با سپاس فراوان
تحلیل 1 با اکبرپور این ترم 16 شدم تحلیل 2 را با استاد قبلیم بگیرم یا اکبرزادگان؟
ولی بتن 1 را حتما با اکبرزادگان میگیرم
دروس محاسبات عددی و اقتصاد مهندسی اساتید خوب وجود دارند؟
خیلی باید ببخشید که بی تعارف حرف می زنم...
صرفا نمره بده باشد رو که گفتی من فکر کردم از این آدم های گریزان از درس و دانش که اومدن تو دانشگاه یه 6-7 سالی رو دور هم باشن(حالا برا فرار از خدمت و ....) هستی...
شما که درست خوب هست که تحلیل رو با اکبرپور شدی 16 حیف نیست از این کلمات استفاده کنی و دنبال این جور اساتید باشی؟
من نظرم عوض شد...تحلیل 2 رو با نوایی بگیر که بهترین استاد هاست...عالی درس میده...ولی خوب
صرفا نمره بده باشد ها رو می اندازه...ولی اگر خوب و قشنگ بخونی نمره ات 19-20 هست...در ضمن درسی هم که میده دیگه نیازی به تعریف نداره....بی نظیره....رفتار عالی...درس عالی...نمره عالی...نوایی تو تحلیل خیلی خیلی بیشتر از اکبرزادگان و اکبرپور حالیش هست...طوری که امتحان اکبرها رو ببینی خنده ات میگره اگر جزوه ی نوایی رو full باشی....البته اینم بدون که جزوه بسته می گیره...
خاک رو هم با همون حیدری بگیر....چون این مردک درسی مثل خاک رو تو 5 صفحه درس میده خلاصه حسابی می پیچونه....کتاب تست کارشناسی ارشد رو که باز کنی به معنای واقعی کلمه خجالت زده خواهی شد...درسی که حیدری بهت میده تک و بی نظیر هست...همون کتاب رو که باز کنی رو هوا می زنی و از آسونی تست ها خنده ات می گیره...البته پیشنهاد من اینه که اگر می تونی با عبداللهی بردار و سر کلاس های حیدری هم شرکت کن...چون حیدری واقعا پیرت می کنه...اما من این پیشنهاد رو به هرکی دادم با عبدالهی برداشته و دیگه کلاس حیدری رو بی خیال شده...