ایده های شما راه حل مشکلات کشور ایران هست .
خنده داره .
برادر دست بردارید از این تریپ روشنفکری .
کسی نمیگه ایران بی مشکل هست کسی نمیگه دزدی نمیشه کسی نمیگه کودک آزاری نمیشه .
من فقط گفتم ما این همه مشکل داریم چرا هی خودمون داریم بیشترش میکنیم . چرا چیزی که داره اینقدر به مردممون ضربه میزنه رو حمایت میکنیم تا بیشتر ضربه بزنه .
من اصلا شما رو درک نمیکنم . یعنی عقیدتون اینه که چون عده ای دزد در کشور دزدی میکنند پس وجود تلگرام که موجب ضرررسانی به مردم و نابودی برخی از خانواده ها میشه هیچ عیبی نداره و باید باشه تا اونا حل بشه .
حرفاتون خنده داره برای من حالا شما به من هر نسبتی دوست داری بده از دلواپس بگیر تا هر چی بزرگانتون میگن تا گندکاریاشون رو روپوش بذارن .
موفق باشید .

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
احتمالا شما هم از اون دست آدمایی هستید که چون جوابی برای انتقادات ندارند به آدم یه نسبتی مثل دلواپس و نادان و کم فهم و بی شعور و پزشک نبودن و نداشتن ژن خوب و ... میدید تا حرفتون رو به کرسی بشونید و به قولا خودتون رو روشنفکر عالم میدونید که فقط ایده های شما راه حل مشکلات کشور ایران هست .
خنده داره .
برادر دست بردارید از این تریپ روشنفکری .
کسی نمیگه ایران بی مشکل هست کسی نمیگه دزدی نمیشه کسی نمیگه کودک آزاری نمیشه .
من فقط گفتم ما این همه مشکل داریم چرا هی خودمون داریم بیشترش میکنیم . چرا چیزی که داره اینقدر به مردممون ضربه میزنه رو حمایت میکنیم تا بیشتر ضربه بزنه .
من اصلا شما رو درک نمیکنم . یعنی عقیدتون اینه که چون عده ای دزد در کشور دزدی میکنند پس وجود تلگرام که موجب ضرررسانی به مردم و نابودی برخی از خانواده ها میشه هیچ عیبی نداره و باید باشه تا اونا حل بشه .
حرفاتون خنده داره برای من حالا شما به من هر نسبتی دوست داری بده از دلواپس بگیر تا هر چی بزرگانتون میگن تا گندکاریاشون رو روپوش بذارن .
موفق باشید .
منظور از حرف اون دوستمون اگه اشتباه نکنم اینه که شما اگه بنزین رو بریزی روی لاستیک ماشین روشن نمیشه، شاید لاستیک تمیز بشه ولی ماشین دیگه به درد نمیخوره!
.
.
.
پ ن: تلگرام کنار مسائلی که شما میگی مشکل که داره، فواید و استفاده های خوب زیادی هم داره که اگه فیلتر بشه همه به خاطر چند دلیل بچگانه از بین میره.
چه خانم هایی که با کار کردن و دوختن عروسک و حالا نمد میگن بهش اگه اشتباه نکنم دارن کمک خرج خانواده و شوهرشون میشن.
پشتیبانی هایی که راحت شده و گروه هایی که در زمینه های شغلی برای گفتگو و اتحاد کارکنان هر شغلی مفید بوده.
اطلاع رسانی خبرهایی که هیچ جایی گفته نمیشه و مثل گاو مارو در طویله رسانه ای نگه داری می کنند و
...

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
تلگرام یک ابزار ارتباطی ساده هست که مثل یاهو مسنجر قدیمی عمل میکنه.
اما مشکل اینه که مسائل حاشیه ای که قبلا در یاهو مسنجر ایجاد میشد با توجه به عدم فراگیری و اینکه در محیط موبایل نبود ، کمتر باعث اسیب های اجتماعی میشد.
الان حکومت میگه چون تعداد جرایم در حوزه تلگرام زیاده و عامه مردم هم (شاید از دید حکومت) فرهنگ استفاده صحیح ازش رو ندارن، پس از بالا دست اقدام میکنیم و این چاقوی دولبه رو از جلوی دستش بر داره و صورت مساله رو حذف کنه... این کارو همیشه کرده برای تمام چاقوهای دولبه.

حالا این وسط یک عده که دارن استفاده مفید میکنن که در اقلیت هستند ضرر نهایی رو میکنند. اون عده عوام که براشون تلگرام یک وسیله سرگرمی و دیدن عکس جالب و ..... (که اونها هم قابل احترام هستند) بوده فوقش میرن سمت یک ابزار جدید. و براشون فرقی نمیکنه در چه محیطی هدف خودشون رو پیش ببرند.

این جنجال ها هم اولش داغه اما با اومدن یک ابزار جدید فراگیر بین مردم به فراموشی سپرده میشه.
از دید شخصی من اینکه یک عده از تازه واردهای اینترنت (و نه وب سایت) فکر میکنند اینترنت با تلگرام آغاز میشه و برای خرید از اون استفاده میکنند و برای دیدن کالاهای یک فروشگاه آدرس کانال تلگرام میخوان نه سایت اصلا خوب نیست. این عده کاربر باید اگر تلگرام نباشه، در محیط جدید این رفتار رو کنار بگذارند و رشد فکری کنند و متوجه بشن که کارکرد وب سایت با "پیام رسان" ها فرق میکنه و با هرنرم افزاری نمیشه همه کار کرد.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
منظور از حرف اون دوستمون اگه اشتباه نکنم اینه که شما اگه بنزین رو بریزی روی لاستیک ماشین روشن نمیشه، شاید لاستیک تمیز بشه ولی ماشین دیگه به درد نمیخوره!
.
.
.
پ ن: تلگرام کنار مسائلی که شما میگی مشکل که داره، فواید و استفاده های خوب زیادی هم داره که اگه فیلتر بشه همه به خاطر چند دلیل بچگانه از بین میره.
چه خانم هایی که با کار کردن و دوختن عروسک و حالا نمد میگن بهش اگه اشتباه نکنم دارن کمک خرج خانواده و شوهرشون میشن.
پشتیبانی هایی که راحت شده و گروه هایی که در زمینه های شغلی برای گفتگو و اتحاد کارکنان هر شغلی مفید بوده.
اطلاع رسانی خبرهایی که هیچ جایی گفته نمیشه و مثل گاو مارو در طویله رسانه ای نگه داری می کنند و
...
جالبه اصلا فکر نکنم منظور ایشون این بود که شما گفتید و شما دیدگاه خودتون رو گفتید .
در هر صورت اورانیوم هم مفیده هم مضر اما وقتی دیده بشه که دارند باهاش سلاح شیمیایی میسازند نمیشه سکوت کرد و گفت عیبی نداره بخاطر خوبی هاش ساکت شیم و بذاریم بسازند .
تلگرام مفید هست مثل تمام برنامه های پیام رسان البته به شرطها و شروطها .
اولین شرطش اینه که با دادگاه ها و پلیس همکاری کنه کاری که فیسبوک انجام میده و معمولا شکایتی در این مورد در جایی از دنیا شنیده نمیشه که فیسبوک هیچ همکاری با هیچ پلیسی نکنه و بگه در کشور آمریکا هستم و به بقیه کشورها هیچ ربطی نداره دخالت کنند .
دومین شرطش نظارت بسیار قوی روی برنامه است دقیقا مثل فیسبوک که حالا درسته یه سری از قوانینشون با قانون های ما مشکل داره اما به شدت سعی میکنه نظارت شدیدی داشته باشه رو سایتش نه اینکه ولش کنه به امون خدا و بگه من هر از چند گاهی حذف میکنم مشکل دارها رو .
البته اساسی ترین مشکل شخص من با تلگرام و نرم افزار های بدین شکل ایرانی نبودنشون هست .
چرا دولت ما از برنامه نویس های ایرانی هیچ حمایتی نمیکنه و برعکس از نرم افزار های غیر بومی به شدت حمایت میکنه .
حتما میخواید بگید نرم افزار های ما مشکل داره . در جوابتون فقط میگم تلگرام مشکل نداشت و نداره ؟؟؟؟ خنده داره بگیم نداشته و نداره که خیلی داشته و خیلی هم داره . فقط ما میخوایم بپیچونیم و بهانه ای برای حمایت از خارجیا بیاریم .
چرا ما از جوونای خودمون حمایت نکنیم که درآمد در ایران برای اونا باشه نه برای خارجیا تازه اونا هم هیچ همکاری با ما نمیکنند .
جالبه همین انتخابات اخیر ریاست جمهوری صفحات برخی از رسانه ها و افراد یهو از دسترس خارج میشد و همه حمله میکردند به یک جناح که فیلتر کردند بعد مشخص میشد که از مدیریت اینستاگرام داره دستکاری میشه اما هنوز دولت و مردم ما سرشونو عین کبک کردند زیر برف و نمیخوان قبول کنند .
فقط خواهشی که از شما حامیان تلگرام و اینستاگرام دارم یه سری به پلیس فتا شهرتون بزنید و آمار پرونده های اینا رو ببینید . همین چند روز پیش دایی یکی از دوستان من در تلگرام هک شده بود و چندین میلیون از اقوامشون دزدی شده بود که پول هم به حساب یه دختر بدبخت از یه جای دیگه ریخته شده بود که قطعا بی خبر بوده و همه چی پر .
خیلی هست این تازه یکی از کوچیکترین مورداشه .
دوستان همه مثل شما عالم وبمستری و دنیای نت نیستند و خیلی راحت هک میشن و اگر مدیریت تلگرام با پلیس ما همکاری نکنه کلاه خیلیا برداشته میشه و من نمیتونم چون خودم بلدم بگم گور بابای بقیه مردم ایران البته تو اخلاق من نیست حالا شماها رو نمیدونم .

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
به هر حال بی تاثیر نیست
فقط بحث این موضوع نیست
مردم ما جنبه استفاده هم ندارن همش توی تلگرام و اینستاگرام هستن
شرمنده مردم نمیدونن برای علایقشون از شما باید اجازه بگیرند

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
جالبه اصلا فکر نکنم منظور ایشون این بود که شما گفتید و شما دیدگاه خودتون رو گفتید .
در هر صورت اورانیوم هم مفیده هم مضر اما وقتی دیده بشه که دارند باهاش سلاح شیمیایی میسازند نمیشه سکوت کرد و گفت عیبی نداره بخاطر خوبی هاش ساکت شیم و بذاریم بسازند .
تلگرام مفید هست مثل تمام برنامه های پیام رسان البته به شرطها و شروطها .
اولین شرطش اینه که با دادگاه ها و پلیس همکاری کنه کاری که فیسبوک انجام میده و معمولا شکایتی در این مورد در جایی از دنیا شنیده نمیشه که فیسبوک هیچ همکاری با هیچ پلیسی نکنه و بگه در کشور آمریکا هستم و به بقیه کشورها هیچ ربطی نداره دخالت کنند .
دومین شرطش نظارت بسیار قوی روی برنامه است دقیقا مثل فیسبوک که حالا درسته یه سری از قوانینشون با قانون های ما مشکل داره اما به شدت سعی میکنه نظارت شدیدی داشته باشه رو سایتش نه اینکه ولش کنه به امون خدا و بگه من هر از چند گاهی حذف میکنم مشکل دارها رو .
البته اساسی ترین مشکل شخص من با تلگرام و نرم افزار های بدین شکل ایرانی نبودنشون هست .
چرا دولت ما از برنامه نویس های ایرانی هیچ حمایتی نمیکنه و برعکس از نرم افزار های غیر بومی به شدت حمایت میکنه .
حتما میخواید بگید نرم افزار های ما مشکل داره . در جوابتون فقط میگم تلگرام مشکل نداشت و نداره ؟؟؟؟ خنده داره بگیم نداشته و نداره که خیلی داشته و خیلی هم داره . فقط ما میخوایم بپیچونیم و بهانه ای برای حمایت از خارجیا بیاریم .
چرا ما از جوونای خودمون حمایت نکنیم که درآمد در ایران برای اونا باشه نه برای خارجیا تازه اونا هم هیچ همکاری با ما نمیکنند .
جالبه همین انتخابات اخیر ریاست جمهوری صفحات برخی از رسانه ها و افراد یهو از دسترس خارج میشد و همه حمله میکردند به یک جناح که فیلتر کردند بعد مشخص میشد که از مدیریت اینستاگرام داره دستکاری میشه اما هنوز دولت و مردم ما سرشونو عین کبک کردند زیر برف و نمیخوان قبول کنند .
فقط خواهشی که از شما حامیان تلگرام و اینستاگرام دارم یه سری به پلیس فتا شهرتون بزنید و آمار پرونده های اینا رو ببینید . همین چند روز پیش دایی یکی از دوستان من در تلگرام هک شده بود و چندین میلیون از اقوامشون دزدی شده بود که پول هم به حساب یه دختر بدبخت از یه جای دیگه ریخته شده بود که قطعا بی خبر بوده و همه چی پر .
خیلی هست این تازه یکی از کوچیکترین مورداشه .
دوستان همه مثل شما عالم وبمستری و دنیای نت نیستند و خیلی راحت هک میشن و اگر مدیریت تلگرام با پلیس ما همکاری نکنه کلاه خیلیا برداشته میشه و من نمیتونم چون خودم بلدم بگم گور بابای بقیه مردم ایران البته تو اخلاق من نیست حالا شماها رو نمیدونم .
دوست عزیز یه سر به پزشک قانونی های شهرتون هم بزنید ببنید چنر نفر رو با چاقو کشتن تا به حال. چاقو خیلی چیز بدیه باید فروشش ممنوع بشه!
کلا ذهن که ساده انگار باشه تو هر موقعیتی اولین راه حلی که میتونه پیدا کنه پاک کردن صورت مساله هست

بالا