• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانستنیهای دارو یی

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دست آقا بهروز درد نکنه.

ممنون

دوستان منتظر سوالات شما هستم

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوست عزیز.
ممنون از مطرح کردن سوالت

بسته ای 2500 تا 3500 هستش.

در مورد سوال بعدی اینکه میتونین از جاهای موتبر تهیه کنید.
مثلا محصول کمپانی VIVANDI پلمپ شده و دارای هولوگرام.

شرکت نگین پارسیان پور سینا 021 - 88500735

این یه آگهی معتبر در صفحه 108 ماهنامه موفقیت بود

من قصد آگهی دادن ندارم . ضمنا از آقا بهروز مدیر انجمن ممنون .
اطلاعات کاملتری رو بوسیله ایشون اینجا ببنید

lailon جان دوست عزیز ممنونم :)

اين دارو بنا به شركت و كشور سازنده قيمت هاي متفاوتي دارد .

1 - ساخت ايران - شركت داروسازي مهر - نام تجاري : فيناسترايد
هر بسته حاوي 30 عدد قرص 1 ميلي گرمي . قيمت 2100 تومان

2 - ساخت هند - شركت داروسازي سايفلا - نام تجاري : فين پشيا
هر بسته حاوي 100 عدد قرص 1 ميلي گرمي - قيمت 24.000 تومان

3 - ساخت آمريكا - نام تجاري پرو پشيا
هر بسته حاوي 30 عدد قرص 1 ميلي گرمي - قيمت 85.000 تومان

بهروز جان ممنون ولی حالا از نظر نتیجه بخش بودن یا عوارض جانبی چه فرقی بین اینها هست ؟اگه فرقی نداره که همون ایرانیشو مصرف کنیم :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از lailon :
دست آقا بهروز درد نکنه.

ممنون

دوستان منتظر سوالات شما هستم
نظرتون راجب قرص adult cold چيه؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از tkavosh :
lailon جان دوست عزیز ممنونم :)

بهروز جان ممنون ولی حالا از نظر نتیجه بخش بودن یا عوارض جانبی چه فرقی بین اینها هست ؟اگه فرقی نداره که همون ایرانیشو مصرف کنیم :)
قطعا از نظر اثربخشي فرق خواهد كرد . مگر امكان دارد داروي ساخت آمريكا با داروي ساخت ايران و يا حتي هند يكسان باشد . اما بنا بر تحقيقاتي كه تا اين لحظه در اين مورد داشته ام داروي هند را ميتوان با خيال نسبتا راحت مطرف كرد . با توجه به تفاوت عمده قيمت با نوع آمريكايي .

heidari_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه به من بگيد چه دارويي براي پوست ناخن خوبه دور اطراف ناخن من پوسته پوسته شده و الان يكسال است كه خوب نميشه از همه پماد ها هم استفاده كردم ولي باز پوست دور ناخن من ريشه ريشه شده
ممنون از راهنمايي شما

heidari_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه به من بگيد چه دارويي براي پوست ناخن خوبه دور اطراف ناخن من پوسته پوسته شده و الان يكسال است كه خوب نميشه از همه پماد ها هم استفاده كردم ولي باز پوست دور ناخن من ريشه ريشه شده
ممنون از راهنمايي شما

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
جناب hwt عزیز به نظر من ایرانی اون یه جورایی ناخالصی داره . کلا داروهای تولیدی در کشور این مشکل رو دارند

از بهروز خان برادر خودم دبیر انجمن علم کمال تشکر را دارم که به سوالات دوستان پاسخ میدهند .

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
در مورد سوال دوست عزیزمان heydaryjoon باید متذکر بشوم اینجانب در این خصوص اطلاعات مفیدی ندارم .

پماد بتامتازون و یا فراورده های کرمی میتواند مشکل شما را به نحوی حل کند.

چند وقت است که به این عارضه دچار شده اید ؟ و اینکه در گرمای زیاد و ... و یا در محیط کاری خاصی کار میکنید که الزامن با دست زیاد کار میکنید؟

زدن کرم و مالیدن آن به دست به صورت مرتب و متناوب میتواند این عارضه را در طول زمان بدون مصرف داروی خاصی درمان کرد

دوستان عزیز بهتر میتوانند شما را راهنمایی کنند

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Behrooz :
من خودم الان 2 سال است كه از فيناسترايد استفاده مي كنم . تاثيرش بر قواي جنسي كاملا مشهود بوده . لاقل براي من . اما براي جلوگيري از ريزش موي سر هم فوق العاده اثر داشته است .

بهتر است از قرص هاي 1 ميلي گرمي استفاده شود تا اينكه 5 ميلي گرمي را به 4 قسمت تقسيم كنيد . دليلش هم واضح است . اين قرص ها براي اثر بخشي بيشتر بايد در روده باز شوند و به همين دليل داراي يك غلاف هستند . شما وقتي به 4 قسمت تقسيم مي كنيد غلاف از بين مي رود و دارو در اسيد معده حل شده و اثر بخشي آن به شدت كاهش مي يابد .
بهروز جان این 4 قسمت کردن رو یه دکتری زمانی به من کفته بود که هنوز تو ایران 1 میلی گرمش ساخته نشده بود ... یادمه قبلا" هم ازت پرسیدم و گفتی که جواب داد ... منم سر همین موندم ... یکی از دوستام خورد ... میگه نه تاثیری رو قوای جنسی داشته نه به اون صورت رو ریزشش ... یعنی بازم ریزش داره ... البته این دوستم داره پروپشیا میخوره که اصل این دارو هست ... هر 30 تاش رو 60 دلار میخره ! که همون فینستراید یک میلی گرم هست ... ! حالا منم میترسم این همه خرج کنم و آخرش هیچ تاثیری حس نکنم :blush:
در کل خطرناک که نیست ؟؟ بچه مون رو میبینیم که :lol:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
راستش خود توليد كننده ها مي گويند كه در 90 درصد افراد جواب مثبت دارد . اين بدين معنا است كه ممكن است كسي هم مصرف كند و جواب نگيرد . در ضمن ريزش موي سر علل بسياري دارد كه اگر مربوط به زياد كار كردن هورمون مردانه باشد اين دارو جواب خواهد داد كه اغلب هم اينطور است ولي دلايل ديگري هم در اين ريزش نقش دارند . مانند قارچ هاي پوستي و . . .

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
دوستان من قرص5 میلی گرم فناستراید رو دیدم تو داروخونه البته ساخت ایرانه حالا همون هندی 1 میلی خوبه یا از اینا مصرف کنیم اثرش بیشتر نیست ؟

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینجا کی دکتره داروسازه¿

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
ماینوکسیدیل که فکر نکنم اصلا اثر مفیدی داشته باشه

من چند ماه از قرصهای پروپشیا استفاده کردم که اثری فوق العاده داشت اما به علت گران بودن مصرفش را قطع کردم

مدتی است از شامپو و محلول آلپسین استفاده می کنم که البته گمان نکنم اثر بازدارندگی داشته باشد چون عامل موثر آنها کافئین است که بعید می دانم در ریزش ژنی اثر درمانی داشته باشد

متاسفانه بعد از مصرف محلول احساس درد و سنگینی در سر می کنم. کسی در این مورد اطلاعاتی دارد؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ماینوکسیدیل که فکر نکنم اصلا اثر مفیدی داشته باشه

من چند ماه از قرصهای پروپشیا استفاده کردم که اثری فوق العاده داشت اما به علت گران بودن مصرفش را قطع کردم

مدتی است از شامپو و محلول آلپسین استفاده می کنم که البته گمان نکنم اثر بازدارندگی داشته باشد چون عامل موثر آنها کافئین است که بعید می دانم در ریزش ژنی اثر درمانی داشته باشد

متاسفانه بعد از مصرف محلول احساس درد و سنگینی در سر می کنم. کسی در این مورد اطلاعاتی دارد؟
بهترين روش درمان تاييد شده همان قرص ها است كه خودتان هم نوشتيد .

قرض هاي پروپشيا خيلي گران هستند اما مي توانيد از معادل هندي آن استفاده نماييد . با مشاوره هايي كه من با پزشكان داشتم اثر اين داروهاي هندي را هم تاييد مي كنند .

اگر بعد از مصرف محلول احساس سنگيني در سر داريد بهتر است موقت محلول را قطع نماييد و با پزشك خود مشورت كنيد .

در نظر داشته باشيد كه شامپو اصلا تاثيري در اين روند ندارد و تمام مطالب موجود صرفا تبليغاتي است . شستن با شامپو به دليل اينكه زمان تماس مواد با پوست سر بسيار كوتاه است فاقد هرگونه اثر است .

saye*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

پیشنهاد !
بهتر نیست در اولین پستتون در این تاپیک
اسم داروهایی رو که در موردش اطلاعاتی داده شده رو بنویسید
تا دوباره تکراری کسی مطلبی نفرسته و از لیست متن و داروی مورد نظر
خودشو بتونه به راحتی انتخاب و مطالعه کنه !!!

موفق باشید
...
..................

استامينوفن ACETAMINOPHEN

در مورد اين دارو بايد بدونيم که...

استامينوفن دارويي است رايج كه بدون نسخه پزشك قابل تهيه ميباشد. اين دارو يك مسكن غيرمخدر است كه در موارد دردهاي خفيف تا متوسط نظير سردرد، دندان درد، درد خفيف استئوآرتريت (آرتروز)، و دردهاي ناشي از جراحيهاي كوچك كاربرد دارد. استامينوفن همچنين تب را كاهش ميدهد. اين دارو ممكن است در بسياري ديگر از داروها با اسامي تجاري* متفاوت وجود داشته باشد. به استامينوفن پاراستامول نيز گفته ميشود.

چگونگي مصرف!!

قرص استامينوفن را ميتوان براي سهولت بلع، خرد كرد. اشكال خوراكي استامينوفن را ميتوان با مقدار اندكي از مواد غذايي نظير ماست يا مربا مخلوط كرد. در مورد پودرهاي خوراكي همانند آنچه در كپسولهاي Feveral Sprinkle وجود دارد، كپسول باز شده و محتوياتش در يك قاشق چايخوري آب يا مقدار اندكي ماده غذايي نرم مخلوط ميشود. براي استعمال* راحت*تر شياف بهتر است آن* را 30 دقيقه در يخچال نگاه داشت. براي استعمال شياف، پوشش شياف را برداشته*، آن* را با آب سرد مرطوب كرده، سپس در حالي كه به يك پهلو خوابيده*ايد با انگشت خود شياف را داخل مقعد كنيد. اگر يك* نوبت* دارو را فراموش كرديد، ميتوانيد به* مجردي كه آن را به ياد آورديد مصرفش كنيد. اما اگر تقريباً زمان* نوبع* بعدي* رسيده* است*، نوبت فراموش شده را رها كرده به برنامه دارويي منظم خود بازگرديد. مقدار دارو را دوبرابر نكنيد

هشدارها!!

در صورتي كه دچار هريك از نشانه هاي جدي زير شديد، استامينوفن خود را قطع كرده ، با پزشكتان تماس بگيريد: زردي پوست يا چشمها؛ اسهال؛ بياشتهايي ، تهوع ، يا استفراغ ؛ معده درد؛ درد، تورم يا حساسيت در بالاي* شكم*؛ مدفوع سياه و قيري شكل*؛ ادرار خوني يا كدر، كاهش ناگهاني ادرار؛ كبود شدگي يا خون ريزي غيرعادي ؛ بثوارت جلدي ، زخم*هاي دهاني ؛ يا تب يا گلودردي كه پيش از درمان وجود نداشته و ناشي از بيماري اي كه به خاطرش* تحت* درمان قرار گرفته ايد نباشد.

مسمومست!!!

در صورتي كه به مصرف بيش از حد استامينوفن شك كرديد، حتي در صورت عدم وجود هرگونه علامت مسموميت از اورژانس تقاضاي كمك كنيد. درمان مسموميت بايد هرچه زودتر آغاز شود. در صورتي كه درمان مصرف بيش از حد استامينوفن ظرف 24 ساعت اول آغاز نشود، ممكن است نتوان از آسيب كبدي يا مرگ جلوگيري* كرد.

boros

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام ژنريك : بوسپيرون
نام تجارتي : بوسپار
اشكال دارويي : قرص 10 mg
دسته دارويي : ضد اضطراب

موارد مصرف :
درمان كوتاه مدت اختلالات اضطرابي عمومي

عوارض جانبي :
تهوع ، سرگيجه ، سردرد ، عصبي شدن ، هيجان ، اختلالات خواب ، درد قفسه سينه ، تينيتوس ، گلودرد

دوست گرامی ؛ بنظر شما آدم همون اظطراب رو داشته باشه بهتر نیست ؟ :blink:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
واسه ریزش ارثی میگم
من از ریوایوژن دارم استفاده میکنم
تازه دو روزه
باور نکردنی که تو این دو روز چقدر کار کرده
بعد دو سال باید موهامو ببافم
خودم دارو میبینم که هم با حال تر شده هم شفاف هم پر تر
فقط هواستون باشه اونایی اورجینال و ازآمریکا
اومده نه از دوبی
تا موهاتونو دارید شروع
کنید
دمشون گرم با این محصولشون

دکتر نسرین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، acentra و یا zoloft اسامی تجاری "سرترالین"، دارویی از خانواده SSRIs میباشند. در درمان افسردگی،OCD،... کاربرد دارند و در گروه B بارداری دسته بندی میشوند.و مانند هر داروی دیگر عوارض خاص خودشان را دارند.:happy:

بالا