• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان تا حالا شده کسی از دانشگاه آزاد طلبکار باشه و بتونه طلبش رو بگیره؟
من حدود یک ماه و نیم پیش رفتم دانشگاه آزاد شهرری انصراف دادم همه کارای مربوطه رو انجام دادم و تو حسابداری گفتن 157 تومن طلبکاری بعد رفتم شماره حسابمو دادم بهشون که بریزن به حساب و گفتن تا یک هفته دیگه واریز میشه ولی الان یک ماه و نیم گذشته خبری نشده!
الان باید چیکار کنم؟
برم دانشگاه اعتراض کنم میریزن یا باید بیخیالش بشم خوردن یه آبم روش؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نه دیگه انقدم شهر هرت نیست o_O
موقع تصویه حساب باید بهت بدن , چون اگه برعکسش برهکار باشی تا وقتی بدهیتو ندی بهت مدرک نمیدن! اگه رسید داری بر پیگیر شو...

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
نه دیگه انقدم شهر هرت نیست o_O
موقع تصویه حساب باید بهت بدن , چون اگه برعکسش برهکار باشی تا وقتی بدهیتو ندی بهت مدرک نمیدن! اگه رسید داری بر پیگیر شو...
نه متاسفانه رسید ندارم. پرینت حسابداری که مبلغ بستانکاری رو توش نوشته بود هم دست خودشونه گذاشتن تو بایگانی کپیشو ندارم.
خودم توقع طلبکار بودن نداشتم دعا می کردم زیاد بدهکار نباشم ولی دیدم طلبکارم تعجب کردم. نقدی که ندادن شماره حساب گرفتن گفتن تا 1 هفته دیگه واریز میشه به حساب که نشد.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نه متاسفانه رسید ندارم.
خودم توقع طلبکار بودن نداشتم دعا می کردم زیاد بدهکار نباشم ولی دیدم طلبکارم تعجب کردم. نقدی که ندادن شماره حساب گرفتن گفتن تا 1 هفته دیگه واریز میشه به حساب که نشد.
یه هفته که سهله یک ماه تاخیر هم تو دانشگاه آزاد روتینه :|

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دوستان تا حالا شده کسی از دانشگاه آزاد طلبکار باشه و بتونه طلبش رو بگیره؟
من حدود یک ماه و نیم پیش رفتم دانشگاه آزاد شهرری انصراف دادم همه کارای مربوطه رو انجام دادم و تو حسابداری گفتن 157 تومن طلبکاری بعد رفتم شماره حسابمو دادم بهشون که بریزن به حساب و گفتن تا یک هفته دیگه واریز میشه ولی الان یک ماه و نیم گذشته خبری نشده!
الان باید چیکار کنم؟
برم دانشگاه اعتراض کنم میریزن یا باید بیخیالش بشم خوردن یه آبم روش؟
نه متاسفانه رسید ندارم. پرینت حسابداری که مبلغ بستانکاری رو توش نوشته بود هم دست خودشونه گذاشتن تو بایگانی کپیشو ندارم.

منم الان طلب دارم نه دنبال طلبم رفتم نه مدرکم ... این حرکتت باعث شد حواسم جمع کنم
جات باشم پیگیری میکنم مسلما یه پرونده ای بنام شما تو اون دانشگاه هست دیگه و بدنبالشم یه صورتحسابی ... برو بهشون بگو و اگه زدن زیرش که بگو برگه تصویه حساب بکشن بیرون اونجا معلوم میشه طلب کار یا بدهکار ... اگه طلب کار باشی و بگن که به حسابت ریختن میتونی تقاضای رسید پرداخت رو بکنی باید فیش پرداختی یا پرینت پرداخت اینترنتی داشته باشن اصلا ایناروهم نداشته باشن میتونن پرینت 1ماه گردش حساب رو بگیرن اینطوری معلوم میشه ریختن یا نه
پ.ن : الان میگی با این پروسه کلا بیخیال شی بهتره ولی بیخیال نشو ببین چند نفر مثه تورو سردوندن و اونارو بیخیال کردن یکی گیر بده بهشون یه خورده حساب کار دستشون بیاد

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها یه سوال
من ترم اخر اگه یه درس حذف کنم چی میشه
این معرفی به استاد. چیه وهزینش چقدزه. واامتحانش کیه

send from 1100

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بچه ها یه سوال
من ترم اخر اگه یه درس حذف کنم چی میشه
این معرفی به استاد. چیه وهزینش چقدزه. واامتحانش کیه

send from 1100
چیز خاصی نمیشه اون درس حذف میشه و دیگه ترم آخر نیستی
معرفی به استاد حداکثر میتونی 6واحد درس نظری برداری ... زمانی میتونی معرفی به استاد بگیری که نمره تمام درسات وارد کارنامت شده باشه (درسهایی که امتحان دادی)
هزینه اش رو دقیق نمیدونم ولی نصف یا کمتر از شهریه ثابته و امتحانش بسته به استاد هست یه روزهایی رو برای امتحان معرفی میکنه میتونی اونروزهارو انتخاب کنی و زودتر از شروع امتحانا امتحان بدی یا با بچه ها امتحان بدی ...

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
چیز خاصی نمیشه اون درس حذف میشه و دیگه ترم آخر نیستی
معرفی به استاد حداکثر میتونی 6واحد درس نظری برداری ... زمانی میتونی معرفی به استاد بگیری که نمره تمام درسات وارد کارنامت شده باشه (درسهایی که امتحان دادی)
هزینه اش رو دقیق نمیدونم ولی نصف یا کمتر از شهریه ثابته و امتحانش بسته به استاد هست یه روزهایی رو برای امتحان معرفی میکنه میتونی اونروزهارو انتخاب کنی و زودتر از شروع امتحانا امتحان بدی یا با بچه ها امتحان بدی ...

لردسیاه خیلی خوشحالم دوباره توی این تاپیک هستی. :)
من هم یک سوال ازت دارم: برای ترم آخر با این فرض که تو معدلت این ترم بالای 17 شده 28 تا میدن که درست تموم شه؟ برای ترم تابستون حداکثر چقدر بیشتر از 6 تا میدن تا درست تموم شه؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یاخدا یعنی برای یه 2 واحدی350 بدم:(
بعد نمیشه من دوهفته دیگه برم امتحان بدم?من نمیتونم تادم ترم بعد بمونم!:(:(:(:(:(

send from 1100

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
راکی ازت میخوام دوباره دست به دامنت شم.دستای کوچیکتو اماده کن!

send from 1100

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
لردی وارد میشود .....................:p
ایول:D
:D آخه بعد از 1ماه امروز کوکم ;)

لردسیاه خیلی خوشحالم دوباره توی این تاپیک هستی. :)
من هم یک سوال ازت دارم: برای ترم آخر با این فرض که تو معدلت این ترم بالای 17 شده 28 تا میدن که درست تموم شه؟ برای ترم تابستون حداکثر چقدر بیشتر از 6 تا میدن تا درست تموم شه؟
سلام تسلا ... منم خوشحالم
جواب سوالت رو دقیق نمیدونم چون کسی رو ندیدم معدل بالای 17 ، 28 واحد رو یه جا بخوادچون فوق العاده سنگین میشه و ممکنه معدلشون افت کنه ( من 28 تام موند معدل بالای 17 نبودم بهم ندادن واسه همین 2تا ترمش کردم ولی بالای 17 رو نمیدونم)
چیزهایی که شنیدم رو بهت بگم ترم آخر باشی بدون توجه به معدلت 24-25 واحد رو بهت میدن ترم آخر تابستون باشی (یعنی بعدش ترمی دیگه نداشته باشی)7 واحد (8 رو هم شنیده بودم ولی شک دارم)
نظریه من فکر نمیکنم 28 واحد رو بهت بدن چون براشون صرف نداره چون ممکنه بتونی یه ضرب 28 تارو پاس کنی درحالیکه شهریه ثابت یه ترم رو دادی + هزینه های دیگه ولی اگه ندن براشون بیشتر مقرون به صرفه هست

پ.ن : مثه همیشه پیشنهاد میکنم باز از مدیرگروهتون بپرس و از آموزش گروهت اگرم 28 تا میدن سبک سنگین کن ببین میتونی 28 تارو برسی بهشون

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یاخدا یعنی برای یه 2 واحدی350 بدم:(
بعد نمیشه من دوهفته دیگه برم امتحان بدم?من نمیتونم تادم ترم بعد بمونم!:(:(:(:(:(

send from 1100
فکر کنم باید همینقدرا بدی
میگم که این مربوط به استادته که چه روزهایی امتحان بگیره که استادایی که واسه معرفی به استاد هستن معمولا روزهای امتحانشونو به گروه میدن میتونی بری بپرسی از گروهت (اینارو بچه ها به من گفتناا حالا رفتی اشتباه بود نیای یقه منو بگیری بگی تو گفتی :cool:)
حالا باز اونایی که داشتن واردترن ببینیم اونا چی میگن

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
فکر کنم باید همینقدرا بدی
میگم که این مربوط به استادته که چه روزهایی امتحان بگیره که استادایی که واسه معرفی به استاد هستن معمولا روزهای امتحانشونو به گروه میدن میتونی بری بپرسی از گروهت (اینارو بچه ها به من گفتناا حالا رفتی اشتباه بود نیای یقه منو بگیری بگی تو گفتی :cool:)
حالا باز اونایی که داشتن واردترن ببینیم اونا چی میگن
نمیدونم خوبیشه یابدیش!تک استاده.
به قیافش میاد نمره بده باشه.هادی هستش

send from 1100

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
:D آخه بعد از 1ماه امروز کوکم ;)

سلام تسلا ... منم خوشحالم
جواب سوالت رو دقیق نمیدونم چون کسی رو ندیدم معدل بالای 17 ، 28 واحد رو یه جا بخوادچون فوق العاده سنگین میشه و ممکنه معدلشون افت کنه ( من 28 تام موند معدل بالای 17 نبودم بهم ندادن واسه همین 2تا ترمش کردم ولی بالای 17 رو نمیدونم)
چیزهایی که شنیدم رو بهت بگم ترم آخر باشی بدون توجه به معدلت 24-25 واحد رو بهت میدن ترم آخر تابستون باشی (یعنی بعدش ترمی دیگه نداشته باشی)7 واحد (8 رو هم شنیده بودم ولی شک دارم)
نظریه من فکر نمیکنم 28 واحد رو بهت بدن چون براشون صرف نداره چون ممکنه بتونی یه ضرب 28 تارو پاس کنی درحالیکه شهریه ثابت یه ترم رو دادی + هزینه های دیگه ولی اگه ندن براشون بیشتر مقرون به صرفه هست

پ.ن : مثه همیشه پیشنهاد میکنم باز از مدیرگروهتون بپرس و از آموزش گروهت اگرم 28 تا میدن سبک سنگین کن ببین میتونی 28 تارو برسی بهشون

دیگه من میخوام هرجور شده برم حالا یه ذره معدل افت کنه. بهتر از یه ترم اضافیه چون میخوام ارشد بدم باید تا 31 شهریور سال بعدش باید فارغ التحصیل شده باشم. 34 واحد رو یه جوری میخوام بچپونم توی یک ترم+تابستون. یعنی 28+6 یا 27+7 یا 26+8 امیدوارم راهی براش وجود داشته باشه.
زیاد کشش بدم باید برم سربازی.
کسی که از اول ترم درس بخونه و وقت و انرژی خودش رو متمرکز کنه میتونه توی این دانشگاه بالای 24 تا رو هم پاس کنه.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
نمیدونم خوبیشه یابدیش!تک استاده.
به قیافش میاد نمره بده باشه.هادی هستش

send from 1100

اگه همونیه که مدار1 هم درس میده دوستام باهاش داشتن از نمره هاشون راضی بودن

دیگه من میخوام هرجور شده برم حالا یه ذره معدل افت کنه. بهتر از یه ترم اضافیه چون میخوام ارشد بدم باید تا 31 شهریور سال بعدش باید فارغ التحصیل شده باشم. 34 واحد رو یه جوری میخوام بچپونم توی یک ترم+تابستون. یعنی 28+6 یا 27+7 یا 26+8
زیاد کشش بدم باید برم سربازی.
کسی که از اول ترم درس بخونه و وقت و انرژی خودش رو متمرکز کنه میتونه توی این دانشگاه بالای 24 تا رو هم پاس کنه.

خب پس اگه دادن بردار پس یه ترم اصلی و یه تابستون میخوای دقیقا یه قانون هم تازگیا اومده بود در همین مورد پس حتما پیگیرش شو
از پاس شدن که پاس میشه و حتی میتونی نمره خوب بگیری ، آدم تکلیفش با خودش معلوم باشه کاری به تعداد واحدا نداره ولی گاهی مشکل بعضی اساتیدن که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست چه برسه با دانشجو
انشا... که درست میشه و نیازی هم نباشه بری سربازی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اره لردی همونه!همین خاصیتشه که دودلم کرده.جهندم و ضرر میریم ببینیم چی میشه
اینجاس که شاعر میگه
مامشروطیان غم افتادن نداریم!چه بسا فارق زاحوال دل خویشتنم

send from 1100

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اره لردی همونه!همین خاصیتشه که دودلم کرده.جهندم و ضرر میریم ببینیم چی میشه
اینجاس که شاعر میگه
مامشروطیان غم افتادن نداریم!چه بسا فارق زاحوال دل خویشتنم

send from 1100

به خاطر یه استاد میخوای حذف کنی چون نمره خوب میده اونم شاید ؟!!!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
اگه همونیه که مدار1 هم درس میده دوستام باهاش داشتن از نمره هاشون راضی بودن

خب پس اگه دادن بردار پس یه ترم اصلی و یه تابستون میخوای دقیقا یه قانون هم تازگیا اومده بود در همین مورد پس حتما پیگیرش شو
از پاس شدن که پاس میشه و حتی میتونی نمره خوب بگیری ، آدم تکلیفش با خودش معلوم باشه کاری به تعداد واحدا نداره ولی گاهی مشکل بعضی اساتیدن که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست چه برسه با دانشجو
انشا... که درست میشه و نیازی هم نباشه بری سربازی

امیدوارم. راستی داشتم صفحه های قبلی رو نگاه می کردم الان دیدم. امیدوارم هر چه زودتر مادرت سلامتی اش رو به دست بیاره.

بالا