• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامنه پیشنهاد بدید و شیرینی هم بگیرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( جون من بیا کمک کن گیر کردم )

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
من یه نرم افزار تحت ویندوز بهت معرفی میکنم که کلکسیون کلمه ها و اسم های اصیل و ریشه دار پارسی هس!! خودمم اسم برند کوچیک خودمو از تو اون دراوردم!
نرم افزار پارسیبان
شیرینی منم بدین من برم...

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
من یه نرم افزار تحت ویندوز بهت معرفی میکنم که کلکسیون کلمه ها و اسم های اصیل و ریشه دار پارسی هس!! خودمم اسم برند کوچیک خودمو از تو اون دراوردم!
نرم افزار پارسیبان
شیرینی منم بدین من برم...
سلام

چی هستش این که میگی ؟

چجوری کار کنم باهاش ؟

از کجا بیارمش ؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
چون یه عده فکر میکنن تاپیک مردم مثل خونشونه که میتونن هر آشغالی رو از دهنشون بریزن بیرون

بی جنبگی ، احمق بودن ، نداشتن تربیت و شعور هم جزئی از مشکلاتشون هست ....
البته همه اینا که میگی درسته
ولی دلیل اصلی نحوه برخورد با افرادی که به نظرت مشکل درست کردن برای تاپیکت
مثلا اگه از اون دوستی که دامنه LG3 رو پیشنهاد کرد تشکر میکردی و میگفتی این مدل مدنظرم نیس به جرات میتونم بگم خیلی از پست های بعدیشم زده نمیشد
کلا نحوه برخورد و تعامل توی معامله خیلی مهمه.همونطوری که وقتی میری دم مغازه حتی اگه جنسی رو بخوای که اون مغازه نداره ولی بازم انتظار دعوا از طرف فروشنده رو نداری
یه پیشنهاد هم بهت میکنم و اونم اینه که کلا توی تاپیک ها و پست ها کم از حرف های رکیک استفاده کن
چون هم یه دختری هم وقتی میای اینجا به عنوان یه وب مستر (البته شما وب میس میشی :D) شناخته میشی

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
البته همه اینا که میگی درسته
ولی دلیل اصلی نحوه برخورد با افرادی که به نظرت مشکل درست کردن برای تاپیکت
مثلا اگه از اون دوستی که دامنه LG3 رو پیشنهاد کرد تشکر میکردی و میگفتی این مدل مدنظرم نیس به جرات میتونم بگم خیلی از پست های بعدیشم زده نمیشد
کلا نحوه برخورد و تعامل توی معامله خیلی مهمه.همونطوری که وقتی میری دم مغازه حتی اگه جنسی رو بخوای که اون مغازه نداره ولی بازم انتظار دعوا از طرف فروشنده رو نداری
یه پیشنهاد هم بهت میکنم و اونم اینه که کلا توی تاپیک ها و پست ها کم از حرف های رکیک استفاده کن
چون هم یه دختری هم وقتی میای اینجا به عنوان یه وب مستر (البته شما وب میس میشی :D) شناخته میشی

درسته حرفات اما ببین من گفتم دامنه برند شدن و تک اسمی و فلان 3 ساعت نشستم توضیح نوشتم و ... در تاپیک اما طرف اومده میگه aliahmari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمیدونم واقعا چرا بعضی ها نمیخوان شعور و آداب و معاشرت زندگی کردن رو یاد بگیرن

آخه تا کی میخوان به این سبک زندگی کنن ؟

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان عزیز همه شما مرد هستید همه تون آقایین عالی کم ندارین اصلا از مردونگی...
اما رسم مردونگی تون در همین حده که بیاید تاپیک ایشون رو خراب کنید؟! واقعا بعضیا هستن که با رفتارشون و طرز برخوردشون بقیه مردا رو هم خراب میکنن

• Like
Reactions: oiu

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان عزیز همه شما مرد هستید همه تون آقایین عالی کم ندارین اصلا از مردونگی...
اما رسم مردونگی تون در همین حده که بیاید تاپیک ایشون رو خراب کنید؟! واقعا بعضیا هستن که با رفتارشون و طرز برخوردشون بقیه مردا رو هم خراب میکنن

دقیقا

وقتی یک خانم میگه همه مردا یکی هستن بهش میپرن که چرا همچین حرفی میزنی

رفتار بعضی ها باعث میشه دید مردم نسبت به اون دسته افراد تغییر کنه

نمیدونم به چه زبونی بگم خواهش کردم التماس کردم که تاپیکامو خراب نکنید ولی بازم ....

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
کاره تون چی هستش؟ فروشگاه آنلاینه؟ دقیق بگید تا بیشتر و بهتر دامنه معرفی بشه! یه دامنه هم برای فروشگاه فایل دارم ک خیلی خوبه
علی جان از دامنهای منم پیشنهاد بده فکر کن برا خودته :D
برا مبلغ مناسب پورسانت خوبی میدم;):general711:
اصلا به فروشگاه توجه نکنید نمیخوام به موضوعش ربط داشته باشه

هر اسمی که بشه برند کرد و تک اسمب باشه و تو ذهن راحت بمونه

یه دامنه فروشگاهی براتون پ.خ کردم .

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
مایل باشید بنده تنها با 20هزار تومان بهتون مشاوره حرفه ای میدم دامنه مورد نظرتون رو پیدا کنید...
جهت مشاوره آیدی بنده رو اد کنید:
pc7s2009
شک نکنید پیدا میکنید!
ضمناً دامنه تک کلمه ای زیر هم موجود است
tedad.ir

• Like
Reactions: oiu

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
مایل باشید بنده تنها با 20هزار تومان بهتون مشاوره حرفه ای میدم دامنه مورد نظرتون رو پیدا کنید...
جهت مشاوره آیدی بنده رو اد کنید:
pc7s2009
شک نکنید پیدا میکنید!
ضمناً دامنه تک کلمه ای زیر هم موجود است
tedad.ir
یاهو زیاد نمیام

شما مشاوره بده من دامنه مورد نیازمو پیدا کنم به جای 20 هزار تومن 30 هزار تومن میدم

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام

چی هستش این که میگی ؟

چجوری کار کنم باهاش ؟

از کجا بیارمش ؟

تو گوگل سرچ کن "دانلود نرم افزار پارسیبان" نصبش کن توش کلی اسم ها و کملات اصیله فارسیه... که احتمالا اکثرشونم ازاد هستن... شیرینی منم بده من میخام برم:)

Sent from my C2105 using Tapatalk

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
یاهو زیاد نمیام

شما مشاوره بده من دامنه مورد نیازمو پیدا کنم به جای 20 هزار تومن 30 هزار تومن میدم
اولاً که مطمئن باشید اگه الآن بتونید دامنه دوکلمه ای خوب هم پیدا کنید هنر کردید چه برسه به تک کلمه ای مگه اینکه غلط املایی داشته باشه
اصول مشاوره همه جای دنیا و کلاً هر کسب و کار این چنینی به این صورت هست که در ابتدای کار مبلغ مشاوره دریافت میشه تا زحمتی که کشیده میشه هدر نره تازه بنده مشاوره هایی رو داشتم که بعد از پیدا کردن دامنه آزاد مورد نظرشون تا 80تومن دیگه هم دریافت کردم!
در واقع مبلغ 20تومنی رو که اعلام کردم بیعانه هست و اگه دامنه مورد نظرتون رو پسند کردید باید بیشتر بپردازید!
اینجا رو بخونید کامل توضیح دادم همه چی رو
http://forum.persiantools.com/threa...خود-انتخاب-کنید؛-مشاوره-حرفه-ای-Ж-Ж-Ж.575339/
با این تفاوت که پس از انتخاب دامنه مورد نظرتون با توجه به ارزش اون دامنه ملزم به پرداخت هزینه بیشتر بصورت توافقی میباشید...

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اولاً که مطمئن باشید اگه الآن بتونید دامنه دوکلمه ای خوب هم پیدا کنید هنر کردید چه برسه به تک کلمه ای مگه اینکه غلط املایی داشته باشه
اصول مشاوره همه جای دنیا و کلاً هر کسب و کار این چنینی به این صورت هست که در ابتدای کار مبلغ مشاوره دریافت میشه تا زحمتی که کشیده میشه هدر نره تازه بنده مشاوره هایی رو داشتم که بعد از پیدا کردن دامنه آزاد مورد نظرشون تا 80تومن دیگه هم دریافت کردم!
در واقع مبلغ 20تومنی رو که اعلام کردم بیعانه هست و اگه دامنه مورد نظرتون رو پسند کردید باید بیشتر بپردازید!
http://forum.persiantools.com/threads/Ж-Ж-Ж-بهترین-دامنه-را-برای-وبسایت-خود-انتخاب-کنید؛-مشاوره-حرفه-ای-Ж-Ж-Ж.575339/
با این تفاوت که پس از انتخاب دامنه مورد نظرتون با توجه به ارزش اون دامنه ملزم به پرداخت هزینه بیشتر بصورت توافقی میباشید...
اون تیکه :
بفرمایید اکنون ساعت خوش شماست...
رو یادت رفت بنویسی آخر پستت :|
-------------------------------------------------
یه دومین هم الان یادم اومد 1setareh.ir (تک ستاره یا یک ستاره خونده میشه)
آزاده خواستی برو ثبتش کن

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
تو گوگل سرچ کن "دانلود نرم افزار پارسیبان" نصبش کن توش کلی اسم ها و کملات اصیله فارسیه... که احتمالا اکثرشونم ازاد هستن... شیرینی منم بده من میخام برم:)

Sent from my C2105 using Tapatalk
فقط نرم افزار بانک پارسیان را میاره

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
http://forum.persiantools.com/threads/Ж-Ж-Ж-بهترین-دامنه-را-برای-وبسایت-خود-انتخاب-کنید؛-مشاوره-حرفه-ای-Ж-Ж-Ж.575339/

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
اون تیکه :
بفرمایید اکنون ساعت خوش شماست...
رو یادت رفت بنویسی آخر پستت :|
-------------------------------------------------
یه دومین هم الان یادم اومد 1setareh.ir (تک ستاره یا یک ستاره خونده میشه)
آزاده خواستی برو ثبتش کن
به تو هیچ ربطی نداره با این دامینهای خوشکلت

بالا