mehdi624
Registered User
- نوشتهها
- 571
- لایکها
- 398
مهدی داشت میگفت ...من داشتم کمک میکردم
![]()
این میمونه رفته بود فضا چه باحال بود
به امید روزی که.......... برن فضا
مهدی داشت میگفت ...من داشتم کمک میکردم
![]()
این میمونه رفته بود فضا چه باحال بود
به امید روزی که.......... برن فضا![]()
بحث و شروع نکن که الان دردری از راه میرسه...این میمونه رفته بود فضا چه باحال بود
به امید روزی که.......... برن فضا![]()
l یکی تو این فروم میگفت با روحانی 15 شده ،من فکر می کردم تو بودی با این حساب خدا این ترم بهم رحم کنه ، اخه چرا انتخاب واحدو این جوری کردن من فکر کنم 3تا درس باید باهاش بردارمبراحتی ... ولی سوالایی که اونترم من امتحان دادم نسبت به سوالایی که از ترم بعد من داد راحت تر بود
یعنی اگه اون مدلی که من خوندم بخونی واسه اینترمش بدون شک افتادیگفتم حساب کار دستت بیاد
از اول ترم بخون جایی ابهام نمونه برات تمرینایی که میده و حل نمیکنه اونا نمونه سوال امتحانی هست تعریفیاش هر ترم تکراریه ... قسمت SQL رو خودت جلوتر شروع کن بخون چون برسه بهش زمانش کمه و اگه قبلا بلد نبود باشی ممکنه متوجه نشی
در آخر هم وقتی اینا رو خوندی و انجام دادی بدون هیچ گونه استرسی بشین سر جلسه ... سر جلسه هم اومد سوالی داشتی ازش بپرس براحتی و بدون ناز کردن (مثه باقی استادا نیس) ج میده
من خودم 10 شدم :blush: (طبق حرفایی که زدم فکر نکنی 20 شدم) امیدوارم تو 20 روحانی باشی
l یکی تو این فروم میگفت با روحانی 15 شده ،من فکر می کردم تو بودی با این حساب خدا این ترم بهم رحم کنه ، اخه چرا انتخاب واحدو این جوری کردن من فکر کنم 3تا درس باید باهاش بردارم
سلام اقا مسعود ،خوبی داداش؟سلامممم داش مهدی چطوری؟مسعود سلام رسوند![]()
چه خبر چطوری با مرام؟تحویل نمیگیری؟سلام اقا مسعود ،خوبی داداش؟
سلام مارو هم بهش برسون
پایگاه داده کتاباش چیه؟
لرد شیرینی یادت نره بدی هاااااااااااااا
عجب کتابای پرمحتوایینApress.Applied.Mathematics.for.Database.Professionals
Addison.Wesley_Introduction.to.Database.Systems.8E.Sep.2003
Binder1
کتابایی که من داشتم اینا بود ... دیگه داخلشونو نگاه نکردم تا اسم اصلی رو برات بذارم
پیشکسوت آخرین روز امتحان 9 بهمن بود
آقا مهدی شایعه ها رو تحویل بگیرشیرینی؟ بابته چی؟
شیرینی رو باید از مهدی بگیرید نه من ... خوب در رفتااا![]()
چه خبر چطوری با مرام؟تحویل نمیگیری؟
شیرینی شاگرد اولی دانشگاه دیگه.بچه ها لرد شاگرد اول شده.من میخوام یه جعبه مداد رنگی براش بخرمشیرینی؟ بابته چی؟
شیرینی واسه چی؟شیرینی؟ بابته چی؟
عجب کتابای پرمحتوایین![]()