oiu
Registered User
- نوشتهها
- 594
- لایکها
- 170
تک اسمی باشهJeegar.ir
یه دامین برند دیگه هم هست که اگه سایتت فعالیت بین المللی داشته باشه خوب
برازرز دات آی آر
تک اسمی باشهJeegar.ir
یه دامین برند دیگه هم هست که اگه سایتت فعالیت بین المللی داشته باشه خوب
برازرز دات آی آر
سلاممن یه نرم افزار تحت ویندوز بهت معرفی میکنم که کلکسیون کلمه ها و اسم های اصیل و ریشه دار پارسی هس!! خودمم اسم برند کوچیک خودمو از تو اون دراوردم!
نرم افزار پارسیبان
شیرینی منم بدین من برم...
البته همه اینا که میگی درستهچون یه عده فکر میکنن تاپیک مردم مثل خونشونه که میتونن هر آشغالی رو از دهنشون بریزن بیرون
بی جنبگی ، احمق بودن ، نداشتن تربیت و شعور هم جزئی از مشکلاتشون هست ....
البته همه اینا که میگی درسته
ولی دلیل اصلی نحوه برخورد با افرادی که به نظرت مشکل درست کردن برای تاپیکت
مثلا اگه از اون دوستی که دامنه LG3 رو پیشنهاد کرد تشکر میکردی و میگفتی این مدل مدنظرم نیس به جرات میتونم بگم خیلی از پست های بعدیشم زده نمیشد
کلا نحوه برخورد و تعامل توی معامله خیلی مهمه.همونطوری که وقتی میری دم مغازه حتی اگه جنسی رو بخوای که اون مغازه نداره ولی بازم انتظار دعوا از طرف فروشنده رو نداری
یه پیشنهاد هم بهت میکنم و اونم اینه که کلا توی تاپیک ها و پست ها کم از حرف های رکیک استفاده کن
چون هم یه دختری هم وقتی میای اینجا به عنوان یه وب مستر (البته شما وب میس میشی ) شناخته میشی
دوستان عزیز همه شما مرد هستید همه تون آقایین عالی کم ندارین اصلا از مردونگی...
اما رسم مردونگی تون در همین حده که بیاید تاپیک ایشون رو خراب کنید؟! واقعا بعضیا هستن که با رفتارشون و طرز برخوردشون بقیه مردا رو هم خراب میکنن
علی جان از دامنهای منم پیشنهاد بده فکر کن برا خودتهکاره تون چی هستش؟ فروشگاه آنلاینه؟ دقیق بگید تا بیشتر و بهتر دامنه معرفی بشه! یه دامنه هم برای فروشگاه فایل دارم ک خیلی خوبه
اصلا به فروشگاه توجه نکنید نمیخوام به موضوعش ربط داشته باشه
هر اسمی که بشه برند کرد و تک اسمب باشه و تو ذهن راحت بمونه
یاهو زیاد نمیاممایل باشید بنده تنها با 20هزار تومان بهتون مشاوره حرفه ای میدم دامنه مورد نظرتون رو پیدا کنید...
جهت مشاوره آیدی بنده رو اد کنید:
pc7s2009
شک نکنید پیدا میکنید!
ضمناً دامنه تک کلمه ای زیر هم موجود است
tedad.ir
سلام
چی هستش این که میگی ؟
چجوری کار کنم باهاش ؟
از کجا بیارمش ؟
اولاً که مطمئن باشید اگه الآن بتونید دامنه دوکلمه ای خوب هم پیدا کنید هنر کردید چه برسه به تک کلمه ای مگه اینکه غلط املایی داشته باشهیاهو زیاد نمیام
شما مشاوره بده من دامنه مورد نیازمو پیدا کنم به جای 20 هزار تومن 30 هزار تومن میدم
اون تیکه :اولاً که مطمئن باشید اگه الآن بتونید دامنه دوکلمه ای خوب هم پیدا کنید هنر کردید چه برسه به تک کلمه ای مگه اینکه غلط املایی داشته باشه
اصول مشاوره همه جای دنیا و کلاً هر کسب و کار این چنینی به این صورت هست که در ابتدای کار مبلغ مشاوره دریافت میشه تا زحمتی که کشیده میشه هدر نره تازه بنده مشاوره هایی رو داشتم که بعد از پیدا کردن دامنه آزاد مورد نظرشون تا 80تومن دیگه هم دریافت کردم!
در واقع مبلغ 20تومنی رو که اعلام کردم بیعانه هست و اگه دامنه مورد نظرتون رو پسند کردید باید بیشتر بپردازید!
اینجا رو بخونید کامل توضیح دادم همه چی رو
http://forum.persiantools.com/threads/Ж-Ж-Ж-بهترین-دامنه-را-برای-وبسایت-خود-انتخاب-کنید؛-مشاوره-حرفه-ای-Ж-Ж-Ж.575339/
با این تفاوت که پس از انتخاب دامنه مورد نظرتون با توجه به ارزش اون دامنه ملزم به پرداخت هزینه بیشتر بصورت توافقی میباشید...
فقط نرم افزار بانک پارسیان را میارهتو گوگل سرچ کن "دانلود نرم افزار پارسیبان" نصبش کن توش کلی اسم ها و کملات اصیله فارسیه... که احتمالا اکثرشونم ازاد هستن... شیرینی منم بده من میخام برم
Sent from my C2105 using Tapatalk
تشکراولاً که مطمئن باشید اگه الآن بتونید دامنه دوکلمه ای خوب هم پیدا کنید هنر کردید چه برسه به تک کلمه ای مگه اینکه غلط املایی داشته باشه
اصول مشاوره همه جای دنیا و کلاً هر کسب و کار این چنینی به این صورت هست که در ابتدای کار مبلغ مشاوره دریافت میشه تا زحمتی که کشیده میشه هدر نره تازه بنده مشاوره هایی رو داشتم که بعد از پیدا کردن دامنه آزاد مورد نظرشون تا 80تومن دیگه هم دریافت کردم!
در واقع مبلغ 20تومنی رو که اعلام کردم بیعانه هست و اگه دامنه مورد نظرتون رو پسند کردید باید بیشتر بپردازید!
اینجا رو بخونید کامل توضیح دادم همه چی رو
http://forum.persiantools.com/threads/Ж-Ж-Ж-بهترین-دامنه-را-برای-وبسایت-خود-انتخاب-کنید؛-مشاوره-حرفه-ای-Ж-Ж-Ж.575339/
با این تفاوت که پس از انتخاب دامنه مورد نظرتون با توجه به ارزش اون دامنه ملزم به پرداخت هزینه بیشتر بصورت توافقی میباشید...
قیمتش را برام بفرست تشکرTarannom.ir
Sent from my C2105 using Tapatalk
قیمتش را برام بفرست تشکر
http://www.melidownload.com/tag/دانلود-نرم-افزار-پارسی-بان/فقط نرم افزار بانک پارسیان را میاره
به تو هیچ ربطی نداره با این دامینهای خوشکلتاون تیکه :
بفرمایید اکنون ساعت خوش شماست...
رو یادت رفت بنویسی آخر پستت :|
-------------------------------------------------
یه دومین هم الان یادم اومد 1setareh.ir (تک ستاره یا یک ستاره خونده میشه)
آزاده خواستی برو ثبتش کن