• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

negareene

Registered User
لایک‌ها
0
جدی میگین؟ خوشحالم، خدا رو شکر اون صلایانی کچل عوض شد، واقعا طرز برخورد با دانشجو رو نمی دونست.
ناراحتم از این که واقعا ، آدم بهتر نبود نبود تو دانشکده؟:hmm: چی می شد منشی می شد؟ آقاست واقعا

اوه اوه من که نمیشناسمش ولی خیلی کامل ازش شنیدم . خدا به خیر کنه . شاید مدیریت گروه تبدیلش کرد که همون چیزی که در مورد منشی میگید . البته من به شدت خوشحالم که صلایانی عوض شد .

Promised

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحات کاملتون:)
این استادایی که گفتید پای تخته نمیبرن که نه؟ آخه میدونید من یه کم با این مشکل دارم!!!

فقط استاد سيد علي اكبر ؛ اون هم اجازه مي ده هركي كه دوست داشت بره پاي تخته و مثال رو حل كنه . اگر كسي رفت و گير كرد ، استاد راهنمايي ميكنه . اگر هم كسي نرفت ، استاد خودش مثال رو بدون هيچ منتي حل ميكنه .

خيالت بابت اين موضوع راحت باشه . اين استادا از اين اخلاقا ندارن !

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام به همه دوستان
دانشجویان و صاحب نظران رشته مهندسی عمران
من این ترم حتما باید 20 واحد درسی را پاس کنم لطفا از دروس زیر بهترین اساتید صرفا نمره بده باشد نه چیز دیگه معرفی کنید با تشکر از دوستان

تحلیل سازه 2 3واحد
سازه های فولادی 3واحد
سازه بتن آرمه 3واحد
مکانیک خاک 3واحد
محاسبات عددی 2واحد
آمار 2واحد
اندیشه اسلامی 2 2واحد
اقتصاد مهندسی 2واحد

مطلب بعدی اینکه درس دینامیک را هنوز پاس نکردم اگر این ترم مکانیک خاک را پاس کنم جزو دروس پاس شده حساب می شود یا خیر؟

اندیشه : فقط وفاپور
محاسبات : مریم خادمی

DashBehrooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از دوستان عزیز

اگر لطف کنید اساتید دروس زیر را هم اعلام کنید ممنون میشم

تحلیل سازه 2 3واحد

سازه بتن آرمه 3واحد
مکانیک خاک 3واحد
محاسبات عددی 2واحد

اقتصاد مهندسی 2واحد

یک مطلب بعدی اینکه من کاردانی به کارشناسی هستم و 6 ترم شدم مشگلی داره ؟​

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با تشکر از دوستان عزیز

اگر لطف کنید اساتید دروس زیر را هم اعلام کنید ممنون میشم

تحلیل سازه 2 3واحد

سازه بتن آرمه 3واحد
مکانیک خاک 3واحد
محاسبات عددی 2واحد

اقتصاد مهندسی 2واحد

یک مطلب بعدی اینکه من کاردانی به کارشناسی هستم و 6 ترم شدم مشگلی داره ؟​

تحلیل 2 و بتن 1 اگر بتونی با اکبرزادگان بگیری که عالی هست...تحلیل 2 جزوه باز میگیره و آسون....حالشو ببر...دوستم همین ترم 20 شد...بتن رو هم هم قشنگ درس میده و هم خوب نمره میده...

خاک هرگز با حیدری نگیر...هر چند عبدالهی هم تعریفی نداره ولی باز بهتر از حیدری هست...حیدری پیرت خواهد کرد...

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
فقط استاد سيد علي اكبر ؛ اون هم اجازه مي ده هركي كه دوست داشت بره پاي تخته و مثال رو حل كنه . اگر كسي رفت و گير كرد ، استاد راهنمايي ميكنه . اگر هم كسي نرفت ، استاد خودش مثال رو بدون هيچ منتي حل ميكنه .

خيالت بابت اين موضوع راحت باشه . اين استادا از اين اخلاقا ندارن !

بازم ممنون

DashBehrooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحلیل 2 و بتن 1 اگر بتونی با اکبرزادگان بگیری که عالی هست...تحلیل 2 جزوه باز میگیره و آسون....حالشو ببر...دوستم همین ترم 20 شد...بتن رو هم هم قشنگ درس میده و هم خوب نمره میده...

خاک هرگز با حیدری نگیر...هر چند عبدالهی هم تعریفی نداره ولی باز بهتر از حیدری هست...حیدری پیرت خواهد کرد...

با سپاس فراوان

تحلیل 1 با اکبرپور این ترم 16 شدم تحلیل 2 را با استاد قبلیم بگیرم یا اکبرزادگان؟
ولی بتن 1 را حتما با اکبرزادگان میگیرم

دروس محاسبات عددی و اقتصاد مهندسی اساتید خوب وجود دارند؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
بار هم با خبر های دسته اول !
قراه گروه الکترونیک و سخت افزار با هم یکی بشن و اختمالا به ساختمون جمال زاده منتقل بشن

واقعا مطمئيند؟:blink:؟از همين ترم؟؟؟؟
چرا دارن دانشجوهارو جدا مي كنن ؟اول صنايع حالا سخت افزارو الكترونيك:blink:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
واقعا مطمئيند؟:blink:؟از همين ترم؟؟؟؟
چرا دارن دانشجوهارو جدا مي كنن ؟اول صنايع حالا سخت افزارو الكترونيك:blink:

راستش منبع من جلساتی هست که در رده مدیریتی دانشکده برگزار می شه و گاها بعضی از دوستان من اونجا حضور دارند.
در هر صورت بحثش هست امکان هم داره که انجام نشه .مثل بحث دانشکده معماری که الان 2 سالی هست مه مش پیدا کرده..

sandika

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تا اونجایی که میدونم و با رییس گروه و معاون پژوهشی دانشگاه هم صحبت شده بود گروه برق از پارسال که مخابرات هم بهش اضافه شد قرار بود دانشکده بشته و پیشنهادی که شده بود این بود که ساختمان 2 دانشکده برق بشه شیمی هم بره ساختمان 3 اصلا قرار نیست که الکترونیک به سخت افزار بپیونده و از این دانشگاه بره جمالزاده.

Last edited:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با سپاس فراوان

تحلیل 1 با اکبرپور این ترم 16 شدم تحلیل 2 را با استاد قبلیم بگیرم یا اکبرزادگان؟
ولی بتن 1 را حتما با اکبرزادگان میگیرم

دروس محاسبات عددی و اقتصاد مهندسی اساتید خوب وجود دارند؟

خیلی باید ببخشید که بی تعارف حرف می زنم...صرفا نمره بده باشد رو که گفتی من فکر کردم از این آدم های گریزان از درس و دانش که اومدن تو دانشگاه یه 6-7 سالی رو دور هم باشن(حالا برا فرار از خدمت و ....) هستی...

شما که درست خوب هست که تحلیل رو با اکبرپور شدی 16 حیف نیست از این کلمات استفاده کنی و دنبال این جور اساتید باشی؟

من نظرم عوض شد...تحلیل 2 رو با نوایی بگیر که بهترین استاد هاست...عالی درس میده...ولی خوب صرفا نمره بده باشد ها رو می اندازه...ولی اگر خوب و قشنگ بخونی نمره ات 19-20 هست...در ضمن درسی هم که میده دیگه نیازی به تعریف نداره....بی نظیره....رفتار عالی...درس عالی...نمره عالی...نوایی تو تحلیل خیلی خیلی بیشتر از اکبرزادگان و اکبرپور حالیش هست...طوری که امتحان اکبرها رو ببینی خنده ات میگره اگر جزوه ی نوایی رو full باشی....البته اینم بدون که جزوه بسته می گیره...

خاک رو هم با همون حیدری بگیر....چون این مردک درسی مثل خاک رو تو 5 صفحه درس میده خلاصه حسابی می پیچونه....کتاب تست کارشناسی ارشد رو که باز کنی به معنای واقعی کلمه خجالت زده خواهی شد...درسی که حیدری بهت میده تک و بی نظیر هست...همون کتاب رو که باز کنی رو هوا می زنی و از آسونی تست ها خنده ات می گیره...البته پیشنهاد من اینه که اگر می تونی با عبداللهی بردار و سر کلاس های حیدری هم شرکت کن...چون حیدری واقعا پیرت می کنه...اما من این پیشنهاد رو به هرکی دادم با عبدالهی برداشته و دیگه کلاس حیدری رو بی خیال شده...

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تا اونجایی که میدونم و با رییس گروه و معاون پژوهشی دانشگاه هم صحبت شده بود گروه برق از پارسال که مخابرات هم بهش اضافه شد قرار بود دانشکده بشته و پیشنهادی که شده بود این بود که ساختمان 2 دانشکده برق بشه شیمی هم بره ساختمان 3 اصلا قرار نیست که الکترونیک به سخت افزار بپیونده و از این دانشگاه بره جمالزاده.

sandika جان , ممنون از اخبارت ولی به تازگی شایعه شده قراره بچه های هنر رو هم بیارن فنی !!!!!!
خبر مضحکیه نه؟؟؟؟
به تازگی خبری از یک منبع آگاه رسیده که تمام این بحثها شایعه است و چون این ترم خبری از ترم تابستانه نیست , یک سری آدم بیکار دارن شایعه میسازن تا حوصلشون سر نره !!!!!

جدیدترین خبرها فقط در :

http://tjnn.blogspot.com

http://tjnn.blogspot.com

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان من نمی تونم وارد enroll بشم...

اسم كاربري يا كلمه عبور صحيح نميباشد

همین 2 ساعت پیش کار می کرد....قضیه چیه؟

کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
باز میکنه انرول رو البته بعد از یه ربع
یه سوال دارم از دوستانی که ای دی اس ال دارن. برا شما هم سرعت اومده پایین؟:hmm: یانه؟ برم خفت شرکت رو بگیرم یا نگیرم؟ مثلا 256 هه، از صبح قاطی کرده ، یه ربع فقط طول کشید صفحه Reply رو باز کنه
دارم خل میشم. الان موهامو میکنم:f34r:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
باز میکنه انرول رو البته بعد از یه ربع
یه سوال دارم از دوستانی که ای دی اس ال دارن. برا شما هم سرعت اومده پایین؟:hmm: یانه؟ برم خفت شرکت رو بگیرم یا نگیرم؟ مثلا 256 هه، از صبح قاطی کرده ، یه ربع فقط طول کشید صفحه Reply رو باز کنه
دارم خل میشم. الان موهامو میکنم:f34r:
نه، برای من بدون مشکلی داره کار می کنه.

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
توی مکانیک دنبال 20 نباش!
خدا رو شکر کن که پاس کردی!همین
زیاد دنبال نمره باشی آخر درست کارت به دارالمجاننین می کشه!

به نظر من دنبال نمره بالای 15 نباش چون تو امتحانات همیشه زمان برای پاسخگویی به تمام سئوالات کم میاری و اگه درست خونده باشی هیچ وقت نمی تونی به تمام سئوالات جواب بدی.

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
من ترم قبل فیزیک دو و آز فیزیک دو رو هم نیاز کرده بودم ولی فیزیک دو رو افتادم و آز فیزیک دو رو هم علیزغم اینکه پاس کرده بودم بی اثر شد

حالا این ترم تابستون فیزیک دو برداشتم
میخواستم بدونم در صورت پاس کردن فیزیک دو میتونم برای مهر ماه آز فیزیک دو و آز مدار 1 رو هم نیاز کنم ؟؟

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
من ترم قبل فیزیک دو و آز فیزیک دو رو هم نیاز کرده بودم ولی فیزیک دو رو افتادم و آز فیزیک دو رو هم علیزغم اینکه پاس کرده بودم بی اثر شد

میخواستم بدونم در صورت پاس کردن فیزیک دو میتونم برای مهر ماه آز فیزیک دو و آز مدار 1 رو هم نیاز کنم ؟؟

نبود ؟؟؟؟؟:(

DashBehrooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی باید ببخشید که بی تعارف حرف می زنم...صرفا نمره بده باشد رو که گفتی من فکر کردم از این آدم های گریزان از درس و دانش که اومدن تو دانشگاه یه 6-7 سالی رو دور هم باشن(حالا برا فرار از خدمت و ....) هستی...

شما که درست خوب هست که تحلیل رو با اکبرپور شدی 16 حیف نیست از این کلمات استفاده کنی و دنبال این جور اساتید باشی؟

من نظرم عوض شد...تحلیل 2 رو با نوایی بگیر که بهترین استاد هاست...عالی درس میده...ولی خوب صرفا نمره بده باشد ها رو می اندازه...ولی اگر خوب و قشنگ بخونی نمره ات 19-20 هست...در ضمن درسی هم که میده دیگه نیازی به تعریف نداره....بی نظیره....رفتار عالی...درس عالی...نمره عالی...نوایی تو تحلیل خیلی خیلی بیشتر از اکبرزادگان و اکبرپور حالیش هست...طوری که امتحان اکبرها رو ببینی خنده ات میگره اگر جزوه ی نوایی رو full باشی....البته اینم بدون که جزوه بسته می گیره...

خاک رو هم با همون حیدری بگیر....چون این مردک درسی مثل خاک رو تو 5 صفحه درس میده خلاصه حسابی می پیچونه....کتاب تست کارشناسی ارشد رو که باز کنی به معنای واقعی کلمه خجالت زده خواهی شد...درسی که حیدری بهت میده تک و بی نظیر هست...همون کتاب رو که باز کنی رو هوا می زنی و از آسونی تست ها خنده ات می گیره...البته پیشنهاد من اینه که اگر می تونی با عبداللهی بردار و سر کلاس های حیدری هم شرکت کن...چون حیدری واقعا پیرت می کنه...اما من این پیشنهاد رو به هرکی دادم با عبدالهی برداشته و دیگه کلاس حیدری رو بی خیال شده...

سلام ضمن تشکر از شما
سوالی که داشتم دانشجویان کاردانی ناپیوسته کارهای عمومی ساختمان 88 واحد گذرانده شود یا 96؟
و مطلب بعدی اینکه در هر ترم حداکثر چند واحد می توان انتخاب کرد؟؟
و 6 ترمه شدن از نظر خدمت وظیفه مشگل وجود دارد یا خیر؟
ورودی بنده بهمن 86 و با احتساب 3 ترم دیگر بهمن 89 فارق التحصیل می شوم

Last edited:

Tohiid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

یه چیزی که من شنیدم اینه که از این ترم به بعد هرکی دو درس رل هم نیاز کنه درس مرجع را درس دیگری را نخواهد افتاد.شما هم چون به هر عنوانی یک بار ازمایش دو را گرفتی می توانی پیش نیاز را هم نیاز کنی.
اما از امتحان سخت ریاضی 2 بگم خیلی نامردن نوبت اول ریاضی دو هر کی رو دیدم می گفت 20 می شه من به زور قبول می شم با این که خیلی خونده بودم.....عجب گرفتاری شدیم ها......:(:(:(بچه ها به نظرتون می شه تو یه ترم فرد ریاضی مهندسی، امار ،محاسبات،الترومغناطیس، مدار 1 ،با هم ورداشت و پاس کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا