linghuchong
مدیر بازنشسته
خودشون با هم کنار ميآن، نگران نباش!خواهر بيان اينا رو جدا كنيم.![]()
خودشون با هم کنار ميآن، نگران نباش!خواهر بيان اينا رو جدا كنيم.![]()
برادر شيان دعوا را افتاده.:blink:![]()
خواهر بيان اينا رو جدا كنيم.
باز اگر كسي مرگ راحت ميخواد ارزون حساب ميكنيم:lol:
دعوا چيه آقا
ما داريم با هم دوستانه گفتمان مي كنيم :happy:
آره من عاشق اين گفتمانهاي دوستانم كه آخرش جنگ جهاني بپا ميكنه:lol::lol:
البته محيط دوستانست همه اينها هم شوخيه.
فقط اگه ميشه بريم بگريدم يه همچين چيزي پيدا كنيم مثل اينكه خيلي كاربرد و طرفدار داره خوب ميخرنا![]()
نوشته اي از BRADER SHIAN
دست شما درد نكنه حالا ايشون جنايتكارم شد ديگه !!!!!!!!!!!! :hmm: :hmm:
اول باري كه تو عمرم تقلب كردم سر امتحان فيزيك بود!:lol:خوب اگه تلاشتون بيشتر مي كرديد شايد الان اين قدر از ايشون گله نداشتيد
من كه هميشه گفتم شديدا ملكه دوستمبا من آخه چی کار داری! :weird:
ولی من اگه death note داشتم شايد الان اسم استاد راهنمامو توش مينوشتمکه فرداا که گزارشم آماده نيست، منو نکشه!
در حال حاضر با نوشتن اسم نيوتون، اديسون ، ... و هر کی که در پيشبرد علم دستی داشته موافقم!
!:cigar:
به نظر من جفتشون نامردا!كار ال تو شكنجه يه دختر به بدي اعمال كيرا تو كشتن اون خانمو كه نامزدش جز دوازده تا اف بي ايه بود بودش!راستی من نميتونم رأی بدم!:worried: به نظرم هر دوشون يه جوری حق دارن
به به عجب تاپیکی!عجب استقبالی!معلومه دل پری دارین!
خب اول از همه اسم اون کارکاروف خائنو مینوشتم که منو و بقیه مرگخوارهارو لو داد و انداختمون تو ازکابان!(ااا یادم نبود بعد از فرار از ازکابان خودم کشتمش!![]()
![]()
دوم هم اون اسنیپ دورو رو.جاسوس دو جانبه خائن.واسه اینکه خودشو تو دل لرد ولدمورت جا کنه زد دامبلدور رو کشت!و شد عزیز دردونه جناب لرد!![]()
![]()
خواشان جان من تو دبيرستان چهارتا ده فزيك گرفتم اين به عنوان مدرك جرم نيتون خائن كافي نيست!![]()
برادر تو دبيرستان اگه مثل ما **** جديد قديم بوديفقط يه فيزيك 4 مكانيك داشت يه كم هم پيش. بقيه يا ترمو بود برق و مكانيك جديد
فيزيك 3 همش برق بود من شديد بدم ميومد و مياد 10 شدم اون موقع![]()
....
در حال حاضر با نوشتن اسم نيوتون، اديسون ، ... و هر کی که در پيشبرد علم دستی داشته موافقم!
!:cigar:
تو رو خدا برادر شیان جون با هرمیون بیچاره چیکار داری؟:wacko:ساکورا کافی نیست؟!از هري پاتر اول پيتر خائن (خيانت به رفقا خيلي زشته!)بعدش مي رم سر وقت بلاتريس كه سيروس عزيزمو كشت!بعد هرميون بخاطر خيانت به رون!![]()
جنايت از اين بالاتر كه سه سال منو با اضطراب امتحان زجر كش كرد!
lol:
اول باري كه تو عمرم تقلب كردم سر امتحان فيزيك بود!:lol:
تو رو خدا برادر شیان جون با هرمیون بیچاره چیکار داری؟:wacko:ساکورا کافی نیست؟!بابا چه خیانتی؟؟؟هرمیون که هیچوقت اونطور با کرام اخت نشد
رون هم همچین مظلوم نیست!دیگه داشت با لاوندر براون لیلی و مجنون میشد.
![]()
اره بخدا بد فاجعه ای بود این لاو لاو!!هرميون مي دونست رون از اينكه با ويكي رفته ناراحته ولي از دلش در نيورد وباعث شد فاجعه لاو لاو اتفاق بيوفته!وخوب رفيقي كه بدونه دوستش از دستش نارحته و از دلش در نياوره نامرده!ولي با اين حال هرميون با ساكورا قابل مقايسه نيست! من هميشه دلم مي خواست يه گاز از لپش بگيرم در حالي كه اگه بهم پولم بدن حاضرم نيستم با ساكورا برم...كلا دوتا دخترن دوست دارم از لپش يه گاز بگيرم سارا و هرميون البته ميدوريم بد نيست ولي حيوني همش يه لقمس!![]()
خوب حالا عيب نداره ،شما گذشت كن :lol:
كار خوبي نكردي ولي خوب مجبور بودي ديگه![]()
اره بخدا بد فاجعه ای بود این لاو لاو!!کسی نیست بگه لاو لاو خانم این 5 سال کجا بودی؟!یه دفعه مثل اجل معلق سبز شد رو سر هرمیون و رون بیچاره!![]()
خب خدا رو شکر که از این هرمیون بیچاره رفع اتهام شد!:happy:
جنايت از اين بالاتر كه سه سال منو با اضطراب امتحان زجر كش كرد!
اول باري كه تو عمرم تقلب كردم سر امتحان فيزيك بود!:lol: