s_i_n_a
Registered User
- نوشتهها
- 144
- لایکها
- 69
ممنونم دوستان یاد بگیرن روی وبلاگ هم قرار گرفت
ننوشتی هم ننوشتی جزوه عباسپور رو بخون یا کتاب وبا سوالای پولادیدوستان کسی جزوه زبان ماشین پولادی رو داره؟عایا؟
بعد 1 ترم نتونستم ی جزوه کامل ازش بنویسم!![]()
بی نهایت ممنون...جزوه ترم پیش عباسپور رو دارم(آخه میگن این ترم تغییر کرده!).کتابم واسه دکتر سید رضی رو دارم ولی خیلی زیاده!! البته جزوه عباسپور خیلی کامل تره ینی بعضی چیزا رو پولادی نگفته.:blink:ننوشتی هم ننوشتی جزوه عباسپور رو بخون یا کتاب وبا سوالای پولادی
دورانی که ما داشتیم درس می داد کم تر از 5 ثانیه بعد از درسش می گفت به حرف من اعتماد نکنید برید کتاب رو بخونید شاید من اشتباه بگم کلا با استرس یاد می گرفتیم .نمی دونستیم درسته یا نه . اعتماد سازی در حد تیم ملی . مشکلمون هم این بود که حال نداشتیم کتاب رو نگاه کنیم .تو خماری می موندیم که درسته یا نه؟ اخرش هم که کلا توی ترم 4 تا کد گفته بود با تمرین از همون ها و نمونه سوالات سالای قبلش داده بود که جزوه عباسپور بیشترش رو داشت
تاریخ امتحانات عوض شده؟ 2 تای اولی رو می گم . همه می گن :blink:امروز چه بساطی بود یونی![]()
تاریخ امتحانات عوض شده؟ 2 تای اولی رو می گم . همه می گن :blink:
بچه ها از اموزش پرسیدن . مدیران گروه گفتن و اساتید گفتن . مثل این که جای 2 تای اول با 2 تای اخر عوض شده . موندم توی خماری که واقعا عوض شده یا نه؟ منظقه ازاد ساعت چند اومده بود؟این شایعه شده ولی زیاد جدی نیست
امروز منطقه آزاد اومده بود یونی بچه ها هم از خجالت دولتمردان و سران مملکت دراومدن![]()
این شایعه شده ولی زیاد جدی نیست
امروز منطقه آزاد اومده بود یونی بچه ها هم از خجالت دولتمردان و سران مملکت دراومدن![]()
با سه حرکت از وسط به 1 نیم تقسیمتون بکنم ؟شایعه نیست خود من و دوستان دیگر ( حالا بیخیال)
نتیجه اخر رو میگم :
دو روز عمومی اخر با دو روز اول اختصاصی جا به جا کردیم
یعنی امتحانای 28 و 29 افتادن 20 و 21 خرداد و بالعکس.
نمردیم و دیدم که یک بار هم که شده بچه ها یه حرکت تیمی شرکت کردن
( شروع این حرکت انقلابی بچه های الکترونیک 1 مجدی )
ساعت چند بود؟وااااای امروز چقد خندیدیییییم منطقه آزاد
دانشگاهمون شیر آب نداره:lol:
آخ آخ اون خوانندههههههه:lol:
مجری:lol:
اسن یه وزعی:lol:
ساعت چند بود؟
معلومه خیلی خوب بوده که هی می خندی . تاریخ امتحانات جابه جا شد محاسبات عددی و ساختمان داده با عزت قاتل(ملقب به عزت سگ دست) افتاد عقب اخلاق و اشنایی اومد جاش .این وسط معین تقوی رو کجای دلم بزارم فردا می خواد میان ترم بگیرهظهر بود 12/1:lol:
معلومه خیلی خوب بوده که هی می خندی . تاریخ امتحانات جابه جا شد محاسبات عددی و ساختمان داده با عزت قاتل(ملقب به عزت سگ دست) افتاد عقب اخلاق و اشنایی اومد جاش .این وسط معین تقوی رو کجای دلم بزارم فردا می خواد میان ترم بگیره
خدا کنه نگیره ولی درسش تموم شده . داشتی یا الان داری ؟اون قبلی هارو که گفتی ندارم
معین تقوی میگه امتحان میگیرم اما نمیگیره:happy:
خدا کنه نگیره ولی درسش تموم شده . داشتی یا الان داری ؟