آقا ما امروز اندیشه1 داشتیم با جناب رزازی،خیلی ترسناکه!من ازش می ترسمچجوریه؟بد اخلاقه؟خوب نمره میده یا نه؟سر کلاسش می خوابیم یا نه؟من که امروز بیدار بودم
ولی برای جلسات بعدی تضمینی نیس!
یه سوال دیگه!
دوستان ترم بالا،کسی اینجا با جناب انصاری نو فیزیک 1 یا کلا فیزیک داشته که من یه ده بیست تا سوال ازش بپرسم؟
پیشاپیش از پاسخ دهندگان عزیز و مهربان متشکرم!!!!!![]()
من امروز رفتم دانشکده صنایع.کلاس ها هم تشکیل شد.بچه ها هم اومده بودن.به اونایی که نرفتن پیشنهاد میکنم برن.چون کلاسا تشکیل میشه و استادا هم درس میدن.اینم بگم که دانشکده صنایع خیلی بهتر از دانشکده فنی هست.من و دوستان که اینطور فکر میکنیم
آقا ما امروز اندیشه1 داشتیم با جناب رزازی،خیلی ترسناکه!من ازش می ترسمچجوریه؟بد اخلاقه؟خوب نمره میده یا نه؟سر کلاسش می خوابیم یا نه؟من که امروز بیدار بودم
ولی برای جلسات بعدی تضمینی نیس!
یه سوال دیگه!
دوستان ترم بالا،کسی اینجا با جناب انصاری نو فیزیک 1 یا کلا فیزیک داشته که من یه ده بیست تا سوال ازش بپرسم؟
پیشاپیش از پاسخ دهندگان عزیز و مهربان متشکرم!!!!!![]()
فکر میکنم هم کلاساش بزرگتر و مرتب تره هم مثل دانشکده فنی شلوغ نیست.جمع و جورتره دیگه.البته این نظر منه.البته درسته که دیگه دوستایی که در دانشکده فنی داشتیم رو نمیبینیم.شما فنی رو ترجیح میدی؟از چه نظر بهتره؟
خب منم صنایع می خوانم-ترم اولم -دیگه فکر میکنم همه فهمیدن که من ترم اولی ام![]()
آره.تابلوست که هنوز نینی هستی:lol:.به هر حال mer30
سلام به همه
به نظرتون قوامی و صالح نمدی چطور هستن؟ تو رو خدا خیلی نترسونینم
یه ترم با سلاجقه و رو حانی داشتم واسه همه عمرم بس بود این دو تا چطورن؟
از اونجایی که وقتی انتخاب واحد به ما رسید همه درسا پر بودن من تا تونستم عمومی برداشتم
می خواستم ببینم مشکلی نداره که من قرآن و وصایا و اندیشه رو با هم برداشتم؟ از کجا باید اینو بپرسم؟
من ناپیوسته هستم و دروس معرفم از 6 تا ترم هم بیشتره یعنی نمی شه تو هر ترم فقط یکی رو برداشت