شرمنده مردم نمیدونن برای علایقشون از شما باید اجازه بگیرند
دوست عزیز بحث اجازه نیست
در این مواقع یا باید فرهنگ سازی بشه تا مردم استفاده درست رو یاد بگیرن یا باید فیلتر بشه تا مردم نفس تازه بکشن
شرمنده مردم نمیدونن برای علایقشون از شما باید اجازه بگیرند
مشکل این قشر این که خودشون که مخالفن میخان بقیه رو هم محروم کنند، بده جیزه خانوم معلم گفته دست نزنید میرید جهنم خیلی سادس استفاده نکنیددوست عزیز یه سر به پزشک قانونی های شهرتون هم بزنید ببنید چنر نفر رو با چاقو کشتن تا به حال. چاقو خیلی چیز بدیه باید فروشش ممنوع بشه!
کلا ذهن که ساده انگار باشه تو هر موقعیتی اولین راه حلی که میتونه پیدا کنه پاک کردن صورت مساله هست
شما کلا سیستمو بنداز دور چون ویندوز ایرانی نیستالبته اساسی ترین مشکل شخص من با تلگرام و نرم افزار های بدین شکل ایرانی نبودنشون هست .
شما جز دولتی که اینو میگی یا ایده های سرشارت مورد ظلم قرار گرفته که اینو میگی ؟چرا دولت ما از برنامه نویس های ایرانی هیچ حمایتی نمیکنه و برعکس از نرم افزار های غیر بومی به شدت حمایت میکنه .
فقط خواهشی که از شما حامیان تلگرام و اینستاگرام دارم یه سری به پلیس فتا شهرتون بزنید و آمار پرونده های اینا رو ببینید . همین چند روز پیش دایی یکی از دوستان من در تلگرام هک شده بود و چندین میلیون از اقوامشون دزدی شده بود که پول هم به حساب یه دختر بدبخت از یه جای دیگه ریخته شده بود که قطعا بی خبر بوده و همه چی پر .
خیلی هست این تازه یکی از کوچیکترین مورداشه .
دوستان همه مثل شما عالم وبمستری و دنیای نت نیستند و خیلی راحت هک میشن و اگر مدیریت تلگرام با پلیس ما همکاری نکنه کلاه خیلیا برداشته میشه و من نمیتونم چون خودم بلدم بگم گور بابای بقیه مردم ایران البته تو اخلاق من نیست حالا شماها رو نمیدونم .
فرهنگ سازی از خود ما شروع میشه ما باید خودمون از چی باید چطوری استفاده کنیم ، چرا باید همیشه باید یکی بالای سرمون باشه ما انسانیم و نیاز به چوبان نداریم کهدوست عزیز بحث اجازه نیست
در این مواقع یا باید فرهنگ سازی بشه تا مردم استفاده درست رو یاد بگیرن یا باید فیلتر بشه تا مردم نفس تازه بکشن
قانون که بماند تلگرام حتی کانال های غیراخلاقی که جاهای دنیا غیرقانونی نیست رو مسدود می کنه این از قانون و ...اولین شرطش اینه که با دادگاه ها و پلیس همکاری کنه کاری که فیسبوک انجام میده و معمولا شکایتی در این مورد در جایی از دنیا شنیده نمیشه که فیسبوک هیچ همکاری با هیچ پلیسی نکنه و بگه در کشور آمریکا هستم و به بقیه کشورها هیچ ربطی نداره دخالت کنند .
خب اینکه نظارت نداره رو برنامشون ربطی به مجرم بودن نداره اگه قانون رو اجرا نمی کنه که باز جواب بالا...دومین شرطش نظارت بسیار قوی روی برنامه است دقیقا مثل فیسبوک که حالا درسته یه سری از قوانینشون با قانون های ما مشکل داره اما به شدت سعی میکنه نظارت شدیدی داشته باشه رو سایتش نه اینکه ولش کنه به امون خدا و بگه من هر از چند گاهی حذف میکنم مشکل دارها رو .
تو شهر ما چاقو کشی اینقد عادی شده تو هر عروسی انتظار چاقو کشی داریم، همین دو روز تو عروسی برادر خودم باز چاقو کشی شددوست عزیز یه سر به پزشک قانونی های شهرتون هم بزنید ببنید چنر نفر رو با چاقو کشتن تا به حال. چاقو خیلی چیز بدیه باید فروشش ممنوع بشه!
کلا ذهن که ساده انگار باشه تو هر موقعیتی اولین راه حلی که میتونه پیدا کنه پاک کردن صورت مساله هست
دوست عزیز به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس ایران فرد خاطی تو تلگرام پیدا نمیشه و هر شخصی به خودش اجازه میده تو تلگرام هر کاری رو انجام بده و به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس باید مسدود شود ، و در مورد چاقو که شما میگید فرد چاقو کش مجازات میشه نه کسی که چاقو ساخته ، اگه تلگرام هم اگه همکاری لازم انجام بشه مدیر کانال یا گروه متخلف مجازات میشه نه تلگرام ، پس با این اوصاف مشکل اصلی از خود مدیر تلگرام می باشد . یه نکته هم هست که تلگرام به دلیل ایجاد بستر فوق العاده گسترده جهت عدم رعایت حق کپی رایت بایستی مجازات شود . این تو همه ی کشورهای بزرگ دنیا اتفاق می افته همانند سایت مگا آپلود که به دلیل ایجاد بستر گسترده جهت عدم رعایت کپی رایت بسته شد و بسته شدن یک سیستم متخلف ربطی به روشن فکری نداره.تو شهر ما چاقو کشی اینقد عادی شده تو هر عروسی انتظار چاقو کشی داریم، همین دو روز تو عروسی برادر خودم باز چاقو کشی شد
#کارخانه_های_چاقو_سازی_مسدود_باید_گردد
#ورود_چاقو_به_ایران_ممنوع_باید_شود
تلگرام تنها همکاری که با ایران نکرد و اعلام جرم شد به خاطرش همین مسدود نکردن کانال های سیاسی که حقیقت رو پخش میکنن و اجازه جاسوسی ندادن به دولت بود.دوست عزیز به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس ایران فرد خاطی تو تلگرام پیدا نمیشه و هر شخصی به خودش اجازه میده تو تلگرام هر کاری رو انجام بده و به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس باید مسدود شود ، و در مورد چاقو که شما میگید فرد چاقو کش مجازات میشه نه کسی که چاقو ساخته ، اگه تلگرام هم اگه همکاری لازم انجام بشه مدیر کانال یا گروه متخلف مجازات میشه نه تلگرام ، پس با این اوصاف مشکل اصلی از خود مدیر تلگرام می باشد . یه نکته هم هست که تلگرام به دلیل ایجاد بستر فوق العاده گسترده جهت عدم رعایت حق کپی رایت بایستی مجازات شود . این تو همه ی کشورهای بزرگ دنیا اتفاق می افته همانند سایت مگا آپلود که به دلیل ایجاد بستر گسترده جهت عدم رعایت کپی رایت بسته شد و بسته شدن یک سیستم متخلف ربطی به روشن فکری نداره.
نظر شخصی بنده اینه یا باید سیاست های تلگرام تغییر کنه یا از دسترس خارج شود.
نظر شخصی شما در مورد نرم افزارهای کرک شده ای که صاحبش راضی نیست و مفتی استفاده میکنی چیهدوست عزیز به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس ایران فرد خاطی تو تلگرام پیدا نمیشه و هر شخصی به خودش اجازه میده تو تلگرام هر کاری رو انجام بده و به دلیل عدم همکاری تلگرام با پلیس باید مسدود شود ، و در مورد چاقو که شما میگید فرد چاقو کش مجازات میشه نه کسی که چاقو ساخته ، اگه تلگرام هم اگه همکاری لازم انجام بشه مدیر کانال یا گروه متخلف مجازات میشه نه تلگرام ، پس با این اوصاف مشکل اصلی از خود مدیر تلگرام می باشد . یه نکته هم هست که تلگرام به دلیل ایجاد بستر فوق العاده گسترده جهت عدم رعایت حق کپی رایت بایستی مجازات شود . این تو همه ی کشورهای بزرگ دنیا اتفاق می افته همانند سایت مگا آپلود که به دلیل ایجاد بستر گسترده جهت عدم رعایت کپی رایت بسته شد و بسته شدن یک سیستم متخلف ربطی به روشن فکری نداره.
نظر شخصی بنده اینه یا باید سیاست های تلگرام تغییر کنه یا از دسترس خارج شود.
متاسفانه تو ایران حق کپی رایت برای نرم افزارهای خارجی رعایت نمی شود ولی برای نرم افزار های ایرانی به شدت پیگیر هستن مثلا نرم افزار های اندرویدی ایرانی که به صورت پولی تو کافه بازار هست تو هیچ سایتی دیده نمیشه چون برخورد میشه باهاشون ولی تو تلگرام به راحتی در دسترس قرار میگیره همچنین کتاب ها و همین فیلم شهزاد که تو سایتی دیده نمیشه ولی تو تلگرام....نظر شخصی شما در مورد نرم افزارهای کرک شده ای که صاحبش راضی نیست و مفتی استفاده میکنی چیهآیا حرام نیست
http://www.seratnews.ir/fa/news/217763/فیس-نما-هک-شد-تصاویرچرا آقایان رئیس جمهور و وزیران محترم و بزرگان ما در سایت فیسنما و کلوب و ... اکانت نمیزنند ؟ فیسنما و کلوب چه چیزی کمتر از توئیتر و فیسبوک دارند ؟
هههههههه یعنی مسیولان ما از ترس هک رفتند سایت های خارجی ؟ هههه امار هک اینستاگرام چند نفر رو دارید ؟ چطور اونجا نگران هک نیستند. خداییش دمتون گرم خیلی دلیل جالبی بود.http://www.seratnews.ir/fa/news/217763/فیس-نما-هک-شد-تصاویر
شما حتما یه نگاهی بنداز
فیس بوک و توییتر از پایه نوشته شده نه این که بیان phpfox رو بدون لایسنس نصب کنند ، حمایت باید در راستای صحیح انجام بشه
نمونه بارز حمایت بی مورد صنعت خودرو سازیه
برادر شما خبر نداری طی یه سری سال های مشخص چند نفر بابت ساده ترین انتقادات تو کلوب دستگیر شدند؟واقعا فیسنما رو با فیسبوک مقایسه می کنید؟!فیسنما و کلوب چه چیزی کمتر از توئیتر و فیسبوک دارند ؟
میشه دست از این خودبرتربینی مضحک بردارین؟به استناد چه آماری چنین ادعایی می کنید؟بفرمایید تا ما هم آگاه بشیم.برترین مخ های دنیا در حال حاضر ایرانیند
100درصد هک اینستا و تلگرام و شبکه های مجازی جهانی سخت تر از نمونه ی ایرانی و داخلیشه ! مثل روز روشنه ! ولی همشون هک میشن ، مسئولین هم بین "هک شدنی" و "هک شدنی تر" ، "هک شدنی" رو انتخاب می کننهههههههه یعنی مسیولان ما از ترس هک رفتند سایت های خارجی ؟ هههه امار هک اینستاگرام چند نفر رو دارید ؟ چطور اونجا نگران هک نیستند. خداییش دمتون گرم خیلی دلیل جالبی بود.
هههههه باز هم دلایل شیرین و بامزه. مردم ما از ترس بازداشت شدن در سایت های ایرانی مطلب نمیذارن اما در فیسبوک عکس و امار کامل شامل محل زندگی و اسم و فامیلشون رو میذارن. خیلی جالبه.برادر شما خبر نداری طی یه سری سال های مشخص چند نفر بابت ساده ترین انتقادات تو کلوب دستگیر شدند؟واقعا فیسنما رو با فیسبوک مقایسه می کنید؟!
اصلا مفروض بگیریم که کلوب و فیسنما از توئیتر و فیسبوک برتر باشه,شما مفهومی به نام دهکده جهانی و تسهیل برقراری ارتباطات در سطح جهانی رو نادیده گرفیتن.رئیس جمهور و وزیر خارجه شما برای من و شما توئیت نمیزنه برادر.برای رساندن پیام به جهان توئیت میزنه.
میشه دست از این خودبرتربینی مضحک بردارین؟به استناد چه آماری چنین ادعایی می کنید؟بفرمایید تا ما هم آگاه بشیم.
وبمستران عزیز تلگرام هم دیر یا زود محبوبیتش کم میشه اما اون کاربرا به سمت سایت های تفریحی و کپی شما نمیان.یه اپلیکیشن دیگه ترند میشه و مردم به سمت اون برنامه کوچ می کنند.
دوره سایت تفریحی و مطالب کپی تمومه.اگر میخواین پول دربیارین تو زمینه تخصصی فعالیت کنید.مخاطب کم ولی پیگیر و پول بده.نه مخاطب فله ای و پول در آوردن از پاپ آپ.
ممنون که خورشید رو به ما نشون میدین.هههههه باز هم دلایل شیرین و بامزه. مردم ما از ترس بازداشت شدن در سایت های ایرانی مطلب نمیذارن اما در فیسبوک عکس و امار کامل شامل محل زندگی و اسم و فامیلشون رو میذارن. خیلی جالبه.
نکته جالبتر و بامزه تر پیام فارسی گذاشتن مسیولان برای جامعه جهانی هست که مسیولان ما برای ایرانی ها و فارسی زبانان نمیذارن برای باراک اوباما و دونالد ترامپ فارسی مینویسن. اصلا به عمرم اینقدر قانع نشده بودم.
در مورد اینکه بچه های با استعداد ایرانی زیادن فقط کافیه تو سایت های خود کشورهای خارجی پیگیر باشید. برترین اساتید امریکا ایرانین. جالبه که تکذیب میکنید با اینکه همین امسال چندین نفرشون به شدت در دنیا سر و صدا به پا کردند.
البته اگر امار مهاجرت جوونای ایرانی و همچنین موفقیتشون در کشورهای خارجی رو پیگیری کرده بودید الان همچین حرفی نمیزدید.
در حال حاضر به لطف دولت حال حاضر فقط پزشکان علاقه شدیدی به موندن در ایران دارند و بقیه رشته ها اللخصوص مهندسان در حال مهاجرتند.
در مورد سایت تفریحی و... برادر من اول نظر رو بخون بعد قضاوت کن. من اگه دنبال بازدید سایت خودم بودم که نمیگفتم فیسنما و کلوب و سروش و... تبلیغ بشه . پس نوک انگشت من رو نگاه نکنید من دارم خورشید رو نشون میدم.