• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دادستان تهران: اعلام جرم علیه مدیریت تلگرام

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
نکته جالبتر و بامزه تر پیام فارسی گذاشتن مسیولان برای جامعه جهانی هست که مسیولان ما برای ایرانی ها و فارسی زبانان نمیذارن برای باراک اوباما و دونالد ترامپ فارسی مینویسن. اصلا به عمرم اینقدر قانع نشده بودم.
شما اگه بدونی تلویزیون چیه که بعید میدونم بدونی رئیس جمهور وقتی رفته سازمان ملل فارسی حرف میزد ،دکتر ظریف هم با وجود این که به انگلیسی تسلط کامل داره بازم بیشتر مواقع فارسی صحبت میکنه - سازمان ملل نرفته بود برای شما حرف بزنه برای کل جهان با زبان خودش حرف میزد
در مورد اینکه بچه های با استعداد ایرانی زیادن فقط کافیه تو سایت های خود کشورهای خارجی پیگیر باشید. برترین اساتید امریکا ایرانین. جالبه که تکذیب میکنید با اینکه همین امسال چندین نفرشون به شدت در دنیا سر و صدا به پا کردند.
اینا رو امثال شما فراری میدین ، همین خانومی که فوت شد حجابش اونجوری که امثال شما میخان نبود پس قاعدا به هیچ جایی نمیرسید لایق امثال شما آزاده نامداریه
ر حال حاضر به لطف دولت حال حاضر فقط پزشکان علاقه شدیدی به موندن در ایران دارند و بقیه رشته ها اللخصوص مهندسان در حال مهاجرتند.
این دولت حاصل رای 24 میلیون ایرانیه و طبق جمله تاریخی امام ملاک رای مردم است پس احترام لطفا

خورشید نیازی به نشون دادن نداره ، شما جلو پاتو ببین​

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
شما اگه بدونی تلویزیون چیه که بعید میدونم بدونی رئیس جمهور وقتی رفته سازمان ملل فارسی حرف میزد ،دکتر ظریف هم با وجود این که به انگلیسی تسلط کامل داره بازم بیشتر مواقع فارسی صحبت میکنه - سازمان ملل نرفته بود برای شما حرف بزنه برای کل جهان با زبان خودش حرف میزد

اینا رو امثال شما فراری میدین ، همین خانومی که فوت شد حجابش اونجوری که امثال شما میخان نبود پس قاعدا به هیچ جایی نمیرسید لایق امثال شما آزاده نامداریه

این دولت حاصل رای 24 میلیون ایرانیه و طبق جمله تاریخی امام ملاک رای مردم است پس احترام لطفا

خورشید نیازی به نشون دادن نداره ، شما جلو پاتو ببین​
دوست عزیز در سازمان ملل طرف میره صحبت کنه که همه بشنون اما در صفحه شخصی همون دونالد ترامپ هم برای مردمش نظر میده نه برای کل دنیا .
تسلیت گفتن و تبریک گفتن و صحبت و درددل با مردم چه ربطی به جامعه جهانی داره من نمیدونم . دکتر ظریف تمام پیام هاش به مردم ایرانه نه به شخص خاص یا جامعه جهانی که بخواد از سایت جهانی استفاده کنه . اینا همش بهانست . اصلا حرف شما درست و برای پیام های جهانی از اینا استفاده میکنند پس برای پیام هایی که به ملت خودشون میدن لااقل یک صفحه در شبکه های خودمون ایجاد کنند . ببینید خودمون رو گول نزنیم مسئولان ما اصلا براشون سربلندی جووناشون مهم نیست و فقط قصد خودنمایی دارند و دارند از این نرم افزارها و سایت ها برای خودنمایی استفاده میکنند .
عزیز من شما با چند نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف حرف زدید که اینقدر راحت میگید برای حجاب دارند مهاجرت میکنند .
خیلی کوته بینانه است این حرف شما . کی حاضره واسه لخت شدن از خانواده و زندگی و دیارش بگذره و به مردمش خدمت نکنه . البته از نظر من کسی که برهنه شدن رو ترجیح میده به خدمت به مردمش همون بهتر که بره چون مردمش براش مهم نیست .
دوست عزیز من یه بار به شما گفتم هر وقت کم میارید از اصطلاخات دلواپس و آخوند و بسیجی و ... استفاده میکنید . من نه آخوندم نه دلواپسم ( البته اونی که تو نظر شماست ) نه هیچی دیگه . یه جوونم که خودمو گول نمیزنم و مسئول وضعیت اسف بار کشورم رو خوب میشناسم که خودشون رو میزنند به اون راه و ملت هم راحت فریب میخورن . جالبه برای من که دولت ما با این همه سرمایه ملی عرضه ایجاد کار و اشتغال نداره بعد ملت ما سر حجاب و دوست دختر دوست پسر و چیزای الکی بحث میکنند و دولت رو عالی میدونند . یعنی واقعا مشکلب کشور ما حجابه ؟ واقعا مشکل کشور ما دوست دختر دوست پسره ؟ واقعا مشکل کشور ما رابطه جنسیه ؟ من نمیدونم چقدر راحت مشکلات اصلی کشورمون رو فراموش کردیم چسبیدیم به حاشیه ها که البته برخی خیلی راحت از همین حاشیه ها استفاده میکنند و ماهیاشون رو میگیرن و خرشون که از پل میگذره به همین افراد که از این چیزا میخوان محلم نمیذارند .
همین خانومی که فوت شد بخاطر برهنگی مهاجرت نکرد . لطفا برید زندگینامه این بنده خدا رو بخونید . چرا اینقدر راحت در مورد مردم نظر میدید . آزاده نامداری هم به من هیچ ربطی نداره . هر گلی بزنه به سر خودش میزنه . چرا هر وقت کم میارید شروع میکنید به مثال زدن و حرف های خیلی بی ربط به موضوع .
بله دولت حاصل رای 24 میلیون ایرانی بوده و در این کشور 80 میلیون انسان زندگی میکنند و همه چه اونایی که به آقای روحانی رای دادند و چه اونایی که ندادند حق انتقاد دارند و این حرف مضحک و خنده دار که چون 24 میلیون نفر به ایشون رای داده همه باید خفه شن و هیچکس حق نداره حرف بزنه رو من اصلا نمیفهمم . دوستان چماق گرفتند دستشون که ما 24 میلیون رای آوردیم پس همه خفه شید . این چه حرفیه . من یک ایرانی ام و از تمام مسئولان کشورم چه اونی که 24 میلیون رای اورد چه اونی 100 میلیون رای بیاره حق دارم انتقاد کنم و حق مسلم منه که جواب درست و منطقی بشنوم نه اینکه به آقایون میگن چرا اجازه فیلتر نرم افزار خارجی رو نمیدید میگن چون مثلش نیست اما جالبه که مثلش هست و جوونای ما هم مثلش زدند اما خب مشکلاتی داره که باید ازشون حمایت بشه که رفع بشه .
خداوکیلی تو همین پرشین تولز کلی کاربر داریم که بسیار باهوش هستند و استارتاپ های بسیار خوبی دارند اما چون هیچ حمایتی ازشون نمیشه نمیتونند کاری کنند . آقایونی که هزار میلیارد هزار میلیارد به آقایون با ژن خاص وام میدن چطور نمیتونن به بچه های اینجا 20 میلیون وام بدن با شرایطی که بتونن پس بدن ؟
من از DrAlexa معذرت میخوام . منظور من رو به اشتباه گرفتند که البته تقصیر خودم بود . ما یه ضرب المثل داریم که میگه دارم خورشید رو نشون میدم شما داری نوک انگشت منو میبینی که در مواقعی استفاده میشه که مثلا شما دارید در مورد چیزی حرف میزنید اما طرف مقابل درست متوجه منظورت نمیشه و داره ظاهر حرف شما رو میبینه نه باطن حرف رو . خلاصه من شرمندم منظورم این نبود که شما نمیفهمید و من عالمم . در مورد اون موضوعی که فرمودید به نظر من شما ظاهر حرف من رو دیدید نه باطنش رو .
بزرگواران من نه با شما دعوا دارم نه اون کسی هستم که شما دارید فکر میکنید که مخالف حسن روحانیم و میخوام اصلاح طلب ها رو نابود کنم و ... .
متاسفانه دولت های ما همگی به یه شکلی کوتاهی کردند و من الان از دولت حال حاضر انتقاد میکنم چون داخلش هستیم نه اینکه شخصا با آقای روحانی مخالفم . ایشون رئیس جمهور کشور ما هستند و برای بنده خیلی محترم و به شدت پشتشم و اتفاقا مخالف اینم که به رئیس جمهور توهین و بی احترامی بشه . یادمه سال ها پیش عکس سر دکتر احمدی نژاد رو برخی از افراد کوته فکر و وکوته عقل بر تنه یک خر گذاشته بودند و انتشار میدادند و به قول خودشون خیلی کار بزرگی میکردند در صورتی که داشتند به رئیس جمهور کشورشون بی احترامی میکردند . باز الان نگید طرفدار احمدی نژاد هستم این یه مثال بود . کلی عرض میکنم که نباید به رئیس جمهور بی احترامی کرد اما انتقاد از کارهاشون اون هم بین خودمون ایرونی ها هیچ عیبی نداره .
من فعالیت های دکتر روحانی در فضای مجازی رو به شدت مورد انتقاد قرار میدم چون خودم در تمام این سال ها بودم و دیدم اتفاقاتی رو که اصلا خوشایند ما نبوده و بدتر به ضرر مردم بوده .
ببخشید زیاد حرف زدم دوستان من .

بالا