1-طبق آئین نامه به ازای هر 8 واحدی که برای دروس جبرانی 1 ترم به سنوات تحصیلی اضافه می شود.
2-طبق آخرین دستورالعمل **** وظیفه دوره کارشناسی ناپیوسته به 7 ترم افزوده شده است.
خیالت راحت باشه تا 9 ترم هم جا داری:happy:
اگر 7 ترم بشم از دانشگاه اخراج می شم؟؟ پایان خدمت هم نـــــــــــــــدارم![]()
تو خیابون تیرانداز ماشینای افسریه زیاد میرن، سر ده حقی پیاده میشی، 200 تومنم تا دانشگاه میریرفت وامد تا دانشگاه چه جوریه؟ اخ جاش خیلی پرته! تا بلوار ابوذر...
من تهرانپارسم
بچه های شرق چجوری میرن و میان؟
آقا خوب دقت کن چی میگم بلایی که به سر من امد سرت نیاد.
من ورودی ناپیوسته بهمن 84 هستم.ترم پیش بهم گفتن چون 8 ترمه میشی(واحدام مونده بود) باید بری **** وظیفه مجوز بگیری.
اگه وارد ترم 7 میخوای بشی و بیشتر از 24 واحد داری باید بری مجوز بگیری.ولی کمتر مهم نیست.
اینا میزارن دو روز مونده به انتخاب واحد غیر مجاز میکنن اون وقت ، تا بری **** وظیفه مجوز بگیری انتخاب واحدت میگزه مثل ترم پیش من میشی.
اگه 7 ترم نمیتونی تموم کنی باید یه روز دوشنبه صبح بری **** وظیفه(میدون ****) ملاقات مردمی مجوز بگیری.البته غیب میخوریا.
خلاصه اگه میتونی کاری بکن که به ترم 8 نرسی.
کسی استادای خوب رو برای تنظیم خانواده و اندیشه1 و اخلاق اسلامی میشناسه؟
کسی برای درسای زیر استادای خوب رو میشناسه؟
0- نقشه برداری1 و عملیات
1-مقاومت مصالح1
2-دینامیک
3-مصالح ساختمانی وآز
4-اقتصاد مهندسی
5-ترمودینامیک عمومی
با تشکر از جوابتون:lol: میشه دلیلتون رو بدونم؟بین حسنی و پناه کدوم بهتر هستند؟؟/:lol::lol:
برای شیمی عمومی با کی بردارم که نمره بده؟
این دوستمون هم همین مشکل رو داشتن ...امروز رفتم سایت نه تنها نمره استاتیکم نیومده بلکه ریاضی 2 رو که 13شده بودم تبدیل شده به 10 :wacko: حالا باید چی کار کنم زودتر کمکم کنید :baaasmile