ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
این بعدا ازدوران دانشجویی چه چیزی رو میخواد واسه بچش تعریف کنه!
این بعدا ازدوران دانشجویی چه چیزی رو میخواد واسه بچش تعریف کنه!
ای گفتی!ما تو سیگنال و فرمولای تبدیل فوریه اش موندیم ، هی میخونیم یادمون میره
اینا توی مشتق آرک تانژانت :hmm:
سرمو به کجا بکوبم ؟
ادمه ؟ تهران جنوبه؟ خودتی؟ :wacko:یعنی اگر حودت باشی گزارش می کنم اکانتت رو ببندن مزاحم ما نشی:hmm: . انگار کارنامه سامانه البته سامان کامپیوتره . تنها جوابی که بتونم خودم رو قانع کنم خودکشی نکنم اینه که الکی به خودم دلداری بدم بگم اونا رشتشون کشکیه درسا اسونه برای همینه
ادمه ؟ تهران جنوبه؟ خودتی؟ :wacko:یعنی اگر حودت باشی گزارش می کنم اکانتت رو ببندن مزاحم ما نشی:hmm: . انگار کارنامه سامانه البته سامان کامپیوتره . تنها جوابی که بتونم خودم رو قانع کنم خودکشی نکنم اینه که الکی به خودم دلداری بدم بگم اونا رشتشون کشکیه درسا اسونه برای همینه
من واسه دلداری به خودم میگمادمه ؟ تهران جنوبه؟ خودتی؟ :wacko:یعنی اگر حودت باشی گزارش می کنم اکانتت رو ببندن مزاحم ما نشی:hmm: . انگار کارنامه سامانه البته سامان کامپیوتره . تنها جوابی که بتونم خودم رو قانع کنم خودکشی نکنم اینه که الکی به خودم دلداری بدم بگم اونا رشتشون کشکیه درسا اسونه برای همینه
ترم 1 و 2 و 3
ریاضی 1 و 2 با فیزیکش کو؟؟
دادا ریاضی مهندسی رو نگا کن بقبش دستت میاد :blink: ینی اگر 2 روز زودتر این رو می زاشت قید امتجانات رو می زدم از زندگی ناامید شدم البته من پررو تر از این حرفام شکسته نفسی بود
گیر دادیا عقده ای ورداشته نمره خوباشو جدا کرده چپونده تو هم پس 100 درصد فتوشافهیک سوال دیگه
مقاومت مصالح 1 پیش نیاز 2 نیست که این ترم 1 برداشته؟
زبان تخصصی رو چی جوری بدون زبان پایه برداشته؟/
100 % فوتو شاپ
یکی می گه یکی دیگه هم تایید می کنه اخه داداش گلم بزرگم اقا عزیز برادر کجا نوشته ترم 1 و تر م2 و 3 هر ترمی می تونه باشه مثلا 3-4-5 اونی که نوشته 89-2 منظور ترم دوم 89 هست نه این که ترم دومشه 89-3 ترم سوم 89 هست این موجود عجیب تابستون هم گرفته .دادا با لحن شوخی گفنم ناراحت نشیایک سوال دیگه
مقاومت مصالح 1 پیش نیاز 2 نیست که این ترم 1 برداشته؟
زبان تخصصی رو چی جوری بدون زبان پایه برداشته؟/
100 % فوتو شاپ
یکی می گه یکی دیگه هم تایید می کنه اخه داداش گلم بزرگم اقا عزیز برادر کجا نوشته ترم 1 و تر م2 و 3 هر ترمی می تونه باشه مثلا 3-4-5 اونی که نوشته 89-2 منظور ترم دوم 89 هست نه این که ترم دومشه 89-3 ترم سوم 89 هست این موجود عجیب تابستون هم گرفته .دادا با لحن شوخی گفنم ناراحت نشیا
آقایون ببخشید وسط بحث فوتوشاپ مراحمتون میشما :hmm:
سوالی داشتم
آقا بالاخره این طرح زوج و فرد چی شد؟؟؟ :hmm:
بالاخره از امام علی این خروجیه که میایم 17 شهریور و بسیج و اینا،طرح هست یا نیس؟؟؟ :hmm:
اگه نیس امروز این دو تا عمو پلیسه اونجا چی میگفتن پس؟ :hmm:
آقایون ببخشید وسط بحث فوتوشاپ مراحمتون میشما :hmm:
سوالی داشتم
آقا بالاخره این طرح زوج و فرد چی شد؟؟؟ :hmm:
بالاخره از امام علی این خروجیه که میایم 17 شهریور و بسیج و اینا،طرح هست یا نیس؟؟؟ :hmm:
اگه نیس امروز این دو تا عمو پلیسه اونجا چی میگفتن پس؟ :hmm:
محدوده طرح تغییر کرده اما نمیدونم چرا این عمو پلیسا احساس مسئولیت میکنن و هنوز جریمه میکنن مثلا قبلا که طرح تا همت بود و الان که اومده رسالت ولی پلیسا سیدخندان خروجی شریعتی وا میستن و خوشگل جریمت میکنن
درمورد این نمره ها هم یه چی به دوستان بخصوص آقایون بگم که مطمئن باشید این نمره های 20 و 19 هیچ ارزشی نداره و مهم اینه که چی بلدین و واسه استخدام کمترین اهمیت داره بقوله یکی از آشنا ها که الان واسه خودش شرکت زده و فارغ التحصیل همین خراب شده هست فقط بخون و پاس کن