دستت درد نکنه لطفا لینک بده یا جای دقیق بگو بریم نگاه کنیم . توی تقویم اموزشی دیدم تغییر نکرده بود . شاید برای شما فرق داره یا به طریق دیگه ای دیدید.تاریخ شروع امتحان : 28 اردیبهشت تا 21 خرداد ماه
منبع : تقویم آموزشی Enroll
خدا یار و یاورتون باشه
دستت درد نکنه لطفا لینک بده یا جای دقیق بگو بریم نگاه کنیم . توی تقویم اموزشی دیدم تغییر نکرده بود . شاید برای شما فرق داره یا به طریق دیگه ای دیدید.
ساندویچ هم باهاش می تونی بخری
الان اخبار رو گوش کردم معاون دانشگاه آزاد گفت یه همچین چیزی اصلا ابلاغ نشده-- فقط گفتیم 2 روز قبل انتخابات و 2 روز بعد برنامه نزارید
بچه ها پولمونم دود شد رفت هوا
سلام لردک چطوری کم پیدایی؟دوستان کامپیوتری یا اونایی که بلدن سوال تخصصی ::
جدول ها رو توی sql server 2008 ایجاد کردم و با entity framework 4.0 مدل سازی کردم پروژه به زبان MVC 4 هستش حالا میخوام با entity framework وصل شم به DB که بتونم جدول هارو پر کنم یا اطلاعات بگیرم ... کسی میدونه چه جوری ؟؟!!
کابوی بیا ج بده
دوستان کامپیوتری یا اونایی که بلدن سوال تخصصی ::
جدول ها رو توی sql server 2008 ایجاد کردم و با entity framework 4.0 مدل سازی کردم پروژه به زبان MVC 4 هستش حالا میخوام با entity framework وصل شم به DB که بتونم جدول هارو پر کنم یا اطلاعات بگیرم ... کسی میدونه چه جوری ؟؟!!
کابوی بیا ج بده
اول باید دوتا namespace با نام های System.Data و System.Data.SqlClient رو اضافه کنی بعد یه sql connection بسازی بعد یه sql command بسازی بعد بستگی به این داره که بخوای insert کنی یا select کنی دو تا سری کار مختلف وجود داره یه فایلی رو برای مثال واست میفرستم به ایمیلت
اینم خبر رسمی تغییر امتحانات
دانشگاه آزاد اسلامي - تهران جنوب - آخرين رويدادهاي واحد
اینم خبر رسمی تغییر امتحانات
دانشگاه آزاد اسلامي - تهران جنوب - آخرين رويدادهاي واحد
نه هنوز نزدناینکه هر امتحان چه روزیه رو تو سایت نزدن ؟
یعنی باتوجه به اینکه تاریخ امتحان قبلا توچندمین روز برگزاری بوده حالا باتاریخ الان ست میشهاین الان چجوری میشه یعنی؟
یعنی باتوجه به اینکه تاریخ امتحان قبلا توچندمین روز برگزاری بوده حالا باتاریخ الان ست میشه
یعنی اگه امتحانAروز اول برگزاری بوده حالا میشه 28اردیبهشت
وبه همین ترتیب برگزارمیشه بقیش
مطممئنی؟
قبل از عوض کردن تاریخ امتحانا توی 16 روز برگزار میشد؟؟؟ از 25 خرداد تا 16 تیر مگه نبوده؟
تا 12 تیر بوده با چند روز اضافی .هنوزم توی اینرول بخش تقویم اموزشی بالاش نوشته ولی تاریخ های پایین صفحه تغییر کردهمطممئنی؟
قبل از عوض کردن تاریخ امتحانا توی 16 روز برگزار میشد؟؟؟ از 25 خرداد تا 16 تیر مگه نبوده؟
تا 19 تیر بوده
تا 12 تیر بوده با چند روز اضافی .هنوزم توی اینرول بخش تقویم اموزشی بالاش نوشته ولی تاریخ های پایین صفحه تغییر کرده