• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دادستان تهران: اعلام جرم علیه مدیریت تلگرام

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
شرمنده مردم نمیدونن برای علایقشون از شما باید اجازه بگیرند

دوست عزیز بحث اجازه نیست
در این مواقع یا باید فرهنگ سازی بشه تا مردم استفاده درست رو یاد بگیرن یا باید فیلتر بشه تا مردم نفس تازه بکشن

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
دوست عزیز یه سر به پزشک قانونی های شهرتون هم بزنید ببنید چنر نفر رو با چاقو کشتن تا به حال. چاقو خیلی چیز بدیه باید فروشش ممنوع بشه!
کلا ذهن که ساده انگار باشه تو هر موقعیتی اولین راه حلی که میتونه پیدا کنه پاک کردن صورت مساله هست
مشکل این قشر این که خودشون که مخالفن میخان بقیه رو هم محروم کنند، بده جیزه خانوم معلم گفته دست نزنید میرید جهنم خیلی سادس استفاده نکنید
جمهوری اسلامی ایران

نظر شما نه رای مردم نه حرف اسلام نه ایران سندش به نام شماست
واقعا کی به شما اجازه داده جای بقیه تصمیم و بگیرید و در ممورد صلاح مصحلت بقیه تصمیم بگیرید
البته اساسی ترین مشکل شخص من با تلگرام و نرم افزار های بدین شکل ایرانی نبودنشون هست .
شما کلا سیستمو بنداز دور چون ویندوز ایرانی نیست
چرا دولت ما از برنامه نویس های ایرانی هیچ حمایتی نمیکنه و برعکس از نرم افزار های غیر بومی به شدت حمایت میکنه .
شما جز دولتی که اینو میگی یا ایده های سرشارت مورد ظلم قرار گرفته که اینو میگی ؟
فقط خواهشی که از شما حامیان تلگرام و اینستاگرام دارم یه سری به پلیس فتا شهرتون بزنید و آمار پرونده های اینا رو ببینید . همین چند روز پیش دایی یکی از دوستان من در تلگرام هک شده بود و چندین میلیون از اقوامشون دزدی شده بود که پول هم به حساب یه دختر بدبخت از یه جای دیگه ریخته شده بود که قطعا بی خبر بوده و همه چی پر .
خیلی هست این تازه یکی از کوچیکترین مورداشه .
دوستان همه مثل شما عالم وبمستری و دنیای نت نیستند و خیلی راحت هک میشن و اگر مدیریت تلگرام با پلیس ما همکاری نکنه کلاه خیلیا برداشته میشه و من نمیتونم چون خودم بلدم بگم گور بابای بقیه مردم ایران البته تو اخلاق من نیست حالا شماها رو نمیدونم .

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
تلگرام که فیلتر بشه، زحمت این کانالای کله گنده (گیزمیز، خبر فوری و...) به باد میره :eek:

خدا رو شکر من از دار دنیا تو تلگرام یه کانال دارم اونم 103 تا ممبر داره :D
با فیلتر شدن تلگرام ضرر نمی کنم :general304:

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
دوست عزیز بحث اجازه نیست
در این مواقع یا باید فرهنگ سازی بشه تا مردم استفاده درست رو یاد بگیرن یا باید فیلتر بشه تا مردم نفس تازه بکشن
فرهنگ سازی از خود ما شروع میشه ما باید خودمون از چی باید چطوری استفاده کنیم ، چرا باید همیشه باید یکی بالای سرمون باشه ما انسانیم و نیاز به چوبان نداریم که
وقتی چیزی با امر و نهی پیش بره این اسمش قانونه نه فرهنگ سازی

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اولین شرطش اینه که با دادگاه ها و پلیس همکاری کنه کاری که فیسبوک انجام میده و معمولا شکایتی در این مورد در جایی از دنیا شنیده نمیشه که فیسبوک هیچ همکاری با هیچ پلیسی نکنه و بگه در کشور آمریکا هستم و به بقیه کشورها هیچ ربطی نداره دخالت کنند .
قانون که بماند تلگرام حتی کانال های غیراخلاقی که جاهای دنیا غیرقانونی نیست رو مسدود می کنه این از قانون و ...
دومین شرطش نظارت بسیار قوی روی برنامه است دقیقا مثل فیسبوک که حالا درسته یه سری از قوانینشون با قانون های ما مشکل داره اما به شدت سعی میکنه نظارت شدیدی داشته باشه رو سایتش نه اینکه ولش کنه به امون خدا و بگه من هر از چند گاهی حذف میکنم مشکل دارها رو .
خب اینکه نظارت نداره رو برنامشون ربطی به مجرم بودن نداره اگه قانون رو اجرا نمی کنه که باز جواب بالا...

بقیه حرف هاتون هم یه چیزی گفتین که گفته باشین خب دولت حمایت نمی کنه که چی؟ کی گفته حمایت میخواد از این دولت؟ گور بابای صدام! دولت سنگ نزاره جلو پای نرم افزار های ایرانی کافیه تنها مشکل سنگ هاست نه حمایت نشدن!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوست عزیز یه سر به پزشک قانونی های شهرتون هم بزنید ببنید چنر نفر رو با چاقو کشتن تا به حال. چاقو خیلی چیز بدیه باید فروشش ممنوع بشه!
کلا ذهن که ساده انگار باشه تو هر موقعیتی اولین راه حلی که میتونه پیدا کنه پاک کردن صورت مساله هست
تو شهر ما چاقو کشی اینقد عادی شده تو هر عروسی انتظار چاقو کشی داریم، همین دو روز تو عروسی برادر خودم باز چاقو کشی شد
#کارخانه_های_چاقو_سازی_مسدود_باید_گردد
#ورود_چاقو_به_ایران_ممنوع_باید_شود

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
تو شهر ما چاقو کشی اینقد عادی شده تو هر عروسی انتظار چاقو کشی داریم، همین دو روز تو عروسی برادر خودم باز چاقو کشی شد
#کارخانه_های_چاقو_سازی_مسدود_باید_گردد
#ورود_چاقو_به_ایران_ممنوع_باید_شود
دوست عزیز به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس ایران فرد خاطی تو تلگرام پیدا نمیشه و هر شخصی به خودش اجازه میده تو تلگرام هر کاری رو انجام بده و به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس باید مسدود شود ، و در مورد چاقو که شما میگید فرد چاقو کش مجازات میشه نه کسی که چاقو ساخته ، اگه تلگرام هم اگه همکاری لازم انجام بشه مدیر کانال یا گروه متخلف مجازات میشه نه تلگرام ، پس با این اوصاف مشکل اصلی از خود مدیر تلگرام می باشد . یه نکته هم هست که تلگرام به دلیل ایجاد بستر فوق العاده گسترده جهت عدم رعایت حق کپی رایت بایستی مجازات شود . این تو همه ی کشورهای بزرگ دنیا اتفاق می افته همانند سایت مگا آپلود که به دلیل ایجاد بستر گسترده جهت عدم رعایت کپی رایت بسته شد و بسته شدن یک سیستم متخلف ربطی به روشن فکری نداره.
نظر شخصی بنده اینه یا باید سیاست های تلگرام تغییر کنه یا از دسترس خارج شود.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوست عزیز به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس ایران فرد خاطی تو تلگرام پیدا نمیشه و هر شخصی به خودش اجازه میده تو تلگرام هر کاری رو انجام بده و به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس باید مسدود شود ، و در مورد چاقو که شما میگید فرد چاقو کش مجازات میشه نه کسی که چاقو ساخته ، اگه تلگرام هم اگه همکاری لازم انجام بشه مدیر کانال یا گروه متخلف مجازات میشه نه تلگرام ، پس با این اوصاف مشکل اصلی از خود مدیر تلگرام می باشد . یه نکته هم هست که تلگرام به دلیل ایجاد بستر فوق العاده گسترده جهت عدم رعایت حق کپی رایت بایستی مجازات شود . این تو همه ی کشورهای بزرگ دنیا اتفاق می افته همانند سایت مگا آپلود که به دلیل ایجاد بستر گسترده جهت عدم رعایت کپی رایت بسته شد و بسته شدن یک سیستم متخلف ربطی به روشن فکری نداره.
تلگرام تنها همکاری که با ایران نکرد و اعلام جرم شد به خاطرش همین مسدود نکردن کانال های سیاسی که حقیقت رو پخش میکنن و اجازه جاسوسی ندادن به دولت بود.
چاقو شوخی بود، اگه به حق کپی رایته کل اینترنت ایران باید مسدود بشه از اون باشگاه خبرنگاران بگیر تا رتبه های تک رقمی و ... کپی رایت رو قورت میدن چرا با اینا برخوردی نمیشه؟
نظر شخصیتون درباره شرکت های ایرانی که جلو چشم خودمون دارن میخورن چیه؟
نظر شخصیتون درباره خوردن حق کپی رایت تو خود کشورمون چیه؟
نظر شخصیتون درباره، ای بابا

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
نظر شخصی شما در مورد نرم افزارهای کرک شده ای که صاحبش راضی نیست و مفتی استفاده میکنی چیه o_O آیا حرام نیست

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دوستان من فاز شما رو اصلا درک نمیکنم .
چاقو رو با تلگرام مقایسه میکنید !!! اصلا من وجه تشابهی نمیبینم اما خب حالا که مقایسه کردید و برخی دوستان از وضعیت چاقو کشی گفتند بهتره نظرم در این مورد رو هم بدم .
چندین سال پیش برای مدتی حمل چاقو به عنوان سلاح سرد بسیار مورد برخورد قرار میگرفت و اگر شخصی در دعوا حتی چاقو رو در دست میگرفت برخورد جدی باهاش میشد و البته در اون زمان نیروی انتظامی ایران پس از سال ها قدرت بسیار بالایی گرفته بود که همه یادشونه که دادگاه متجاوزان رو الکی کش نمیدادن و در صورت اثبات سریعا اعدام میکردن و هر چند روز یک بار اعدام داشتیم جوری که هر کس فکر تجاوز رو هم در سر داشت مثل سگ ترسیده بود و جرات انجام نداشت .
قلدرها و زورگویان و زورگیران رو هم که هر چند وقت یکبار محکم جلوی مردم میزدند که عین بچه 6 ماهه گریه میکردند و التماس میکردند که دیگه هیچ قلدر و زورگیری جرات نمیگرد تو خیابونا ظاهر بشه چه برسه بخواد مدام درگیری ایجاد کنه .
من خودم این رو به عینه در یکی از مناطق شیراز دیدم که قبل از قدرت گرفتن نیروی انتظامی کسی جرات نداشت از ساعت 8 شب به اون طرف در این مکان تردد کنه و البته در روز هم درگیری بالا بود اما پس از این اتفاق شدیدا از ترس رفته بودن چپیده بودن تو لونه هاشون بیرون نمیومدن تا اینکه متاسفانه متاسفانه متاسفانه باز هم نیروی انتظامی اقتدار خودش رو از دست داد و باز مجرمان شروع کردند به قلدربازی و زورگیری و تجاوز و ... .
البته توضیح باید بدم اینکه برخی نقاط کشور چاقوکشی عادت شده از فرهنگ اون افراد و محله ها هست و هیچ ربطی به کلیت ماجرا و کل مردم نداره اما باز هم یکی از مهمترین دلایلش کم قدرت بودن نیروی انتظامی در ایرانه که طرف راحت پلیس رو هل میده و زمین میزنه و نیروی انتظامی هم قدرت برخورد مثل قدیم نداره .
خب این رو برای چاقو و چاقو کشی و ... گفتم که دوستان مطرح کردند البته هیچ ربطی به تلگرام نداره .
بزرگواران من یکبار توضیح دادم یعنی چون در کشور ما دزدی میشود و در کشور ما کپی رایت رعایت نمیشود پس باید اجازه داد تا تلگرام فعالیت کند و به مردم ضرر برساند ؟
من اصلا نمیفهمم شما رو .
من میگم چرا دولت از نرم افزار ایرانی حمایت نمیکنه یکی میگه ویندوزت نگاه کن یکی میگه سنگ نندازه حمایت نمیخوایم !!!!
برادر من حمایت قاطع از نرم افزار های خارجی سنگ اندازی بزرگ در راه نرم افزار های ایرانی است . چرا آقایان رئیس جمهور و وزیران محترم و بزرگان ما در سایت فیسنما و کلوب و ... اکانت نمیزنند ؟ فیسنما و کلوب چه چیزی کمتر از توئیتر و فیسبوک دارند ؟ چرا بزرگان ما به جای اکانت زدن در اینستاگرام و تلگرام در نرم افزارهایی مثل سروش و ... که توسط بچه های خودمون مدیریت میشه اکانت نمیزنند تا به مردم معرفی بشه ؟ چرا تلویزیون ما نمیاد تبلیغ نرم افزارهای داخلی رو بکنه و همش از کانال فضای مجازی در تلگرام و اینستاگرام میگه . خدا پدر رامبد جوان رو بیامرزه که بعد از سال های سال من رو آرزو به دل نذاشت و یک بار در خندوانه تبلیغ سروش رو کرد و گفت اکانت تو سروش دارند . یعنی اصلا انگار دنیا رو به من دادند وقتی این رو از رامبد جوان شنیدم .
عزیزان من خودمون رو گول نزنیم . برترین مخ های دنیا در حال حاضر ایرانیند و از ایران بلند شدند رفتند و تنها دلیلش هم عدم حمایت از اوناست نه اینکه بی سوادن و نمیفهمن و ویندوزشون از کشور خارجی هست .
کشور چین یک نرم افزار داخلی ساختند که تمام مردم و مسئولان و ... دارند از اون استفاده میکنند . این خیلی جالبه . بعد مردم ایران میگن نه ویندوزمون یه جا دیگست پس بقیه چیرا هم باید اون وری باشه یا چون کپی رایت رعایت نمیشه عیبی نداره یا چون چاقو ساخته میشه تلگرام هم باید استفاده بشه .
من دارم دلیل قانونی میارم که مدیریت تلگرام با پلیس ما همکاری نمیکنه تا مجرم ها دستگیر بشن و این رو در صحیت های خودش هم گفته بعد دوستان میگن چاقو هم ساخته میشه نباید ساخته بشه پس تلگرام هم مشکلی نداره با پلیس همکاری نکنه و باید کلاه سر مردم بره به دختر مردم تجاوز بشه و عکس های خصوصی مردم لو بره و هزار جرم دیگه صورت بگیره اما هیچ اتفاقی برای تلگرام نیفته چون چاقو هم که ساخته میشه تو خیابون باهاش همدیگرو میزنند .
یعنی اصلا استدلال هاتون کمر من رو شکست البته فکر کنم کمر تمام دنیا رو میشکنه استدلال های ایرانی .

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
نظر شخصی شما در مورد نرم افزارهای کرک شده ای که صاحبش راضی نیست و مفتی استفاده میکنی چیه o_O آیا حرام نیست
متاسفانه تو ایران حق کپی رایت برای نرم افزارهای خارجی رعایت نمی شود ولی برای نرم افزار های ایرانی به شدت پیگیر هستن مثلا نرم افزار های اندرویدی ایرانی که به صورت پولی تو کافه بازار هست تو هیچ سایتی دیده نمیشه چون برخورد میشه باهاشون ولی تو تلگرام به راحتی در دسترس قرار میگیره همچنین کتاب ها و همین فیلم شهزاد که تو سایتی دیده نمیشه ولی تو تلگرام....

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
تلگرام حاصل تمام فشار های دولت روی وب مستر هاست
این قدر محدودیت های بی مورد روی وب فارسی ایجاد کردند و سایت های را بی جهت فیلتر کردند که مردم مجبور شدن برن سراغ شبکه های اجتماعی خارجی
وگرنه سایت هایی بودند که 1000 برابر تلگرام امکانات داشتند ولی الان وجود خارجی هم ندارند

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
چرا آقایان رئیس جمهور و وزیران محترم و بزرگان ما در سایت فیسنما و کلوب و ... اکانت نمیزنند ؟ فیسنما و کلوب چه چیزی کمتر از توئیتر و فیسبوک دارند ؟
http://www.seratnews.ir/fa/news/217763/فیس-نما-هک-شد-تصاویر
شما حتما یه نگاهی بنداز
فیس بوک و توییتر از پایه نوشته شده نه این که بیان phpfox رو بدون لایسنس نصب کنند ، حمایت باید در راستای صحیح انجام بشه
نمونه بارز حمایت بی مورد صنعت خودرو سازیه

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
http://www.seratnews.ir/fa/news/217763/فیس-نما-هک-شد-تصاویر
شما حتما یه نگاهی بنداز
فیس بوک و توییتر از پایه نوشته شده نه این که بیان phpfox رو بدون لایسنس نصب کنند ، حمایت باید در راستای صحیح انجام بشه
نمونه بارز حمایت بی مورد صنعت خودرو سازیه
هههههههه یعنی مسیولان ما از ترس هک رفتند سایت های خارجی ؟ هههه امار هک اینستاگرام چند نفر رو دارید ؟ چطور اونجا نگران هک نیستند. خداییش دمتون گرم خیلی دلیل جالبی بود.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
فیسنما و کلوب چه چیزی کمتر از توئیتر و فیسبوک دارند ؟
برادر شما خبر نداری طی یه سری سال های مشخص چند نفر بابت ساده ترین انتقادات تو کلوب دستگیر شدند؟واقعا فیسنما رو با فیسبوک مقایسه می کنید؟!
اصلا مفروض بگیریم که کلوب و فیسنما از توئیتر و فیسبوک برتر باشه,شما مفهومی به نام دهکده جهانی و تسهیل برقراری ارتباطات در سطح جهانی رو نادیده گرفیتن.رئیس جمهور و وزیر خارجه شما برای من و شما توئیت نمیزنه برادر.برای رساندن پیام به جهان توئیت میزنه.
برترین مخ های دنیا در حال حاضر ایرانیند
میشه دست از این خودبرتربینی مضحک بردارین؟به استناد چه آماری چنین ادعایی می کنید؟بفرمایید تا ما هم آگاه بشیم.
وبمستران عزیز تلگرام هم دیر یا زود محبوبیتش کم میشه اما اون کاربرا به سمت سایت های تفریحی و کپی شما نمیان.یه اپلیکیشن دیگه ترند میشه و مردم به سمت اون برنامه کوچ می کنند.
دوره سایت تفریحی و مطالب کپی تمومه.اگر میخواین پول دربیارین تو زمینه تخصصی فعالیت کنید.مخاطب کم ولی پیگیر و پول بده.نه مخاطب فله ای و پول در آوردن از پاپ آپ.

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
کلا حکومت با هرچیزی که نتونه ازش سر در بیاره و کنترل کنه مشکل داره ، پیامای تلگرامو نمی تونن رمز نگاری کنن میزنن از بیخ تلگرام رو خراب می کنن ... به جای اینکه دزد رو از راه های خودش پیگیری کنن میخوان از طریق تلگرام ردیابی کنن و چون نمی تونن میگن "بستری برای دزدا و قاچاق و کلاه برداری و ..." همین اینترنت و وبسایت هارو هم اگه نمیتونستن با *یلترینگ و چیزای دیگه کنترل کنن ، میزدن از بیخ داغونش می کردن و اینترانت ملی اجباری میشد ، نه مثل الان اختیاری !!

مشکلات ریشه ایه که اینجا بحثش نیست ....

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
هههههههه یعنی مسیولان ما از ترس هک رفتند سایت های خارجی ؟ هههه امار هک اینستاگرام چند نفر رو دارید ؟ چطور اونجا نگران هک نیستند. خداییش دمتون گرم خیلی دلیل جالبی بود.
100درصد هک اینستا و تلگرام و شبکه های مجازی جهانی سخت تر از نمونه ی ایرانی و داخلیشه ! مثل روز روشنه ! ولی همشون هک میشن ، مسئولین هم بین "هک شدنی" و "هک شدنی تر" ، "هک شدنی" رو انتخاب می کنن;)

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
برادر شما خبر نداری طی یه سری سال های مشخص چند نفر بابت ساده ترین انتقادات تو کلوب دستگیر شدند؟واقعا فیسنما رو با فیسبوک مقایسه می کنید؟!
اصلا مفروض بگیریم که کلوب و فیسنما از توئیتر و فیسبوک برتر باشه,شما مفهومی به نام دهکده جهانی و تسهیل برقراری ارتباطات در سطح جهانی رو نادیده گرفیتن.رئیس جمهور و وزیر خارجه شما برای من و شما توئیت نمیزنه برادر.برای رساندن پیام به جهان توئیت میزنه.

میشه دست از این خودبرتربینی مضحک بردارین؟به استناد چه آماری چنین ادعایی می کنید؟بفرمایید تا ما هم آگاه بشیم.
وبمستران عزیز تلگرام هم دیر یا زود محبوبیتش کم میشه اما اون کاربرا به سمت سایت های تفریحی و کپی شما نمیان.یه اپلیکیشن دیگه ترند میشه و مردم به سمت اون برنامه کوچ می کنند.
دوره سایت تفریحی و مطالب کپی تمومه.اگر میخواین پول دربیارین تو زمینه تخصصی فعالیت کنید.مخاطب کم ولی پیگیر و پول بده.نه مخاطب فله ای و پول در آوردن از پاپ آپ.
هههههه باز هم دلایل شیرین و بامزه. مردم ما از ترس بازداشت شدن در سایت های ایرانی مطلب نمیذارن اما در فیسبوک عکس و امار کامل شامل محل زندگی و اسم و فامیلشون رو میذارن. خیلی جالبه.
نکته جالبتر و بامزه تر پیام فارسی گذاشتن مسیولان برای جامعه جهانی هست که مسیولان ما برای ایرانی ها و فارسی زبانان نمیذارن برای باراک اوباما و دونالد ترامپ فارسی مینویسن. اصلا به عمرم اینقدر قانع نشده بودم.
در مورد اینکه بچه های با استعداد ایرانی زیادن فقط کافیه تو سایت های خود کشورهای خارجی پیگیر باشید. برترین اساتید امریکا ایرانین. جالبه که تکذیب میکنید با اینکه همین امسال چندین نفرشون به شدت در دنیا سر و صدا به پا کردند.
البته اگر امار مهاجرت جوونای ایرانی و همچنین موفقیتشون در کشورهای خارجی رو پیگیری کرده بودید الان همچین حرفی نمیزدید.
در حال حاضر به لطف دولت حال حاضر فقط پزشکان علاقه شدیدی به موندن در ایران دارند و بقیه رشته ها اللخصوص مهندسان در حال مهاجرتند.
در مورد سایت تفریحی و... برادر من اول نظر رو بخون بعد قضاوت کن. من اگه دنبال بازدید سایت خودم بودم که نمیگفتم فیسنما و کلوب و سروش و... تبلیغ بشه . پس نوک انگشت من رو نگاه نکنید من دارم خورشید رو نشون میدم.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
هههههه باز هم دلایل شیرین و بامزه. مردم ما از ترس بازداشت شدن در سایت های ایرانی مطلب نمیذارن اما در فیسبوک عکس و امار کامل شامل محل زندگی و اسم و فامیلشون رو میذارن. خیلی جالبه.
نکته جالبتر و بامزه تر پیام فارسی گذاشتن مسیولان برای جامعه جهانی هست که مسیولان ما برای ایرانی ها و فارسی زبانان نمیذارن برای باراک اوباما و دونالد ترامپ فارسی مینویسن. اصلا به عمرم اینقدر قانع نشده بودم.
در مورد اینکه بچه های با استعداد ایرانی زیادن فقط کافیه تو سایت های خود کشورهای خارجی پیگیر باشید. برترین اساتید امریکا ایرانین. جالبه که تکذیب میکنید با اینکه همین امسال چندین نفرشون به شدت در دنیا سر و صدا به پا کردند.
البته اگر امار مهاجرت جوونای ایرانی و همچنین موفقیتشون در کشورهای خارجی رو پیگیری کرده بودید الان همچین حرفی نمیزدید.
در حال حاضر به لطف دولت حال حاضر فقط پزشکان علاقه شدیدی به موندن در ایران دارند و بقیه رشته ها اللخصوص مهندسان در حال مهاجرتند.
در مورد سایت تفریحی و... برادر من اول نظر رو بخون بعد قضاوت کن. من اگه دنبال بازدید سایت خودم بودم که نمیگفتم فیسنما و کلوب و سروش و... تبلیغ بشه . پس نوک انگشت من رو نگاه نکنید من دارم خورشید رو نشون میدم.
ممنون که خورشید رو به ما نشون میدین.
موفق باشید دوست من.

بالا