DORDORI
Registered User
ایشالا همشونو پاس شی:lol:
دقیقا 4.69 !خیلی دقتش بالاس؟نه؟
چیجو اینجو شدِس دقیقا ؟ :lol:
ایشالا همشونو پاس شی:lol:
دقیقا 4.69 !خیلی دقتش بالاس؟نه؟
:lol: دیگه 4 دارِ د تموم مِشِد میریم تو 5 ولی...کامل تموم نشدِس.1 امتحان موندس!!:wacko:چیجو اینجو شدِس دقیقا ؟ :lol:
خب امروز رفتیم سر مدار 2 فتح آبادی طبق معمول تو سلف میز اولاین یارو گفته بود امتحان 20 درصد سخت تر از مثالاشه
سوالات رو پخش کردن 3 تا سوال بود :1-یه مدار بود که اصن رخ نمایی میکرد در حد جسیکا آلبا(یه ترانس گذاشته بود دورش مقاومت پیچیده بود)
2-سوال که نمیشد گفت بیشتر میخورد سوال 1 قسمت ب باشه
3-دیگه اسمشو نبر
من که به مراقبه گفتم امتحان ندم برم قبول کرد مابقی دوستان هم که میومدن بیرون فقط میخندیدن البته خیلیام همون نیم ساعت اول گفتند بدرود:lol:
الان خیلی راحتم :lol::lol::lol::lol::lol:
خودمم شک کرده بودم ،آخه مگه میشه طلسم ریاضی مهندسی از سر من بره؟ :lol::lol::lol::lol::lol: نه نه،این یک رویای شیرین بود :lol::lol::lol::lol:
منکه باورش ندارم :lol:
:lol: دیگه 4 دارِ د تموم مِشِد میریم تو 5 ولی...کامل تموم نشدِس.1 امتحان موندس!!:wacko:
خدا بگم چیکارت کنه دردری
اول که زدی خوابی یا بیدار فهمیدم سری جدید نمره ها وارد شده
منم بدون سلام و صلوات وارد شدم :hmm:اصلا نمره ام رو دیدم اشک توی چشمم حلقه بستمهندسی پااااس :wacko: بالاخره ریاضیا تموم شد
![]()
بله بلهحدودا یه میلیون باری از جلوش رد شدم،در مسیره
ولی خودمونیم بدجاس خونتون :hmm: بی ماشین اصن نمیشه :hmm:
منم کاریش ندارم![]()
در مسیره پس کارت راحتتر از منه
بی ماشین میشه:پی
تاکسی تجریش - مترو بهارستان - تاکسی یونی
بر گشت هم تجریش سر اقدیشه -پیاده روی (تاکسی مینی سیتی ها اذیت میکنن وگرنه سوارشون میشدم :دی)
زمان رفت و برگشت هر یک به تنهایی:مینیمم 2 ساعت که نمی صرفه
من ماکس با ماشین میرم و میام میشه
چند شدی؟با کی داشتی؟![]()
12 ! استادباشی
سیاه کرده بودم انتظار 7-8 داشتم
12 ! استادباشی
دانشجویان نمونه![]()
گروه سوال طرح کرده بود یا هر استاد جدا ؟؟
غرغر تو چند شدی ؟؟
دقیقا از اون یه میلیون بار من پونصد کمترش رو با اتوبوسای رسالت که ازونجا رد میشه رد شدم
عذابیه!
من دم عیدها 4ساعت هم توی ترافیکش بودم :hmm:
من دیگه به این فروم نمیام . رفتم جزو خر خون ها .من دیگه جزو ادم های عادی نیستم با حسینی ریاضی مهندسی پاس شدم اونم 16.5 . انقدر خوشحالم که نگو ینی انگار معدلم 20 شده
12 ! استادباشی
خود ازاری داری؟
میری رسالت چی کار اخه؟
یک سر برو تجریش راحت کن خودتو (هرچند که الان ماشین میاری راحت شدی)
نگو که از گشت میترسی بگیرتت
من دیگه به این فروم نمیام . رفتم جزو خر خون ها .من دیگه جزو ادم های عادی نیستمبا حسینی ریاضی مهندسی پاس شدم اونم 16.5 . انقدر خوشحالم که نگو ینی انگار معدلم 20 شده مشاهده پیوست 380094
:blink: بابا مگه مدار21 نیست؟ رشتت چیه؟
مگه بهت نگفتم بگو سوالای فتح آبادی رو بهت بدم چرا نگفتی!! - اینجوری که داری میگی دقیقا همون سوالاییه که ترم پیش به بچه های برق داده بود![]()
مدا 2 سخت افزار بیده کاشکی میگرفتم ازت بازم دمت گرم
یکی زنگ زده به گوشیه من میگه شما؟!
میگم خانوم شما تماس گرفتین , بفرمایین؟
میگه جوونای امروز چه قدر بی حیا شدن!:blink:
ول نمیکنه :|||