• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
ممنون دوست عزیز

ثبت نام الان شروع شده و واقعا موندم چکار کنم؟

خواستم بدونم که به نظر شما بهتره رشته هایی مثل نقشه کشی یا معماری رو انتخاب کنم یا رشته هایی مثل کامپیوتر و حسابداری؟

هدفم اینه که اگه این زمان رو میخوام بذارم آخرش ی نتیجه ای داشته باشه و بتونم کاری پیدا کنم.

شما رشته معماری یا ساختمان رو انتخاب کن . اخرش میش یه مهندس

som20

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان کسی میدونه واسه پروزه شهابی باید چیکار کنیم ؟انگلیسی باشه یا فارسی؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
salam ...
پروژه؟ کودوم پروژه؟ نهایی یا اونی که واسه امتحانش میخواد ؟؟ گزینه دوم میشه انگلیسی با ترجمه هم باشه بهتر

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

salam ...
پروژه؟ کودوم پروژه؟ نهایی یا اونی که واسه امتحانش میخواد ؟؟ گزینه دوم میشه انگلیسی با ترجمه هم باشه بهتر

اصن کلن قضیه ش چیه؟ :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
توهین ها داره زیاد میشه ها

شان و احترام خودتون رو نگه دارید
دادا من این پست روندیده بودم الان واسه کاری برگشتم به پست های قبلی اینو دیدم
من احساس کردم ازپست من ناراحتی من به شما بی احترامی نکردم چون تنها شما وتنها گروه برق وکامپیوتر نبوده
شایدم واسه اینکه گفتم دوتا بچه منظورم دانشجوبوده نه بچه به معنای کودک:D
حالا امیدوارم ازاین پست من نباشه اگه هم خدایی نکرده باعث رنجش شده ماروببخشید

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام

دوستای عزیز کسی هست که بتونه یک راهنمایی از من بکنه در مورد رشته های فنی و حرفه ای؟

من دیپلم فنی هستم و امسال میخوام آزمون کاردانی سراسری فنی و حرفه ای رو شرکت کنم.

میخوام بدونم که کاردانی فنی و حرفه ای چند سال طول میکشه و اصلا بازار کار داره یا نه؟

رشته های حسابداری یا کامپیوتر چطورن؟ درساش سخته؟
حسابداری اگه خواستی بگو تاانالیز روبریزم رومیز!البته شامل هزینه مشاوره هم میشه:p

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
1ماه مونده خب!!!!امیدی نیست؟؟!!
پیوسته
یک ماه بستگی داره چندتا امتحان مابینش مونده باشه
اما ازاونجایی که من میشناسمت ادم درس خونی خواستی بوگو تاانالیز این روهم بریزم رومیز!:D
کلااگه از اخلاق گند و زمخت فرهاد بگذریم این هم انالیز داره بماند البته این رایگانه!
ماناپیوسته ها ازپیوسته هابهتریم اینم انالیز داره که اینم متاسفانه انالیزش رایگانه
فرق ماباشما دریک فصل است شما نوسان سازها رومیخونید مادرعوض نروباند رومیخوانیم
اما شبیه ساز امتحان!
یک سوال پیدا کردن فرکانس قطع بالاس که این سوال معمولا دارای دوتا ترانزیستور هستش پس 4تا Rth
سوال بعدی بود(bode) هستش که سوالش دوخطه اما هرکلمشیه معنی داره پس دقت کن معمولا با3تافرکانس میده ودربیشترموارداین فرکانس هم پوشانی داره(پس دقت کن)
یک سوال هم ازقسمت ماسفت ها میادکه چندپارامتر رومیخواد مثلاCMRیاCMRRیا AVیاRin,Routیا....(این سوالش معمولا خیلی سختره چون بچه ها روش کمتر وقت میزارن وازطرفی اصلا فت روبچه هادوست نمیدارن)
تعداد سوالات بین 3تا5تاس
دعاکن 5تاباشه چون تعدادسوالا زیاد میشه اسون ترمیشه سوالات اماازطرفی وقت کم میاری
اگه 3تاباشه وقتم زیاد میاری چرا؟!چون نمیتونی حلشون کنی:lol:
سوال یعدی شما پیوسته ها هم احتمالا همون نوسان سازها هست چون من سوالای شماهم دیدم معمولا بااپ امپش رومیده(ازاین بیشتردرمورد این سوال نپرس چون مانمیخونیم این فصل رو)
به ماکه نروباند رودرس میده جای اسلاتورها ازش سوال نمیده!
این شد انالیز امتحان!
الان اگه خود فرهاداینجابودتعجب میکرد چرا؟!چون خودشم نمیتونه اینطوری انالیز کنه امتحانشو
الان نوک انگشتم سرشد ازبس تایپ کردم نکات بعدی در بقیه روزها !
شاد وپیروز وسربلند وقهرمان باش_________________ید.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یعنی من عاشق این روحیه شادتم . کلا باحالی فکر کنم از منم شاد تری(ولی بعید می دونم)

:p
تازه این واسه وقتی هستش که ازشنبه 3تاامتحان پشت سرهم هستش+3واحد حذف به خاطر تغییر دوبار امتحان(وای باز وایتکس پاشیدم روزخمم)
به من میگن واسه اعتراضات چرا خودت نمیری جلو ؟ میگم بچه ها اخه من برم جلو فرهاد فکرمیکنه دارم مسخرش میکنم (البته درست هم فکرمیکنه)چون تمام جملات من دارای لطایف ادبی ومهندسی است
بنابراین نه به حرفم گوش میکنه بلکه اخراجمم میکنه.

بالا