• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اینکه اینجا سرتره بله درسته اما اونجا کتاب های زیادی برا دانلود داره اما اینجا فقط تبادل نظر و گفتوگو اگه یه تایپیک واسه دانلود کتاب داشته باشه میشه عالی و یک
جمع کردن کتاب وجزوه که همشون دارن.جالبیش اینجاس تو هرسایتی بری هست وهمه از رو هم کپی کردن
انالیزی که اینجاازاساتید گذاشته شده در خاور میانه وجهان وجود نداره
داشتیم همسر استادی که تماس گرفته وگفته"من با اینکه 20سال با همسرم زندگی میکنم انقدر که شما ازش شناخت دارید من ندارم.رمز موفقیتتون چیه؟":cool:
یا مواردی دیگه همسران اساتید ادرس مطب ومرکز مشاوره از من میخواستن.:cool:
شما این قسمت انالیز اساتید وچندین کاربر فعال رو ازاینجا بگیری ،هیچ چیزی دیگه ازش نمیمونه.

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
خب آقای عزت دوست محترم که بهم گیر داده بود لطف کردن نمرمو داده و طبق گفته یکی از بچه ها یا 5 میده یا 8 بهم 8 داد و مارو انداخت این ساختمان داده رو و بدبختمون کرد رفت بزور یه درس عمومی و یه آز شاید بتونم جبرانش کنم نمرشو، ترم دیگه ان شاءالله با شاهپریان بتونم بردارم
استاد ستاری عزیز که تازه برای اولین بار سر جلسه دیدمش :) با اون همه سیاه کردن و تحلیل و ... مدارهای مربوطه و فقط ننوشتن قسمت تعریفی نمره پاسی رو بهم داد فکر کنم اصلا برگمو نخونده چی نوشتم استاد صفا هم که میگن نمره نمیده میمونه پولادی (زبان ماشین) و امیر صوفی (مدار 1) که نمیدونم چجوری نمره میدن
تا الان مشروطم و دفعه ی 4اممه باید برم تعهد بدم ! دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن بگن چجوریه ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خب آقای عزت دوست محترم که بهم گیر داده بود لطف کردن نمرمو داده و طبق گفته یکی از بچه ها یا 5 میده یا 8 بهم 8 داد و مارو انداخت این ساختمان داده رو و بدبختمون کرد رفت بزور یه درس عمومی و یه آز شاید بتونم جبرانش کنم نمرشو، ترم دیگه ان شاءالله با شاهپریان بتونم بردارم
استاد ستاری عزیز که تازه برای اولین بار سر جلسه دیدمش :) با اون همه سیاه کردن و تحلیل و ... مدارهای مربوطه و فقط ننوشتن قسمت تعریفی نمره پاسی رو بهم داد فکر کنم اصلا برگمو نخونده چی نوشتم استاد صفا هم که میگن نمره نمیده میمونه پولادی (زبان ماشین) و امیر صوفی (مدار 1) که نمیدونم چجوری نمره میدن
تا الان مشروطم و دفعه ی 4اممه باید برم تعهد بدم ! دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن بگن چجوریه ؟
درکت میکنم :(
خدا خودش کمک بده به حق این شبای عزیز

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
کی گفته استاد صفا نمره نمیده؟؟؟اتفاقا اگه به یه استاد امید داشته باشی ک نمره ای درخور و شایسته بهت اعطا کنه همین استاد صفاست!:)یادم نمیاد در موردش نوشتم یا ن ولی از معدود استاداییه که درسش تک استادیه و دانشجو رو جلز ولز نمیده!( این خودش خیلی بحثه که شرایط محیا باشه ولی به دانشجو رحم کنی:دی)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
کی گفته استاد صفا نمره نمیده؟؟؟اتفاقا اگه به یه استاد امید داشته باشی ک نمره ای درخور و شایسته بهت اعطا کنه همین استاد صفاست!:)یادم نمیاد در موردش نوشتم یا ن ولی از معدود استاداییه که درسش تک استادیه و دانشجو رو جلز ولز نمیده!( این خودش خیلی بحثه که شرایط محیا باشه ولی به دانشجو رحم کنی:دی)
استاد صفا آدم خوبیه ولی فکر نکنم تو عمرش به پسر جماعت بالای 17 داده باشه ولی خیلی خوبه زیاد تو قید و بند انداختن نیست کلا از اون استاد زبانایی هست که رو مخ نیست و قصدی برای ضایع کردن نداره
و اصولا هم اعتقاد داره کتاباشو از بیخ خودش تالیف(!)کنه:D

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
یه چیزی خیلی نامردیه و اونم اینه که 1 واحد عملی با یه واحد تئوری هر 2 یه تاثیر توی معدل داره واقعا چرا اینطوریه ؟
خداکنه همینجوری که شما میگی باشه
استاد صفا آدم خوبیه ولی فکر نکنم تو عمرش به پسر جماعت بالای 17 داده باشه ولی خیلی خوبه زیاد تو قید و بند انداختن نیست کلا از اون استاد زبانایی هست که رو مخ نیست و قصدی برای ضایع کردن نداره
و اصولا هم اعتقاد داره کتاباشو از بیخ خودش تالیف(!)کنه:D
به نکته ی بسیار ظریفی اشاره کردی :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عاقا عاقا نگو
دفعه اخری که تو یه تاپیک چشت به جمال ما افتاد.شروع کردی یه همچین جملاتی نوشتی!دیگه مارو ول نکردن
هی نقل قول!
بعضا دیده شد پخ!
بعضا دیده شد،میخواستن شارژ واسم بفرستن:D
یا درمورد حقوق تساوی مرد وزن بامن تبادل نظر کنن:p
نکن این کارارو ،اخر عاقبت نداره ها!:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
چ خبر؟امتحانو چیکار کردی؟!:D
:D
اگه من دستم به اون دستای کوچیکت برسه!!!!!!!یه لحظه یاد جبار سینگ افتادم:cool:
عاقا از700صفحه پی دی اف+3زبون برنامه نویسی که اینم 100صفحه ای بود+3 مدل خلاصه بچه ها
من کلا یه خلاصه 16 صفحه ای+400صفحه پی دی اف رو روخونی کردم
ناکس استاد نیست که سرهنگ قزافیه!
سوال داده بود اونایی هم که خونده بودن بلد نبودن(اینجا بود که منم با اینکه بلد نبودم،خیلی خوشحال بودم:D)
ولی چون من استاد انا لیز هستم.دیگه انالیز پی ال سی که چیزی نیست.انقدر نوشتم که برگه اضافه درخواست نمودم:cool:همه کپ کردن:D
ولی سخت بود!
خسته شدم وگرنه درمورد موارد تقلبی که امروز یارو صورت جلسه کرد هم مینوشتم!

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
:D
اگه من دستم به اون دستای کوچیکت برسه!!!!!!!یه لحظه یاد جبار سینگ افتادم:cool:
عاقا از700صفحه پی دی اف+3زبون برنامه نویسی که اینم 100صفحه ای بود+3 مدل خلاصه بچه ها
من کلا یه خلاصه 16 صفحه ای+400صفحه پی دی اف رو روخونی کردم
ناکس استاد نیست که سرهنگ قزافیه!
سوال داده بود اونایی هم که خونده بودن بلد نبودن(اینجا بود که منم با اینکه بلد نبودم،خیلی خوشحال بودم:D)
ولی چون من استاد انا لیز هستم.دیگه انالیز پی ال سی که چیزی نیست.انقدر نوشتم که برگه اضافه درخواست نمودم:cool:همه کپ کردن:D
ولی سخت بود!
خسته شدم وگرنه درمورد موارد تقلبی که امروز یارو صورت جلسه کرد هم مینوشتم!
o_O خب خدارو شکر که دستت بهم نمیرسه:D ... ولی دعاهای ما ردخور نداره ها.همین طوری هی درخواست دعا میدی حساب هم نمیکنی.پس فردا هم که نمرت خوب شد صداشو درنمیاری!بعله من که میدونم!!:cool: هی دست پیش بگیر!:هه
ولی اینی که میگن خلاصه نویسی به کار میاد همینجاس.
خدا قوت.ایشالا که نمرشم خوب میشه.غم مخور!(با اینکه میدونم غم نمیخوری و در متن علائم شادمانی دیده میشه:خخ)
اره.اره.حتما بنویس...
-------
پ.ن: همین الان چقد خوشال شدم دیدم امضای اهراد دیگه تو هر پستش تکرار نمیشهlol

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
o_O خب خدارو شکر که دستت بهم نمیرسه:D ... ولی دعاهای ما ردخور نداره ها.همین طوری هی درخواست دعا میدی حساب هم نمیکنی.پس فردا هم که نمرت خوب شد صداشو درنمیاری!بعله من که میدونم!!:cool: هی دست پیش بگیر!:هه
ولی اینی که میگن خلاصه نویسی به کار میاد همینجاس.
خدا قوت.ایشالا که نمرشم خوب میشه.غم مخور!(با اینکه میدونم غم نمیخوری و در متن علائم شادمانی دیده میشه:خخ)
اره.اره.حتما بنویس...
-------
پ.ن: همین الان چقد خوشال شدم دیدم امضای اهراد دیگه تو هر پستش تکرار نمیشهlol
:Dما همیشه شادیم ودرعین شادی ناراحتیم.:cool:
اه امضا ها هم درست شد.بابا من الان هی به مدیریت میگم.گوش نمیده!
همین الان امضامو میخوام کوتاه کنم اما انقدر محدودیت داره که دیگه چیزی نمیمونه:(
انشاالله اینو هم درس کنن!
تقلب هم چند دیقه دیگه برمیگردم مینویسم!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عاقا ما توسلف بودیم
یه سری مراقب هست که برگه پخش میکنه!یه سری هم نظارت برکار مراقبا
از دوتاپسر که فک کنم کامپیوت بودن رو برگشون رو گرفت وصورت جلسه کردن.نامردا یارو هی التماس میکرد اما انگار نه انگار
پس نتیجه گیری در جاهایی که بیش از یه مراقب هست ریکس نکنید.فقط کلاس وتک مراقب!
خلاصه گفتم چون محیط جدید هنوز باب میل نیست!

ramin2nt2

Registered User
لایک‌ها
23

نمره ی مدار الکترونیکی (کد 7261) اومده ؟؟؟

در ضمن دوستان اگه نمونه سوال از درس کامپایلر استاد فرمیسک ناصرزاده دارید، ممنون میشم بدید
حتی اگه همینجوری هم بگید چه تیپ سوال هایی در امتحان میده قبوله
مرسی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عاقا عاقا نگو
دفعه اخری که تو یه تاپیک چشت به جمال ما افتاد.شروع کردی یه همچین جملاتی نوشتی!دیگه مارو ول نکردن
هی نقل قول!
بعضا دیده شد پخ!
بعضا دیده شد،میخواستن شارژ واسم بفرستن:D
یا درمورد حقوق تساوی مرد وزن بامن تبادل نظر کنن:p
نکن این کارارو ،اخر عاقبت نداره ها!:D
w15.gif

واییییییییییییییییییییی نگو که یادم افتاد
w15.gif

ملت همه میخاستن مختو بزنن
w15.gif
بلت نبودی از فرصت بهره ببری
w15.gif

یه کاربری بود اسمش عمه ننه یا همچین چیزایی بود اونم ری به ری آمار میگرفت
w15.gif

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
نمره ی مدار الکترونیکی (کد 7261) اومده ؟؟؟
آره و احتمالا به همه 10 داده :D چون خودم فقط 13 نمره خودم به ضرث قاطع درست نوشتم بهم داده 10 ، به دوستم هم که کلا 3-4 نمره نوشته بقیشم خط خطی داده 10 :confused:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
یعنی واقعا اعتماد به نفس بعضی از اساتید این دانشگاه رو میبینم اعتماد به نفس عجیبی پیدا میکنم :rolleyes:

Last edited:

ramin2nt2

Registered User
لایک‌ها
23
آره و احتمالا به همه 10 داده :D چون خودم فقط 13 نمره خودم به ضرث قاطع درست نوشتم بهم داده 10 ، به دوستم هم که کلا 3-4 نمره نوشته بقیشم خط خطی داده 10 :confused:
نمره ی منم اومده
10 شدم :)))
عجب داستانی شده ها
ولی انصافا من ماکزیمم هشت نمره نوشته بودم ;)
دست استاد ستاری درد نکنه :)

بالا