سلام سعي ميكنم كوتاه بنويسم اما لطفا اين متن كه جرياني هست كه براي خودم اتفاق افتاده رو بخونيد تا متوجه بشيد كه هر چي تو اين دانشگاه به سرمون مياد حقه مونه . لياقتمون بيشتر از اين نيست .
ترم گذشته يه درس ازمايشگاه با يه استاد بسيار محترمي كه برام عزيز بود داشتم . تقريبا مطمئن بودم درس رو پاس ميشم . چون هم چند نمره اضافه بر سازمان پروژه تحويل داده بودم هم گزارش ازمايشم به لطف پاساژ سر چهار راه و يه سري منابع ديگه ، گزارش بدي از اب در نيومده بود . امتحان پايان ترم رو هم چون تستي بود با تقلب بسيار بسيار زياد مطمئن بودم بالا ميشم . بعد از نزديك به بيست روز نمره امتحانم اومد . حدس خودم نمره اي در حدود پونزده بود اما با كمال تعجب ديدم نمره ي من شده هشت تمام و اين درس رو افتادم
دو سه روز خواب و زندگي نداشتم با وجودي كه مطمئن بودم اعتراض تاثيري نداره اما اعتراض زدم . بعد دو روز رفتم يوني خوشبختانه استاد رو بلافاصله پيدا كردم . از اونجايي كه تجربه ي هفت هشت سال دانشجو بودن رو داشتم بهش نگفتم براي نمره اعتراض دارم فقط ازش خواستم كه ترديدم رو رفع كنه كه گزارش ازمايشگاهم و همين طور فايل پروژه ي من بهش تحويل داده شده . اون هم خيلي راحت گفت اگه هشت شدي يعني گزارش تحويل ندادي چون تماما كسايي كه گزارش ندادن رو هشت دادم .
قرار بود بعد از امتحان گزارش ازمايش ها رو يا تحويل متصدي ازمايشگاه بديم يا اگه حضور نداشت از زير در ازمايشگاه گزارش ها رو بندازيم داخل . و من براي اينكه گزارشم گم نشه شخصا رفتم يوني كه تحويل متصدي مربوطه بدم . پس نميتونست گم شده باشه . با حالتي شديدن عصباني رفتم ازمايشگاه مربوطه . اول كه اصلا قبول نميكردن كه گزارش ازمايشم رو ازم تحويل گرفتن اما از اونجايي كه اب از سر من گذشته و دارم اخراج ميشم ديگه ترسي از حراست و .. ندارم اين بود كه صدام رو بالا بردم و پرخاش زيادي كردم همون اول هم بهشون گفتم من دارم از دانشگاه اخراج ميشم پس فكر نكنيد كه واهمه اي از چيزي دارم بايد تا نهايتن دو ساعت ديگه گزارش ازمايشم پيدا بشه . جوابي كه به من دادن اين بود : ميخواي بگردي بيا خودت بگرد اما ديروز هم يه خانومه همين فكر رو كرده بوده اما هر چي گشته پيدا نشده .و اساسا گزارش ازمايشي وجود نداره كه بخواد پيدا بشه.
خلاصه بگم بهتون . حدود دو ساعت كل ازمايشگاه رو زير و رو كرديم . داخل كمد ها گزارش ازمايش هايي ديدم كه به جرات ميتونم بگم ماله سه چهار سال پيش بود شايدم بيشتر. ... كاملا نااميد شده بودم . ديگه داشتم جمع ميكردم وسايلم رو كه برگردم خونه كه چشمم افتاد به دو تا كمدي كه درش قفل بود و متصدي محترم هم ميگفت اينا كليدش مدت هاس گم شده و امكان نداره كسي داخل اينا گذاشته باشه چون كسي كليدي نداشته . عصباني تر از اين حرف ها بودم كه اين چيزا حاليم بشه . اين بود كه با كمي تندي گفتم اگه كليدش گم شده درشو ميشكونم .
اخرش كه ديدن جدي هستم خودشون كمكم كردن ( براي اينكه به قول خودشون خيالم راحت بشه كه گزارش ازمايشم داخل اين كمد ها هم نيست ) با پيچ گوشتيو اينا كمد رو شكونديم .... حدس ميزنيد چي اونجا ديدم ؟؟
بله درسته .. تعداد زيادي گزارش ازمايش مربوط به استاد من و يك استاد محترم ديگه اي .. گزارش ازمايش من هم قاطي اونا بود .
ميدونيد چي برام جالب بود ؟ حداقل 60 تا گزارش ازمايش اونجا بود كه اونهايي كه مربوط به استاد ما بود نزديك به 20 تا ميشد . به نظر شما اين بيست نفر با توجه به اينكه مثل من گزارش ازمايششون تحويل استاد نشده نمره شون چند شده ؟ (( هشت )) و رسما گند زده شده به معدلشون . جالب ترش ميدونيد چي هست .. از اين بيست نفر دانشجوي خيلي ببخشيد (( سيب زميني )) فقط دو نفر اعتراض زدن و بقيه كه نمرشون بايد بالاي سيزده چهارده ميشده همه با هشت افتادن و ظاهرا راضي هم هستن . آمار تعداد نفراتي كه اعتراض كردن رو وقتي رفتم اداره ي امتحانات داخل فايل استاد ديدم
نكته ي جالب تر اينكه استاد محترم ميگفت هيچ جوري نميشه دست برد تو نمره . و به من گفت ترم ديگه بردار اما سر كلاس نيا بهت بيست ميدم .اما چون از نظر **** وظيفه و اينا اوضاعم خراب بود استاد محترم در نهايت قبول كردن كل مسئوليت رو بر عهده بگيرن و نمره ي من رو تغيير بدن . البته اگه استاد مسئوليت رو قبول نميكرد اون متصدي ازمايشگاه توبيخ و كسر حقوق شاملش ميشد . الان هم در پرونده ي استاد قرار هست توبيخ كتبي درج بشه . كه اصلا براي اين استاد با اين سوابق خوب اموزشي جالب نيست .
البته نمره ي من بعد از تجديد نظر استاد بايد بره شوراي اموزشي كه ظاهرن چند روز ديگه هست و ممكنه شورا قبول نكنن . يعني با وجود قبول كردن اشتباه از جانب استاد ( به طور رسمي ) و همين طور متصدي ازمايشگاه ( به طور غير رسمي ) باز هم معلوم نيست شورا نمره اي كه حق من هست به من بده يا نه ..
به نظر شما اگه من اعتراض نميكردم و يا كوتاه ميومدم و در كمد رو با پيچ گوشتي نميشكوندم الان بازم درسم پاس ميشد ؟ به نظر شما خود ما ها مقصر نيستيم كه گاهي اوقات اساتيد محترم نااگاهانه حق ما رو ميخورن و نمره كم بهمون ميدن وقتي مثل بقيه اون بيست سي نفر نمره غير واقعي به ما ميدن اما ساكت ميشينيم و حاضر ميشيم مثل اين دوستان با نمره ي هشت يه درس رو بيوفتيم ؟
اصلا اين چه سيستم مسخره اي هست كه استاد در اولين مرحله ليست قرمز نمره رو بده به سايت كه بعدش حتي اگه اشتباه كرده باشه هم هيچ استادي حاضر به تصحيح اشتباهش نشه چون درج در پرونده و توبيخ خواهد شد .. سالهاي اولي كه تازه تهران جنوب قبول شده بودم اول نمره رو رو برد اعلام ميكردن بعد از يكي دو هفته ميرفت تو سايت فرصت برا اعتراض بود . اما الان نه ..
بازم دعا به جون استادم ميكنم كه با وجودي كه تقصيري نداشت و اشتباه از متصدي ازمايشگاه بود مردونگي كرد و نذاشت يه كارمند توبيخ بشه و از حقوقش كم بشه و به جاش خودش توبيخ خواهد شد . هر استادي حاضر به چينين كاري نيست شايد از نظر شما وظيفه شو انجام داده باشه اما باور كنيد بعد از اين همه سال تحصيل تو تهران جنوب تجربه من ميگه اگه استاد ديگه اي بود امكان نداشت نمره ي من رو تغيير بده و دست ببره تو ليست چه برسه كه بخواد به جاي متصدي ازمايشگاه توبيخ هم بشه چون ميدونم كه اين توبيخ خيلي خيلي براي استاد بد و گرون تمام خواهد شد...
راستي توي پيگيري هايي كه براي نمره ام انجام ميدادم يه نفر رو ديدم كه از منم اوضاعش افتضاح تر بود و ورودي هشتاد و دو بود . ( من فكر ميكردم كه من قديمي ترين دانشجو هستم ) اما نكته ي جالبش اين بود كه سه ترم بود تصميم گرفته بود درس بخونه و هر سه ترم معدلش بالاي هفده شده بود و بيست و چهار واحد برداشته بود ...
بايد قبول كرد اين خراب شده سيستم اموزشيش مشكل اساسي داره ...
ببخشيد كه اسم استاد و همين طور اسم درس ازمايشگاه رو نميتونم ببرم . مخصوصا اينكه هنوزم معلوم نيست نمره ي منو شورا قبول كنه يا نه . چون هفت نمره افزايش نمره داشتم .