white silence
Registered User
- نوشتهها
- 166
- لایکها
- 25
نشون میده بچه های تهران جنوب مبتلا به افسردگی هستند![]()
نه من اومدم الان همشو استفاده میکنم
نشون میده بچه های تهران جنوب مبتلا به افسردگی هستند![]()
وای چقدر همه عصبی اند!
جومونگ جون من شوخی کردم آخه رشتم کامپیوتر عمرا شیمی نداریم چه برسه به آز شیمی ..![]()
دوستان هرکسی میتونه درمورد مسائل مختلف اظهارنظر کنه اما نکته مهم اینه که بی احترامی به کسی نکنیم.
توهین کردن و استفاده از الفاظ نامناسب در شان شما نیست.همچنین وقتی با مخالفت همدیگه روبرو میشیم بهتره به جای اینکه به فکر لجن مال کردن و له کردن طرف مقابل باشیم باهاش گفتگو کنیم و محترمانه نظراتمون رو بگیم.
نه اینکه همدیگر رو متهم به مسائل مختلف کنیم و از کلمات نامناسب استفاده کنیم و سعی در تحقیر همدیگه داشته باشیم.
نخونده رد کرده برا من!
گفتید که به کسی بی احترامی نکنیم و شان ما خیلی بالاست و از این حرفها
چون قطعا شان اساتید مخصوصا اساتیدی که دکترا دارند خیلی بالاست جواب شما رو با یه خاطره از استاد گرامی جناب دکتر " روحانی " استاد محترم گروه نرم افزار و درس " سیستم عامل " بیان میکنم
یه روز وقتی این استاد گرامی سر کلاسی مختلط تشریف آورده بودند و داشتند حضور و غیاب میکردند وسط حضور و غیاب به دانشجویی دختر رسیدند که نام فامیلی اش " پندار بود "
استاد : خانم باقری
دانشجو : حاضر
استاد : خانم بایرامی
دانشجو : حاضر
استاد : خانم پندار.... هه هه هه هه هه
دانشجویی که نام فامیلی اش پندار بود : استاد چرا خندیدید؟
استاد : هیچی ولش کن
دانشجو : نه استاد چرا خندیدید؟
استاد : گفتم که مهم نیست... ولش کن
دانشجو: توروخدا بگید چرا خندیدید؟
استاد : آخه یاد اون شعر افتادم که میگفت : و مردان روزگار پرده ی پندار دریدند...!!!!
یهو کلاس از خنده دانشجو ها منفجر شد و اون دختره هم دیگه سر کلاس پیداش نشد.
همون ترم وقتی امتحانات پایان ترم در سالن غذا خوری برگذار شده بود (( حتما دیدید اونجا چقدر موقع امتحانات سکوت هست )) این استاد گرامی تشریف آورده بودند و بالای سر دانشجو هایی که داشتند امتحان میدادند به سوالات ایشون پاسخ میدادن که یهو یه مگس به مگس کش برقی برخورد کرد و صدای ( تق) خیلی بلندی ایجاد شد. این استاد محترم بلافاسله سرش رو به سمت مگس کش برقی برگردوندند و گفتن : اه..!! خارش گائیده شد.!!!
قسمتهای ناجور این خاطره رو با حرف سفید نوشتم که تابلو نشه...فقط خواستم بگم ادب و نزاکت هیچ ربطی به مدرک و درس خوندن و دکترا و فوق لیسانس نداره... من با اینکه هنوز لیسانسم رو نگرفتم ولی هرگز مثل این استاد دانشگاه فحاشی نمیکنم و نخواهم کرد.
ریاضی مهندسی وحشتناکه خود استادام نمیفهمن میندازنخود ذاکری میگفت برای هر استادی همونجور بنویسید که درس میده. چون روشها فرق میکنه (ولی ما میدونیم که استادا روش همدیگرو نمیفهمن
)
فکر کن!! من ۲بار و نیم جزوه کرمی خونده بودم مثل اون هم جواب داده بودم که این تهرانچی بی سواد گند زد به نمرم.. خوب آخه تو که چیزی حالیت نمیشه از روی کلید میای جواب هارو چک میکنی نونت نبود آبت نبود امدی استاد دانشگاه شدی اگه سر کلاس ۲تا مثال فقط ۲تا مثال رو با فکر خودت بدون نیاز به اون برگ دستت حل میکردی یه چیزی انقد منو حرص نمیداد..:hmm:
ریاضی مهندسی درس زیاد سختی نیست...
شما فوریه و توابع مختلط رو یاد بگیری کافیه... اون سری ها و زیگما ها رو هم نخوندی مهم نیست...
من اون ترم تابستونی که با ذاکری داشتم طفلک تصادف کرد و پایش شکست و جراحی کرد... اصلا نفهمیدیم چی شد... خیلی از بخشها رو خودم خوندم.
roberty هم خیلی وقته بچه فرومه زحمت کش به استادیی نمیگن که دانشگاهو با مدرسه اشتباه بگیرن ولی شاید از نظر تو آدم زحمت کش اینجوریه ولی به نظر خیلی از بچه ها که این ترم باهاش کلاس داشتن استاد خوبی نبود و در نهایت افتضاح برگه ها رو تصی کرد
دوستان هرکسی میتونه درمورد مسائل مختلف اظهارنظر کنه اما نکته مهم اینه که بی احترامی به کسی نکنیم.
توهین کردن و استفاده از الفاظ نامناسب در شان شما نیست.همچنین وقتی با مخالفت همدیگه روبرو میشیم بهتره به جای اینکه به فکر لجن مال کردن و له کردن طرف مقابل باشیم باهاش گفتگو کنیم و محترمانه نظراتمون رو بگیم.
نه اینکه همدیگر رو متهم به مسائل مختلف کنیم و از کلمات نامناسب استفاده کنیم و سعی در تحقیر همدیگه داشته باشیم.
roberty @
من خودم یه بار با این استاد شهرداد عزت دوست که میگی درس بر داشتم که اون رو هم خیلی پایین شدم! :f34r:
اما خداییش بی انصافیه که به خاطر خودمون بگیم استاد خوبی نیست...
هم خوب درس میده... و خوش اخلاقه... هم وقت میذاره واسه دانشجو...
حالا خیلی اهل شوخی و خنده نیست... یا دست بالا صحیح نمیکنه قبوله...
اما دلیل نمیشه که اینجوری بی انصاف باشیم...
من نمیدونم مشکل شما باهاش چیه ... ولی اگه جامعه درست حسابی باشه ما در مورد همه گفته هامون مسئولیم ...
به نظر من هیچ استادی بی عیب نیست ...
استاد عزت دوست هم هر چی نباشه استاد دلسوز , متشخص و محترمیه...
به نظر من از نظر قدرت بیان و تدریس استاد عزت دوست حرف اول رو میزنه !حالا که بحث استاد شد، به نظرتون بهترین استاد ساختمان داده کیه و چرا؟