ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
این بعدا ازدوران دانشجویی چه چیزی رو میخواد واسه بچش تعریف کنه!
این بعدا ازدوران دانشجویی چه چیزی رو میخواد واسه بچش تعریف کنه!
ای گفتی!ما تو سیگنال و فرمولای تبدیل فوریه اش موندیم ، هی میخونیم یادمون میره
اینا توی مشتق آرک تانژانت :hmm:
سرمو به کجا بکوبم ؟
ادمه ؟ تهران جنوبه؟ خودتی؟ :wacko:یعنی اگر حودت باشی گزارش می کنم اکانتت رو ببندن مزاحم ما نشی:hmm: . انگار کارنامه سامانه البته سامان کامپیوتره . تنها جوابی که بتونم خودم رو قانع کنم خودکشی نکنم اینه که الکی به خودم دلداری بدم بگم اونا رشتشون کشکیه درسا اسونه برای همینه
ادمه ؟ تهران جنوبه؟ خودتی؟ :wacko:یعنی اگر حودت باشی گزارش می کنم اکانتت رو ببندن مزاحم ما نشی:hmm: . انگار کارنامه سامانه البته سامان کامپیوتره . تنها جوابی که بتونم خودم رو قانع کنم خودکشی نکنم اینه که الکی به خودم دلداری بدم بگم اونا رشتشون کشکیه درسا اسونه برای همینه![]()
من واسه دلداری به خودم میگمادمه ؟ تهران جنوبه؟ خودتی؟ :wacko:یعنی اگر حودت باشی گزارش می کنم اکانتت رو ببندن مزاحم ما نشی:hmm: . انگار کارنامه سامانه البته سامان کامپیوتره . تنها جوابی که بتونم خودم رو قانع کنم خودکشی نکنم اینه که الکی به خودم دلداری بدم بگم اونا رشتشون کشکیه درسا اسونه برای همینه![]()
ترم 1 و 2 و 3
ریاضی 1 و 2 با فیزیکش کو؟؟
دادا ریاضی مهندسی رو نگا کن بقبش دستت میاد :blink: ینی اگر 2 روز زودتر این رو می زاشت قید امتجانات رو می زدم از زندگی ناامید شدم البته من پررو تر از این حرفام شکسته نفسی بود![]()
گیر دادیا عقده ای ورداشته نمره خوباشو جدا کرده چپونده تو هم پس 100 درصد فتوشافهیک سوال دیگه
مقاومت مصالح 1 پیش نیاز 2 نیست که این ترم 1 برداشته؟
زبان تخصصی رو چی جوری بدون زبان پایه برداشته؟/
100 % فوتو شاپ
یکی می گه یکی دیگه هم تایید می کنه اخه داداش گلم بزرگم اقا عزیز برادر کجا نوشته ترم 1 و تر م2 و 3 هر ترمی می تونه باشه مثلا 3-4-5 اونی که نوشته 89-2 منظور ترم دوم 89 هست نه این که ترم دومشه 89-3 ترم سوم 89 هست این موجود عجیب تابستون هم گرفته .دادا با لحن شوخی گفنم ناراحت نشیایک سوال دیگه
مقاومت مصالح 1 پیش نیاز 2 نیست که این ترم 1 برداشته؟
زبان تخصصی رو چی جوری بدون زبان پایه برداشته؟/
100 % فوتو شاپ
یکی می گه یکی دیگه هم تایید می کنه اخه داداش گلم بزرگم اقا عزیز برادر کجا نوشته ترم 1 و تر م2 و 3 هر ترمی می تونه باشه مثلا 3-4-5 اونی که نوشته 89-2 منظور ترم دوم 89 هست نه این که ترم دومشه 89-3 ترم سوم 89 هست این موجود عجیب تابستون هم گرفته .دادا با لحن شوخی گفنم ناراحت نشیا
آقایون ببخشید وسط بحث فوتوشاپ مراحمتون میشما :hmm:
سوالی داشتم
آقا بالاخره این طرح زوج و فرد چی شد؟؟؟ :hmm:
بالاخره از امام علی این خروجیه که میایم 17 شهریور و بسیج و اینا،طرح هست یا نیس؟؟؟ :hmm:
اگه نیس امروز این دو تا عمو پلیسه اونجا چی میگفتن پس؟ :hmm:
آقایون ببخشید وسط بحث فوتوشاپ مراحمتون میشما :hmm:
سوالی داشتم
آقا بالاخره این طرح زوج و فرد چی شد؟؟؟ :hmm:
بالاخره از امام علی این خروجیه که میایم 17 شهریور و بسیج و اینا،طرح هست یا نیس؟؟؟ :hmm:
اگه نیس امروز این دو تا عمو پلیسه اونجا چی میگفتن پس؟ :hmm:
محدوده طرح تغییر کرده اما نمیدونم چرا این عمو پلیسا احساس مسئولیت میکنن و هنوز جریمه میکنن مثلا قبلا که طرح تا همت بود و الان که اومده رسالت ولی پلیسا سیدخندان خروجی شریعتی وا میستن و خوشگل جریمت میکنن
درمورد این نمره ها هم یه چی به دوستان بخصوص آقایون بگم که مطمئن باشید این نمره های 20 و 19 هیچ ارزشی نداره و مهم اینه که چی بلدین و واسه استخدام کمترین اهمیت داره بقوله یکی از آشنا ها که الان واسه خودش شرکت زده و فارغ التحصیل همین خراب شده هست فقط بخون و پاس کن