• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
وایییی:hmm:
حالا من یه سوال دارم کلا بدون در نظر گرفتن شرایط پارتیبازی و ...از من دانشجو به طور نمونه به عنوان کسی که داره مهندس مخابرات میشه
یا حالا الکترونیک انتظار میره چه توانایی داشته باشه؟این روهم نگید که بستگی داره تو چه فیلدی بخوای کار کنی به طور جامع میپرسم ..واقعا این درسایی که میخونیم به کنار ولی وقتی میای کار کنی باید ابزار داشته باشی این ابزارها چی میتونن باشن؟
الان نمک پاشیدی+وایتکس رو زخم کهنه:D الان بهت میگم ابزار لازم نداری مخصوصا مخابرات!
چیزایی که ازت میخوان
اشنایی بانرم افزار شامل
پروتل-پروتوس-اورکد-متلب-لب ویو- کدویژن-برنامه نویسی
دروس تیوری هم بصورت عملی میپرسن به این صورت به جای اینکه مدار بدن انالیز کنی!مدار عملی ازت میخوان بگی یا بکشی یا توضیح بدی!مثلا طراحی یک مدار تغذیه ساده 5 ولتی -1آمپری با تمام مشخصات خازن و.... وچرا؟ یا هرچیز دیگه ایی
همه ینارو بلد باشی حقوق رو که میگه میخوای بزنی تو گوشش بره ننشو یاره:p

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
الان نمک پاشیدی+وایتکس رو زخم کهنه:D الان بهت میگم ابزار لازم نداری مخصوصا مخابرات!
چیزایی که ازت میخوان
اشنایی بانرم افزار شامل
پروتل-پروتوس-اورکد-متلب-لب ویو- کدویژن-برنامه نویسی
دروس تیوری هم بصورت عملی میپرسن به این صورت به جای اینکه مدار بدن انالیز کنی!مدار عملی ازت میخوان بگی یا بکشی یا توضیح بدی!مثلا طراحی یک مدار تغذیه ساده 5 ولتی -1آمپری با تمام مشخصات خازن و.... وچرا؟ یا هرچیز دیگه ایی
همه ینارو بلد باشی حقوق رو که میگه میخوای بزنی تو گوشش بره ننشو یاره:p

اخه خودم به خاطر موضوعی از این بابت زخم خوردم واقعا نیازبه راهنمایی هست خب..شرمنده
ببین اینا رو همیشه کنار هم ردیف میکنن ولی مطمئنن همش که به کار نمیاد الان من بخام شروع کنم اولیش چی باشه بهتره(به غیر از متلب)؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
اخه خودم به خاطر موضوعی از این بابت زخم خوردم واقعا نیازبه راهنمایی هست خب..شرمنده
ببین اینا رو همیشه کنار هم ردیف میکنن ولی مطمئنن همش که به کار نمیاد الان من بخام شروع کنم اولیش چی باشه بهتره(به غیر از متلب)؟
ببین تو سایت eca اونجا مهندسای خوبی داره که خداییش کار بلدن یا سایت ایران میکرو برو اونجا عضو شو
بهت میگن چه چیزایی لازمه.حتی راهنماییت میکنن میگن برو تو فلان سایت این آموزش ها رو داره
اونجا بری بهتره چون آدماش کار کردن بلدن

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نه بابا شرمنه چیه دشمنت شرمنده دی
ازاینجا به بعد بستگی داره کجا باشی.تا لیسانس شاید بشه گفت متلب به کار نمیاد زیاد .حداقل واسه الک اصلا.
پروتل بزار کنار فعلا با این دستمزدا وبچه های مخابرات زیاد به کار نمیاد.
لب ویو هم بزار کنار
تنها چیز باقیمونده میمونه همین میکرو هستش.اگه AVRبلدی برو به سمت ARMدرکنارش پروتوس خود به خود یاد میگیری.حالا این امبدد سیستم ها دیگه واسه خودش یه دنیاس وکلی جای کار داره

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
ببین تو سایت eca اونجا مهندسای خوبی داره که خداییش کار بلدن یا سایت ایران میکرو برو اونجا عضو شو
بهت میگن چه چیزایی لازمه.حتی راهنماییت میکنن میگن برو تو فلان سایت این آموزش ها رو داره
اونجا بری بهتره چون آدماش کار کردن بلدن

منم دقیقا دنبال یه همچین موردیم ...اونایی که تو چرخه کار هستن..
مرسی در کل:)

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
نه بابا شرمنه چیه دشمنت شرمنده دی
ازاینجا به بعد بستگی داره کجا باشی.تا لیسانس شاید بشه گفت متلب به کار نمیاد زیاد .حداقل واسه الک اصلا.
پروتل بزار کنار فعلا با این دستمزدا وبچه های مخابرات زیاد به کار نمیاد.
لب ویو هم بزار کنار
تنها چیز باقیمونده میمونه همین میکرو هستش.اگه AVRبلدی برو به سمت ARMدرکنارش پروتوس خود به خود یاد میگیری.حالا این امبدد سیستم ها دیگه واسه خودش یه دنیاس وکلی جای کار داره

پس شما نظرت AVR و ARM ئه...
مجتمع فنی؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مجتمع فنی؟
اگه AVRبلد نیستی بهتره از این شروع کنی .مجتمه فنی خوبه مخصوصا اونی که طرفای نمیدونم فردوسی بود یا انقلاب.
البته اینم بگم واسه پول انقدر هم نیاز وپیشنیاز درست کردن که کلا باید یه سالی کلاس بری تا خوب پخته بشی+بهمراه جیبی پر پول
البته میتونی AVRرو خودت بخونی زیاد سخت نی سایتا هم خیلی میتونن کمکت کنن+کتاب های خوبی هم در زمینه تیوریش وجود داره.
هرکدومشو خاصتی بری شاید بیشتر تونستم کمکت کنم.:blush:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اقا بعد از 2 روز اومدم پستم رو بزارم رشته برقم سخته بقیه رشته ها هم همین طور ولی رشته کامپیوتر اصلا اسون نیست بخصوص اگر بخوای برنامه نویس باشی قصد توهین ندارم ولی بیشتر بچه های کامپیوتری که تلاش می کنن یا تیک عصبی دارن یا شوره سر دارن یا ریزش مو از روی فشار عصبی دارن بقیه رشته ها هم هست ولی توی کامپیوتر زیاد تره چون اصل کار با مغزه . بچه های یونی ما رو زیاد نگاه نکین خیلیاشون تعطیلن تو کامپیوتر توی ورودی 90 اگر 100 نفر گرفته باشن فقط 10-20 تا شون رو میشه روشون نطر مثبتی داشت .تازه این همه بلا سر بچه ها میاد بعد از فارغ التحصیل شدن باید برن یه چیزای دیگه رو یاد بگیرن تا بتونن کار کنن .در مورد بخش هزینه ها هم چون من در مورد رشته های دیگه نمی دونم نطری نمی دم ولی در مورد رشته خودم همچین بی خرجم نیست .باید یه کامپیتر به روز داشته باشی باید کلی پول کلاس اموزشی بدی باید کلی دوندگی کنی و تازه وقتی پروژه رو تحویل می دی تازه بدبختیات شروع می شه . اقا سیستم هنگ کرد اقا چرا ویندوز بالا نمیاد اقا این چجوریه اگر این کار رو بکنم چی می شه شما مقصری ایراد از شماست و .... سعی کردم کاملا کلی بگم تا هیچ پستی رو مد نظر قرار نداده باشم و به کسی هم چیزی نگفته باشم.

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
مجتمع فنی؟
بنظرم برا یه مهندس مخابرات دونستن arm چیزی ضروری نیست
ببین مهندس مخابرات باید تو حوزه فرکانس بالا کار کنه.پس برو تو فرکانس بالا

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اقا بعد از 2 روز اومدم پستم رو بزارم رشته برقم سخته بقیه رشته ها هم همین طور ولی رشته کامپیوتر اصلا اسون نیست بخصوص اگر بخوای برنامه نویس باشی قصد توهین ندارم ولی بیشتر بچه های کامپیوتری که تلاش می کنن یا تیک عصبی دارن یا شوره سر دارن یا ریزش مو از روی فشار عصبی دارن بقیه رشته ها هم هست ولی توی کامپیوتر زیاد تره چون اصل کار با مغزه . بچه های یونی ما رو زیاد نگاه نکین خیلیاشون تعطیلن تو کامپیوتر توی ورودی 90 اگر 100 نفر گرفته باشن فقط 10-20 تا شون رو میشه روشون نطر مثبتی داشت .تازه این همه بلا سر بچه ها میاد بعد از فارغ التحصیل شدن باید برن یه چیزای دیگه رو یاد بگیرن تا بتونن کار کنن .در مورد بخش هزینه ها هم چون من در مورد رشته های دیگه نمی دونم نطری نمی دم ولی در مورد رشته خودم همچین بی خرجم نیست .باید یه کامپیتر به روز داشته باشی باید کلی پول کلاس اموزشی بدی باید کلی دوندگی کنی و تازه وقتی پروژه رو تحویل می دی تازه بدبختیات شروع می شه . اقا سیستم هنگ کرد اقا چرا ویندوز بالا نمیاد اقا این چجوریه اگر این کار رو بکنم چی می شه شما مقصری ایراد از شماست و .... سعی کردم کاملا کلی بگم تا هیچ پستی رو مد نظر قرار نداده باشم و به کسی هم چیزی نگفته باشم.

: ))) آبرومونو بردی (لیست اساتید کامپیوترو بگوو هرکودوم یه تیکی دارن... منشی ، سلاجقه، محمدی، عزت، ... )... درست گفتی ...
یاد استاد روحانی افتادم میگفت این رشته فشار عصبیش بالاس هرکسی توش دووم نمیاره اگه واقعاااااا کامپیوتری باشی :D

ویرایش: باز خوبه از 100 تا 10 20 تا
اونسالی که اومدم دانشگاه ناسلامتی اومدم رشته مورد علاقم کل دخترای کلاس واسه اسمش اومده بودن این رشته ، خودت تصور کن که چه حس بدی به آدم دست میده
تو هر کلاسی میرفتم با هر کی هم صحبت میشدم میگفت همینطوری اومده ، علاقه ای نداره اصن به کامپیوتر ، واسه اسمش اومده یا فقط چون یکی از مهندسیای خوبه اومده ...

Last edited:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

: ))) آبرومونو بردی (لیست اساتید کامپیوترو بگوو هرکودوم یه تیکی دارن... منشی ، سلاجقه، محمدی، عزت، ... )... درست گفتی ...
یاد استاد روحانی افتادم میگفت این رشته فشار عصبیش بالاس هرکسی توش دووم نمیاره اگه واقعاااااا کامپیوتری باشی :D

قبول دارم رشته کامپیتور کامل مزخرفه (از لحاظ سختی وگرنه رشته خوبیه :) )
من اصل ای تی رو تموم کردم ولی هنوز تو قسمت کامپیتوری رشته ام موندم :دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بنظرم برا یه مهندس مخابرات دونستن arm چیزی ضروری نیست
ببین مهندس مخابرات باید تو حوزه فرکانس بالا کار کنه.پس برو تو فرکانس بالا
ها نکته داره!
اگه توجه میکردی چند صفحه قبل گفتم واسه مخابرات کار نی!مخابراتم چیز خاصی نداره که بشه رفت دنبالش.گفتم حداقل میکرو یاد بگیره بهترین کاره
وگرنه کار روی مدارات فرکانس و.... که خودش یه دنیاس.

کلا گرایش های برق میان سمت الکترونیک چون بقیه گرایشا برای کار عملی حرفی واسه گفتن ندارن:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یه چیزم بگم درباره کامپیوت
از اونجا که من کلا کارم انالیزه:cool:
ببینید کی دارم میگم
باید رشته کامپیوتر رو در همین مقطع لیسانس به بخش های بیشتری خورد کنن نه فقط سخت ونرم
....................
در همین باره باید نامه ای بنویسم البته نه برای کامپیوت بلکه واسه الک وبه مقامات تحویل بدم:eek:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
ببینید کی دارم میگم
باید رشته کامپیوتر رو در همین مقطع لیسانس به بخش های بیشتری خورد کنن نه فقط سخت ونرم
....................
در همین باره باید نامه ای بنویسم البته نه برای کامپیوت بلکه واسه الک وبه مقامات تحویل بدم:eek:

بنویس
کسی هم به حرفت گوش نمیده.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ببینید کی دارم میگم
....................

بنظرم اینطوری بهتره هاا توی ارشد که جدا میشن هرکی خواست بره راهه خودش ...
بدتر از اینا بچه های سختن ... بنده خداها اصلا معلوم نیست بچه های برقن یا کامپیوتر همهههه چی دارن ... بچه های آی تی هم بین نرم و مدیریت گیرن :D
بچه های نرم اوضاعشون بهتره برنامه نویسن و تحلیلگر

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بنظرم اینطوری بهتره هاا توی ارشد که جدا میشن هرکی خواست بره راهه خودش ...
بدتر از اینا بچه های سختن ... بنده خداها اصلا معلوم نیست بچه های برقن یا کامپیوتر همهههه چی دارن ... بچه های آی تی هم بین نرم و مدیریت گیرن :D
بچه های نرم اوضاعشون بهتره برنامه نویسن و تحلیلگر

سخت و نرم و مدیریت و اقتصاد
تو همشون گیریم :دی

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
ما هم سخت رو داریمممم :D بیشترش نرمیم
شما اقتصاد دارید مگه ؟؟ چه درسایی؟؟

ما که همه چی هستیم بیشتر هم نرمیم :دی

مختصر اقتصاد(خرد،کلان ، کلا پایه اقتصاد)
3 واحد

تجارت الکترونیک که کمیش به اوون مرتبطه
2 واحد

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ما که همه چی هستیم بیشتر هم نرمیم :دی

مختصر اقتصاد(خرد،کلان ، کلا پایه اقتصاد)
3 واحد

تجارت الکترونیک که کمیش به اوون مرتبطه
2 واحد

چه مخلوطیه صد رحمت به رشته خودم وضعیتش معلومه کودوم وریه :D نمیدونستم شماهارو دارن از سه طرف میکشن

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
ها نکته داره!
اگه توجه میکردی چند صفحه قبل گفتم واسه مخابرات کار نی!مخابراتم چیز خاصی نداره که بشه رفت دنبالش.گفتم حداقل میکرو یاد بگیره بهترین کاره
وگرنه کار روی مدارات فرکانس و.... که خودش یه دنیاس.

کلا گرایش های برق میان سمت الکترونیک چون بقیه گرایشا برای کار عملی حرفی واسه گفتن ندارن:D

میدونی هست واسه مخابراتم هست ...ولی این شروعش رو یک استاد خوب باید کمکت کنه که راه بیفتی که واسه ما اصلا تعریف نشده..هرچند دانشجو هستیم و باید دانش بجوییم جالبه با الکترونیکی ها که حرف میزنیم همه مینالن که به درد نمیخوره و ...

بالا