• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
hd onh hdk nvn ng lk, fi tdk'gda ld'l ;i fdk o,nl, o,nj fl,ki ,gd h[hfja ;k ;i ldn,kl tdk'dgda fgnd !

hd onh ]d ldai 3 jvl nd'i hdk l,ru fdhl f'l f]i ih jvl Hov kf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,n?? fun Hova onhtzd yv,v Htvdk ;kl , hc wpki jd [d fh htjohv ohv[ fal h,kl ]d ? nv h,[ ihhhhh

oghwi ;i lhv, [,k iv ;d n,c nhvd vn ;k fvdl [ha frdi v, k'i nhv

nuhd pqhv

fgkn f'dn Hldk

Hldk

Hldk

:D:rolleyes:

اینم ترجمش:D
ای خدا این درد دل منو به فینگلیش میگم که بین خودمو خودت بمونه
اجابتش کن که میدونم فینگیلیش بلدی ای خدا چی میشه 3 ترم دیگه اینگه این موقع بیام بگم بچه ها ترم اخر نبوووووووووووووووود بعد اخرش خدافظی غرور افرین کنم و از صحنه تی جی با افتخار خارج بشم اونم چی در اوج هاااااا
خلاصه که مارو جون هر کی دوس داری ول کن بریم جاش بقیه رو نگهدار
دعای حضار
بلند بگید امین
امین
امین

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
ن باو.این بچه که هرچی بهش میگید دوباره با روی باز برمیگرده:خخخ
بگذریم..دعوا میشه!:blink:
مگه کسی تا حالا به شخصیت من توهین کرده که باز با روی باز برگشته باشم که اینجوری میگید ؟
(این حرف شما یعنی شخصیت من زیر سوال ...)
بیا یه چیز میگی ومیری!
اون پستی که نقل قول کردی یه تیکش واسه دانشگاه ازاد بود که کلی نداریم باهاش
تیکه دوم هم اقا فرزاد بود(بچه چیه:blink:ازالان بگید اقا فرزاد تا ملکه ذهنتون بشه:lol:)

فرزاد حال کردی چطور تحویلت گرفتم!شرط میبندم تا حالا انقدر کسی تحویلت نگرفته بود!:lol:

ولی واقعا نفمیدم با کی کل انداختم.نام کاریری+سال ورودی +جنسیت طرف رو پخ بفرما:cool:
تشکر ...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دستت درد نکنه!من نیم خط ترجمه کردم .حالم بد شد
همچنین شما

تکش:امین

مگه کسی تا حالا به شخصیت من توهین کرده که باز با روی باز برگشته باشم که اینجوری میگید ؟

تشکر ...
نه منظورش توهین نبود.میگه لارج تر ازاینحرفایی که سریع برنجی. وشروع کنی به عکس العمل نشون دادن
باور کن!من اینجوری استنباط کردم!

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

تشکر ...
ن فرزندم!منظورم اینه که در مقابل شوخی های بچه ها جنبه ای از خودت نشون میدی که کمتر کسی نشون میده!o-O
جدن تا حالا کسی انقد خوشگل از دلت دراورده بود؟; )
پ.ن ب همه دوستان : هیش کدوم از پستای من در هیچ زمانی شخصیت هیچ فرد حقیقی و حقوقی را زیر سوال نخواهد برد:hmm::D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
نه منظورش توهین نبود.میگه لارج تر ازاینحرفایی که سریع برنجی. وشروع کنی به عکس العمل نشون دادن
باور کن!من اینجوری استنباط کردم!
ممنون از نگرش مثبتتون ... :D
ن فرزندم!منظورم اینه که در مقابل شوخی های بچه ها جنبه ای از خودت نشون میدی که کمتر کسی نشون میده!o-O
جدن تا حالا کسی انقد خوشگل از دلت دراورده بود؟; )
پ.ن ب همه دوستان : هیش کدوم از پستای من در هیچ زمانی شخصیت هیچ فرد حقیقی و حقوقی را زیر سوال نخواهد برد:hmm::D

چرا فکر می کنید کسی تا حالا هیچ کاری برام نکرده ؟ :D (از دل در آوردن و تحویل گرفتن و ...)
لحن پست جوری بود که شبیه توهین بود وقتی میگید نبوده نبوده دیگه ...
:cool::cool:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ترجمه
ای خدا این درد دل منو به فینگلیش میگم که بین خودمو خودت بمونه ولی اجابتش کن که میدونم فینگیلیش بلدی!
ای خدا چی میشه 3 ترم دیگه این موقع بیام بگم بچه ها ترم اخر نبووووووووووووووووووووووووووووود?? بعد اخرش خدافظی غرور افرین کنم و از صحنه تی جی با افتخار خارج بشم اونم چی ? در اوج هااااا
خلاصه که مارو جون هر کی دوز داری رد کن بریم جاش بقیه رو نگه دار
دعای حضار
بلند بگید امین
امین
امین

اینم ترجمش:D
ای خدا این درد دل منو به فینگلیش میگم که بین خودمو خودت بمونه
اجابتش کن که میدونم فینگیلیش بلدی ای خدا چی میشه 3 ترم دیگه اینگه این موقع بیام بگم بچه ها ترم اخر نبوووووووووووووووود بعد اخرش خدافظی غرور افرین کنم و از صحنه تی جی با افتخار خارج بشم اونم چی در اوج هاااااا
خلاصه که مارو جون هر کی دوس داری ول کن بریم جاش بقیه رو نگهدار
دعای حضار
بلند بگید امین
امین
امین

این مثلا قرار بود سکرت بمونه :دی

ولی دمتون گرم خدایی عین متن ترجمه کردید موبه مو بدون تغییر :خخخخخ

نرمافزار دارید بچه ها ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

این مثلا قرار بود سکرت بمونه :دی

ولی دمتون گرم خدایی عین متن ترجمه کردید موبه مو بدون تغییر :خخخخخ

نرمافزار دارید بچه ها ؟
بله نرم افزار هم داریم .نگاه کنی برای من نرم افزاریه چون نوشته بودی دوز به جای دوس متن من دقیق همون دوز رو گذاشته .5000 تومن می شه:pشوما با تخفیف ویژه یه صلوات برفست
SNN.ir - .: Student News Agency :. - خبرگزاري دانشجو - در فایرفاکس، متن انگلیسی را به معادل فارسی تبدیل کنید+ دانلود

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بله نرم افزار هم داریم .نگاه کنی برای من نرم افزاریه چون نوشته بودی دوز به جای دوس متن من دقیق همون دوز رو گذاشته .5000 تومن می شه:pشوما با تخفیف ویژه یه صلوات برفست
SNN.ir - .: Student News Agency :. - خبرگزاري دانشجو - در فایرفاکس، متن انگلیسی را به معادل فارسی تبدیل کنید+ دانلود

خخخخخخخخ

چه جالب

مانی موجود نیس صلبات میفرستم برت شب 5 شنبس جهت کیفور شدن امبات الکس و مادربزرگ عهراد بلند ثلبات

الا........................

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دمت شما گرم!
عجب چیز جالبی بوده وحیف که یه سالی دیر فهمیدم.

ولی مطمن باشید تکش برای زجر دادن ماهم که شده .کیبوردشو میزاری رو حالت چینی واون موقع به صورت فینگلیش شروع میکنه به نوشتن.که دیکد کردنش ماها زمان ببره!:lol:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دمت شما گرم!
عجب چیز جالبی بوده وحیف که یه سالی دیر فهمیدم.

ولی مطمن باشید تکش برای زجر دادن ماهم که شده .کیبوردشو میزاری رو حالت چینی واون موقع به صورت فینگلیش شروع میکنه به نوشتن.که دیکد کردنش ماها زمان ببره!:lol:

اگه یه کاری کنه که من تحریک بشم مثل الان به صورت دستی ترجمه میکنم خدایی دستی راحتتر از دنبال افزونه گشتنش بود:D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
نمره ها معمولا چند روز بعد از امتحان یا از چه تاریخی به بعد میاند ؟؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

:lol:

طرف نیمسال اول آزمون داده 3ماه تابستون که هیچ وسطای ترم بعد جواب اومه اونم چند ؟ 6/5

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
:lol:

طرف نیمسال اول آزمون داده 3ماه تابستون که هیچ وسطای ترم بعد جواب اومه اونم چند ؟ 6/5
اون زور نداره .چند ترم پیش که بیشتر بر اساس معدل بود با یه نمره که می دونستم چند شدم و نمرش حدود 20 روز روی سایت استاد بود معدلم مجاز بود بدون اون نه .تا ساعت 3 اگر نمرم میومد رکوردم باز می شد ساعت 3 و 5 دقیقه روز انتخاب واحد نمرم اومد و رکوردم باز نشد اگر باز نمی شد بدبخت بودم تا بعدا دوباره برم یونی همه چیز پر می شد .استاد خوب نه ها کلن بی استاد می موندم .اون زمان ساعت 3 ساعت اداری تموم بود .ولی با هزار زحمت که خودش داستانی داشت بازش کردم .اگر پیشنهاد باشه اونم می گم(جو نویسندگی:p)البته بچه های قدیمی می دونن فکر کنم .ینی اتیش گرفتم اون روز .می زاشت یه ماه بعد میداد انقدر ستم نبود .

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اون زور نداره .چند ترم پیش که بیشتر بر اساس معدل بود با یه نمره که می دونستم چند شدم و نمرش حدود 20 روز روی سایت استاد بود معدلم مجاز بود بدون اون نه .تا ساعت 3 اگر نمرم میومد رکوردم باز می شد ساعت 3 و 5 دقیقه روز انتخاب واحد نمرم اومد و رکوردم باز نشد اگر باز نمی شد بدبخت بودم تا بعدا دوباره برم یونی همه چیز پر می شد .استاد خوب نه ها کلن بی استاد می موندم .اون زمان ساعت 3 ساعت اداری تموم بود .ولی با هزار زحمت که خودش داستانی داشت بازش کردم .اگر پیشنهاد باشه اونم می گم(جو نویسندگی:p)البته بچه های قدیمی می دونن فکر کنم .ینی اتیش گرفتم اون روز .می زاشت یه ماه بعد میداد انقدر ستم نبود .

پیشنهاد می کنم بگو :D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
جهت تقویت روحیه
رفیق من 15 واحدشو دو روز داده
ترم پیشهم رفیق دیگم 12 واحد و دو روز امتحان دادم من 9 واحدو :دی
این ترمم 9 واحدم تو دوروزه :(
حالا تو سه روز 4 تا امتحان داری

من هنوز موندم اینا رو باید چجوری خوند و پاس کرد :(
شما یکم از تجربیاتتون برام بگید :( شاید موفق بشم اینا رو پاس کنم :(

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

قانونا تا 7 روز بعد امتحان
از 1 روز تا 1 ماه:pبستگی به استاد داره هر وقت حال کنه معمولا 7 تا 10 روز بعد امتحان

استاد داریم تازه ورقه های ترم پیش رو داره صحیح میکنه :دی

من هنوز موندم اینا رو باید چجوری خوند و پاس کرد :(
شما یکم از تجربیاتتون برام بگید :( شاید موفق بشم اینا رو پاس کنم :(

راه اول:
حذق درس های سنگین

راه دوم:
درس خوندن سنگین که بلکه پاس کردین

راه سوم:
نامه نویسی (رو بعضیا جوواب نمیده)

راه چهارم:
استناد به بند پ و یکی از زیر بند هاش(رو بعضیا جواب نمیده و گاها معکوس جواب میده)

راه پنجم:
توکل به خدا

راه ششم:
اگه اشتباه نکنم باید ترم اخر باشی.برو با استاد صحبت کن بگو تموم کنه ماجرا رو بری از اینجا فقط :دی

راه هفتم:
امداد غیبی

راه هشتم:
ترکیب موارد بالا

راه نهم:
دعا کردن مسئول برنامه ریزی امتحانات

راه دهم:
به یاد اوردن روح دار بودن مسئول امتحانات به مسئول امتحانات و باقیه خدمه

فعلا همینا :دی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
راه سوم:
نامه نویسی (رو بعضیا جوواب نمیده)

شنیدم این مورد بشدت باعث دردسره
گویا بازرس بررسی برگه ها چون از درس سر در نمیاره برگه های نامه نگاری شده رو میکشه بیرون ببینه چن شدن :|

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
شنیدم این مورد بشدت باعث دردسره
گویا بازرس بررسی برگه ها چون از درس سر در نمیاره برگه های نامه نگاری شده رو میکشه بیرون ببینه چن شدن :|

تا جای که من میدونم تنبل تر از این حرفان که این کار ها رو بخوان بکنن و تنها موقعیی بررسی میکنن که اعتراض بزنی.
بعنی از 5200 دانشجو که متوسط هر کدوم 5 برگه دارن چیزی حدود 1000 برگه رو در نهایت چک کنن اوونم تازه بزور :دی

این کار + بند پ + صحبت کردن با استاد در مورد نمره هر کدوم بفهمن دردسر سازه

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
تا جای که من میدونم تنبل تر از این حرفان که این کار ها رو بخوان بکنن و تنها موقعیی بررسی میکنن که اعتراض بزنی.
بعنی از 5200 دانشجو که متوسط هر کدوم 5 برگه دارن چیزی حدود 1000 برگه رو در نهایت چک کنن اوونم تازه بزور :دی

این کار + بند پ + صحبت کردن با استاد در مورد نمره هر کدوم بفهمن دردسر سازه

نه بابا ته تهش میندازن دیگه استرس ایجاد نکنید ما با امید به همین نامه هاست میریم سر جلسه :D

بالا