حذف ماده 35 تابستون ها هم انجام میشه
من سر جلسه نرفتم ، صفر رد شده
لطفا جواب بدهید و خانواده ای را از نگرانی برهانید
یکشنبه 8 تا 10سلام
از دوستان کسی یادش هست ترم پیش مدار واسط فاتحی چه روزهایی و چه ساعتی تشکیل میشد...؟؟
امروز تو فنی یه اطلاعیه زده بودن ؛ منو که حسابی شوکه کرد چون همه ی برنامه هام خراب شد خیر سرمون یه مسافرت می خواستیم بریم :hmm::hmm:
نوشته بود انتخاب واحد از 19 ام شروع میشه و شروع ترم جدید هم از 26 امه![]()
دوستان انتخاب واحد معدلی هست یا سالی ؟!
چقدر اینجا خلوت شده! :hmm:
بچه ها من در مورد اساتید پیشنهادی شما در رابطه با این دروس می خواستم بپرسم.
مدار2
الکترومغناطیس
سیگنال
مدارمنطقی
ماشین1
الکترونیک1
اندیشه اسلامی
درمورد هر درسی اگر استادی رو پیشنهاد می کنید من رو در جریان بگذارید.سپاسگذارم.![]()
بچه ها
قضیه این که میگن اگه یه درسو 3 بار بیفتی درس پیش نیازش حذف میشه چیه ؟
....................................................................................................................
نوشته اصلی توسط ernest1 میخواستم بدونم کسی اینجا درس اصول میکرو کامپیوتر رو پاس کرده؟؟
سرفصل و منابع درس اصول میکرو کامپیوتر و میکرو پروسسور را در پیوست مطالعه نمایید.
1 - اصول میکرو کامپیوتر از دروس تخصصی مهندسی برق قدرت ( کارشناسی پیوسته و ناپیوسته) می باشد
2 - اصول میکروپروسسور از دروس اختیاری مهندسی تکنولوژِی برق قدرت ( کارشناسی ناپیوسته) می باشد
استاد حسن فتح آبادی این درس رو ارائه میده
من هنوز نگرفتم........
اصلا اینجا کسی رشته اش مهندسی برق- الکترونیک- مخابرات هست؟؟
سلام
ممنون از پاسختون..لطف کردید
بالاخره یکی پیدا شد جواب سوالمو داد! مرسی
اگر سوال 2و 3 رو هم پاسخ بدید که خیلی ممنون میشم
خوشبختم...منتهی خودتون مخابرات هستین یا رشته تونبله من مخابرات هستم.
دوست عزیز دو عدد فایل پی دی اف هم برای جواب سوال 2و 3 هم ضمیمه کرده بودم. دقت نکردید... سیلابس و منابع تو اون دو فایل بود .
دوباره صفحه 1426 رو ببینید.
اگر هم دیدید ،باید بگم که اکثر اساتید مجبوراً سیلابس های وزارت علوم رو رعایت کنن و معمولا به عنوان رفرنس اصلی همان ها که در فایل پیوست آمده معرفی میکنن بعلاوه جزوه خودشون ...........
بالاخره فردا تعطیل رسمی هست یا نه!فردا من امتحان دارم!
LIKE.......بله دوست عزیز...فردا تعطیله
منم امتحان فیزیک دارم![]()
چقدر اینجا خلوت شده! :hmm:
بچه ها من در مورد اساتید پیشنهادی شما در رابطه با این دروس می خواستم بپرسم.
مدار2
الکترومغناطیس
سیگنال
مدارمنطقی
ماشین1
الکترونیک1
اندیشه اسلامی
درمورد هر درسی اگر استادی رو پیشنهاد می کنید من رو در جریان بگذارید.سپاسگذارم.![]()