masodd
Registered User
همه ساکتند چرا
هی چی بگم مسعودی!همه ساکتند چرا
نسخه کرک شدشو با آموزش کامل رو پی دی اف دارم. میخوای؟هی چی بگم مسعودی!
الان بالای 24 ساعت پیوسته دارم پروتوس نصی میکنم هیچکدوم کرکش نصب نمیشه،تمام ممطالب اموزشش روهم مو به مو انجام دادم اما امان از نصب.خیلی حالم گرفتس
انگار همه چی دست به دست هم داده ما ارم رو یاد نگیریم![]()
هی چی بگم مسعودی!
الان بالای 24 ساعت پیوسته دارم پروتوس نصی میکنم هیچکدوم کرکش نصب نمیشه،تمام ممطالب اموزشش روهم مو به مو انجام دادم اما امان از نصب.خیلی حالم گرفتس
انگار همه چی دست به دست هم داده ما ارم رو یاد نگیریم![]()
والا من که همه نسخه هاشو داشتم اما الان یقین دارم مشکل از بعضی ویندوزاسنسخه کرک شدشو با آموزش کامل رو پی دی اف دارم. میخوای؟
ما این مرحله رو چند ساله بهش رسیدیم.حالا من تجاربی دارم که هیچ کس نداره ویه نکات نصبی میدونم که کسی نمیدونه!یعنی منم مردم تا نصبش کردم بالاخره ...باید به این مرحله برسی![]()
بالای 10 بار نصب شد وهر دفعه یه بامبولی داشتهمیشه سعی کنید یه مجموعه نرم افزار داشته باشید.من نرم افزارها رو میخرم.چون دانلود میبینی یه فایل کرک خرابه کلی اعصاب آدم خراب میشه.
ای بابا پروتیوس هیچی نداره که بخوای آموزش هاشو مو به مو بخونی.اینقدر پروتیوس کار کردم حالم بد شده ازش
فعلا تو فکر ساخت یه فرکانس متر با آرمم من.من ذهنم خیلی مشغوله از یه طرف دارم برا ارشد میخونمم چون نمیخوام برم خدمت
از یه طرف تو فکر پروژه
اره.فیلیپس خیلی ویزگی های مثبت نصب به اتمل داره اماولی سری فیلیپس یه چیزی خوبی داره اینه که میشه شبیه سازیش کرد.اما سری اتمل نمیشه
اینو از سایت نگرفتم. بین بچه هامون پخش شده و همه ازش استفاده کردن , منم نصب کردم و مشکلی نداشت. 70 مگه , خواستی بگو یه جا برات آپلود کنم...والا من که همه نسخه هاشو داشتم اما الان یقین دارم مشکل از بعضی ویندوزاس
حالا شما بگو مال کدوم سایت یا کدوم ورزنه تا بگمت
نسخشو نمیدونی؟اینو از سایت نگرفتم. بین بچه هامون پخش شده و همه ازش استفاده کردن , منم نصب کردم و مشکلی نداشت. 70 مگه , خواستی بگو یه جا برات آپلود کنم...
نسخشو نمیدونی؟
چون من الان 7.2--7.10 وهزارتا دیگه دارم میخوام اگه دارمش زحمتت ندم
راستی پورتابل نیست؟
[LEFT]LXK Proteus 7.7 SP2[/LEFT]
همیشه سعی کنید یه مجموعه نرم افزار داشته باشید.من نرم افزارها رو میخرم.چون دانلود میبینی یه فایل کرک خرابه کلی اعصاب آدم خراب میشه.
ای بابا پروتیوس هیچی نداره که بخوای آموزش هاشو مو به مو بخونی.اینقدر پروتیوس کار کردم حالم بد شده ازش
فعلا تو فکر ساخت یه فرکانس متر با آرمم من.من ذهنم خیلی مشغوله از یه طرف دارم برا ارشد میخونمم چون نمیخوام برم خدمت
از یه طرف تو فکر پروژه
اینم دارمکد:[LEFT]LXK Proteus 7.7 SP2[/LEFT]
فرکانس متر رو با pwm و timer counter میسازی؟چه طوریه؟
من هر کاری میکنم فشرده شدن کلید رو داخل شرط قرار بدم که مثلا وقتی فشرده شد lcd یه چیزی برام نشون بده،نمیشه.آنا میره داخل شرط.با خودم فکر کردم شاید مشکل از پول آپ داخلی باشه.شما می تونی این مشکل رو حل کنی برام؟
AT91C_BASE_PMC->PMC_PCER = ( 1<<AT91C_ID_PIOA );
AT91C_BASE_PIOA->PIO_PER=(1<<7|1<<29);
AT91C_BASE_PIOA->PIO_ODR=(1<<29);
AT91C_BASE_PIOA->PIO_OER=(1<<7);
AT91C_BASE_PIOA->PIO_CODR=(1<<7);
AT91C_BASE_PIOA->PIO_IFER=(1<<29);
lcd_pininit(6,8,11,12,13,14,15,16,17,18);
lcd_init ();
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_putsf("No Btn Push");
lcd_gotoxy(1,0);
lcd_putsf("Push SW3");
unsigned int k;
k=(AT91C_BASE_PIOA->PIO_PDSR&0x20000000)>>29;
if (k==1)
{
lcd_clear();
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_putsf("SW3 is detected");
lcd_gotoxy(1,0);
lcd_putsf("Congradulations!!");
}
/*
if (k==0)
{
lcd_clear();
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_putsf("No Btn Push");
lcd_gotoxy(1,0);
lcd_putsf("Push SW3");
}*/
while(1)
{
}
}/SPOILER]
الان میخوای چه کاری انجام بدی؟خوب کلید رو بزنی چی رو میخوای نشون بده؟؟چه عملی انجام بده؟
الان میخوای چه کاری انجام بدی؟خوب کلید رو بزنی چی رو میخوای نشون بده؟؟چه عملی انجام بده؟
پین 7 رو برا چی صفر کردی؟احتمالا کلید هم باید پین 29 باشه
از نظر من باید جواب بده.مشکل نداره برنامه اش.فیلتر ورودی که فعالهمی خوام کلید رو که زدم،بنویسه دمت گرم آقا،سوییچ رو زدی!!
وقتی هم که نمی زنم بگه کلید زده نشده
ولی وقتی پروگرم میکنم،خود به خود فکر میکنه کلید زده شده
خودم فکر میکنم بخاطر پول آپ داخلیشه،تو eca دیدم یه همچین چیزایی بود
خوشبحالت برد آموزشی داری.7 ماله e هست۷ مال lcd ست.فکر کنم vee باشه.آره تو این برنامه ۲۹ ورودی تعریف شده.بنابراین باید pdsr برای پین ۲۹ مقدار ورودی رو داشته باشه دیگه.یعنی وقتی کلید رو زدم ۱ بشه،وقتی نزدم هم ۰.البته من برعکسشم امتحان کردم.به هر حال مقدارش تغییر نمیکنه و یک میمونه.که این به نظرم بخاطر "پولآپ" داخلیه![]()