1ماه مونده خب!!!!امیدی نیست؟؟!!
پیوسته
یک ماه بستگی داره چندتا امتحان مابینش مونده باشه
اما ازاونجایی که من میشناسمت ادم درس خونی خواستی بوگو تاانالیز این روهم بریزم رومیز!

کلااگه از اخلاق گند و زمخت فرهاد بگذریم این هم انالیز داره بماند البته این رایگانه!
ماناپیوسته ها ازپیوسته هابهتریم اینم انالیز داره که اینم متاسفانه انالیزش رایگانه
فرق ماباشما دریک فصل است شما نوسان سازها رومیخونید مادرعوض نروباند رومیخوانیم
اما شبیه ساز امتحان!
یک سوال پیدا کردن فرکانس قطع بالاس که این سوال معمولا دارای دوتا ترانزیستور هستش پس 4تا Rth
سوال بعدی بود(bode) هستش که سوالش دوخطه اما هرکلمشیه معنی داره پس دقت کن معمولا با3تافرکانس میده ودربیشترموارداین فرکانس هم پوشانی داره(پس دقت کن)
یک سوال هم ازقسمت ماسفت ها میادکه چندپارامتر رومیخواد مثلاCMRیاCMRRیا AVیاRin,Routیا....(این سوالش معمولا خیلی سختره چون بچه ها روش کمتر وقت میزارن وازطرفی اصلا فت روبچه هادوست نمیدارن)
تعداد سوالات بین 3تا5تاس
دعاکن 5تاباشه چون تعدادسوالا زیاد میشه اسون ترمیشه سوالات اماازطرفی وقت کم میاری
اگه 3تاباشه وقتم زیاد میاری چرا؟!چون نمیتونی حلشون کنی:lol:
سوال یعدی شما پیوسته ها هم احتمالا همون نوسان سازها هست چون من سوالای شماهم دیدم معمولا بااپ امپش رومیده(ازاین بیشتردرمورد این سوال نپرس چون مانمیخونیم این فصل رو)
به ماکه نروباند رودرس میده جای اسلاتورها ازش سوال نمیده!
این شد انالیز امتحان!
الان اگه خود فرهاداینجابودتعجب میکرد چرا؟!چون خودشم نمیتونه اینطوری انالیز کنه امتحانشو
الان نوک انگشتم سرشد ازبس تایپ کردم نکات بعدی در بقیه روزها !
شاد وپیروز وسربلند وقهرمان باش_________________ید.