alexp2
Registered User
- نوشتهها
- 1,286
- لایکها
- 2,372
یعنی یه چیزی یادم اومد بگم منو واقعا می کشینخننننننننننننننننننننننننننننند:hmm:........اااااااااااااااااااا![]()
یعنی یه چیزی یادم اومد بگم منو واقعا می کشینخننننننننننننننننننننننننننننند:hmm:........اااااااااااااااااااا![]()
خب ادامه ماجرا
همه شروع میکنن توپ پرت کردن اما یه ادم عاقلی همچو من وادمی شجاع مثل الکس یه کارایی میکنن (شما هنوز داری اروم اروم پنجره روبه سمت خودت میکشی تا کامل بسته شه وعرق کردی مثل چی وعرق ازپیشونیت میریزه زمین وقرمز هم کردی ازترس واینا) من دران واحد نقطه اتکا شما که همانا دست چپ شماس روپیدا میکنم وبایک حرکت 3امتیازی باخود راکت به دست چپ شمامیزنم وشما تعادلتون بهم میخوره واز اون بالا پرت میشی پایین
ومن چون حدس میزنم شما یکم فربه باشید لحظه تماس باکف سالن صدای بیشتری تولید بشه ومثل لواشک نقش زمین بشید وشما به دیار باقی خواهید رفت .این مدلی (من الکس ولرد توعکس معلومیم)![]()
بعد ازاین ماجرا به من مدال شجاعت درجه یک شجاعت وفداکاری رومیدن وازطرف ملکه انگلیس لقب "سر"رو میگیرم![]()
یعنی یه چیزی یادم اومد بگم منو واقعا می کشی
مثل بنز:lol:خب ادامه ماجرا
همه شروع میکنن توپ پرت کردن اما یه ادم عاقلی همچو من وادمی شجاع مثل الکس یه کارایی میکنن (شما هنوز داری اروم اروم پنجره روبه سمت خودت میکشی تا کامل بسته شه وعرق کردی مثل چی
لقبت لولوئه لحن نوشتنت هم یه خور خاصیه . فیلم به روح پدرم رو دیدی ؟ جواد رضویان میاد به خونه دخترو با خودش نمیاره مادرش می گه عروسگلم کو جواد می خنده .مادرش داد می زنه می گه نخنننننننننننننند :hmm:.بعد می خنده می گه برو عروس گلم رو بیار .شمام نوشتی نخننننننننننننننننننننننن نننننندبگو بعدش زجر کشت میکنم
شما به ما لطف داریدیووونه:lol::lol::lol::lol:
فربه نیستم
چرا اخرش من مردم ؟؟!!!...مثه سریالای ترکی میمونه
باحال بود در کل![]()
لقبت لولوئه لحن نوشتنت هم یه خور خاصیه . فیلم به روح پدرم رو دیدی ؟ جواد رضویان میاد به خونه دخترو با خودش نمیاره مادرش می گه عروسگلم کو جواد می خنده .مادرش داد می زنه می گه نخنننننننننننننند :hmm:.بعد می خنده می گه برو عروس گلم رو بیار .شمام نوشتی نخننننننننننننننننننننننن نننننند.......اااااااااااااااااا![]()
دقیقا همون صحنه توی ذهنم تداعی شد
شما به ما لطف داری
بعد من نمیدونستم فربه هستی یانه حدس زدم!گرچه 99درصد دخترا فکر میکنن چاق نیستن اما تازو که دروغ نمیگه!
آخرش باید میمردی پس چی؟سزای همچی ادمی مرگه!اگه زنده میموندی بقیه دختراهم به ذهنشون میزد یه بار پنجره روببندن!
بعله که داستان باحال بود .بابام دراومد تابنویسم الان اینو ببرم صدا وسیما ازروش یه 90قسمت سریال درمیاره تازه به جای دوتالایک اینجا75میلیون لایک میزنن
عاقا خالی بست من 30مین برم
میخواد بیاد از من انتقام بگیره![]()
![]()
از اولش نباید این کارو میکردم الکی که نیست لولوگودی هستشا!
الان کجایی؟ اونجا رو بلد نی؟دادا نگران نباش بیا پیش خودم اینورم خوش می گذره
الان کجایی؟ اونجا رو بلد نی؟
نظر خودم اینه برم سالن تنیس یونی![]()
راهنمایی می کنم خودت حدث بزن .روکی . گیوتین . عزت دوست .خیالت راحت امن تر از اینجا نیست لولو رو راه نمی دن اول ازلولویی در میاد تمام سلاح ها رو هم می گیرن با نگهبان می فرستنش داخلالان کجایی؟ اونجا رو بلد نی؟
نظر خودم اینه برم سالن تنیس یونی![]()
نههههههراهنمایی می کنم خودت حدث بزن .روکی . گیوتین . عزت دوست .خیالت راحت امن تر از اینجا نیست لولو رو راه نمی دن اول ازلولویی در میاد تمام سلاح ها رو هم می گیرن با نگهبان می فرستنش داخل
نهههههه
نمیام اگه بخوامم بیام باید وایستم همین لولو یا روکی روحم کنن بعید میام
من همون سالن تنیس رو میرم![]()
من چون داشتم داستان رو مینوشتم نمیتونسم لایک کنم یا پاسخ بدم ولی خداییش این خیلی باحال بود:lol:مخصوصا شماره 2دوستان جای 3 نفر خالیه .1 دردری بیاد بگه اسپم نده:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
2- تسلا اساس سالن ورزش رو ببره زیر سوال
3 - روکی بیاد همه رو لایک کنه بره
دوستان بدل نگیرید ها :happy:
کتاب 1 شو تموم کردم چنددددد روز پیش حالا باید برم سراغ دو ...
اره احراد بیا پیش خودم ... قول میدم زنده نگهت دارم :devil:قول