بچه ها این دو صفحه رو خوندم دلم به حالتئن سوخت یه لیستی از غولا(استادا)بدین خودم تو جیب تک تکشون نارنجک میندازم راحت شیم:hmm:
روحانی و کی نژاد و پور صاحبی (اینیکی سواد نداره میتونی نارنجکو دستش بدی بگی پروژه ISI ه
بچه ها این دو صفحه رو خوندم دلم به حالتئن سوخت یه لیستی از غولا(استادا)بدین خودم تو جیب تک تکشون نارنجک میندازم راحت شیم:hmm:
روحانی و کی نژاد و پور صاحبی (اینیکی سواد نداره میتونی نارنجکو دستش بدی بگی پروژه ISI ه) )
چرا نمره ها اینجوری میاد ؟
تو یه درس مشترک نمره ی بعضیا اومده، واسه بعضیا نیومده
جالبه که وقتی اعتراض به نمره رو میزنی نوشتن اعتراض فعاله و میتونی اعتراضت رو بنویسی، در حالی که هنوز نمره هیچ جا ثبت نشده
اعتراض نوشتن وقتی فعاله که نمره اومده باشه
کسی نمیدونه چه جوری از نمره مون با خبر شیم ؟
در ضمن واسه یکی دیگه از رفیقام همینجوری بود تو یه درس دیگه ش، بعد از یکی دو روز درست شد
نمره دیروز واسه منم این طور بود شما ارزشیابی استاد روپر کن بعد نمره تو ببین!چرا نمره ها اینجوری میاد ؟
تو یه درس مشترک نمره ی بعضیا اومده، واسه بعضیا نیومده
جالبه که وقتی اعتراض به نمره رو میزنی نوشتن اعتراض فعاله و میتونی اعتراضت رو بنویسی، در حالی که هنوز نمره هیچ جا ثبت نشده
اعتراض نوشتن وقتی فعاله که نمره اومده باشه
کسی نمیدونه چه جوری از نمره مون با خبر شیم ؟
در ضمن واسه یکی دیگه از رفیقام همینجوری بود تو یه درس دیگه ش، بعد از یکی دو روز درست شد
منم همین سوال رو دارم!!دوستانی که با پولادی زبان ماشین دارن میدونن باید چه فصلای از کتاب سید رضی رو بخونیم
اون دوتارو باشه ولی فکر کنم سیبیلای روحانیو کز بدم تعادلش بهم میخوره دیگه دانشگاه نمیاد
اما عزت دوستو چیکار کنیم نه سبیل داره نه گول میخوره تازه نارنجکو به خوردمون میده
دوست عزیز شما چه درسیت اومده؟نمره دیروز واسه منم این طور بود شما ارزشیابی استاد روپر کن بعد نمره تو ببین!
بستگی به استاد داره که عاشق چه کاری باشه ودرس دادن رو اولویت چندم زندگیش باشه!دوست عزیز شما چه درسیت اومده؟
اینجا نمره ها با فاصله ی n>X>0 میاد!:blink:
عزت به خرج بده با اسنایپ از دور هد شاتش کن :دی
بستگی به استاد داره که عاشق چه کاری باشه ودرس دادن رو اولویت چندم زندگیش باشه!
استاد داریم شیرازی که اگه کل تابستونم بهش وقت بدن برگه روتصحیح نمیکنه یکیم مثل حریرچی
دیجیتال باحریرچی داشتیم 30 دیروز که یکم بود نمره همه رو زده بود یعنی حدود کمتر از48 ساعت! تازه این نکته روهم بگم چون میدونه اعتراضی سیستم دانشگاه الکیه. برای اینکه مدیون نشه برگه هرکس رو2-3بار تصحیح میکنه بعد نمرشو توسایت میزنه!![]()
نه بابا امروز پنجشنبه س استاداسرشون شلوغه وکلی کاردارن .دارن خودشون واسه کارای دیگر اماده میکنن نمیان برگه تصحیح کنن که.من فکر کنم بعضیها دارن نمره زیر صفر وارد میکنن سایت دو ساعت یه بار میترکه
منظورت کدوم کاراس ؟ :lol:نه بابا امروز پنجشنبه س استاداسرشون شلوغه وکلی کاردارن .دارن خودشون واسه کارای دیگر اماده میکنن نمیان برگه تصحیح کنن که.![]()
شمام دل سوخته ای اما فکر کنم چشم بسته بفرستیمش تو میدون مین حالش بیشتره:happy:
بستگی به استاد داره که عاشق چه کاری باشه ودرس دادن رو اولویت چندم زندگیش باشه!
استاد داریم شیرازی که اگه کل تابستونم بهش وقت بدن برگه روتصحیح نمیکنه یکیم مثل حریرچی
دیجیتال باحریرچی داشتیم 30 دیروز که یکم بود نمره همه رو زده بود یعنی حدود کمتر از48 ساعت! تازه این نکته روهم بگم چون میدونه اعتراضی سیستم دانشگاه الکیه. برای اینکه مدیون نشه برگه هرکس رو2-3بار تصحیح میکنه بعد نمرشو توسایت میزنه!![]()
سلام بچه ها بابا یکی حواب منو بده...من ترم مهر آینده 23واحد بردارم تمومه،پروژه و کارآموزی هم جزو ایناست.من برای کارآموزی یا پروژه از کی باید اقدام کنم؟چه کارایی باید بکنم؟برای کارآموزی آشنا سراغ دارم...
جزوشو دارم شنبه هستی دانشگاهکسی جزوه کرمی رو نداره به ما بده-واسه ریاضی 2
اگه دارید پخ بدید هماهنگ کنیم :دی
جزوشو دارم شنبه هستی دانشگاه
سلام بچه ها بابا یکی حواب منو بده...من ترم مهر آینده 23واحد بردارم تمومه،پروژه و کارآموزی هم جزو ایناست.من برای کارآموزی یا پروژه از کی باید اقدام کنم؟چه کارایی باید بکنم؟برای کارآموزی آشنا سراغ دارم...
یکیم داری دیر اقدام میکنی
اولین فرصت برو با یکی از استادا صحبت کن که کار اموزی و پروژه باهاش بگیری
خود استاد بهت میگه چی کارا باید بکنی
فقط دعا کن که نمره بده ها مونده باشن برات