• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Reza_hh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یا همش میوفته قبل انتخابات یا بعد از انتخابات.
ولی دوشواری اینجاست که دو سر سوخته:
یه سرش مجبور میشیم درسارو حذف کنیم که ترمامون عقب میوفته.
یه سرشم که ترم تابستون میپره و بازم عقب میوفتیم.
نتیجه اخلاقیشم اینه که تو روحشون.

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
یا همش میوفته قبل انتخابات یا بعد از انتخابات.
ولی دوشواری اینجاست که دو سر سوخته:
یه سرش مجبور میشیم درسارو حذف کنیم که ترمامون عقب میوفته.
یه سرشم که ترم تابستون میپره و بازم عقب میوفتیم.
نتیجه اخلاقیشم اینه که تو روحشون.

بهتره هرچه زودتر تصمیم گیری کنند و بیشتر از این وقت رو تلف نکنند.ترجیح میدم قبل از انتخابات امتحانات رو بدیم و تموم بشه.من که قبلا توی فرجه قبل از امتحانات شروع می کردم و شب امتحانی بودم و خودم میخوندم الان هم همینکار رو میکنم! مطمئنم که امتحانات رو استادها کمی آسون تر می گیرند و شاید بعضی استادها هم بتونند کلاس جبرانی بذارن که چه بهتر.خلاصه دوست ندارم اینقدر روی مسائلی که روش کنترلی ندارم اعصابم رو خرد کنم و ببینم چه میشه.هرجور بشه من مثل سابق کارخودم رو می کنم!

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69
.... مطمئنم که امتحانات رو استادها کمی آسون تر می گیرند و شاید بعضی استادها هم بتونند کلاس جبرانی بذارن که چه بهتر.....

یکی از استادا میگفت دکتر کرمی با استادای ریاضی جلسه گذاشته و قرار شده از سرفصل ها چیزی کم نشه ولی وارد جزئیات و ریزه کاری ها نشن و امتحان هم به همین صورت نکات ریز نداشته باشه. خب این از درسای ریاضی

فکر میکنم درسای دیگه هم بهمین منوال باشه. چون قبل از عید اکثر استادا روی کلاس جبرانی تاکید داشتن ولی الان میگن میرسیم و مشکلی نیست.

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
یکی از استادا میگفت دکتر کرمی با استادای ریاضی جلسه گذاشته و قرار شده از سرفصل ها چیزی کم نشه ولی وارد جزئیات و ریزه کاری ها نشن و امتحان هم به همین صورت نکات ریز نداشته باشه. خب این از درسای ریاضی

فکر میکنم درسای دیگه هم بهمین منوال باشه. چون قبل از عید اکثر استادا روی کلاس جبرانی تاکید داشتن ولی الان میگن میرسیم و مشکلی نیست.

کلن خدا کند طوری شود که ما گوییم طوری شده است که ما به طوری قبول شده ایم

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

واقعا دلیلی نمی بینم که این موضوع رو اینقدر بعضی ها ادامه میدن.قبل از انتخابات بعد از انتخابات این همه شایعه و تف و لعنت و...همه از این موضوع ناراحت شدن ولی تا این اندازه توجه بهش و ادامه دادنش...
ظاهرا عده ای دنبال یک توجیه و بهانه بودن که ضعف های خودشون رو پوشش بدن و مسئولیت نمرات احتمالی رو متوجه هرکسی غیر از خودشون کنند.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
واقعا دلیلی نمی بینم که این موضوع رو اینقدر بعضی ها ادامه میدن.قبل از انتخابات بعد از انتخابات این همه شایعه و تف و لعنت و...همه از این موضوع ناراحت شدن ولی تا این اندازه توجه بهش و ادامه دادنش...
ظاهرا عده ای دنبال یک توجیه و بهانه بودن که ضعف های خودشون رو پوشش بدن و مسئولیت نمرات احتمالی رو متوجه هرکسی غیر از خودشون کنند.
با لا غیرتن شما استادی؟ دانشجوی دانشگاه شریفی ؟ :blink:لحن صحبتت به تهران جنوب نمی خوره :eek:.بچه ها همه می دونن ولی خوب بی تاثیرم نیست . همه یه شرایط ندارن . تازه بالاخره باید یه بهانه داشت یا نه؟ :happy:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
با لا غیرتن شما استادی؟ دانشجوی دانشگاه شریفی ؟ :blink:لحن صحبتت به تهران جنوب نمی خوره :eek:.بچه ها همه می دونن ولی خوب بی تاثیرم نیست . همه یه شرایط ندارن . تازه بالاخره باید یه بهانه داشت یا نه؟ :happy:

هیچکدومش نیستم فقط فکر می کنم باید کمی منصف بود.مطمئنم درسهای من از دستکم 90% آدمای این تاپیک سنگین تره و از کوتاه شدن ترم شاید بیشتر از همه ضربه خوردم وقتی این موضوع هم اعلام شد ابراز نارضایتی هم در این فروم کردم ولی فکر میکنم این ماجرا رو باید همین جا تمومش کرد و تمرکز رو روی چیزی بذاریم که میتونیم تغییرش بدیم.

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
هیچکدومش نیستم فقط فکر می کنم باید کمی منصف بود.مطمئنم درسهای من از دستکم 90% آدمای این تاپیک سنگین تره و از کوتاه شدن ترم شاید بیشتر از همه ضربه خوردم وقتی این موضوع هم اعلام شد ابراز نارضایتی هم در این فروم کردم ولی فکر میکنم این ماجرا رو باید همین جا تمومش کرد و تمرکز رو روی چیزی بذاریم که میتونیم تغییرش بدیم.

بچه ها شوخی میکنن جو عوض شه و دورهمی باشه وگرنه هرکسی درساش واسه خودش سنگینه

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سایت دانشگاه باز می شه؟

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
شماها تو سایت دانشگاه دنبال چی میگردید هی میرید اون تو؟
حضرات من بخام گواهی تحصیلی بگیرم باید چیکار کنم

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246

برو امور دانشجویی ساختمون 5 طبقه اول تو زونکن مربوط به رشتت درخواستتو بنویس چند روز بعدش برو بگیر

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

میخوایم پیشرفت یونی رو از نزدیک شاهد باشیم ...

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393

برای بار چندم .. دیگه حضوری نمیشه فقط و فقط اینترنتی

معمولا دو روز بعدش (امشب فرم پر کنی دوشنبه حاضره)

که البته کلا دامنه azad.ac.ir قطعه ، پس برو فردا بیا لینک بدم :D

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69

دوست عزیز کسی برای خوش اومدن من و شما پست نمیزاره. اینجا محلی است که دوستان تجربیاتشون رو به اشتراک میزارن. با وجود اینکه مملو از پست های چتی و چیپ هست اما برای خود من به شخصه مفید بوده و واقعآ از تجربیات دوستان استفاده کردم و سعی کردم تا اندک تجربیاتم را در اختیار دیگران قرار بدم.
اینی هم که گفتم شایعه نبود و استاد ریاضی 2 ( رضا بابایی) روز یکشنبه سر کلاس گفت. شاید برای شما بی اهمیت باشه اما همین قضیه برای شخص دیگه اهیمت پیدا میکنه.

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
مثل اینکه فقط دانشگاههای معروف امتحاناشون بین 4 تا 20 خرداد افتاده . یونی ما که 4 تیر امتحانا شروع میشه به احتمال 90 درصد

بالا