• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
هنوز جدی نگرفتم ها!الان کاملا نرمال دارم برخورد میکنم:D
منم خب به خاطرات ترم اول دانشجوییم میخندم!!نصف کلاسارو میپیچوندیم میرفتیم خرید!یادش بخیر:lol:
ولی خب الان خیر سرم توی دانشجو بودن پیشکسوت هستم ها!ترم سوم بودن کم نیستش!عمریه واسه خودش!:p
من که پنجم هنوز احساس قدیمی بودن ندارم شما خیلی زود اخت می شیا:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
من اعصاب ندارم
163.gif

بازم 4 تا از امتحانام افتادن سلف .ینی متنفرم از اونجا .اصن ادم تمرکز نداره .شانس اوردم درسی که ازش بدم میاد توی کلاسه تا یکم راحت تر روش فکر کنم .من نمی دونم کی داره توی کلاسا امتحان می ده که من هر ترم بالای 4-5 درسم توی سلفه ؟
من اولش میخواستم بگم تو سلف نبودم اما همین که اومدم بتایپم یادم افتاد ترم پیش با حریر چی اونجا بودم.
انگار نمک پاچیدی با فلفل:wacko:
البته من طبقه بالاش بودم.فکر کنم پایین وضعش بدتر باشه.

الانم برناممو دیدم منم 2تا اونجا دارم.دوتا ازاون گردن کلفتاش:(

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اقا من قدیم تقلب میکردم مثل چی(الان تکش میگه عین بنز!)
اما اصلا نه اینجا ونه قبلی نتونستم اون جور که دلم میخواد تقلب کنم.
اصلا در نوعی از تقلب باید اون طرفی که میفرسته وجود داشته باشه که هرکی ما دیدیم ناکس بود!
میگی سوال یک که جوابش یک کلمه رو بگو .تو چشات نگاه میکنه سوال5 که مثلا دوصفحه جوابشه رو میخواد.ترجیح میدم چیزی نگم در ایام امتحانات ولی نمیزارید که.اگه الان 10نفر نقل قول کنن من جواب نمیدم ها وتبعات اون گردن شماس!

ولی من عاشق اینم یه روز استاد شم ودانشجوهایی مثل شما به پستم بخوره.وای خدا یعنی میشه:lol:
اینم اولین نقل قول:lol:
من معمولا تقلب نمی کنم ولی می رسونم یادم نمی ره یه بار یکی جلوم بود ساختمون 3 کلاس بزرگا .بهم می گفت درخت یه سوال رو بهش بگم می گفتم اخه لامصب اینو چجوری بگم ؟!!!نصف صفحه درخت بود .یکی از بارهایی که می خواستم تقلب کنم ریاصی 2 بود جاتون خالی مراقبه گفت تقلب ازاد هیچی بلد نبودم رفتم برگه بقیه کلاس رو زیر و رو کردم دیدم هیچکس هیچی ننوشته مه سوال 1و یکم از 2 رو مثل من نوشتن بقیه هم مثل من مال بقیه رو چک کردن فقط داشتیم می خندیدیم یه کلاس کلا رو هم نمره پاسی نمی گرفت:lol:فقط یادمه یکی بود داشت می نوشت خسیس نمی ذاشت کسی نزدیکش بشه عین بچه ها:hmm:ولی خدا رو شکر استاده بهم حال داد پاسم کرد:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اینم اولین نقل قول:lol:
من معمولا تقلب نمی کنم ولی می رسونم یادم نمی ره یه بار یکی جلوم بود ساختمون 3 کلاس بزرگا .بهم می گفت درخت یه سوال رو بهش بگم می گفتم اخه لامصب اینو چجوری بگم ؟!!!نصف صفحه درخت بود .یکی از بارهایی که می خواستم تقلب کنم ریاصی 2 بود جاتون خالی مراقبه گفت تقلب ازاد هیچی بلد نبودم رفتم برگه بقیه کلاس رو زیر و رو کردم دیدم هیچکس هیچی ننوشته مه سوال 1و یکم از 2 رو مثل من نوشتن بقیه هم مثل من مال بقیه رو چک کردن فقط داشتیم می خندیدیم یه کلاس کلا رو هم نمره پاسی نمی گرفت:lol:فقط یادمه یکی بود داشت می نوشت خسیس نمی ذاشت کسی نزدیکش بشه عین بچه ها:hmm:ولی خدا رو شکر استاده بهم حال داد پاسم کرد:D
شما نقل قول کن.شما چش مایی.
biggrinsmiley.gif

این جور افراد رو من دلم میخواد مراقبشون باشم.بعد این که دوساعت نوشت وخواست برگه رو تحویل بده.دریک حمله برق اسا فندک رو ازتو جیبم در بیارم وجلو چشماش برگشو کامل اتیش بزنم(وای خدای من میشه یعنی:lol:)بعد با بقیه بچه ها متاسفانه افتاده هار هار بخندیم وزمین را گاز بزنیم:D
مطمنم بچه ها بر دستانم بوسه خواهند زد:cool:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
واسه تقسیط کردن دیر نشده ؟

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
ینی اصن یچی می گی ادم رو درگیر می کنی .تقسیط چی ؟شهریه یونی ؟اون که خیلی وقته تموم شده وقتش موقع پرداخت شهریه اول ترم وقتشه .

نه ترم بعد رو
چجوری باید تقسیط کرد ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نه ترم بعد رو
چجوری باید تقسیط کرد ؟
برای ترم بعد هنوز زوده فکر کنم بار اول زمانش که شد می ری مدارک رو تحویل می دی (سفته و فرم)دفعات بعد هم بدون هیچ کاری از طریف اینرول درخواست می ری .توی fe فکر کنم وقتش رو می زنه .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نه ترم بعد رو
چجوری باید تقسیط کرد ؟
یه محدوده ی زمانی داره که اعلام میشه هر ترم،قبل شروع انتخاب واحد و.....
مدارک خواسته شده رو میبری و سفته رو هم که بدی واست تقسیط میکنن(الان میخوای بگی چقدره؟ تقریبا نصف شهریت دوروبر500)
ترم های بعد دیگه لازم نیست بری از تو اینرول درخواست میدی!
الان میخوای بگی کی باید پس بدی؟قبل شروع امتحانا(همین جور که میبینی من پرداخت کردم:lol:)
راستی تو سفته هم هیچ جاش نباید تاریخ بزنی

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
ینی اصن یچی می گی ادم رو درگیر می کنی .تقسیط چی ؟شهریه یونی ؟اون که خیلی وقته تموم شده موقع پرداخت شهریه اول ترم وقتشه .
خب سوال بود ببخشید ولی اگر این ترم منظورم بود که نمی تونستم انتخاب واحد کنم ...:D
ن.واسه ترم بعد بخوای تازه زود هم هست;)
ممنون ...;)
اسد! نزار یه درجه بیارمت پایین ها
تقسیط اوله ترمه نه الان!
(به لهجه سرخی در سریال شاهگوش بخون)
پرسیدم واسه ترم بعد یه وقت دیر نشه ...:cool:
برای ترم بعد هنوز زوده فکر کنم بار اول زمانش که شد می ری مدارک رو تحویل می دی (سفته و فرم)دفعات بعد هم بدون هیچ کاری از طریف اینرول درخواست می ری .توی fe فکر کنم وقتش رو می زنه .
ممنون ... ;)
یه محدوده ی زمانی داره که اعلام میشه هر ترم،قبل شروع انتخاب واحد و.....
مدارک خواسته شده رو میبری و سفته رو هم که بدی واست تقسیط میکنن(الان میخوای بگی چقدره؟ تقریبا نصف شهریت دوروبر500)
ترم های بعد دیگه لازم نیست بری از تو اینرول درخواست میدی!
الان میخوای بگی کی باید پس بدی؟قبل شروع امتحانا(همین جور که میبینی من پرداخت کردم:lol:)
راستی تو سفته هم هیچ جاش نباید تاریخ بزنی

ممنون ... ;)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
آقا بیاین این سلفو بترکونیم مدار منطقی و طراحی الگوریتم تو سلفه اون وخ اندیشه1 تو 2004

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
به یاری سبز دانشجویان کامپیوتر نیازمندم (سوال دارم)

کسی هست؟

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
به یاری سبز دانشجویان کامپیوتر نیازمندم (سوال دارم)

کسی هست؟

شما بپرس هر کدوم از اعضای تیم کامپیوتی های پی تی بتونه جواب میده:cool:
با تشکر
--تیم برنامه نویسی پی تی--
بازم :cool:

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
:blink: این واسه چ درسیه پسرم؟؟
(گفتم الان باید بریم تو حوزه ی الگوریتم و اینا!!)
ها چه کار مردم داری .همه که سالاشون مثل من کم نیست.:cool:
یه نفر میاد 30وچند تا سوال داره:D
شمایی که جز تیم هستی زود جواب این 30تا سوالو بده!:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها پیرو قضیه وام وشهریه و800 تومن و اینا!(میدونم اعصابتون خورد شده میخواید گلریزون کنید اما باید بگم مبلغ بالاس یکی باید ایثار کنه وکلیه بفروشه:lol:)
چرا این عسک ما تو صفحه کارت ازمون نیست.جاش ضربدر زدن.واسه شمام اینطوره؟
نکنه این ضربدر واسه اینه که واریز کنیم مبلغو:(

بالا