سلام دوست عزیز.
ممنون از مطرح کردن سوالت
بسته ای 2500 تا 3500 هستش.
در مورد سوال بعدی اینکه میتونین از جاهای موتبر تهیه کنید.
مثلا محصول کمپانی VIVANDI پلمپ شده و دارای هولوگرام.
شرکت نگین پارسیان پور سینا 021 - 88500735
این یه آگهی معتبر در صفحه 108 ماهنامه موفقیت بود
من قصد آگهی دادن ندارم . ضمنا از آقا بهروز مدیر انجمن ممنون .
اطلاعات کاملتری رو بوسیله ایشون اینجا ببنید
اين دارو بنا به شركت و كشور سازنده قيمت هاي متفاوتي دارد .
1 - ساخت ايران - شركت داروسازي مهر - نام تجاري : فيناسترايد
هر بسته حاوي 30 عدد قرص 1 ميلي گرمي . قيمت 2100 تومان
2 - ساخت هند - شركت داروسازي سايفلا - نام تجاري : فين پشيا
هر بسته حاوي 100 عدد قرص 1 ميلي گرمي - قيمت 24.000 تومان
3 - ساخت آمريكا - نام تجاري پرو پشيا
هر بسته حاوي 30 عدد قرص 1 ميلي گرمي - قيمت 85.000 تومان
نظرتون راجب قرص adult cold چيه؟به نقل از lailon :دست آقا بهروز درد نکنه.
ممنون
دوستان منتظر سوالات شما هستم
قطعا از نظر اثربخشي فرق خواهد كرد . مگر امكان دارد داروي ساخت آمريكا با داروي ساخت ايران و يا حتي هند يكسان باشد . اما بنا بر تحقيقاتي كه تا اين لحظه در اين مورد داشته ام داروي هند را ميتوان با خيال نسبتا راحت مطرف كرد . با توجه به تفاوت عمده قيمت با نوع آمريكايي .به نقل از tkavosh :lailon جان دوست عزیز ممنونم
بهروز جان ممنون ولی حالا از نظر نتیجه بخش بودن یا عوارض جانبی چه فرقی بین اینها هست ؟اگه فرقی نداره که همون ایرانیشو مصرف کنیم
بهروز جان این 4 قسمت کردن رو یه دکتری زمانی به من کفته بود که هنوز تو ایران 1 میلی گرمش ساخته نشده بود ... یادمه قبلا" هم ازت پرسیدم و گفتی که جواب داد ... منم سر همین موندم ... یکی از دوستام خورد ... میگه نه تاثیری رو قوای جنسی داشته نه به اون صورت رو ریزشش ... یعنی بازم ریزش داره ... البته این دوستم داره پروپشیا میخوره که اصل این دارو هست ... هر 30 تاش رو 60 دلار میخره ! که همون فینستراید یک میلی گرم هست ... ! حالا منم میترسم این همه خرج کنم و آخرش هیچ تاثیری حس نکنم :blush:به نقل از Behrooz :من خودم الان 2 سال است كه از فيناسترايد استفاده مي كنم . تاثيرش بر قواي جنسي كاملا مشهود بوده . لاقل براي من . اما براي جلوگيري از ريزش موي سر هم فوق العاده اثر داشته است .
بهتر است از قرص هاي 1 ميلي گرمي استفاده شود تا اينكه 5 ميلي گرمي را به 4 قسمت تقسيم كنيد . دليلش هم واضح است . اين قرص ها براي اثر بخشي بيشتر بايد در روده باز شوند و به همين دليل داراي يك غلاف هستند . شما وقتي به 4 قسمت تقسيم مي كنيد غلاف از بين مي رود و دارو در اسيد معده حل شده و اثر بخشي آن به شدت كاهش مي يابد .
جناب اسنفديار2002به نقل از barbie :اینجا کی دکتره داروسازه¿
بهترين روش درمان تاييد شده همان قرص ها است كه خودتان هم نوشتيد .ماینوکسیدیل که فکر نکنم اصلا اثر مفیدی داشته باشه
من چند ماه از قرصهای پروپشیا استفاده کردم که اثری فوق العاده داشت اما به علت گران بودن مصرفش را قطع کردم
مدتی است از شامپو و محلول آلپسین استفاده می کنم که البته گمان نکنم اثر بازدارندگی داشته باشد چون عامل موثر آنها کافئین است که بعید می دانم در ریزش ژنی اثر درمانی داشته باشد
متاسفانه بعد از مصرف محلول احساس درد و سنگینی در سر می کنم. کسی در این مورد اطلاعاتی دارد؟
نام ژنريك : بوسپيرون
نام تجارتي : بوسپار
اشكال دارويي : قرص 10 mg
دسته دارويي : ضد اضطراب
موارد مصرف :
درمان كوتاه مدت اختلالات اضطرابي عمومي
عوارض جانبي :
تهوع ، سرگيجه ، سردرد ، عصبي شدن ، هيجان ، اختلالات خواب ، درد قفسه سينه ، تينيتوس ، گلودرد