• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامنه پیشنهاد بدید و شیرینی هم بگیرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( جون من بیا کمک کن گیر کردم )

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
درسته حرفات اما ببین من گفتم دامنه برند شدن و تک اسمی و فلان 3 ساعت نشستم توضیح نوشتم و ... در تاپیک اما طرف اومده میگه aliahmari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمیدونم واقعا چرا بعضی ها نمیخوان شعور و آداب و معاشرت زندگی کردن رو یاد بگیرن

آخه تا کی میخوان به این سبک زندگی کنن ؟
خوب علي احمري خيلي برنده واسه خودش.شما سر در نمياري

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خانوم شما کلا مشکل داری!! طرف اومد دامنه LG و فلانو پیشنهاد داده یا یه جا دیگه شما دری وری میگی!! قرار نیست که ملت ذهنتو بخونن!! شما کلا از قصد اواتارت عکسه دختره از قصد توهین میکنی همه از رو قصده تا حالا غیر از من 1000 نفر دیگه هم بهت گفتن عکستو عوض کن ولی روی این پافشاری که میکنی هیچ با طرز صحبت کردنت اجازه توهینو میدی شما هم مث بعضی از خانوما خوشت میاد کلا بهت تیکه بپرونن!!! احتمالا یه جاییت میخاره؟؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دیگه برای این حرفا دیره چندروزه به جزیره سفر کردن:دی

mobomas.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه نرم افزار تحت ویندوز بهت معرفی میکنم که کلکسیون کلمه ها و اسم های اصیل و ریشه دار پارسی هس!! خودمم اسم برند کوچیک خودمو از تو اون دراوردم!
نرم افزار پارسیبان
شیرینی منم بدین من برم...

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
من یه نرم افزار تحت ویندوز بهت معرفی میکنم که کلکسیون کلمه ها و اسم های اصیل و ریشه دار پارسی هس!! خودمم اسم برند کوچیک خودمو از تو اون دراوردم!
نرم افزار پارسیبان
شیرینی منم بدین من برم...
لینکشو پ.خ می کنی ؟ مرسی

بالا