• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
تاریخ شروع امتحان : 28 اردیبهشت تا 21 خرداد ماه
منبع : تقویم آموزشی Enroll
خدا یار و یاورتون باشه
دستت درد نکنه لطفا لینک بده یا جای دقیق بگو بریم نگاه کنیم . توی تقویم اموزشی دیدم تغییر نکرده بود . شاید برای شما فرق داره یا به طریق دیگه ای دیدید.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دستت درد نکنه لطفا لینک بده یا جای دقیق بگو بریم نگاه کنیم . توی تقویم اموزشی دیدم تغییر نکرده بود . شاید برای شما فرق داره یا به طریق دیگه ای دیدید.

توی تقویم آموزشی از دیروز تغییر کرده ولی هنوز تاریخ هر درسی رو نزدن ... واسه من که اینطوره

Delphy

Registered User
لایک‌ها
104
الان اخبار رو گوش کردم معاون دانشگاه آزاد گفت یه همچین چیزی اصلا ابلاغ نشده-- فقط گفتیم 2 روز قبل انتخابات و 2 روز بعد برنامه نزارید
بچه ها پولمونم دود شد رفت هوا

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
الان اخبار رو گوش کردم معاون دانشگاه آزاد گفت یه همچین چیزی اصلا ابلاغ نشده-- فقط گفتیم 2 روز قبل انتخابات و 2 روز بعد برنامه نزارید
بچه ها پولمونم دود شد رفت هوا

توقع نداری که بگه : "ما چون میترسیم سال 88 تکرار شه میخوایم بعد انتخابات امتحان نداشته باشیم و قبل از انتخابات امتحانات را تمام کنیم تا خدایییییی نکرده وضعیت سال 88 پیش نیاد و دانشجویان دانشگاه را بهم نریزند "
...
باشد که این مسئولین منگول به راه راست هدایت شن خیره سرشون ...

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
میدونم که علم و صنعت بعد از انتخابات امتحانات رو برگزار می کنه.خبر ندارم چند تا دانشگاه دیگه اینطوری هست.
مثلا دانشگاه هایی مثل شریف چطور؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دوستان کامپیوتری یا اونایی که بلدن سوال تخصصی ::
جدول ها رو توی sql server 2008 ایجاد کردم و با entity framework 4.0 مدل سازی کردم پروژه به زبان MVC 4 هستش حالا میخوام با entity framework وصل شم به DB که بتونم جدول هارو پر کنم یا اطلاعات بگیرم ... کسی میدونه چه جوری ؟؟!!

کابوی بیا ج بده

Last edited:

سعید.

Registered User
لایک‌ها
102
جدول ها رو توی sql server 2008 ایجاد کردم و با entity framework 4.0 مدل سازی کردم پروژه به زبان MVC 4 هستش حالا میخوام با entity framework وصل شم به DB که بتونم جدول هارو پر کنم یا اطلاعات بگیرم ... کسی میدونه چه جوری ؟؟!!

کابوی بیا ج بده
سلام لردک چطوری کم پیدایی؟:D

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

کابوی بیا ج بده

اول باید دوتا namespace با نام های System.Data و System.Data.SqlClient رو اضافه کنی بعد یه sql connection بسازی بعد یه sql command بسازی بعد بستگی به این داره که بخوای insert کنی یا select کنی دو تا سری کار مختلف وجود داره یه فایلی رو برای مثال واست میفرستم به ایمیلت

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اول باید دوتا namespace با نام های System.Data و System.Data.SqlClient رو اضافه کنی بعد یه sql connection بسازی بعد یه sql command بسازی بعد بستگی به این داره که بخوای insert کنی یا select کنی دو تا سری کار مختلف وجود داره یه فایلی رو برای مثال واست میفرستم به ایمیلت

مرسییی ... لطف کردی

اینکه هر امتحان چه روزیه رو تو سایت نزدن ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
این الان چجوری میشه یعنی؟
یعنی باتوجه به اینکه تاریخ امتحان قبلا توچندمین روز برگزاری بوده حالا باتاریخ الان ست میشه
یعنی اگه امتحانAروز اول برگزاری بوده حالا میشه 28اردیبهشت
وبه همین ترتیب برگزارمیشه بقیش

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یعنی باتوجه به اینکه تاریخ امتحان قبلا توچندمین روز برگزاری بوده حالا باتاریخ الان ست میشه
یعنی اگه امتحانAروز اول برگزاری بوده حالا میشه 28اردیبهشت
وبه همین ترتیب برگزارمیشه بقیش

مطممئنی؟
قبل از عوض کردن تاریخ امتحانا توی 16 روز برگزار میشد؟؟؟ از 25 خرداد تا 16 تیر مگه نبوده؟

Last edited:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
مطممئنی؟
قبل از عوض کردن تاریخ امتحانا توی 16 روز برگزار میشد؟؟؟ از 25 خرداد تا 16 تیر مگه نبوده؟
تا 12 تیر بوده با چند روز اضافی .هنوزم توی اینرول بخش تقویم اموزشی بالاش نوشته ولی تاریخ های پایین صفحه تغییر کرده

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
تا 19 تیر بوده

تا 12 تیر بوده با چند روز اضافی .هنوزم توی اینرول بخش تقویم اموزشی بالاش نوشته ولی تاریخ های پایین صفحه تغییر کرده

جوابا واقعا کننده است :wacko:
16 تیر مطمئنم (چون امتجان داشتم)کمتر امکان نداره ولی بیشتر یحتمل :D

mohsenavr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 18 تیر هم امتحان داشتم!
کلا معلوم نیست کی به کی هست!
خدا بخیر بگذرنه!!!!!!!!

بالا