Nares_shirazi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 46
- لایکها
- 10
بچه ها من امتحان " برنامه نویسی " دارم. خیلی نگرانم... :/
سلام بر دوستان گرامي
دوستان كسي ميدونه براي امتحان رياضي مهندسي چيزي حذف شده است يا خير؟
ممنون مي شوم راهنمايي فرماييد.
سلام دوستان....کسانی که با محمد شمس(فیزیک2 )داشتند میدونن این استاد چه طور ورقه ها رو صحیح میکنه....منظورم اینه که دست به نمره اش چه طوره؟
دوستان کسی نبود جواب بده ؟؟؟یا لاقل اگه کسی باش داشته بگه
ممنون از لطفتون.دوستان میگن فقط نگاشت حذفه
ایشون نمره خودتو میده(البته تا حدودی)که در گروه فیزیک بسی جای شکر داره
ممنون از لطفتون.
فكر مي كردم بيشتر حذف كنند، عجب آدمهايي هستند.
ترم ما هم همین طور بود تمام گزینه ها درستنتوضیحاتت یادم نیست یا نگفتی یا یادم رفته بخونم
ولی ماهواره و mne گفته بودن مزخرفه ولی نگفته بودن سوالاش تخیلیه طوری که رهبرشونم بیاری با 7 رد میشه :blink:
فکر کردم فقط خودم امتحان رو گند زدم دیدم نه همه گیر بود این موضوع به غیر یه سری انگشت شمار اونم انگشت های تنها یه دست
دوستان یه سوال...اگه مدار الکترونیکی رو بیفتیم ضایعس؟؟!!!:blink::eh:
(به بهترین پاسخ لایک بلورین اعطا خواهد شد)
خب این عاقا میتونم بگم تو روحش! چون بچه ها باهاش شبکه داشتن دوجلد کتاب میگه که یک جلد ونیمش رو درس میده!:blink: اونم واسه شبکه اونم واسه الکترونیک ها!ستاااااااری:weird:
ماکه قانون رونمیدونیم ولی یکی دو روز قبل امتحان پرداختش کردیم رفت تامورد جریمه یونی نشیم.دوستان کسی وام تقسیط گرفته؟ کی باید پرداخت شه (قانونی رو می خوام می دونم هر موقع شد بچه ها پرداخت می کنن )
خب این عاقا میتونم بگم تو روحش! چون بچه ها باهاش شبکه داشتن دوجلد کتاب میگه که یک جلد ونیمش رو درس میده!:blink: اونم واسه شبکه اونم واسه الکترونیک ها!
فکرکنم گرایشش مخابرات باشه. من یه استاد مخابرات سالم ندیدم تواین دانشگاه خداوکیلی
ماکه قانون رونمیدونیم ولی یکی دو روز قبل امتحان پرداختش کردیم رفت تامورد جریمه یونی نشیم.
کی میگه حالیشونه؟ انقدر فوریه حل کردن مغزشون جوشیده وکتلت شدهباز مخابراتیا یه چیزی حالیشونه
ما ای تی ها که استاد اصلیامون هیچیشون بارشون نیست
درس مشترک ها هم که استادهای رشته های دیگه میان درس میدن
کلا دانشگاه دیدی چیزیش سالم باشه؟؟
والا نمیدونم. منم چون نمیدونستم پرداخت کردم رفتمن هنوز ندادم جریمه هم نشدم به نظرت تا کی وقت داره؟
اقا ما بجه های نرم افزار رو هم در درد خودت شریک بدون استاد های ما هم به جز یکی 2 تا بقیه چنگی به دل نمی زننباز مخابراتیا یه چیزی حالیشونه
ما ای تی ها که استاد اصلیامون هیچیشون بارشون نیست
درس مشترک ها هم که استادهای رشته های دیگه میان درس میدن
کلا دانشگاه دیدی چیزیش سالم باشه؟؟